Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bruce
Natomiast przyznaję Ci również rację co do Warszawy i niektórych konkursów - często sama łapię się na tym, że - przeglądając wyniki konkursowe - nie dostrzegam jej prawie wcale. Za to inne miasta dosłownie mnożą się tam na potęgę
Gość: Aristo
Dzwonili, ale nie do mnie.
spursman
Postów 1032
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale skoro ok -tzn że miales w tym udział
\"Kto prawdę mówi, ten niepokój wszczyna\"
Wzajemnie. Dziękuję.
Tak, też czasami odnoszę dokładnie takie wrażenie. To dość dziwne.
To zrozumiałe, jeśli sklepu nie ma w pobliżu, a jest fajny konkurs z ciekawymi nagrodami i tutaj działa takie forum z takimi formami pomocy oraz współpracy, było wręcz nie po koleżeńsku olać apel i nie pomóc!
joan
Postów 18893
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Druga sprawa, że wygodniej byłoby pisać od razu, ile jest się w stanie dać za paragon. Bo widziałam gdzieś wpis o Wosebie, że "poniżej 3 zł", to się nie dziw, że ludziom się nawet nie chce zagadywać, kopary opadają
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
Ja kiedyś też tak myślałam i raczej sama nie praktykuję tego sposobu szukania paragonu, ale wiadomo - życie jest jakie jest i czasami po prostu paragon się może zawieruszyć, poza tym - brak marketu w okolicy moim zdaniem całkowicie usprawiedliwia poszukiwanie paragonu do zakupu.
joan
Postów 18893
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magnus - tego się domyślałam, ale nie każdy Cię zna, nie każdy wie itd.
violka88
Postów 2682
Data rejestracji 19.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja ostatnia nadzieja, bo 10 paragonów i 10 zgłoszeń poszło i nic
Jasne!
spursman
Postów 1032
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pocieszenie można Somersby wypić
Gość: usmiech
A fuj! Jest ohydne!
pang
Postów 507
Data rejestracji 17.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
somersby to nie piwo to syf pełen konserwantów
violka88
Postów 2682
Data rejestracji 19.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale co się nie robi aby mieć paragony w razie wygranej
ale i co z tego że tyle piwa kupiłam - jak i smsów brak
Gość: aga67
nie wiem jak "takie coś" można nazywac piwem
jolidlo
Postów 333
Data rejestracji 15.03.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11688
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...ak-mama-12-2013.html
10 stycznia wychodzi nr z wynikami, nagród 60, a na forum cisza...
Gość: ashley878
Podbijam... Brałam i u mnie też wielka ciiiiiisza...
Gość: wygrywac
Mam nadzieję, że nie, bo ja dopiero 31 wysłałam tylko 2 zgłoszonka.
Gość: alkadia