Reklama na e-Konkursy.info

Czy informują/ informowali?

kumulacja

#7264188 Napisano: 23.05.2025 17:28:30
@bad napisał(a):

Ja  mam od nich email że dzisiaj zaczną informować a tu się okazuję że dopiero 26 w poniedziałek no co za ściemniacze 😁dowcip to zrobili nam a nie my im😆

Morti84 napisał(a):

@bad napisał(a):

Olewnik Apetyt rośnie w miarę suszenia? Dzisiaj laureci powinni być informowani ale narazie cisza

Jest też opcja, że pękli ze śmiechu i wyników nie będzie emotka

Jaki jest cel pisania do agencji przed terminem powiadamiania? Przecież w regulaminie jest wyraźnie napisane, że powiadamianie laureatów zacznie się 26 maja. Na miejscu agencji wkurzałabym się przy czytaniu maili z pytaniem o termin. Przecież data jest wyznaczona!

samdej

#7264191 Napisano: 23.05.2025 17:37:34
kumulacja napisał(a):

@bad napisał(a):

Ja  mam od nich email że dzisiaj zaczną informować a tu się okazuję że dopiero 26 w poniedziałek no co za ściemniacze 😁dowcip to zrobili nam a nie my im😆

Morti84 napisał(a):

@bad napisał(a):

Olewnik Apetyt rośnie w miarę suszenia? Dzisiaj laureci powinni być informowani ale narazie cisza

Jaki jest cel pisania do agencji przed terminem powiadamiania? Przecież w regulaminie jest wyraźnie napisane, że powiadamianie laureatów zacznie się 26 maja. Na miejscu agencji wkurzałabym się przy czytaniu maili z pytaniem o termin. Przecież data jest wyznaczona!

Może to tak w celu nawiązywania relacji z agencją, tylko czy dobrych? Śmiem wątpić.

I jak tu się później dziwić, że agencje nie chcą tudzież nie mają czasu odpisywać na maile...
1 kumulacja 0

szalcial

#7264192 Napisano: 23.05.2025 17:40:49
samdej napisał(a):

kumulacja napisał(a):

@bad napisał(a):

Morti84 napisał(a):

@bad napisał(a):

Może to tak w celu nawiązywania relacji z agencją, tylko czy dobrych? Śmiem wątpić.

I jak tu się później dziwić, że agencje nie chcą tudzież nie mają czasu odpisywać na maile...

Ale a przypadku tego konkursu do pewnego czasu były podane dwie różne daty. Na stronie widniała 23.05, a w regulaminie 26.05. Sam też pisałem do nich zapytaniem która data jest wiążąca i dostałem odpowiedź, że 26.05. Chwilę po tym data na stronie również została zmieniona na 26.05 emotka
0 0

bad boys for lives

#7264196 Napisano: 23.05.2025 17:50:44
samdej napisał(a):

kumulacja napisał(a):

@bad napisał(a):

Morti84 napisał(a):

@bad napisał(a):

0 0

samdej

#7264199 Napisano: 23.05.2025 17:54:39
szalcial napisał(a):

samdej napisał(a):

kumulacja napisał(a):

@bad napisał(a):

Morti84 napisał(a):

@bad napisał(a):

Ale a przypadku tego konkursu do pewnego czasu były podane dwie różne daty. Na stronie widniała 23.05, a w regulaminie 26.05. Sam też pisałem do nich zapytaniem która data jest wiążąca i dostałem odpowiedź, że 26.05. Chwilę po tym data na stronie również została zmieniona na 26.05 emotka

No to po części są sobie sami winni.

Ale tak przy okazji apel, dajmy agencjom w skupieniu dokonywać wyboru zwycięzców i nie atakujmy ich bez potrzeby zbędnymi mailami, bo w rozkojarzeniu mogą nie skupić się na moimemotka , tudzież Twoimemotka  mistrzowskim zgłoszeniu.

