Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

dzdzownica_w_donicy

#7385264 Napisano: dzisiaj o 13:22:31
Wygrałam w konkursie na FB HITa multikartę Prezent Idealny, kupiłam sobie za to te bony/vouchery elektroniczne do Biedronki i myślałam, że te kody uda mi się wbić do aplikacji. Ale aplikacja Biedry tego nie przyjmuje.

Mam pytanko do użytkowników bonów konkursowych do Biedry - czy trzeba każdorazowo te cyferki e-kodu wpisywać na kasie samoobsługowej i czy to normalne, że nie mogę ich dodać do aplikacji?
Dopiero je kupiłam i nie próbowałam jeszcze wykorzystać, ale myślałam, że da się to wbić do apki jako voucher i będzie wygodniej.
0 0

uzuri

#7385265 Napisano: dzisiaj o 13:27:11
dzdzownica_w_donicy napisał(a):

Wygrałam w konkursie na FB HITa multikartę Prezent Idealny, kupiłam sobie za to te bony/vouchery elektroniczne do Biedronki i myślałam, że te kody uda mi się wbić do aplikacji. Ale aplikacja Biedry tego nie przyjmuje.

Mam pytanko do użytkowników bonów konkursowych do Biedry - czy trzeba każdorazowo te cyferki e-kodu wpisywać na kasie samoobsługowej i czy to normalne, że nie mogę ich dodać do aplikacji?
Dopiero je kupiłam i nie próbowałam jeszcze wykorzystać, ale myślałam, że da się to wbić do apki jako voucher i będzie wygodniej.

Tych kodów nie dodaje się do aplikacji. Płacisz przy kasie podając kod lub możesz dodać do wirtualnego portfela (wygeneruje się kot kreskowy) lub możesz sobie sama wygenerować kod kreskowy np tu http://www.kreseczki.pl/
0 0

dzdzownica_w_donicy

#7385276 Napisano: dzisiaj o 13:37:16
uzuri napisał(a):

Tych kodów nie dodaje się do aplikacji. Płacisz przy kasie podając kod lub możesz dodać do wirtualnego portfela (wygeneruje się kot kreskowy) lub możesz sobie sama wygenerować kod kreskowy np tu http://www.kreseczki.pl/

O, dzięki wielkie za objaśnienie emotka
0 0

Lady_Marusia2

#7385277 Napisano: dzisiaj o 13:39:39
dzdzownica_w_donicy napisał(a):

O, dzięki wielkie za objaśnienie emotka

Przez stronę kreseczki.pl generuje kod i potem sczytuje przy kasie w Biedronce ( też ciekawa jestem) bo mam Bony z konka?
0 0

uzuri

#7385281 Napisano: dzisiaj o 13:50:05
Lady_Marusia2 napisał(a):

Przez stronę kreseczki.pl generuje kod i potem sczytuje przy kasie w Biedronce ( też ciekawa jestem) bo mam Bony z konka?

Tak, po wybraniu formy płatności skanujesz kot kreskowy.
0 0

gregory

#7385288 Napisano: dzisiaj o 13:56:51
uzuri napisał(a):

Tak, po wybraniu formy płatności skanujesz kot kreskowy.

Czy dla kota to skanowanie nie jest bolesne 😁?

uzuri

#7385307 Napisano: dzisiaj o 14:30:29
gregory napisał(a):

Czy dla kota to skanowanie nie jest bolesne 😁?

Nie, dla kota skanowanie nie jest w żadnym przypadku bolesne  emotka

Diana02

#7385308 Napisano: dzisiaj o 14:32:20

Hej powiedzcie mi jak używacie tych kart? poszłam do Rossmana wybrałam tak jak w opisie, karta podarunkowa, wpisałam kod i pin i odmowa brak autoryzacji... myślałam że się pomyliłam ale drugi raz to samo, ktoś pomoże?
0 0

MDL

#7385312 Napisano: dzisiaj o 14:35:21
Diana02 napisał(a):

Hej powiedzcie mi jak używacie tych kart? poszłam do Rossmana wybrałam tak jak w opisie, karta podarunkowa, wpisałam kod i pin i odmowa brak autoryzacji... myślałam że się pomyliłam ale drugi raz to samo, ktoś pomoże?

