Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: ksantypa

#5872310 Napisano: 09.06.2014 13:10:58
olahorub napisał(a):

ksantypa napisał(a):

olahorub napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Violetess napisał(a):

isiulka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

bethan napisał(a):

Napiszą, że ależ skąd emotka

zdaję sobie sprawe ale przynajmniej niech maja świadopmość , że ludzie orientują sie , że cos jest nie tak
jedno nazwisko na r powtarza sie o ile dobzre policxylam 6 razy poza tym dwa dni pod rząd wygrane na te same dane

Skoro rozgryzłaś mechanizm gry to dlaczego nie wygrywasz? Wiecznie Wam się coś nie podoba i jeszcze rozpowszechniacie takie głupoty emotka Mi się tam nie chce grać, ale nie doszukuje się też dziury w całym.

Jak sam człowiek wygrywa X razy w jednym konkursie na ciotkę, babcię, syna, córkę jest OK, a jak ktoś inny to OSZUSTWO... emotka

no i o to chodzi-skoro jest jakis sysytem to po co zaprzeczac

No pewnie, że jest SYSTEM. Fajna rymowanka. Tak trudno to zrozumieć?

A jeśli już Pani się czepia państwa R. - proszę wskazać ,choć jeden ich tekst, który można wpakować do kategorii "żenada". Bo moim zdaniem ich teksty są naprawdę fajne, ale to tylko moja opinia.

a co ty tak optujesz za tym panstwem R -znajomi czy po twoim nickiej ukrywaja się ci panstwo R pd razu wiedziales o kogo chodzi

Wiesz, nie jestem w żaden sposób z nimi związana. Biorę udział w tym konkursie. Nie tylko ty jesteś takim "bystrzakiem", że jedna rodzina zgarnęła niemal 10 bonów do Empiku.

Ale co ci będę tłumaczyć. Zjedz Snickersa, może ci przejdzie.

no niestety snickers odpada-wieczna dieta-ja nie rozumiem o co te dąsy-po pzreczytaniu nasunał mi sie wniosek , ktory wpisałam w ten wątek-dyskusja o wynikach konkursów.Jak najbardziej moja wypowiedź mieści sie w ramach a Wy zaraz na mnie napadacie , że mam panstwa R za oszustów.Skoro rozgryźli system to ok , tylko powinno być okreslone w regulaminie , że głównym kryterium zwycięstwa jest np.okreslona godzina a nie l;otnośc jakiegos hasła.Już nawet osoba , która dwa razy wygrała w tym klonkursie napisala , że pewnie liczy sie czas wyslania bo wyslala dwa razy o tej samej pozre i wygrala czyli pewnie cos w tym jest
0 0

#5872312 Napisano: 09.06.2014 13:11:48
Violetess napisał(a):

boom30 napisał(a):

Boże wam się w głowach poprzewracało od braku wygranych emotka Takie durnoty wygadujecie, że szok. Jak bym potrafił (znalazl sposób) aby 10x wygrać bon na pewno bym to zrobił - skoro regulamin tego nie zabrania to o co ten szum bo nie rozumiem ?

dokładnie, niektórym przydałaby się specjalna maść emotka

no i w tym sedno a wy na mnie napdacie-mpim zdaniem jest na to sposob tylko kazdy sie kryguje i nie przyznaje ze tez tak mysli
0 0

isiulka

#5872313 Napisano: 09.06.2014 13:12:29
Nie kłóćcie się bo to nie jest tego warte. Ksantypa jak uważasz , że są sposoby to graj i wygrywaj, ja już nie raz słyszałam o różnych "sposobach", ale w praktyce się jakoś nigdy nie sprawdzały. Gdyby był sposób to nazwiska nie powtarzały by się 6 razy tylko stanowiły by 50 % listy.
No chyba, że chcesz zniechęcić konkurencje, bo to chyba jedyna zaleta emotka

