Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

xpac

#5957070 Napisano: 17.12.2014 14:07:09
szczupak napisał(a):

a eden z biedronki już powiadamiał?

Podobno do piątku mają czas....
0 0

Gość: polarniczka

#5957080 Napisano: 17.12.2014 14:25:02
szczupak napisał(a):

a eden z biedronki już powiadamiał?

10. Informacja o wynikach Konkursu zostanie umieszczona na stronie Konkursu w ciągu 10
dni roboczych od zakończenia Konkursu oraz przesłana w formie wiadomości e-mail do
Zwycięzców

konk trwał do 05.12.2014 więc do 19 mają czas
0 0

monikar

#5957136 Napisano: 17.12.2014 15:27:48
Czy ktoś coś wie o ewentualnych wynikach z Kakadu? Na jakim etapie skończyli informować? Organizator niestety zdaje się być głuchy na moje pytania odnośnie wyników... emotka
0 0

ciasssteczko

#5957139 Napisano: 17.12.2014 15:31:28
monikar napisał(a):

Czy ktoś coś wie o ewentualnych wynikach z Kakadu? Na jakim etapie skończyli informować? Organizator niestety zdaje się być głuchy na moje pytania odnośnie wyników... emotka

nie wiem jak sytuacja wygląda teraz, ale wygrałam w drugim etapie i powiadomienie sms dostałam zgodnie z regulaminem w dzień po jego rozstrzygnięciu
0 0

monikar

#5957140 Napisano: 17.12.2014 15:32:00
ciasssteczko napisał(a):

monikar napisał(a):

nie wiem jak sytuacja wygląda teraz, ale wygrałam w drugim etapie i powiadomienie sms dostałam zgodnie z regulaminem w dzień po jego rozstrzygnięciu

dzięki za info emotka
0 0

pioge7

#5957144 Napisano: 17.12.2014 15:35:56
Tak orientacyjnie... Wiecej osób w palmie gra o tablet czy produkty?
I piszecie jakie ? Śmieszne, tragiczne czy zwyczajne? Wspominacie cos o palmie?
0 0

Gość: yaro2004

#5957174 Napisano: 17.12.2014 16:55:30
Słuchajcie mam pytanie, czy wygrał ktoś w Palmie? Dzisiaj otrzymałem przesyłke z karteczką:

Przyjmujący oświadcza, iż wiadomym mu jest, iż wartość nagrody stanowi przychód do opadatkowania i z tego tytułu jest zobowiązany do zapłaty podatku.

Kurcze dziwne to, w regulaminie ani wzmianki o tym. Nagroda już w domu - co mam zrobić?
0 0

Jasminum

#5957248 Napisano: 17.12.2014 19:19:28
pioge7 napisał(a):

Myślę, że o tablet (ale to tylko przypuszczenia). Ja w nowym tekście napisałem o Palmie nawiązując do murzynka i drzewka na opakowaniu. Nie przesadzam z abstrakcją, bo wiele moich tekstów "nie weszło" przez to choć było śmiesznych
0 0

monikar

#5957249 Napisano: 17.12.2014 19:20:48
yaro2004 napisał(a):

Słuchajcie mam pytanie, czy wygrał ktoś w Palmie? Dzisiaj otrzymałem przesyłke z karteczką:

Przyjmujący oświadcza, iż wiadomym mu jest, iż wartość nagrody stanowi przychód do opadatkowania i z tego tytułu jest zobowiązany do zapłaty podatku.

Kurcze dziwne to, w regulaminie ani wzmianki o tym. Nagroda już w domu - co mam zrobić?

Każą samemu opłacać podatek?
0 0

somesmile

#5957266 Napisano: 17.12.2014 19:40:25
monikar napisał(a):

marzenier napisał(a):

jarko44 napisał(a):

somesmile napisał(a):

ciekawe kiedy SFERIS będzie dzwonił emotka

Nie wiadomo, czy jest w ogóle do kogo emotka Czy wyjaśniła się sprawa tych zwrotek po zgłoszeniu, który u większości nie było?

Taaaa mi wpanialomyslnie odpisali ze zwrotki nie mają znaczenia i wszystkie zgłoszenie do nich dotarły emotka co uważam za scieme roku emotka

Żartujesz? Przecież tam trzeba było wybrać nagrodę o którą się gra a jak mieliśmy to zrobić bez zwrotek?

