Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anialistopad
Postów 14588
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: koza.k90
na początku w regulaminie podobno było i minimum 1 produkcie, ale w dniu startu promocji już obowiązywał zapis zmieniony
kto kupi teraz za mniejszą kwotę, po prostu straci
tym bardziej, że nawet w sklepach jest info o 20 zł
joan
Postów 18893
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Porównajcie punkt 2e:
http://www.lindt....MIN__Lindor_KINA.pdf
http://www.lindt....KINA.pdf#lindor_book
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
monikar
Postów 3505
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja czytałam ten w którym było min.20zł dlatego odpuściłam konkurs...
Gość: alamak
Oczywiście zagrałam, ale paragon mam na 10 zł, i co teraz?
joan
Postów 18893
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odeślij paragon z pierwszym regulaminem i adnotacją, że organizator nie ma prawa dokonywać zmian w regulaminie TRWAJĄCEGO konkursu, o ile byłyby one krzywdzące dla uczestnika.
Gość: alamak
Paragon już odesłany, ale zaraz do nich napiszę.
nawet na alle bilety od 15 zl, więc żaden interes
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18893
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie taki tok myślenia obrałam. Ale ktoś inny znalazł konkurs, wydrukował regulamin, zrobił zakupy, a potem się zorientował, ze regulamin zmieniono na niekorzyść uczestników. Regulamin jest umową, nie można jej zmieniać, bo się coś komuś przypomniało.
Ronja
Postów 240
Data rejestracji 19.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
notta
Postów 9153
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 1
Konkursy dodane 5
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Gość: gusiabo81
anialistopad
Postów 14588
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: gusiabo81
z 1 dnia, wiesz może jak go wygenerować, z jakiej strony ?
anialistopad
Postów 14588
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: anet
u mnie również z 1 dnia; a to nie jest tak, że ten kod już jest wygenerowany i.. należy się z nim zgłosić do kina bezpośrednio? (w smsie podali wygenerowany numer) ?
Gość: anet
dzięki
zaczytana-pola
Postów 11688
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...128181/#.Ut_587StYl0
Na FB go... nie ma
Agnes
Postów 3280
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 1
Konkursy dodane 7
na tej Estelle fashion są często konkursy niestety nie przypominam sobie żadnych rozwiązań