Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

isiulka

#5872372 Napisano: 09.06.2014 13:41:17
ksantypa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ja pisałam, że wysyłam hasła zawsze o tej samej porze, bo tylko wtedy mam na to czas - rano, ok 10. Tyle, że wysyłam codziennie i mimo wszystko codziennie nie wygrywam emotka

inna osoba napisala ze wygralam 2 razy wyslanymi po polnocy -moze ruchomy czas mają

Ksantypa, jeżeli uważasz , że ktoś zdradzi na forum przepis na wygraną to chyba troszkę jest to naiwne myślenie emotka
Ja pamiętam konkursy gdzie to wygrania była kolorowanka/koszulka co godzinę i mimo, że każdy kosił to nikt nie napisał jak wygrać. A co dopiero przy wartościowych nagrodach emotka ale niech każdy kieruje się swoją logiką emotka
0 0

Gość: ksantypa

#5872374 Napisano: 09.06.2014 13:43:52
isiulka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ja pisałam, że wysyłam hasła zawsze o tej samej porze, bo tylko wtedy mam na to czas - rano, ok 10. Tyle, że wysyłam codziennie i mimo wszystko codziennie nie wygrywam emotka

inna osoba napisala ze wygralam 2 razy wyslanymi po polnocy -moze ruchomy czas mają

Ksantypa, jeżeli uważasz , że ktoś zdradzi na forum przepis na wygraną to chyba troszkę jest to naiwne myślenie emotka
Ja pamiętam konkursy gdzie to wygrania była kolorowanka/koszulka co godzinę i mimo, że każdy kosił to nikt nie napisał jak wygrać. A co dopiero przy wartościowych nagrodach emotka ale niech każdy kieruje się swoją logiką emotka

broń mnie o świeta naiwności pzred takim mysleniem-sama bym nie zdradziła jak bym znała -i nie mam do nikogo pretensji , że rozgryzł sysyetm i wie jak wyrywać -to nie bajka to je bitwa emotka
0 0

Gość: aga17

#5872380 Napisano: 09.06.2014 14:02:53
ksantypa napisał(a):

isiulka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

broń mnie o świeta naiwności pzred takim mysleniem-sama bym nie zdradziła jak bym znała -i nie mam do nikogo pretensji , że rozgryzł sysyetm i wie jak wyrywać -to nie bajka to je bitwa emotka

Ksantypa masz rację ,też już jestem na forum jakiś czas i to co piszesz jest jak najbardziej prawdziwe.A Ci co piszą że nie ma systemów na konkursy chyba chcą Cię zniechęcić.Być może sami wiedzą jak wygrać i dlatego nie chcą szumu wokół tej sprawy.
0 0

#5872402 Napisano: 09.06.2014 14:19:50
aga17 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

isiulka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ksantypa masz rację ,też już jestem na forum jakiś czas i to co piszesz jest jak najbardziej prawdziwe.A Ci co piszą że nie ma systemów na konkursy chyba chcą Cię zniechęcić.Być może sami wiedzą jak wygrać i dlatego nie chcą szumu wokół tej sprawy.

takiz wniosek wlasnie mi się nasuwa po lekturze wpisów pełnych oburzenia tzw.nowych forumowiczów
0 0

Gość: giuliettaX

#5872410 Napisano: 09.06.2014 14:31:34
bethan napisał(a):

System był w Warce (rok temu), jest w Hochlandzie i w Laysach też. I jeszcze w Żywcu emotka

jak było w Warce chyba nawet jawnie pisało na fb emotka jak jest w Lay'sach wyraźnie pisze w regulaminie emotka ale system w Hochland? emotka http://joemonster.org/sp/antystres/ emotka
0 0

assal

#5872416 Napisano: 09.06.2014 14:40:57
Jest tylko 1 system: pisanie na ilość emotka
0 0

Gość: black_cat

#5872428 Napisano: 09.06.2014 14:50:21
aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

troyd napisał(a):

Są już wyniki kolejnego dnia z Nivea. Na 103 pozycje na liście 68 numerów ma prefix "532" .... bez komentarza

Hm... Zasadnicze pytanie w związku z powyższym, to czy jest rezerwa na te bidne kosmetyki? emotka

Ponadto w każdym losowaniu do każdej z Nagród II i III stopnia losowany będzie jeden Uczestnik rezerwowy, a do każdej z Nagród I stopnia losowanych będzie dwóch Uczestników rezerwowy

Poprawili się w porównaniu z zeszłym rokiem. Pewni połowa na magazynie im została emotka

Z kolejnego dnia to samo , znowu wszędzie 532****** może im się system zaciął?
0 0

#5872429 Napisano: 09.06.2014 14:52:25
black_cat napisał(a):

aerdna napisał(a):

mia napisał(a):

troyd napisał(a):

Są już wyniki kolejnego dnia z Nivea. Na 103 pozycje na liście 68 numerów ma prefix "532" .... bez komentarza

Hm... Zasadnicze pytanie w związku z powyższym, to czy jest rezerwa na te bidne kosmetyki? emotka

Ponadto w każdym losowaniu do każdej z Nagród II i III stopnia losowany będzie jeden Uczestnik rezerwowy, a do każdej z Nagród I stopnia losowanych będzie dwóch Uczestników rezerwowy

Poprawili się w porównaniu z zeszłym rokiem. Pewni połowa na magazynie im została emotka

