Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

atyde25

#7399896 Napisano: dzisiaj o 11:31:22
Tak Agnes i najważniejsze nic nikomu nie gadać ,kasa lubi ciszę emotka
1 nkba 0

atyde25

#7399897 Napisano: dzisiaj o 11:33:02
Właśnie przeczytałam o Gradek Justynie co jej faceci wysyłają po 10 tysięcy dolców za nic by sobie na wycieczkę jechała .A jak potem są namolni to ona ich blokuje. I to się nazywa źle wybrana droga życiowa jak człowiek utknął w konkursach.
0 0

fryz

#7399899 Napisano: dzisiaj o 11:38:45
Ja już zaraziłam kilka osób w otoczeniu do konkursów i podsyłają zdjęcia, gdy coś wygrają emotka

A z zakupami jest tak: siostra dzwoni i mówi, że kończy jej się płyn do płukania - co i gdzie ci kupić?  emotka

Lalaxo

#7399901 Napisano: dzisiaj o 11:40:19

Ale masz problemy xd 
Sytuacja napisał(a):

0 1 Sytuacja

joan

#7399902 Napisano: dzisiaj o 11:40:29
Rodzina mi zawsze kibicuje - od najbliższych krewnych po dalszych. Teściowa regularnie przynosi kopertę... niestety, nie z pijendzmi, jeno z paragonami  emotka  Kij, że wśród tych paragonów 1 na 100 jest do czegokolwiek przydatny, ale liczy się gest & wsparcie  & pamięć emotka  Co roku na urodzinach szwagra/szwagierki toczą się rozmowy na temat tego, jaki jest akurat do wygrania dom od Almette emotka  Mój Facet to już w ogóle anioł cierpliwości, gdy słyszy "pojedziemy na weekend do X, ale po drodze zahaczymy o wsie: Y, Z i U, bo tam są takie rzaaadkie sklepy konkursowe" przez "o pacz co tu leży, jaki ciekawy papierek/paragon no-no-no" po "na LALKĘ to albo w ten weekend, albo wcale, bo teraz to jest inwestycja w Smolara, a za tydzień to byłby czysty koszt!!!" emotka

Ale nawiążę do tych znajomych, co to nie grają, bo nie mają czasu ani szczęścia emotka  i w ogóle świat jest zły i im jest tak ciężko, jak nikomu nigdzie... jest w niektórych Polkach/Polakach mocny trend martyrologiczny: muszą cierpieć i cierpienia swoje pomnażać, bo gdyby im było dobrze, nie zasługiwaliby na książkowe "niebiosa". Z takimi o konkursach raczej nie rozmawiam, gdyż oni zwyczajnie sabotują swoją codzienność, chociaż czasem zdarzało mi się podpowiedzieć komuś uwalonemu w kredyt, żeby wziął udział w najprostszej! akcji. Ale po otrzymaniu poniższego komentarza od osoby zakredytowanej, już nikomu niczego nie sugeruję; rozwalił system, niech dalej płaci i płacze, jak ta płaczka z serialu "1670" (wybitna aktorka ze Śląska, zresztą) emotka

Sytuacja

#7399904 Napisano: dzisiaj o 11:43:32
Dziś Nav odp mi na pytania odnośnie loterii gerard i w sumie wszystko jest ok zbliżone numery paragonów to po prostu duża liczba zgłoszeń do loterii emotka  i że każdy może wygrać dozwoloną liczbę nagród. No a jeżeli mają wątpliwości to proszą o przesłanie skanu dowodu zakupu lub przesłanie oryginałów. Czyli nie warto brać w niej udział jeżeli jednak osoba dziennie zgarnia połowę nagród 🤣

Lalaxo

#7399909 Napisano: dzisiaj o 11:48:18
[quote=Potrafię cytować poprawnie. Tyle ze jak robie to jak pozostali czyli z tekstem na dole to na forum nie wyświetla sie moja wypowiedz bo format tego forum zatrzymała sie na wczestych latach 2000. Po co byc uszczypliwym. Nie mamy po 5 lat. 
Sytuacja]Czy możesz się nauczyć poprawnie cytować? Bo już mnie to irytuje.

as32572

#7399910 Napisano: dzisiaj o 11:48:42
Sytuacja napisał(a):

Dziś Nav odp mi na pytania odnośnie loterii gerard i w sumie wszystko jest ok zbliżone numery paragonów to po prostu duża liczba zgłoszeń do loterii emotka  i że każdy może wygrać dozwoloną liczbę nagród. No a jeżeli mają wątpliwości to proszą o przesłanie skanu dowodu zakupu lub przesłanie oryginałów. Czyli nie warto brać w niej udział jeżeli jednak osoba dziennie zgarnia połowę nagród 🤣

po tej akcji co NAV odwalił z Żubrem w Lidlu i odebraniem nagród wszystkim lub prawie wszystkim laureatom nagród tygodniowych, to nie wierzę w żadne prawidłowe działania ich systemów emotka
1 Sytuacja 0

mahuska

#7399911 Napisano: dzisiaj o 11:49:04
czy z zozoli jest jakaś weryfikacja na bieżąco? Kaska na koniec będzie? znowu opuściłam się konkursowon:(
0 0

notta

#7399917 Napisano: dzisiaj o 11:59:47
pikawka napisał(a):

A jakby uderzyć do rzecznika praw konsumenta ? W końcu masz maila o wygranej

mi kiedyś rzecznik pisał że maile to maile, nie ma publicznego przyczenia nagrody. Musiałaby być informacja w necie publiczna. Kiedyś miłam tak z konsolą bakallandu. Machnęłam ręką bo mój rzecznik powiatowy miał wywalone emotka
0 0

rufus

#7399920 Napisano: dzisiaj o 12:02:32
joan napisał(a):