Tam też pracują tylko i aż ludzie, nie robotyemotka

samdej

#7264200 Napisano: 23.05.2025 18:09:20
@bad napisał(a):

Dobrze rozumiem widzę że dalsza rozmowa nie ma sensu jest tutaj mnóstwo miłych i życzliwych osób które nie robią problemu z byle powodu ale jak widać są też wyjątki

Jest też taki wątek miłych i życzliwych osób, które poświęcają swój czas aby pomóc innym -> Na co czekamy
Warto tam czasami zaglądać. To takie info w ramach pomocy🙂

bad boys for lives

#7264202 Napisano: 23.05.2025 18:12:22
samdej napisał(a):

@bad napisał(a):

Dobrze rozumiem widzę że dalsza rozmowa nie ma sensu jest tutaj mnóstwo miłych i życzliwych osób które nie robią problemu z byle powodu ale jak widać są też wyjątki

Jest też taki wątek miłych i życzliwych osób, które poświęcają swój czas aby pomóc innym -> Na co czekamy

Dobrze na pewno zajrzę bardzo serdecznie dziękuję za pomoc 🙂

nefretete07

#7264206 Napisano: 23.05.2025 18:19:44
Cześć, Witam Was wszystkich emotka  Jestem tutaj nowa i co za tym idzie jeszcze niezbyt ogarnięta konkursowo. Jakiś czas temu brałam udział w konkursie Żabki 1664 Blanc. Czy oni wysyłają mejle w razie wygranej? Może już ktoś wygrał i dostał info. Pozdrowionka emotka
0 0

Morti84

#7264207 Napisano: 23.05.2025 18:28:51
nefretete07 napisał(a):

Cześć, Witam Was wszystkich emotka  Jestem tutaj nowa i co za tym idzie jeszcze niezbyt ogarnięta konkursowo. Jakiś czas temu brałam udział w konkursie Żabki 1664 Blanc. Czy oni wysyłają mejle w razie wygranej? Może już ktoś wygrał i dostał info. Pozdrowionka emotka

Zawsze zerkaj na regulamin, w dziale gdzie mowa jest o sposobie wyłaniania laureatów i sposobie informowania. 90% regulaminów konkursów zawiera takie informacje. A w przypadku tego konkursu masz:

8.1 Wszyscy laureaci konkursu zostaną powiadomieni o wygranej, w tym o rodzaju wygranej
nagrody, najpóźniej w ciągu 3 dni roboczych od dnia rozstrzygnięcia konkursu za
pośrednictwem wysłania na koszt organizatora wiadomości SMS, na numer telefonu, który
podano w formularzu zgłoszeniowym, zgodnie z pkt 4.2 regulaminu.
Organizator w treści wiadomości SMS, poinformuje o sposobie i terminie przekazania/
zamieszczenia przez laureata kompletu niezbędnych danych i oświadczeń laureata, o których
mowa w pkt 8.4 regulaminu, które umożliwią przekazanie określonej nagrody.

termin wyłaniania laureatów to 21.05 więc do 26.05 mają czas.

samdej

#7264208 Napisano: 23.05.2025 18:35:09
nefretete07 napisał(a):

Czy mailem czy smsem to nie kojarzę, ale mają czas na poinformowanie do 26.05. Czy informowali? Nikt się chyba nie chwalił.

W przypadku Smolarka, a to ta agencja organizowała konkurs 1664, przydatne są ich zakładki 
-> Wyniki
-> Laureaci 

Jak pojawia się tam na liście konkretny konkurs tzn., że albo już informowali albo lada moment będą. Tyle, że nie ma co na 100% na tych zakładkach polegać, ponieważ sporadycznie bo sporadycznie, ale czasami też wysyłają linki do formularza zwycięzcy na stronach stricte danego konkursu.

anaesth

#7264226 Napisano: 23.05.2025 20:32:57
samdej napisał(a):

@bad napisał(a):

Ostatnio wątek trochę zaniedbany... Potrzeba nowych miłych i życzliwych, którzy będą aktualizować informacje emotka

PatrycjaMsa

#7264230 Napisano: 23.05.2025 20:44:26
Czy dzis nie powinni informować o kolejnym etapie w konkursie Remingtona na fali? Ktoś ma doświadczenia z tym konkursem?
0 0

fragles

#7264235 Napisano: 23.05.2025 21:09:47
Czy były wyniki DOZ Bebilon?
0 0

moniaj1

#7264247 Napisano: 23.05.2025 22:26:40
fragles napisał(a):

