Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kumulacja

#7386253 Napisano: dzisiaj o 17:10:03
Zuzia16 napisał(a):

Czy ktoś kontaktowal się z obsługą rossmana w sprawie niepoliczonych produktów do misji? Udało się to skutecznie załatwić? Kupiłam trzy produkty Bobovity a naliczyło mi jeden…

Czy kupiłaś obiadki? W mailu od Bobovity jest mowa o obiadkach.
0 0

aaagusia

#7386255 Napisano: dzisiaj o 17:12:58
sania30 napisał(a):

Ja pisałam do nich w poniedziałek. Kupiłam produkt syoss# nie zaliczyło mi. Niestety jeszcze nie odpowiedxieli

Nie wiem, czy to ma znaczenie, ale pod misją są wymienione produkty. Niestety nie wszystkie z danej marki. Chciałam kupić konkretny kolor farby Syoss, ale nie był tam wymieniony
1 Diana02 0

lorie0137

#7386256 Napisano: dzisiaj o 17:14:43
Zuzia16 napisał(a):

Czy ktoś kontaktowal się z obsługą rossmana w sprawie niepoliczonych produktów do misji? Udało się to skutecznie załatwić? Kupiłam trzy produkty Bobovity a naliczyło mi jeden…

Mam to samo, napisałam i czekam. Kupiłam 3 produkty ktore się w appce wyswietlaja jako objete wyzwaniem, a naliczylo 1.
0 0

Diana02

#7386258 Napisano: dzisiaj o 17:15:38
Zuzia16 napisał(a):

a kupiłaś dobrze? na Syoss mój kolor farby też się nie zaliczał do misji, musialam wziać podobny odcień żeby zaliczyło i w Bobovicie tylko niektóre produkty się zaliczają.
0 0

paula9891

#7386260 Napisano: dzisiaj o 17:17:31
A wMaślance przychodzi potwierdzenie?
Na końcu miałam czerwone okienko: zarejestrowane dane
To znaczy, że poszło? 🫣
0 0

lusienka

#7386273 Napisano: dzisiaj o 17:40:13
Zuzia16 napisał(a):

Mi nawet misja nie chce się otworzyć, piszę od wtorku do nich i brak odpowiedziemotka
0 0

xoxox

#7386286 Napisano: dzisiaj o 18:11:13
Dzisiaj na stories u andziaks (duża influencerka) była reklama loterii Neboa, także konkurencja będzie spora. Pokazała tez walizkę z konkursu 
0 0

Zuzia16

#7386290 Napisano: dzisiaj o 18:36:21
Diana02 napisał(a):

a kupiłaś dobrze? na Syoss mój kolor farby też się nie zaliczał do misji, musialam wziać podobny odcień żeby zaliczyło i w Bobovicie tylko niektóre produkty się zaliczają.

Tak, na 100%, sprawdzałam z listą produktów wymienionych pod misją
0 0

Jestemnowa

#7386294 Napisano: dzisiaj o 18:48:36
xoxox napisał(a):

Dzisiaj na stories u andziaks (duża influencerka) była reklama loterii Neboa, także konkurencja będzie spora. Pokazała tez walizkę z konkursu 

A ja dziś dostałam tego żółwia ... jest mega fajny  😍
0 0