Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ksantypa
no niestety snickers odpada-wieczna dieta-ja nie rozumiem o co te dąsy-po pzreczytaniu nasunał mi sie wniosek , ktory wpisałam w ten wątek-dyskusja o wynikach konkursów.Jak najbardziej moja wypowiedź mieści sie w ramach a Wy zaraz na mnie napadacie , że mam panstwa R za oszustów.Skoro rozgryźli system to ok , tylko powinno być okreslone w regulaminie , że głównym kryterium zwycięstwa jest np.okreslona godzina a nie l;otnośc jakiegos hasła.Już nawet osoba , która dwa razy wygrała w tym klonkursie napisala , że pewnie liczy sie czas wyslania bo wyslala dwa razy o tej samej pozre i wygrala czyli pewnie cos w tym jest
no i w tym sedno a wy na mnie napdacie-mpim zdaniem jest na to sposob tylko kazdy sie kryguje i nie przyznaje ze tez tak mysli
isiulka
Postów 3605
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
No chyba, że chcesz zniechęcić konkurencje, bo to chyba jedyna zaleta
Takie snucie podejrzeń może się skończyć wizytą u proktologa, więc po co się spinać
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie to bawi.
A system jest i koniec. Albo nie - i basta
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ale własnie o to chodzi , że nie o lotnośc haseł tutaj chodzi
turli
Postów 947
Data rejestracji 14.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3605
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Chyba nie było jeszcze takiego konkursu, gdzie po publikacji laureatów, ktoś nie rzucił tekstem "loteria"
jolidlo
Postów 333
Data rejestracji 15.03.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Padłam
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: maksior88
joan
Postów 18893
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie. Tak po prostu jest. Zresztą, wygrywamy czasem obie w tych samych konkursach, więc co tu dużo mówić, się wie
Jeśli chodzi o nazwiska, to ja bym olała te kwestię; wiadomo, że nikt nie wygra 10 x dziennie na podobne dane, więc to żaden wyznacznik...
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
isiulka
Postów 3605
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Właśnie nie wiedziałam do której grupy się zaliczam, jak nie biorę udziału w tej orgii
ależ ja się broń boże nie zacietrzewiam-napisałam swoje zdanie a zaraz znalezła sie święta inkwizycja , która walczy z wolnościa wypowiedzi.Ludzie komunizm został odtrąbiony juz jakis czas temu 0-cenzura leży spokojnie w lamusie.Co to jasności-miałabym sposob to tez bym grała tym sposobem-nie mam pretensji to osob które wygrywaja -każdy ozre jak może tylko po co do tego dorabiać ideologię
joan
Postów 18893
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest grupa Niewydymka
Gość: tulipanka
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo to nie było o Tobie
olahorub
Postów 45
Data rejestracji 16.08.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda, że z komunizmem nie zniknęły też zachowanie typowe dla PRL-u...
Masz dowód na loterię w LAys? Pokaż. Nie masz, to pisz fajne hasła i czekaj aż cię docenią. To chyba tyle w temacie. Bo po co robisz szum? No po co? No weź mi odpowiedz.
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: gosia16
Jasne, w tym konkursie wystarczy kogoś "z faulować" i wygrana w kieszeni.
w warce się udwawało w hohlandzie nie wiedizałam , ze jest sposob-wygrałam tylko raz bon na klapki w zywcu nie gram