Ciekawe czy ktokolwiek dostał tego maila. Skoro nie działały zwrotki, i zmienili zapis w regulaminie, mam nadzieje że mają te nasze zgłoszenia emotka U mnie nadzieja zawsze umiera ostatnia emotka
0 0

zezowaty_kot

#5957273 Napisano: 17.12.2014 19:51:10
yaro2004 napisał(a):

Nie trzeba nic płacić, nagroda już jest opłacona przez Organizatora - ta agencja zawsze daje taką notatkę (huk wie po co). Kiedyś wygrałam u nich rower i też mnie nastraszyli tym zapisem, kontaktowałam się z nimi i odpisali mi, że to "tylko informacyjnie, że od nagrody musi być odprowadzony podatek" emotka Tak więc bez stresu, nic w Palmie nie płacimy.
0 0

joan

#5957276 Napisano: 17.12.2014 19:56:08
Jasminum napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Myślę, że o tablet (ale to tylko przypuszczenia). Ja w nowym tekście napisałem o Palmie nawiązując do murzynka i drzewka na opakowaniu. Nie przesadzam z abstrakcją, bo wiele moich tekstów "nie weszło" przez to choć było śmiesznych

Nie gram, ale forum czytam i zaprawdę Wam powiadam, panowie, że większość osób gra o zestawy Tupperware emotka

A co do "murzynka i drzewa", to w dzisiejszych czasach - jakże poprawnych politycznie, a niepoprawnych w wielu innych aspektach - wybór takiego tematu może się okazać dla komisji zbyt kontrowersyjny emotka
0 0

Gość: ashley878

#5957277 Napisano: 17.12.2014 19:57:11
Czy na Palme paragon trzeba mieć z danego etapu czy to nie ma znaczenia?
0 0

Gość: giuliettaX

#5957281 Napisano: 17.12.2014 20:05:01
ashley878 napisał(a):

Czy na Palme paragon trzeba mieć z danego etapu czy to nie ma znaczenia?

nie ma znaczenia emotka
0 0

Jasminum

#5957295 Napisano: 17.12.2014 20:31:41
joan napisał(a):

Jasminum napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nie gram, ale forum czytam i zaprawdę Wam powiadam, panowie, że większość osób gra o zestawy Tupperware emotka

A co do "murzynka i drzewa", to w dzisiejszych czasach - jakże poprawnych politycznie, a niepoprawnych w wielu innych aspektach - wybór takiego tematu może się okazać dla komisji zbyt kontrowersyjny emotka

Dobra, chyba pora temu murzynkowi dać spokój emotka
0 0

Gość: yaro2004

#5957314 Napisano: 17.12.2014 21:07:10
zezowaty_kot napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

Nie trzeba nic płacić, nagroda już jest opłacona przez Organizatora - ta agencja zawsze daje taką notatkę (huk wie po co). Kiedyś wygrałam u nich rower i też mnie nastraszyli tym zapisem, kontaktowałam się z nimi i odpisali mi, że to "tylko informacyjnie, że od nagrody musi być odprowadzony podatek" emotka Tak więc bez stresu, nic w Palmie nie płacimy.

Dzięki kociaku emotka Pocieszyłaś mnie, bo już się przeraziłem emotka
0 0

monikar

#5957320 Napisano: 17.12.2014 21:21:06
somesmile napisał(a):

monikar napisał(a):

marzenier napisał(a):

jarko44 napisał(a):

somesmile napisał(a):

Nie wiadomo, czy jest w ogóle do kogo emotka Czy wyjaśniła się sprawa tych zwrotek po zgłoszeniu, który u większości nie było?

Taaaa mi wpanialomyslnie odpisali ze zwrotki nie mają znaczenia i wszystkie zgłoszenie do nich dotarły emotka co uważam za scieme roku emotka

Żartujesz? Przecież tam trzeba było wybrać nagrodę o którą się gra a jak mieliśmy to zrobić bez zwrotek?

Ciekawe czy ktokolwiek dostał tego maila. Skoro nie działały zwrotki, i zmienili zapis w regulaminie, mam nadzieje że mają te nasze zgłoszenia emotka U mnie nadzieja zawsze umiera ostatnia emotka

Niestety dostał bo mam informację że najwięcej osób grało o laptop, najmniej o office-czyli na początku zwrotki przychodziły prawidłowo...
0 0

marzenier

#5957324 Napisano: 17.12.2014 21:24:19
I w tej chwili zgasła i tak ledwo się tląca iskierka nadziei
A skąd takie info Monika, jeżeli to nie żadne topsekret?
0 0

Gość: nadis

#5957333 Napisano: 17.12.2014 21:37:21
Czy ktoś może wie, czy tygodniowe wejściówki do JATOMI mają jakiś okres ważności? Można z nich skorzystać np. w lutym? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź, w regulaminie niestety nic na ten temat nie znalazłam. Pozdrawiam
0 0

edzia21

#5957342 Napisano: 17.12.2014 21:58:19
monikar napisał(a):

somesmile napisał(a):

monikar napisał(a):

marzenier napisał(a):

jarko44 napisał(a):

somesmile napisał(a):

Niestety dostał bo mam informację że najwięcej osób grało o laptop, najmniej o office-czyli na początku zwrotki przychodziły prawidłowo...

A w przypadku zgłoszeń urnowych... nie było na formularzu miejsca i opcji, zaznaczenia nagrody o którą się gra, więc ściema na maxa.
0 0