Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
xpac
Postów 1349
Data rejestracji 08.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno do piątku mają czas....
\" Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem \"
Gość: polarniczka
10. Informacja o wynikach Konkursu zostanie umieszczona na stronie Konkursu w ciągu 10
dni roboczych od zakończenia Konkursu oraz przesłana w formie wiadomości e-mail do
Zwycięzców
konk trwał do 05.12.2014 więc do 19 mają czas
monikar
Postów 3515
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ciasssteczko
Postów 1437
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
nie wiem jak sytuacja wygląda teraz, ale wygrałam w drugim etapie i powiadomienie sms dostałam zgodnie z regulaminem w dzień po jego rozstrzygnięciu
monikar
Postów 3515
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dzięki za info
pioge7
Postów 8609
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
I piszecie jakie ? Śmieszne, tragiczne czy zwyczajne? Wspominacie cos o palmie?
Gość: yaro2004
Przyjmujący oświadcza, iż wiadomym mu jest, iż wartość nagrody stanowi przychód do opadatkowania i z tego tytułu jest zobowiązany do zapłaty podatku.
Kurcze dziwne to, w regulaminie ani wzmianki o tym. Nagroda już w domu - co mam zrobić?
Jasminum
Postów 948
Data rejestracji 29.10.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę, że o tablet (ale to tylko przypuszczenia). Ja w nowym tekście napisałem o Palmie nawiązując do murzynka i drzewka na opakowaniu. Nie przesadzam z abstrakcją, bo wiele moich tekstów "nie weszło" przez to choć było śmiesznych
Kocur jest rolnikiem, lecz parkany ceni- stosuje płotozmian łowca myszy w sieni
monikar
Postów 3515
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Każą samemu opłacać podatek?
somesmile
Postów 178
Data rejestracji 07.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe czy ktokolwiek dostał tego maila. Skoro nie działały zwrotki, i zmienili zapis w regulaminie, mam nadzieje że mają te nasze zgłoszenia
zezowaty_kot
Postów 2895
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie trzeba nic płacić, nagroda już jest opłacona przez Organizatora - ta agencja zawsze daje taką notatkę (huk wie po co). Kiedyś wygrałam u nich rower i też mnie nastraszyli tym zapisem, kontaktowałam się z nimi i odpisali mi, że to "tylko informacyjnie, że od nagrody musi być odprowadzony podatek"
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
joan
Postów 18899
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie gram, ale forum czytam i zaprawdę Wam powiadam, panowie, że większość osób gra o zestawy Tupperware
A co do "murzynka i drzewa", to w dzisiejszych czasach - jakże poprawnych politycznie, a niepoprawnych w wielu innych aspektach - wybór takiego tematu może się okazać dla komisji zbyt kontrowersyjny
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
Gość: ashley878
Gość: giuliettaX
nie ma znaczenia
Jasminum
Postów 948
Data rejestracji 29.10.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobra, chyba pora temu murzynkowi dać spokój
Gość: yaro2004
Dzięki kociaku
monikar
Postów 3515
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Niestety dostał bo mam informację że najwięcej osób grało o laptop, najmniej o office-czyli na początku zwrotki przychodziły prawidłowo...
marzenier
Postów 2263
Data rejestracji 08.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A skąd takie info Monika, jeżeli to nie żadne topsekret?
Gość: nadis
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
edzia21
Postów 9892
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w przypadku zgłoszeń urnowych... nie było na formularzu miejsca i opcji, zaznaczenia nagrody o którą się gra, więc ściema na maxa.
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"