Takie snucie podejrzeń może się skończyć wizytą u proktologa, więc po co się spinać emotka
0 0

bethan

#5872314 Napisano: 09.06.2014 13:13:17
Cały czas było jasne, o czym mowa. Ale KTOŚ się musiał strasznie zacietrzewić i wylewać żółć.
Mnie to bawi.
A system jest i koniec. Albo nie - i basta emotka
0 0

#5872315 Napisano: 09.06.2014 13:13:26
Violetess napisał(a):

ksantypa napisał(a):

a najdziwniejsze , że najbardziej dyskutuja osoby , które maja po 2 posty na forum

Jakbym miała 2 posty, to myślałabym, że wszyscy konkursowicze stąd grają uczciwie i tym bardziej dziwi mnie oburzenie. Zamiast wylewać żale lepiej napisać jakiś extra wiersz emotka

ale własnie o to chodzi , że nie o lotnośc haseł tutaj chodzi
0 0

turli

#5872317 Napisano: 09.06.2014 13:15:16
Jak zwykle są spory. Bo rozmawiają dymający z dymnymi. Tyle w temacie.
0 0

isiulka

#5872319 Napisano: 09.06.2014 13:15:33
ksantypa napisał(a):

Violetess napisał(a):

ksantypa napisał(a):

a najdziwniejsze , że najbardziej dyskutuja osoby , które maja po 2 posty na forum

Jakbym miała 2 posty, to myślałabym, że wszyscy konkursowicze stąd grają uczciwie i tym bardziej dziwi mnie oburzenie. Zamiast wylewać żale lepiej napisać jakiś extra wiersz emotka

ale własnie o to chodzi , że nie o lotnośc haseł tutaj chodzi

Chyba nie było jeszcze takiego konkursu, gdzie po publikacji laureatów, ktoś nie rzucił tekstem "loteria" emotka
0 0

jolidlo

#5872320 Napisano: 09.06.2014 13:15:59
turli napisał(a):

Jak zwykle są spory. Bo rozmawiają dymający z dymnymi. Tyle w temacie.

Padłam emotka
0 0

bethan

#5872321 Napisano: 09.06.2014 13:16:05
Są też tacy, co się dymać nie dają emotka
0 0

Gość: maksior88

#5872322 Napisano: 09.06.2014 13:16:31
Ciągle siedzą na fejsie marząc o wygranej w Laysie,innym szczęście i talent wygarniają,zazwyczaj swoich pomysłów nie mają,robią to co najlepiej potrafią-NARZEKAJĄ.Rada moja krótka i wypróbowana-na ból d..y czopek,na kreatywność- guarana;-) emotka
0 0

joan

#5872323 Napisano: 09.06.2014 13:17:13
bethan napisał(a):

System był w Warce (rok temu), jest w Hochlandzie i w Laysach też. I jeszcze w Żywcu emotka

Dokładnie. Tak po prostu jest. Zresztą, wygrywamy czasem obie w tych samych konkursach, więc co tu dużo mówić, się wie emotka

Jeśli chodzi o nazwiska, to ja bym olała te kwestię; wiadomo, że nikt nie wygra 10 x dziennie na podobne dane, więc to żaden wyznacznik...
0 0

isiulka

#5872325 Napisano: 09.06.2014 13:17:45
bethan napisał(a):

Właśnie nie wiedziałam do której grupy się zaliczam, jak nie biorę udziału w tej orgii emotka
0 0

#5872326 Napisano: 09.06.2014 13:17:51
bethan napisał(a):

Cały czas było jasne, o czym mowa. Ale KTOŚ się musiał strasznie zacietrzewić i wylewać żółć.
Mnie to bawi.

ależ ja się broń boże nie zacietrzewiam-napisałam swoje zdanie a zaraz znalezła sie święta inkwizycja , która walczy z wolnościa wypowiedzi.Ludzie komunizm został odtrąbiony juz jakis czas temu 0-cenzura leży spokojnie w lamusie.Co to jasności-miałabym sposob to tez bym grała tym sposobem-nie mam pretensji to osob które wygrywaja -każdy ozre jak może tylko po co do tego dorabiać ideologię
0 0

joan

#5872328 Napisano: 09.06.2014 13:19:18
isiulka napisał(a):

bethan napisał(a):

