Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

radziosny

#7400117 Napisano: dzisiaj o 17:57:08
fryz napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

Jeśli chcesz w SMOLAR wygrać musisz wznieść się na wyżyny poezji i/lub kreatywności

Próbowałam już każdej części mózgu w tych kreatywnych, sama sobą byłam zachwycona wysyłając te DZIEŁA emotka  W laliga to samo - dwie edycje, z 30-50 wyslanych zgloszen - zero emotka  Ale to mój problem nie tylko u nich, jak coś czasem trafie w kreatywnych to chyba musieli losować emotka

Dodam, że kiedyś czytałam nagradzane zgłoszenia, jeśli były, i nie dziwie się że nie wygrywałam emotka

Przynajmniej tutaj hurtownicy nie mają takiego pola do popisu.. na pewno da się wygrać masówka jaka wysyłasz.. ale w kreatywnych przynajmniej detaliści mogą z Wami konkurować.
1 fryz 0

Malamii

#7400119 Napisano: dzisiaj o 17:59:56
fryz napisał(a):

To nie to, mam vpna z maskowaniem ip

I tu się mylisz bo IP urządzenia masz cały czas to samo masz tylko internetowe IP zmienione
1 fryz 0

fryz

#7400120 Napisano: dzisiaj o 18:01:19
radziosny napisał(a):

fryz napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

Jeśli chcesz w SMOLAR wygrać musisz wznieść się na wyżyny poezji i/lub kreatywności

Próbowałam już każdej części mózgu w tych kreatywnych, sama sobą byłam zachwycona wysyłając te DZIEŁA emotka  W laliga to samo - dwie edycje, z 30-50 wyslanych zgloszen - zero emotka  Ale to mój problem nie tylko u nich, jak coś czasem trafie w kreatywnych to chyba musieli losować emotka

Dodam, że kiedyś czytałam nagradzane zgłoszenia, jeśli były, i nie dziwie się że nie wygrywałam emotka

Przynajmniej tutaj hurtownicy nie mają takiego pola do popisu.. na pewno da się wygrać masówka jaka wysyłasz.. ale w kreatywnych przynajmniej detaliści mogą z Wami konkurować.

Tylko ja kiedyś wysyłałam bardzo mało zgłoszeń, i to nie krótko bo z 10 lat i tak samo nie wygrywałam emotka
0 0

fryz

#7400121 Napisano: dzisiaj o 18:02:30
Malamii napisał(a):

I tu się mylisz bo IP urządzenia masz cały czas to samo masz tylko internetowe IP zmienione

To też testowałam, wysyłałam u rodziców z ich laptopów - wynik taki sam.

Moim zdaniem wygrywają po prostu dobre zgłoszenia, a ja nie umiem i nigdy nie umiałam pisać.
0 0

atyde25

#7400123 Napisano: dzisiaj o 18:05:40
30-50 zgłoszeń to 100 opakowań produktów Milka. Ale oni nie pozwolą chyba tyle słać. Wyobraziłam sobie te ilości produktów. Dobrze ,że Halloween blisko.
0 0

niunio

#7400124 Napisano: dzisiaj o 18:09:25
rudzixon napisał(a):

Żubr sianko NAV - bardzo proszę o podzielenie się pytaniem emotka

NAV? Przecież w opisie konkursu (i regulaminie) jest podane pytanie. emotka

"Przekonaj Żubra, że to właśnie z Tobą powinien podzielić się siankiem! (max 500 znaków)"
0 0

rudzixon

#7400126 Napisano: dzisiaj o 18:14:57
niunio napisał(a):

NAV? Przecież w opisie konkursu (i regulaminie) jest podane pytanie. emotka

"Przekonaj Żubra, że to właśnie z Tobą powinien podzielić się siankiem! (max 500 znaków)"

Masz rację...
Moja nieuwaga. Dziękuję!
1 niunio 0

fryz

#7400128 Napisano: dzisiaj o 18:16:41
[quote=atyde25]30-50 zgłoszeń to 100 opakowań produktów Milka. Ale oni nie pozwolą chyba tyle słać. Wyobraziłam sobie te ilości produktów. Dobrze ,że Halloween blisko.No u mnie zawsze jest SŁODKO w mieszkaniu emotka
1 niunio 0

Nowalijka

#7400135 Napisano: dzisiaj o 18:32:56
Czy w Żubrze jest limit nagrod dziennych. Nie moge znalesc informacji w regulaminie 🙄
0 0

pikawka

#7400140 Napisano: dzisiaj o 18:45:29
Nowalijka napisał(a):

Czy w Żubrze jest limit nagrod dziennych. Nie moge znalesc informacji w regulaminie 🙄

Podpowiesz jakie jest teraz pytanie
0 0

agakaz2

#7400143 Napisano: dzisiaj o 18:58:32
pikawka napisał(a):

Podpowiesz jakie jest teraz pytanie

ktosiek1

#7400144 Napisano: dzisiaj o 19:04:07
fryz napisał(a):

[quote=atyde25]30-50 zgłoszeń to 100 opakowań produktów Milka. Ale oni nie pozwolą chyba tyle słać. Wyobraziłam sobie te ilości produktów. Dobrze ,że Halloween blisko.

No u mnie zawsze jest SŁODKO w mieszkaniu emotka
Nie dałabym rady tak chodzić koło tego i się nie częstować emotka
0 0