Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

fan-mandaryny

#7374624 Napisano: 15.07.2026 23:36:06
tad_pole napisał(a):

fryz napisał(a):

tad_pole napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

bandit napisał(a):

marla napisał(a):

Ja przed chwilą wysłałam zgłoszenie bez problemu. Robiłam według instrukcji z posta rudzixon. Korzystam też z vpn, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Może spróbuj wyczyścić ciasteczka?

u nas chodzi o problem z danymi konta emotka
u zony nie ma telefonu i jest problem na moim koncie kiedys widcznie wprowadziłem i jest ok

Chodzi o to, że jak ktoś kiedyś nie wpisał numeru telefonu, to teraz jest komunikat o konieczności dodania tego numeru. Problem pojawia się z tym, że system potwierdzenia wprowadzenia numeru nie działa, a jest wymagany przy okazji wysłania zgłoszenia. Po co oni mieszają? W chwili obecnej opcja edycji jest zablokowana z poziomu "profilu" konta.

U mnie z kolei pojawia się komunikat: "Przekroczono maksymalną liczbę wiadomości telefonicznych na godzinę. Odczekaj kilka minut i spróbuj ponownie". próbowalam już ze 100 razy i nadal to samo...

u mnie to samo, a mam numer podany w profilu emotka

Chyba nie uda nam się wysłać i trzeba do nich napisać :/ Macie pod ręką ich maila?

Ja nie wysyłałem formularzem, bo to nie jest dobry pomysł. Konkursem zajmuje się agencja reklamowa, a nie wielka firma. Dołączyłem opis problemu i treść zgłoszenia wraz z paragonem na adresy pelargos@pelargos.com.pl , everydayme@pelargos.com.pl . Załączyłem screeny o awarii. Wyróbcie się w czasie z tymi mailami.
0 0

tad_pole

#7374626 Napisano: 15.07.2026 23:43:08

everydayme@pelargos.com.pl

Ok, to ja też tak zrobię, chociaż przez walkę z tą głupią stroną nawet nie mam jeszcze napisanej odpowiedzi. Ile tam znaków można?
0 0

makra

#7374627 Napisano: 15.07.2026 23:43:43
tad_pole napisał(a):

Ok, to ja też tak zrobię, chociaż przez walkę z tą głupią stroną nawet nie mam jeszcze napisanej odpowiedzi. Ile tam znaków można?

2 tys
0 0

sergrazyna

#7374628 Napisano: 15.07.2026 23:44:30
tad_pole napisał(a):

Max 2000 znaków
0 0

bocin

#7374629 Napisano: 16.07.2026 00:42:41
Siemanko. Powiedzcie mi proszę, czy na konkurs Jack Daniels w Kaufland kwalifikują się także te drinki z colą po 11zł czy trzeba w weekend polecieć na ostro? emotka
0 0

fryz

#7374640 Napisano: 16.07.2026 07:56:13
bocin napisał(a):

Siemanko. Powiedzcie mi proszę, czy na konkurs Jack Daniels w Kaufland kwalifikują się także te drinki z colą po 11zł czy trzeba w weekend polecieć na ostro? emotka

emotka  teraz to aż czekam na odpowiedź
0 0

visserarthur

#7374644 Napisano: 16.07.2026 08:06:05
MDL napisał(a):

Czy ktoś z Was dostał weryfikację negatywną z loterii nutella? Chyba, żart z ich strony....oczywiście napiszę reklamację i zapytam o powód, ale może ktoś miał podobne doświadczenia z tą agencją?

Myślę, że nie ma co się przejmować. Sprawa jest do wyjaśnienia bez pisania reklamacji. Po prostu napisz maila.

Aczkolwiek potrafią podnieść ciśnienie- mi rok, czy dwa lata temu wysłali po prostu automatyczne info "negatywna weryfikacja", a chodziło im o to, żeby im przysłać wszystkie paragony... Gdyby to był "amator", olałby temat, myśląc: pewnie się pomyliłem we wpisywaniu danych z paragonu i nie drążyłby, dlaczego negatywna weryfikacja!
1 MDL 0

anialistopad

#7374651 Napisano: 16.07.2026 08:44:39
Macie z grycana weryfikacje z 1 lipca?
0 0

darq1991

#7374652 Napisano: 16.07.2026 08:44:58
Czy w konkursach Coli, gdzie rejestruje się w aplikacji kody spod nakrętek i zawleczek, prócz paragonu trzeba zachowywać również te nakrętki/zawleczki?
0 0

Luiza37

#7374657 Napisano: 16.07.2026 08:57:30
Czy komuś udało się coś wylosować w 1 etapie loterii Kropka? Było ok. 200 nagród, ale nie widzę żadnego wpisu w MDW.
1 bajm 0

luko922

#7374659 Napisano: 16.07.2026 09:00:46
Też mnie to ciekawi, niby było powiadomienie w apce, że już nagrody powinny być w profilu, ale może to tylko takie powiadomienie automatyczne, ale nie dodali wcale jeszcze? Z jednej strony sporo nagród, z drugiej strony ogromna loteria, dużo ludzi gra, to w sumie mogło nic nie wpaść na forum. emotka
Luiza37 napisał(a):

Czy komuś udało się coś wylosować w 1 etapie loterii Kropka? Było ok. 200 nagród, ale nie widzę żadnego wpisu w MDW.

