Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3605
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ksantypa, jeżeli uważasz , że ktoś zdradzi na forum przepis na wygraną to chyba troszkę jest to naiwne myślenie
Ja pamiętam konkursy gdzie to wygrania była kolorowanka/koszulka co godzinę i mimo, że każdy kosił to nikt nie napisał jak wygrać. A co dopiero przy wartościowych nagrodach
Gość: ksantypa
broń mnie o świeta naiwności pzred takim mysleniem-sama bym nie zdradziła jak bym znała -i nie mam do nikogo pretensji , że rozgryzł sysyetm i wie jak wyrywać -to nie bajka to je bitwa
Gość: aga17
Ksantypa masz rację ,też już jestem na forum jakiś czas i to co piszesz jest jak najbardziej prawdziwe.A Ci co piszą że nie ma systemów na konkursy chyba chcą Cię zniechęcić.Być może sami wiedzą jak wygrać i dlatego nie chcą szumu wokół tej sprawy.
takiz wniosek wlasnie mi się nasuwa po lekturze wpisów pełnych oburzenia tzw.nowych forumowiczów
Gość: giuliettaX
jak było w Warce chyba nawet jawnie pisało na fb
assal
Postów 3036
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
Gość: black_cat
Z kolejnego dnia to samo , znowu wszędzie 532****** może im się system zaciął?
Chyba na pewno, bo lista z 05.06 już zniknęła, a z 6 poznikały numery 532... KTo właściwie prowadzi organizację tego konkursu?
[2,Inf] Wypowiedź była edytowana 2 razy.
awe
Postów 1711
Data rejestracji 31.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
monikar
Postów 3508
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
przez Jury Konkursowe 10 (dziesięciu) haseł zagrzewających dany smak chipsów do walki, Organizator wybierze 4 (cztery) jego zdaniem najlepiej spełniające kryteria wskazane w ust. 5 powyżej hasła, które następnie będą wyświetlane na transparencie w layoucie aplikacji konkursowej i będą rotować z innymi hasłami wybranymi przez Organizatora w kolejnych dniach trwania Konkursu"
Jak rozumiecie powyższy zapis?
joan
Postów 18893
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może ktoś sobie jaja robi i wpisuje byle co? Fikcyjne numery telefonów, nieistniejące, paragony itp.?
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
awe
Postów 1711
Data rejestracji 31.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
oczywiście nie ma
Ahhh, rzeczywiście
Pewnie zakładają profilew nivei na lewe dane, a w formularzu jak wygrają podają już inne-poprawne. Wtedy lista niby nie rzuca się w oczy bo są kolorowe imiona i nazwiska - ale się przeliczyli z numerami telefonów bo już ludzie robią zadymę. Moim zdabniem powinno się obciążać takich oszustów kosztami losowania i doliczać tam tam wszystkie koszty , łącznie z prądem i pracą ludzi, którzy muszą dodatkowo poświęcić sporo czasu aby zrobić z tym porządek.
joan
Postów 18893
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przede wszystkim, jakby się dane nie zgadzały, to od razu powinni odbierać nagrodę - w końcu po coś się podaje imię i nazwisko
Co do obciążeń - jestem 100 % ZA
Napisz komentarz…
NIVEA Kamilu, wiadomości z informacją o wygranej zostały już wysłane do Laureatów. Prosimy, sprawdź folder Spam swojej skrzynki mailowej, ponieważ zdarza się, że czasami tam trafiają wiadomości systemowe. Jeśli nie znajdziesz wiadomości o wygranej, prosimy, napisz do nas na adres: promocja_nivea@tequilapolska.pl z podaniem swojego adresu mailowego podanego w zgłoszeniu. Sprawdzimy Twoją sprawę i udzielimy odpowiedzi.
agnike
Postów 421
Data rejestracji 04.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może chodzi o te hasła co się w aplikacji przewijają nad danymi smakami ? Że tam będą się wyświetlać ?
marlena083
Postów 1141
Data rejestracji 04.12.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nic nie dostałam...w spamie też nie ma
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane