Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

InkaR

#7391638 Napisano: dzisiaj o 12:11:07
Credo89 napisał(a):

Pisaliście w Żywiec Zdrój o tej wodzie Minerals?

ja nie miałam
0 0

M_M

#7391639 Napisano: dzisiaj o 12:11:53
co z konkursem żabka x absolwent?
na forum 2 wygrane a tyle nagród...
0 0

monty1980

#7391641 Napisano: dzisiaj o 12:19:26
dala napisał(a):

Na email nie przychodzi. Na stronie pojawia się potwierdzenie wraz z numerem referencyjnym, który warto skopiować i zapisać.

Cholera człowieka bierze z tą stroną Everydayme. Najpierw się nie lądowała strona. Później jak się udało i wgrać paragon i wpisać odpowiedź to strona się przeladowała i wróciła do stanu początkowego. Żadnego numeru referencyjnego nie widziałem. I bądź tu teraz mądry człowieku - mają to moje zgłoszenie czy nie mają?! Oto jest pytanie!
0 0

nanajka81

#7391643 Napisano: dzisiaj o 12:31:34
monty1980 napisał(a):

Cholera człowieka bierze z tą stroną Everydayme. Najpierw się nie lądowała strona. Później jak się udało i wgrać paragon i wpisać odpowiedź to strona się przeladowała i wróciła do stanu początkowego. Żadnego numeru referencyjnego nie widziałem. I bądź tu teraz mądry człowieku - mają to moje zgłoszenie czy nie mają?! Oto jest pytanie!

wyslij jeszcze raz to samo
0 0

cherry21

#7391645 Napisano: dzisiaj o 12:34:35
M_M napisał(a):

co z konkursem żabka x absolwent?
na forum 2 wygrane a tyle nagród...

Ja dostałem info o 50 zł, chociaż nie miałem mailowego potwierdzenia zgłoszenia. Głównymi nagrodami chyba nikt się nie chwalił.
0 0

koniczynka123

#7391646 Napisano: dzisiaj o 12:35:23
monty1980 napisał(a):

Brałam udział u nich od dawna i wieczne problemy. Dopiero dziś się dowiedziałam, że zgłoszenie przyjęte jeśli wyświetli się ten numer referencyjny, chwila minie (z 20 sekund) zanim się pojawi, wcześniej miałam "podziękowanie za wypełnienie ankiety"  emotka  
Nie dziwię się, że u nich nie wygrywałam, skoro albo nie szło dodać paragonu, albo wcale zgłoszenia nie zapisało  emotka
1 rooney 0

monty1980

#7391647 Napisano: dzisiaj o 12:40:05
nanajka81 napisał(a):

wyslij jeszcze raz to samo

Napisałem do nich i nawet szybko odpisali.

"Dzień dobry,nie jesteśmy w stanie sprawdzić, czy zgłoszenie dotarło, ale jeśli dodał Pan odpowiedź i strona się przeładowała, to na 100% jest ona w systemie.
_______________Pozdrawiamy,
zespół EverydayMe"

To już nie wiem czy próbować ponownie, bo jak będą mieli oba zgłoszenia to.m jescze oba usuną za dublowanie zgłoszeń

Już wiele razy wysylałem zgłoszenia do ich konkursów i bodajże raz jakieś bony do Dino wygrałem. Myślałem, że może nie nadaję na tych falach co oni, a tutaj nawet nie jestem pewien ile z tych zgłoszeń do nich dotarło!