1 Luiza37 0

estrelitta

#7374661 Napisano: 16.07.2026 09:02:38
luko922 napisał(a):

Też mnie to ciekawi, niby było powiadomienie w apce, że już nagrody powinny być w profilu, ale może to tylko takie powiadomienie automatyczne, ale nie dodali wcale jeszcze? Z jednej strony sporo nagród, z drugiej strony ogromna loteria, dużo ludzi gra, to w sumie mogło nic nie wpaść na forum. emotka

Dzisiaj niby ma być losowanie - wątpię by się odbyło bladym świtem, więc może to tylko szablon informowania dopiero wstawili
0 0

as32572

#7374665 Napisano: 16.07.2026 09:04:55
luko922 napisał(a):

Właśnie miałam pytać o to samo, wydaje mi się to dziwne żeby kompletnie nic nie było na forum.
0 0

as32572

#7374666 Napisano: 16.07.2026 09:06:03
estrelitta napisał(a):

Dzisiaj niby ma być losowanie - wątpię by się odbyło bladym świtem, więc może to tylko szablon informowania dopiero wstawili

Losowanie było 14.07
1 luko922 0

Luiza37

#7374668 Napisano: 16.07.2026 09:06:21
estrelitta napisał(a):

Ok. Pojawiła mi się plansza nad ranem i czytałam jak byłam jeszcze zaspana 😉 Zrozumiałam, że losowanie już się odbyło i żeby sprawdzić czy się wygrało w zakładce "Aktywne nagrody". U mnie pusto, dlatego pytam 😊
0 0

atena03

#7374690 Napisano: 16.07.2026 09:45:09
Co to za konkurs z cocolino?
0 0

lasiglasty

#7374691 Napisano: 16.07.2026 09:47:44
atena03 napisał(a):

Co to za konkurs z cocolino?

https://www.e-kon...e-mi-sie-w-biedronce
0 0

fryz

#7374694 Napisano: 16.07.2026 09:56:21

tad_pole napisał(a):

fryz napisał(a):

tad_pole napisał(a):

bandit napisał(a):

marla napisał(a):

Ja przed chwilą wysłałam zgłoszenie bez problemu. Robiłam według instrukcji z posta rudzixon. Korzystam też z vpn, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Może spróbuj wyczyścić ciasteczka?

u zony nie ma telefonu i jest problem na moim koncie kiedys widcznie wprowadziłem i jest ok

Chodzi o to, że jak ktoś kiedyś nie wpisał numeru telefonu, to teraz jest komunikat o konieczności dodania tego numeru. Problem pojawia się z tym, że system potwierdzenia wprowadzenia numeru nie działa, a jest wymagany przy okazji wysłania zgłoszenia. Po co oni mieszają? W chwili obecnej opcja edycji jest zablokowana z poziomu "profilu" konta.

U mnie z kolei pojawia się komunikat: "Przekroczono maksymalną liczbę wiadomości telefonicznych na godzinę. Odczekaj kilka minut i spróbuj ponownie". próbowalam już ze 100 razy i nadal to samo...

Chyba nie uda nam się wysłać i trzeba do nich napisać :/ Macie pod ręką ich maila?

Ja nie wysyłałem formularzem, bo to nie jest dobry pomysł. Konkursem zajmuje się agencja reklamowa, a nie wielka firma. Dołączyłem opis problemu i treść zgłoszenia wraz z paragonem na adresy pelargos@pelargos.com.pl , everydayme@pelargos.com.pl . Załączyłem screeny o awarii. Wyróbcie się w czasie z tymi mailami.

dostałam odp ze zgłoszenia z formularza, że teraz powinno działać i mogę przesłać poprawnie zgłoszenie
0 0

fryz

#7374698 Napisano: 16.07.2026 10:02:23
fryz napisał(a):

tad_pole napisał(a):

fryz napisał(a):

tad_pole napisał(a):

bandit napisał(a):

marla napisał(a):

dostałam odp ze zgłoszenia z formularza, że teraz powinno działać i mogę przesłać poprawnie zgłoszenie

Przeszłam przez pole telefon, ale zablokowałam się na tym. No nie mogę z tym konkursem xD
0 0

picola1

#7374721 Napisano: 16.07.2026 10:37:07
estrelitta napisał(a):

Ja mam nagrodę w aplikacji, ale to na pewno jest już pewna wygrana? Czy jeszcze muszę coś zrobić aby ją otrzymać? Pytam bo jakoś nie mogę uwierzyć, że wygrałam tam konsole, a taka nagrodę mam w apce.
1 Luiza37 0