Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

fryz

#7391465 Napisano: dzisiaj o 20:30:29
Maczupikczu napisał(a):

Cytat z regulaminu:

Z uwagi na fakt, że definicja Zakupu Promocyjnego zakłada zakup Produktów Promocyjnych za min. 10,00zł brutto, informujemy, że w przypadku, gdy z powodów od nas niezależnych posiadasz prawo do rabatówna zakup Produktów Promocyjnych w Sklepie, do obliczenia granicznej wartości 10,00 zł brutto brana jestpod uwagę cena Produktów Promocyjnych przed zastosowaniem rabatu, o ile cena ta jestwyszczególniona na Dowodzie Zakupu. Przykład: kupiłeś Produkty Promocyjne w cenie 10,00 zł brutto. Wwyniku promocji oferowanej przez Sklep cena została obniżona z 10,00 zł do 9,00 zł. Na Dowodzie Zakupuznajduje się wyraźna informacja o obniżce 1,00 zł i widoczna jest zarówno cena sprzed obniżki, jak i po jejzastosowaniu. W takim wypadku Dowód Zakupu opisany w ten sposób stanowi podstawę do udziału wLoterii.
Musisz mieć po prostu dobrze opisany paragon z rabatowaniem.

eeej jak dobrze was czytać, to ja tego nie wiedziałam, dzięki!  emotka
1 MDL 0

FBsebastian3

#7391467 Napisano: dzisiaj o 20:38:27
Zwroty crush ile na osobę?
0 0

mellowfruit

#7391474 Napisano: dzisiaj o 21:08:39
paula9891 napisał(a):

Dzisiaj jest taka informacja emotka  też to widzę

mellowfruit napisał(a):

Jak próbuję zarejestrować paragon na Everydayme w konkursie Dino, to wyskakuje mi "There was a problem loading this section.". Ktoś też tak miał?

kurde u mnie dalej to samo... czy ktoś może skutecznie pozbył się tego problemu?
0 0

Calliope22

#7391475 Napisano: dzisiaj o 21:09:10
Odpowiadam zbiorczo . Niestety skuter tym razem do mnie nie trafi 🤣 Chociaż może jestem na liście rezerwowej, kto wie. Czekam na sms z zestawem kosmetyków 🤡
0 0