Rodzina mi zawsze kibicuje - od najbliższych krewnych po dalszych. Teściowa regularnie przynosi kopertę... niestety, nie z pijendzmi, jeno z paragonami  emotka  Kij, że wśród tych paragonów 1 na 100 jest do czegokolwiek przydatny, ale liczy się gest & wsparcie  & pamięć emotka  Co roku na urodzinach szwagra/szwagierki toczą się rozmowy na temat tego, jaki jest akurat do wygrania dom od Almette emotka  Mój Facet to już w ogóle anioł cierpliwości, gdy słyszy "pojedziemy na weekend do X, ale po drodze zahaczymy o wsie: Y, Z i U, bo tam są takie rzaaadkie sklepy konkursowe" przez "o pacz co tu leży, jaki ciekawy papierek/paragon no-no-no" po "na LALKĘ to albo w ten weekend, albo wcale, bo teraz to jest inwestycja w Smolara, a za tydzień to byłby czysty koszt!!!" emotka

Ale nawiążę do tych znajomych, co to nie grają, bo nie mają czasu ani szczęścia emotka  i w ogóle świat jest zły i im jest tak ciężko, jak nikomu nigdzie... jest w niektórych Polkach/Polakach mocny trend martyrologiczny: muszą cierpieć i cierpienia swoje pomnażać, bo gdyby im było dobrze, nie zasługiwaliby na książkowe "niebiosa". Z takimi o konkursach raczej nie rozmawiam, gdyż oni zwyczajnie sabotują swoją codzienność, chociaż czasem zdarzało mi się podpowiedzieć komuś uwalonemu w kredyt, żeby wziął udział w najprostszej! akcji. Ale po otrzymaniu poniższego komentarza od osoby zakredytowanej, już nikomu niczego nie sugeruję; rozwalił system, niech dalej płaci i płacze, jak ta płaczka z serialu "1670" (wybitna aktorka ze Śląska, zresztą) emotka

Nie stosuje blika. emotka
0 0

as32572

#7399923 Napisano: dzisiaj o 12:08:07
notta napisał(a):

mi kiedyś rzecznik pisał że maile to maile, nie ma publicznego przyczenia nagrody. Musiałaby być informacja w necie publiczna. Kiedyś miłam tak z konsolą bakallandu. Machnęłam ręką bo mój rzecznik powiatowy miał wywalone emotka

Jak rzecznik nie pomoze to bede myslec co dalej, tymbardziej ze to nie jest kwestia omylkowego wyslania maila ani nie dotyczy tez tlyko jednej osoby.
0 0

pikawka

#7399925 Napisano: dzisiaj o 12:10:11
notta napisał(a):

Ja miałam kiedyś problem, bo ktoś się włamał na mój telefon (nie wiem jak to możliwe) i miałam połączenia wykonane za granicą  na ponad tysiąc złotych…. Oczywiście sieć kazała płacić, mimo tego, że nie byłam za granicą… no i rzecznik załatwił, wszystko było anulowane. Więc mam pozytywne odczucia… kurde no lipa z taką sytuacją.. szkoda nagrody
2 joan, notta 0

joan

#7399928 Napisano: dzisiaj o 12:13:15
rufus napisał(a):

Nie stosuje blika. emotka

To był najwyższy czas, żeby zacząć go stosować emotka
W tamtej odsłonie loterii BLIK rozdali 10. laureatom po 120.000 zł, ale wg niektórych ludzi lepiej się użerać z życiem, niż dać sobie szansę emotka
0 0

mikiws

#7399930 Napisano: dzisiaj o 12:14:07
notta napisał(a):

dzisiaj ostatni dzień etapu więc pytanie bez zmian, jutro bedzie nowe

Czy ktoś może podzielić się pytaniem z najnowszego etapu Żubra? emotka
0 0

aendrius1

#7399931 Napisano: dzisiaj o 12:17:05
Czy "Uśmiech w plecaku" w Dino były już wyniki?
0 0

Prossto

#7399932 Napisano: dzisiaj o 12:17:57
aendrius1 napisał(a):

Jeszcze nie
0 0

Monika11

#7399933 Napisano: dzisiaj o 12:21:16
aendrius1 napisał(a):

Wczoraj w zakładce na chwile u Smolara się pojawił , a później usunęli .. czekamy
1 aendrius1 0

onazielona86

#7399944 Napisano: dzisiaj o 12:35:43
momd napisał(a):

Hej, a jak u Was rodzina, przyjaciele i znajomi reagują na Wasze konkursowe życie? Przyzwyczaili się już, kibicują i cieszą się z Waszych wygranych, a może trochę zazdroszczą nagród? Zdarza się, że ktoś mówi, że przesadzacie albo że to już uzależnienie? A może wręcz przeciwnie — sami zaczęli grać razem z Wami? Jestem ciekawa, jak otoczenie podchodzi do Waszego konkursowego hobby, zarówno do wygranych, jak i porażek.

Rodzina kibicuje emotka  znajomi jak tyllko coś wygram mówią " Ty to masz szczęście" - ale brak mi już sił im tłumaczyć, że za każdym konkursem kreatywnym stoi ogrom pracy, a ilość czasem porażek -przeraża. Mam też takie grono, które zawsze da jakieś paragony:)
0 0

slomkabb

#7399945 Napisano: dzisiaj o 12:35:52
Dostałam od Albedo informację że mój formularz laureata w 321 odświeżenie został zweryfikowany negatywnie …Ale ja nie wiem co to za loteria? Podpowie ktoś?
0 0