Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Paulina1987

#7385079 Napisano: dzisiaj o 21:01:45

Ktoś też dziś dostał? Mail wygląda niby dobrze ale jakoś chyba późno 🤔

Edit. Znalazłam, losowanie dodatkowe 17.08

k19645872

#7385087 Napisano: dzisiaj o 21:17:44
Bardzo mocno i ciekawie zmieniała się lista laureatów w loterii Eduscho za pierwsze dni  emotka  Rozumiem że powpadały negatywne weryfikacje, stąd pojawiły się zmiany, ale żeby cały łup zgarnęło kilka osób ?
0 0

endrjuen

#7385088 Napisano: dzisiaj o 21:19:07
rudzixon napisał(a):

Czy ktos tak jak ja nie dostał nagrody z Bakusia? (Biedronka) Odesłałam swoje dane, nagroda miala byc wysłana do połowy lipca.

Pisałem reklamację, przyjęli i dosłali nagrodę.
1 rudzixon 0

FBmarzena5

#7385089 Napisano: dzisiaj o 21:19:42
ZetZ napisał(a):

Hej, hej. Czy dobrze rozumiem regulamin konkursu Karpackiego, że jeśli 50 ziko wpadnie, to reszta nagród na amen przepadnie?? emotka

Może ktoś,kto wygrał tygodniową wie więcej?
czy tygodniową wybierają z wygranych dziennych?
0 0

Maczupikczu

#7385095 Napisano: dzisiaj o 21:51:17
k19645872 napisał(a):

Bardzo mocno i ciekawie zmieniała się lista laureatów w loterii Eduscho za pierwsze dni  emotka  Rozumiem że powpadały negatywne weryfikacje, stąd pojawiły się zmiany, ale żeby cały łup zgarnęło kilka osób ?

Chyba ta sama koleżanka która zgarnęła prawie całą pulę w Ob. Widocznie lubi loterie.
0 0

pioge7

#7385097 Napisano: dzisiaj o 21:55:18
FBmarzena5 napisał(a):

Może ktoś,kto wygrał tygodniową wie więcej?
czy tygodniową wybierają z wygranych dziennych?

Nie. Nie wygrałem dziennej a mam tygodniową.
1 uzuri 0

rufus

#7385100 Napisano: dzisiaj o 22:01:00
k19645872 napisał(a):

No nie stad, bo na liscie dopiero pojawia sie dopiero PO weryfikacji.. tam chyba nikt nie wypadl a z racji hurtowej wygranej pewnie byla hurtowa weryfikacja wszystkich paragonow i hurtowe umieszczenie na liscie. Tak mi sie wydaje. emotka

W kolejnych dniach zapewne jeszcze jej przybedzie, bo srednio wypada 50 setek na dzien. emotka
0 0

Diana02

#7385101 Napisano: dzisiaj o 22:21:18
catcat napisał(a):

Czy te wygrane vouchery do Glovo z aplikacji Coca-Cola można łączyć? Ktoś próbował?

próbowałam, nie da się emotka
0 0

fryz

#7385102 Napisano: dzisiaj o 22:23:14
rufus napisał(a):

No nie stad, bo na liscie dopiero pojawia sie dopiero PO weryfikacji.. tam chyba nikt nie wypadl a z racji hurtowej wygranej pewnie byla hurtowa weryfikacja wszystkich paragonow i hurtowe umieszczenie na liscie. Tak mi sie wydaje. emotka

W kolejnych dniach zapewne jeszcze jej przybedzie, bo srednio wypada 50 setek na dzien. emotka

Potwierdzam - mnie nie bylo, a widze ze sie pojawilam  emotka  czyli akceptuja paragony z biedry niedokladnie opisane
0 0