Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zezowaty_kot

#5847686 Napisano: 09.04.2014 12:21:43
A ja właśnie przeprowadziłam ciekawą rozmowę z Groszkowym panem od marketingu i powiedział mi coś ciekawego - że w konkursach ich system wyłapuje numery, które już zostały kiedyś u nich nagrodzone, żeby zwycięzcy się nie powtarzali w kilku akcjach. emotka
0 0

joan

#5847689 Napisano: 09.04.2014 12:23:51
zezowaty_kot napisał(a):

A ja właśnie przeprowadziłam ciekawą rozmowę z Groszkowym panem od marketingu i powiedział mi coś ciekawego - że w konkursach ich system wyłapuje numery, które już zostały kiedyś u nich nagrodzone, żeby zwycięzcy się nie powtarzali w kilku akcjach. emotka

Groszek miał mocne obostrzenia, ale je zlikwidował (najwidoczniej tylko oficjalnie). A tę ich "weryfikację" można o kant d* rozbić, wiem co mówię, bo kojarzę laureatów i są to w kółko te same osoby (niestety nie ja, hehe).
0 0

aerdna

#5847691 Napisano: 09.04.2014 12:25:21
zezowaty_kot napisał(a):

Wyniki pokazują coś innego emotka Co z tego, że numery wyłapują, jak na innym tel. ktoś poda te same dane ? Tego nie przewidzieli - więc weryfikacja nie działa emotka
0 0

zezowaty_kot

#5847692 Napisano: 09.04.2014 12:25:59
joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Groszek miał mocne obostrzenia, ale je zlikwidował (najwidoczniej tylko oficjalnie). A tę ich "weryfikację" można o kant d* rozbić, wiem co mówię, bo kojarzę laureatów i są to w kółko te same osoby (niestety nie ja, hehe).

Ale ja też właśnie przeglądam listę laureatów i nie da się ukryć, że nazwiska się powtarzają (żeby nie było - nie piszę złośliwie, bo nikogo z nagród nie rozliczam). Ale skoro się powtarzają to ich system łatwo obskoczyć, choćby kupując nowy starter emotka Jestem jedynie w szoku, że agencje bawią się w "blokowanie numerów" (?) emotka

Choroba, a ja mam jeden jedyny numer od 10 lat. Chyba pora zainwestować w jakieś konkursowe telefony emotka
0 0

joan

#5847693 Napisano: 09.04.2014 12:27:02
zezowaty_kot napisał(a):

Ale ja też właśnie przeglądam listę laureatów i nie da się ukryć, że nazwiska się powtarzają (żeby nie było - nie piszę złośliwie, bo nikogo z nagród nie rozliczam). Ale skoro się powtarzają to ich system łatwo obskoczyć, choćby kupując nowy starter emotka Jestem jedynie w szoku, że agencje bawią się w "blokowanie numerów" (?) emotka

Może uznał Cię za mugola, więc pocisnął Ci kit, jak to oni dbają, żeby "każdy klient miał szansę" emotka
0 0

doris1

#5847694 Napisano: 09.04.2014 12:27:18
nique napisał(a):

W Dayli na FB napisali, że wystarczy 1 Timotei - w regulaminie był błąd

właśnie mail od agencji przed chwilą
"Dziękuje za informacje. Regulamin został poprawiony parę dni temu, ale jak widać nie została jeszcze umieszczona jego poprawiona wersja w interenecie. Oczywiście wystarczy kupić jeden produkt."
0 0

Gość: koza.k90

#5847696 Napisano: 09.04.2014 12:28:11
joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

przecież wystarczy grać na kilka telefonów emotka

i nie wysyłasz już z numerów "wygranych"
0 0

zezowaty_kot

#5847698 Napisano: 09.04.2014 12:28:42
joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Może uznał Cię za mugola, więc pocisnął Ci kit, jak to oni dbają, żeby "każdy klient miał szansę" emotka

I dobrze zrobił, bo ja mugol i można mi jeszcze oczy mydlić emotka W dodatku ja z tych co uparcie wierzą w dobroć i tęczę emotka
0 0

joan

#5847701 Napisano: 09.04.2014 12:29:15
koza.k90 napisał(a):

To oczywiste. Pewnie doprowadzasz ich do szału, hehe.
0 0

Gość: Anonima

#5847702 Napisano: 09.04.2014 12:29:36
to teraz moje pytanie, jesli na paragonie mam 2 produkty Timotei, zgodnie z ich smiesznym regulaminem jaki byl na poczatku, to zagrac juz dwa razy nie moge???
0 0

