Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: ksantypa

#5872336 Napisano: 09.06.2014 13:24:04
Violetess napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Violetess napisał(a):

ksantypa napisał(a):

a najdziwniejsze , że najbardziej dyskutuja osoby , które maja po 2 posty na forum

Jakbym miała 2 posty, to myślałabym, że wszyscy konkursowicze stąd grają uczciwie i tym bardziej dziwi mnie oburzenie. Zamiast wylewać żale lepiej napisać jakiś extra wiersz emotka

ale własnie o to chodzi , że nie o lotnośc haseł tutaj chodzi

tylko o zeszłoroczny śnieg, tak przynajmniej stanowi regulamin ... emotka

a Ty to chyba sobie tylko nabijasz wpisy
0 0

bethan

#5872339 Napisano: 09.06.2014 13:25:10
No to masz odpowiedź, dlaczego tylko raz, a inni po kilkanaście na konkurs.
0 0

olahorub

#5872343 Napisano: 09.06.2014 13:27:22
gosia16 napisał(a):

olahorub napisał(a):

ksantypa napisał(a):

bethan napisał(a):

Cały czas było jasne, o czym mowa. Ale KTOŚ się musiał strasznie zacietrzewić i wylewać żółć.
Mnie to bawi.
A system jest i koniec. Albo nie - i basta emotka

ależ ja się broń boże nie zacietrzewiam-napisałam swoje zdanie a zaraz znalezła sie święta inkwizycja , która walczy z wolnościa wypowiedzi.Ludzie komunizm został odtrąbiony juz jakis czas temu 0-cenzura leży spokojnie w lamusie.Co to jasności-miałabym sposob to tez bym grała tym sposobem-nie mam pretensji to osob które wygrywaja -każdy ozre jak może tylko po co do tego dorabiać ideologię

Szkoda, że z komunizmem nie zniknęły też zachowanie typowe dla PRL-u...

Masz dowód na loterię w LAys? Pokaż. Nie masz, to pisz fajne hasła i czekaj aż cię docenią. To chyba tyle w temacie. Bo po co robisz szum? No po co? No weź mi odpowiedz.

Jasne, w tym konkursie wystarczy kogoś "z faulować" i wygrana w kieszeni.

Ale zauważ, że na 10 zwycięskich haseł przypada jedno, dwa, które rzeczywiście są trochę od czapy. To dużo? Moim zdaniem nie.

0 0

Gość: polarniczka

#5872344 Napisano: 09.06.2014 13:27:51
kłócicie się jak stare baby na targu...kupcie sobie po Big Milku może trochę ochłoniecie... (a przy okazji może wygracie drugiego) dziewczyny więcej luzu emotka
0 0

#5872345 Napisano: 09.06.2014 13:27:58
Violetess napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Violetess napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Violetess napisał(a):

ksantypa napisał(a):

a najdziwniejsze , że najbardziej dyskutuja osoby , które maja po 2 posty na forum

Jakbym miała 2 posty, to myślałabym, że wszyscy konkursowicze stąd grają uczciwie i tym bardziej dziwi mnie oburzenie. Zamiast wylewać żale lepiej napisać jakiś extra wiersz emotka

Wypraszam sobie takie spoufalanie! To jest publiczne forum i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie emotka

no wlasnie to jest publiczne forum i skoro tutaj jestes to musisz liczyc sie z takimi wpisami-wypraszac mozesz sobie psa za drzwi u siebie w domu
0 0

isiulka

#5872346 Napisano: 09.06.2014 13:28:48
Ksantypa nie denerwuj się, nie ma sensu traktować nic na poważnie. Wiadomo , że nagroda nie wpada to się człowiek wkurza i szuka dziury w całym, ja nie raz też klnę pod nosem jak widzę wyniki. Ale nie ten to inny konkurs.
0 0

#5872348 Napisano: 09.06.2014 13:29:12
lecę szykować obiad -ale nie myślcie , że nie wrócę emotka
0 0

#5872351 Napisano: 09.06.2014 13:30:51
isiulka napisał(a):

Ksantypa nie denerwuj się, nie ma sensu traktować nic na poważnie. Wiadomo , że nagroda nie wpada to się człowiek wkurza i szuka dziury w całym, ja nie raz też klnę pod nosem jak widzę wyniki. Ale nie ten to inny konkurs.

wiem ,i ja nawet nie bylam wnerwiona jak "wlazłam" na forum cisnienie podniosły mi ci pseudoobrońcy ucisnionych.Gram juz tak długo , że wiem że sie jest raz na wozie raz pod wozem
0 0

aguagu

#5872353 Napisano: 09.06.2014 13:30:53
bethan napisał(a):

System był w Warce (rok temu), jest w Hochlandzie i w Laysach też. I jeszcze w Żywcu emotka

Podpowiedzcie, chcę zmienić status z "nieświadomie dymna" na "dymająca" emotka
0 0

#5872354 Napisano: 09.06.2014 13:31:48
Violetess napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Violetess napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Violetess napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Violetess napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Wypraszam sobie takie spoufalanie! To jest publiczne forum i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie emotka

no wlasnie to jest publiczne forum i skoro tutaj jestes to musisz liczyc sie z takimi wpisami-wypraszac mozesz sobie psa za drzwi u siebie w domu