Chyba na pewno, bo lista z 05.06 już zniknęła, a z 6 poznikały numery 532... KTo właściwie prowadzi organizację tego konkursu?
0 0

awe

#5872432 Napisano: 09.06.2014 14:59:31
z 5 niema listy - bo przeniesli ja na 6, a z 6-tego na 7 i sa w niej te wszystkie 532 emotka
0 0

monikar

#5872433 Napisano: 09.06.2014 14:59:33
"Ponadto każdego dnia trwania Konkursu, z wybranych
przez Jury Konkursowe 10 (dziesięciu) haseł zagrzewających dany smak chipsów do walki, Organizator wybierze 4 (cztery) jego zdaniem najlepiej spełniające kryteria wskazane w ust. 5 powyżej hasła, które następnie będą wyświetlane na transparencie w layoucie aplikacji konkursowej i będą rotować z innymi hasłami wybranymi przez Organizatora w kolejnych dniach trwania Konkursu"

Jak rozumiecie powyższy zapis?
0 0

joan

#5872434 Napisano: 09.06.2014 15:00:04
black_cat napisał(a):

Może ktoś sobie jaja robi i wpisuje byle co? Fikcyjne numery telefonów, nieistniejące, paragony itp.? emotka
0 0

awe

#5872435 Napisano: 09.06.2014 15:00:22
awe napisał(a):

z 5 niema listy - bo przeniesli ja na 6, a z 6-tego na 7 i sa w niej te wszystkie 532 emotka

oczywiście nie ma emotka
0 0

#5872436 Napisano: 09.06.2014 15:00:46
awe napisał(a):

Ahhh, rzeczywiście emotka a Już myślałam, że weryfikują
0 0

#5872440 Napisano: 09.06.2014 15:04:53
joan napisał(a):

black_cat napisał(a):

Może ktoś sobie jaja robi i wpisuje byle co? Fikcyjne numery telefonów, nieistniejące, paragony itp.? emotka

Pewnie zakładają profilew nivei na lewe dane, a w formularzu jak wygrają podają już inne-poprawne. Wtedy lista niby nie rzuca się w oczy bo są kolorowe imiona i nazwiska - ale się przeliczyli z numerami telefonów bo już ludzie robią zadymę. Moim zdabniem powinno się obciążać takich oszustów kosztami losowania i doliczać tam tam wszystkie koszty , łącznie z prądem i pracą ludzi, którzy muszą dodatkowo poświęcić sporo czasu aby zrobić z tym porządek.
0 0

joan

#5872441 Napisano: 09.06.2014 15:07:37
black_cat napisał(a):

Pewnie zakładają profilew nivei na lewe dane, a w formularzu jak wygrają podają już inne-poprawne. Wtedy lista niby nie rzuca się w oczy bo są kolorowe imiona i nazwiska - ale się przeliczyli z numerami telefonów bo już ludzie robią zadymę. Moim zdabniem powinno się obciążać takich oszustów kosztami losowania i doliczać tam tam wszystkie koszty , łącznie z prądem i pracą ludzi, którzy muszą dodatkowo poświęcić sporo czasu aby zrobić z tym porządek.

Przede wszystkim, jakby się dane nie zgadzały, to od razu powinni odbierać nagrodę - w końcu po coś się podaje imię i nazwisko emotka Najlepiej niech wygrywa Świnka Peppa. Albo Piggy. emotka

Co do obciążeń - jestem 100 % ZA emotka
0 0

#5872442 Napisano: 09.06.2014 15:09:38
dziewczyny z tablicy NIvea odnośnie wygranych z 05.06
Napisz komentarz…
NIVEA Kamilu, wiadomości z informacją o wygranej zostały już wysłane do Laureatów. Prosimy, sprawdź folder Spam swojej skrzynki mailowej, ponieważ zdarza się, że czasami tam trafiają wiadomości systemowe. Jeśli nie znajdziesz wiadomości o wygranej, prosimy, napisz do nas na adres: promocja_nivea@tequilapolska.pl z podaniem swojego adresu mailowego podanego w zgłoszeniu. Sprawdzimy Twoją sprawę i udzielimy odpowiedzi.
0 0

agnike

#5872445 Napisano: 09.06.2014 15:12:09
monikar napisał(a):

"Ponadto każdego dnia trwania Konkursu, z wybranych
przez Jury Konkursowe 10 (dziesięciu) haseł zagrzewających dany smak chipsów do walki, Organizator wybierze 4 (cztery) jego zdaniem najlepiej spełniające kryteria wskazane w ust. 5 powyżej hasła, które następnie będą wyświetlane na transparencie w layoucie aplikacji konkursowej i będą rotować z innymi hasłami wybranymi przez Organizatora w kolejnych dniach trwania Konkursu"

Jak rozumiecie powyższy zapis?

Może chodzi o te hasła co się w aplikacji przewijają nad danymi smakami ? Że tam będą się wyświetlać ?
0 0

marlena083

#5872447 Napisano: 09.06.2014 15:15:41
ksantypa napisał(a):

dziewczyny z tablicy NIvea odnośnie wygranych z 05.06
Napisz komentarz…
NIVEA Kamilu, wiadomości z informacją o wygranej zostały już wysłane do Laureatów. Prosimy, sprawdź folder Spam swojej skrzynki mailowej, ponieważ zdarza się, że czasami tam trafiają wiadomości systemowe. Jeśli nie znajdziesz wiadomości o wygranej, prosimy, napisz do nas na adres: promocja_nivea@tequilapolska.pl z podaniem swojego adresu mailowego podanego w zgłoszeniu. Sprawdzimy Twoją sprawę i udzielimy odpowiedzi.

ja nic nie dostałam...w spamie też nie ma emotka
0 0

bethan

#5872449 Napisano: 09.06.2014 15:16:44
U mnie też nic nie ma.
0 0

#5872456 Napisano: 09.06.2014 15:24:34
no dlatego napisalam u nas-tzreba napisalc na ten e-mail promocja_nivea@tequilapolska.pl
0 0