Pisałam do Fortisa i odpisali mi ze laureaci juz zostali poinformowani. Ale nie widziałam żeby ktoś sie chwalił na forum 🫤
1 cherry21 0

cherry21

#7264255 Napisano: 23.05.2025 23:41:46
moniaj1 napisał(a):

fragles napisał(a):

Pisałam do Fortisa i odpisali mi ze laureaci juz zostali poinformowani. Ale nie widziałam żeby ktoś sie chwalił na forum 🫤

no to dziwny ten konkurs, nie wierzę że nikt z forum nie wygrał. Albo nadzieja jeszcze jest emotka
0 0

fragles

#7264256 Napisano: 23.05.2025 23:47:31
cherry21 napisał(a):

moniaj1 napisał(a):

fragles napisał(a):

no to dziwny ten konkurs, nie wierzę że nikt z forum nie wygrał. Albo nadzieja jeszcze jest emotka

Z drugiej strony było tylko 12 nagród... A jeśli rozstrzygali jak ostatnio, następnego dnia, to już dawno po ptokach.
1 kumulacja 0

Morti84

#7264423 Napisano: 25.05.2025 00:58:39
Czy ktoś dostał info o wygranej w III etapie (12.05-18.05 ) w konkursie "Przy grillu dobrze być na TY" Tyskie, Lidl, 18+ ?

Bo za drugi etap, który kończył się 11.05 (Niedziela) informowali w czwartek (15.05) czyli już następnego tygodnia. Nie wiem jak było w pierwszym etapie bo nie brałem udziału. Jeśli jednak chodzi o III etap (12.05-18.05) jest brak informacji o wygranych do tej pory. Oczywiście z regulaminu wynika, że mają 14 dni na to po każdym etapie, ale jak już wspomniałem przy drugim etapie poszło im to sprawnie. Mam też pewność że byłem w rankingu wysoko na kilka sekund przed jego zakończeniem, a mimo to w tym etapie cisza. Stąd moje pytanie.

Martwi mnie też to, że teraz po IV etapie, który zakończył się 24.05 (co dziwne w sobotę, a nie jak poprzednie w niedzielę) o 00:00, nadal gra działa i nadal można grać. Ciekaw jestem, czy po prostu nie zakończyła się ona z automatu, ale brane będą wyniki z 00:00, czy jednak zrobili błąd w regulaminie co do daty i konkurs będzie trwał do końca niedzieli...
0 0

ashwood

#7264447 Napisano: 25.05.2025 11:31:04
nie bylo jeszcze wynikow 3 etapu. 1-2 etap dali tego samego dnia, 3-4 tez pewnie bedzie lacznie. na stronie i w regulaminie jest podana sobota 24.05 jako koniec konka i to jest wiazace dla organizatora. najlepiej napisz maila w tej sprawie, bo z forum sie raczej nie dowiedza, ze zrobili blad i nie zakonczyli konkursu o czasie emotka
1 Morti84 0

Morti84

#7264453 Napisano: 25.05.2025 12:01:42
ashwood napisał(a):

nie bylo jeszcze wynikow 3 etapu. 1-2 etap dali tego samego dnia, 3-4 tez pewnie bedzie lacznie. na stronie i w regulaminie jest podana sobota 24.05 jako koniec konka i to jest wiazace dla organizatora. najlepiej napisz maila w tej sprawie, bo z forum sie raczej nie dowiedza, ze zrobili blad i nie zakonczyli konkursu o czasie emotka

O to super wiadomość, że wrzucali w jednym dniu. Dzięki za to. Jeśli chodzi o pisanie do nich w kwestii ewentualnego błędu, to zobaczymy kogo nagrodzą i za jaki wynik, Bo mam screeny z tej godziny i kilka paragonów na liście zwycięzców, więc będę wiedział, czy nagradzają poprawnie czy nie. Jeśli będą błędy, to wtedy napiszę. Dzięki jeszcze raz za info.
0 0

Andrzej007

#7264454 Napisano: 25.05.2025 12:02:28
Hmmm, z ten ranking na stronie jest jakoś wiążący? Zrobiłem czas w top20, ale próżno szukać mojego numeru paragonu na liście emotka
0 0