Sprawdź saldo może przed zapłatą? Jest taka opcja na kasie. Ja płacę tak jak napisałaś
0 0

Diana02

#7385314 Napisano: dzisiaj o 14:37:39
uMDL napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Sprawdź saldo może przed zapłatą? Jest taka opcja na kasie. Ja płacę tak jak napisałaś

dzięki, spróbuję! na milion procent nie była użyta, dlatego mnie zdziwiło że może ja coś źle robię a robię tak zawsze z innymi kartami 🙈
0 0

MDL

#7385325 Napisano: dzisiaj o 14:48:39
Diana02 napisał(a):

uMDL napisał(a):

Diana02 napisał(a):

dzięki, spróbuję! na milion procent nie była użyta, dlatego mnie zdziwiło że może ja coś źle robię a robię tak zawsze z innymi kartami 🙈

Może dostałaś już pustą? 🙈oby nie.
0 0

atyde25

#7385334 Napisano: dzisiaj o 14:52:53
Też miałam taki problem po wpisaniu ręcznym karty podarunkowej w Rossmannie .Pani coś mętnie tłumaczyła ,że to jakieś są przyciski obok siebie i czasami nie wchodzi. Wiele razy wcześniej tak wpisywałam i nie było problemów. Ale po 5 czy 6 razem załapało i zapłaciłam. Może znowu jakieś oszustwa były i wzmocnili zabezpieczenia ,prawdy się nie dowiemy .A pamiętajmy jak to mówił Dr House wszyscy kłamią. Muszę taki tatuaż sobie zrobić.
1 Diana02 0

everekkonkursowy

#7385340 Napisano: dzisiaj o 14:58:39
ktoś coś wie nt konkursu pepsi gold z żabką? Dalej na liście jest 80 miejsc, a nagród powinno być 198
1 Milosinka 0

endrjuen

#7385362 Napisano: dzisiaj o 15:26:13
Czy Amooco informuje o negatywnej weryfikacji? Miałem problem z wgraniem paragonu w Letni Ogród Dino i zastanawiam się, czy poszedł, bo nie mam nadanej jednej paczki
0 0

judzika86

#7385368 Napisano: dzisiaj o 15:32:40
Ma ktoś problem ze zgłoszeniem do loterii Namysłów? Po wpisaniu danych załączeniu zdjęcia, ikona zarejestruj jakby nie działała? Brak reakcji, ma ktoś na to jakiś pomysł?
0 0

mikiws

#7385369 Napisano: dzisiaj o 15:32:40
mo.m.d napisał(a):

Znalazłam e-mial z informacji o wygranej z Hochland Kibicuj na serio z 9 lipca. Zgłosiłam reklamacje zgodnie z regulaminem. Czy miał ktoś taka sytuacja i jest szansa na przesłanie nagrody. Czy ktoś miał taką sytuację? Wiem, że nagroda nie trafiała do rezerwowego laureata tylko zostawała w posiadaniu organizatora.

@mo.m.d moją reklamację niestety odrzucili, też mail trafił do spamu i odpowiedziałem na niego 3 dni po terminie.
0 0

MDL

#7385374 Napisano: dzisiaj o 15:35:18
judzika86 napisał(a):

Ma ktoś problem ze zgłoszeniem do loterii Namysłów? Po wpisaniu danych załączeniu zdjęcia, ikona zarejestruj jakby nie działała? Brak reakcji, ma ktoś na to jakiś pomysł?

Pod tym polem, gdzie załączasz zdjęcie je dodatkowa opcja dołączenia tego zdjęcia do zgłoszenia. To najczęstszy błąd 🙂
0 0

lusienka

#7385375 Napisano: dzisiaj o 15:36:22
FBaneta4 napisał(a):

lusienka ja tak miałam cała naprawa trwała ok 2 tygodni napisałam do nich .że kupiłam produkty na konkurs i miałam dokładnie to co ty musiałam robić screeny ,nagrywać ekran ostatecznie zrobili mi jakąś aktualizacje i teraz mi działa zwrócili pieniądze na voucher za zakup z jednego konkursu drugi przepadł pisz do nich sama nic nie zrobisz jeżeli już próbowałaś zrobić aktualizacje i te inne magiczne triki ,które zalecają.... to muszą oni ci zrobić

Dziękuję, tak zrobię, bo już wszystkie możliwe sposoby próbowałam i nic dalej kręci 😭 brrr
Co za paskudny tydzień od poniedziałku mam 😭
0 0

Edyt09

#7385379 Napisano: dzisiaj o 15:42:02
Czy ktoś wie jeśli dostałam kod do torby z Nałęczowianki to najpierw trzeba się tam rejestrować i dopiero można kod wpisać?

Weszłam na stronę  główną,  wybrałam torbę,  wpisałam kod chciałam dodać  do koszyka i pisze że  nieprawidłowy voucher
0 0