Właśnie nie wiedziałam do której grupy się zaliczam, jak nie biorę udziału w tej orgii emotka

To jest grupa Niewydymka emotka
0 0

Gość: tulipanka

#5872329 Napisano: 09.06.2014 13:20:07
maksior88 napisał(a):

Ciągle siedzą na fejsie marząc o wygranej w Laysie,innym szczęście i talent wygarniają,zazwyczaj swoich pomysłów nie mają,robią to co najlepiej potrafią-NARZEKAJĄ.Rada moja krótka i wypróbowana-na ból d..y czopek,na kreatywność- guarana;-) emotka

emotka emotka emotka
0 0

bethan

#5872330 Napisano: 09.06.2014 13:20:45
ksantypa napisał(a):

ależ ja się broń boże nie zacietrzewiam

Bo to nie było o Tobie emotka
0 0

olahorub

#5872331 Napisano: 09.06.2014 13:20:51
ksantypa napisał(a):

bethan napisał(a):

Mnie to bawi.

ależ ja się broń boże nie zacietrzewiam-napisałam swoje zdanie a zaraz znalezła sie święta inkwizycja , która walczy z wolnościa wypowiedzi.Ludzie komunizm został odtrąbiony juz jakis czas temu 0-cenzura leży spokojnie w lamusie.Co to jasności-miałabym sposob to tez bym grała tym sposobem-nie mam pretensji to osob które wygrywaja -każdy ozre jak może tylko po co do tego dorabiać ideologię

Szkoda, że z komunizmem nie zniknęły też zachowanie typowe dla PRL-u...

Masz dowód na loterię w LAys? Pokaż. Nie masz, to pisz fajne hasła i czekaj aż cię docenią. To chyba tyle w temacie. Bo po co robisz szum? No po co? No weź mi odpowiedz.
0 0

bethan

#5872333 Napisano: 09.06.2014 13:22:40
I luz moi drodzy. Trochę częstochowszczyzny i już niektórym wesoło jak widać emotka
0 0

Gość: gosia16

#5872334 Napisano: 09.06.2014 13:22:56
olahorub napisał(a):

ksantypa napisał(a):

bethan napisał(a):

Mnie to bawi.

Szkoda, że z komunizmem nie zniknęły też zachowanie typowe dla PRL-u...

Masz dowód na loterię w LAys? Pokaż. Nie masz, to pisz fajne hasła i czekaj aż cię docenią. To chyba tyle w temacie. Bo po co robisz szum? No po co? No weź mi odpowiedz.

Jasne, w tym konkursie wystarczy kogoś "z faulować" i wygrana w kieszeni.
0 0

#5872335 Napisano: 09.06.2014 13:23:12
joan napisał(a):

bethan napisał(a):

System był w Warce (rok temu), jest w Hochlandzie i w Laysach też. I jeszcze w Żywcu emotka

Dokładnie. Tak po prostu jest. Zresztą, wygrywamy czasem obie w tych samych konkursach, więc co tu dużo mówić, się wie emotka

Jeśli chodzi o nazwiska, to ja bym olała te kwestię; wiadomo, że nikt nie wygra 10 x dziennie na podobne dane, więc to żaden wyznacznik...

w warce się udwawało w hohlandzie nie wiedizałam , ze jest sposob-wygrałam tylko raz bon na klapki w zywcu nie gram emotka -i podkreślam jak ludzie maja sposoby to niech wyrywają ja napisalam tylko swoje zdanie a ludziska zaraz ideologie doparwiaja , każa bardziej się sprężac czy też zabawiaja sie w lekarzy i maści pzrepisują.jakby nie można było wyłuszczac sowjego zdania to po co forum-a że pewnie skzrywienie konkursowe mam i pewnie doszukuję się wszędzie spisków to druga sparwa ale to przypadłość nabyta i na nia czpki , snickersy czy melissa nie pomoże.
0 0