Monika11

#5847704 Napisano: 09.04.2014 12:30:46
zezowaty_kot napisał(a):

Tego pana to lepiej nie słuchać -miałam z nim przeprawę o Aparta -masakra emotka A hasła .... Zaraz Wam napiszę przykładowe dwa które wygrały -ciekawe co powiecie (tylko znajdę kartkę )
0 0

#5847706 Napisano: 09.04.2014 12:31:25
joan napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

To oczywiste. Pewnie doprowadzasz ich do szału, hehe.

ja jeszcze nie

ale znajomi już tak emotka
0 0

asantesana

#5847707 Napisano: 09.04.2014 12:32:25
zezowaty_kot napisał(a):

Ale ci ludzie w agencjach sa głupi... Wystarczy popatrzeć na listy "groszkowe" i zwycięzcy się powtarzają. Trzeba być tak błyskotliwym, żeby zorientować się, że eliminacja numerów nic nie da, bo ludzie mają wiele numerów? I jeszcze głoszą "swój sposób" widząc, że to nic nie daje?
0 0

joan

#5847708 Napisano: 09.04.2014 12:32:53
Monika11 napisał(a):

Tego pana to lepiej nie słuchać -miałam z nim przeprawę o Aparta -masakra emotka A hasła .... Zaraz Wam napiszę przykładowe dwa które wygrały -ciekawe co powiecie (tylko znajdę kartkę )

Dawaj czadu emotka

koza.k90 napisał(a):

ja jeszcze nie
ale znajomi już tak emotka

I dobrze, nie podoba mi się taka dyskryminacja. Ani żadna inna emotka
0 0

#5847709 Napisano: 09.04.2014 12:33:55
joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

ale teraz inna agencja odpowiada za groszkowe konki

a co agencja, to inne zasady
0 0

joan

#5847711 Napisano: 09.04.2014 12:34:28
koza.k90 napisał(a):

(...) a co agencja, to inne zasady

Niby zasady, a same kwasy emotka
0 0

Gość: ekuc2

#5847715 Napisano: 09.04.2014 12:36:06
koniczynka123 napisał(a):

olivkap napisał(a):

Na miejscu, nawet za własne pieniądze, możesz wynająć tłumacza.

No właśnie nie mogę bo jednak pasażer nie może z nim jechać a tym bardziej tłumaczyć kierowcy-ale ktoś podsunął mi myśl, że przecież są elektroniczni tłumacze(słuchawki)-skoro aż tak wysoko wycenili wyjazd to co to dla nich taki "tłumacz" emotka
Joan o wymianie na nawet mały ekwiwalent pieniężny nie ma mowy bo o tym im napomknęłam.

jeśli masz smartfona (a jak nie to pożycz emotka ) i można mieć aplikację Voice Translatora do której mówisz a ona tłumaczy co tylko chcesz i na jaki język chcesz Język angielski jest chyba za free emotka
0 0

#5847716 Napisano: 09.04.2014 12:36:40
asante napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ale ci ludzie w agencjach sa głupi... Wystarczy popatrzeć na listy "groszkowe" i zwycięzcy się powtarzają. Trzeba być tak błyskotliwym, żeby zorientować się, że eliminacja numerów nic nie da, bo ludzie mają wiele numerów? I jeszcze głoszą "swój sposób" widząc, że to nic nie daje?

ale po co nowe startety emotka podobno wystarczy tylko co jakiś czas z Orange aktywować sobie na karcie dodatkowy numer
*121*#
0 0

#5847718 Napisano: 09.04.2014 12:37:42
joan napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

(...) a co agencja, to inne zasady

Niby zasady, a same kwasy emotka

ja tam wolę takie kwasy, niż ograniczenie, że można wygrać raz na kilka miesięcy

a tak poprzednio w Groszku było
0 0

dzasmina

#5847719 Napisano: 09.04.2014 12:38:09
doris1 napisał(a):

nique napisał(a):

W Dayli na FB napisali, że wystarczy 1 Timotei - w regulaminie był błąd

właśnie mail od agencji przed chwilą
"Dziękuje za informacje. Regulamin został poprawiony parę dni temu, ale jak widać nie została jeszcze umieszczona jego poprawiona wersja w interenecie. Oczywiście wystarczy kupić jeden produkt."

podziękowała za wiadomość emotka bo jeszcze rano zrobiłam listę zakupów z 2 produktami i na szczęście przed wyjazdem tu zajrzałam emotka
0 0