Nie wypraszam poczciwych zwierzaków, za to nieuzasadnioną zazdrość już tak emotka

a skądten wniosek , że to zazdrośc toc to czysta ciekawośc -a chyba nie od dzisiaj wiadomo, że ciekawośc napędza postep
0 0

#5872356 Napisano: 09.06.2014 13:34:02
a poza tym moje zdanaie podzielają inne osoby-zobaczcie wpisy na laysach
nie bedzie mnie pzrez pół godziny-nie obrabiać mi tyłka emotka
0 0

rkvi

#5872357 Napisano: 09.06.2014 13:34:07
Wlasnie zastanawiało mnie, ze nie mogę nic wygrac w Hochlandzie, a prośby o podpowiedż pozostawały bez odzewu:( mogę zagłosować, oddać doladowanie Heyah, lub kody z Cocoa coli, za podpowiedź do Hochland, lub Żywca, lub Lays.
0 0

#5872359 Napisano: 09.06.2014 13:35:16
Violetess napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Violetess napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Violetess napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Violetess napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Violetess napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Nie wypraszam poczciwych zwierzaków, za to nieuzasadnioną zazdrość już tak emotka

a skądten wniosek , że to zazdrośc toc to czysta ciekawośc -a chyba nie od dzisiaj wiadomo, że ciekawośc napędza postep

Ja na fejsie widzę oskarżenia, a nie ciekawość - ale może to tylko ja emotka

a może raczej dociekliwość -ja dociekam czy regulamin określa w pełni reguły tej "zabawy"
0 0

Gość: gosia16

#5872363 Napisano: 09.06.2014 13:36:03
olahorub napisał(a):

gosia16 napisał(a):

olahorub napisał(a):

ksantypa napisał(a):

bethan napisał(a):

Cały czas było jasne, o czym mowa. Ale KTOŚ się musiał strasznie zacietrzewić i wylewać żółć.
Mnie to bawi.
A system jest i koniec. Albo nie - i basta emotka

ależ ja się broń boże nie zacietrzewiam-napisałam swoje zdanie a zaraz znalezła sie święta inkwizycja , która walczy z wolnościa wypowiedzi.Ludzie komunizm został odtrąbiony juz jakis czas temu 0-cenzura leży spokojnie w lamusie.Co to jasności-miałabym sposob to tez bym grała tym sposobem-nie mam pretensji to osob które wygrywaja -każdy ozre jak może tylko po co do tego dorabiać ideologię

Szkoda, że z komunizmem nie zniknęły też zachowanie typowe dla PRL-u...

Masz dowód na loterię w LAys? Pokaż. Nie masz, to pisz fajne hasła i czekaj aż cię docenią. To chyba tyle w temacie. Bo po co robisz szum? No po co? No weź mi odpowiedz.

Jasne, w tym konkursie wystarczy kogoś "z faulować" i wygrana w kieszeni.

Ale zauważ, że na 10 zwycięskich haseł przypada jedno, dwa, które rzeczywiście są trochę od czapy. To dużo? Moim zdaniem nie.

Szkoda że te "od czapy' nie wygrały samochodów emotka ale by się działoooo emotka
0 0

zezowaty_kot

#5872364 Napisano: 09.06.2014 13:36:24
Ja pisałam, że wysyłam hasła zawsze o tej samej porze, bo tylko wtedy mam na to czas - rano, ok 10. Tyle, że wysyłam codziennie i mimo wszystko codziennie nie wygrywam emotka
0 0

bethan

#5872365 Napisano: 09.06.2014 13:37:25
Bo to nie jest tylko 1 godzina. Za proste by to było emotka
0 0

#5872366 Napisano: 09.06.2014 13:37:37
zezowaty_kot napisał(a):

Ja pisałam, że wysyłam hasła zawsze o tej samej porze, bo tylko wtedy mam na to czas - rano, ok 10. Tyle, że wysyłam codziennie i mimo wszystko codziennie nie wygrywam emotka

inna osoba napisala ze wygralam 2 razy wyslanymi po polnocy -moze ruchomy czas mają
0 0

bethan

#5872368 Napisano: 09.06.2014 13:38:52
Nawet bardzo może.
0 0

Gość: frodo

#5872369 Napisano: 09.06.2014 13:40:51
ksantypa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

inna osoba napisala ze wygralam 2 razy wyslanymi po polnocy -moze ruchomy czas mają

A może wybierają po kilka pierwszych zgłoszeń z każdej godziny i z nich dopiero te najciekawsze? Czas może pokaże...
0 0

#5872370 Napisano: 09.06.2014 13:41:02
rkvi napisał(a):

Wlasnie zastanawiało mnie, ze nie mogę nic wygrac w Hochlandzie, a prośby o podpowiedż pozostawały bez odzewu:( mogę zagłosować, oddać doladowanie Heyah, lub kody z Cocoa coli, za podpowiedź do Hochland, lub Żywca, lub Lays.

mi raz sie udało ale pewnie fuksem emotka
0 0