Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Kwiat Paproci

#7399950 Napisano: dzisiaj o 12:41:21
Czy "Uśmiech w plecaku" w Dino laureaci zostali poinformowani w jednym czasie????
0 0

slomkabb

#7399959 Napisano: dzisiaj o 12:50:23
slomkabb napisał(a):

Dostałam od Albedo informację że mój formularz laureata w 321 odświeżenie został zweryfikowany negatywnie …Ale ja nie wiem co to za loteria? Podpowie ktoś?

Ktoś pomoże ?
0 0

Emememe

#7399962 Napisano: dzisiaj o 12:51:25

malmika

#7399994 Napisano: dzisiaj o 13:25:13
Przypomni mi ktoś jakie dane podawało się przy zgłoszeniu w konkursie Karlsbad Milka ITM?
0 0

notta

#7399995 Napisano: dzisiaj o 13:26:38
malmika napisał(a):

Przypomni mi ktoś jakie dane podawało się przy zgłoszeniu w konkursie Karlsbad Milka ITM?

Wpisanie w odpowiednie pola formularza numeru telefonu kontaktowego oraz adresu email Uczestnika,b) Wykonanie zadania konkursowego: Napisz, dlaczego potrzebujesz nowego laptopa.
c) Wybranie z dostępnej w formularzu listy rozwijanej: miejscowości oraz ulicy, przy której
znajduje się Sklep, w którym dokonano zakupu, daty zakupu oraz numeru transakcji
uwidocznionego na dowodzie zakupu (przykładowe umiejscowienie wskazuje Załącznik
nr 2 do niniejszego Regulaminu), a następnie
d) Potwierdzenie zgód na postanowienia Regulaminu Konkursu i przetwarzanie danych
osobowych w celach związanych z Konkursem przez zaznaczenie właściwych pól w
formularzu oraz
e) Zapisanie Zgłoszenia w systemie informatycznym przez kliknięcie na przycisk „wyślij”.

wszystko w regulaminie jest emotka
1 malmika 0

momd

#7400002 Napisano: dzisiaj o 13:43:15
Ciężko dogodzić 🙈 a tak mi się marzył ten rower. Już nie wiadomo jak pisać
0 0