Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#6093114 Napisano: 13.10.2015 19:54:34
mczarna napisał(a):

Niech mu cycki urosną od tych słodyczy emotka

Zastanów się, co piszesz. Dziewczyna zaznaczyła, że raz wygrała ona, a raz jej mąż emotka
0 0

mczarna

#6093118 Napisano: 13.10.2015 19:58:27
joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Niech mu cycki urosną od tych słodyczy emotka

Zastanów się, co piszesz. Dziewczyna zaznaczyła, że raz wygrała ona, a raz jej mąż emotka

Dziewczyna ma ksywę michałek?
0 0

ultrixx

#6093119 Napisano: 13.10.2015 19:59:28
Nie minął tydzień, a konkursowe mizeractwo zaś dławi się własną żółcią.
0 0

joan

#6093121 Napisano: 13.10.2015 20:01:27
mczarna napisał(a):

Dziewczyna ma ksywę michałek?

Nieważne, jaką ma ksywę. Wygrała raz i jej mąż też raz. Po co od razu docinki? To takie szokujące? emotka
0 0

migi

#6093123 Napisano: 13.10.2015 20:02:48
ultrixx napisał(a):

lepiej bym tego nie ujęła emotka
Smutno mówić, ale takie to ...polskieemotka
0 0

alaalicja

#6093125 Napisano: 13.10.2015 20:04:59
Trochę życzliwości emotka  Pogratulujcie, zamiast dociekać...Nie raz takie wpisy się widzi i wielu z konkursowiczów tak robi, a poza tym WAWEL to taka rodzinna gra:) 

ZAZDROŚĆ NIE POPŁACA:)  
0 0

mczarna

#6093128 Napisano: 13.10.2015 20:10:23
O takie nagrody ja nie jestem zazdrosna, bo nie brałam nawet udziału. Dostosowałam się do komentarzy wcześniejszych i tylko czekałam na odzew, bo jakoś wcześniej nikt nie raczył skomentować poprzednich odpowiedzi...emotka
0 0

Gość: elotta

#6093131 Napisano: 13.10.2015 20:12:25
ultrixx napisał(a):

o właśnie
0 0

Gość: sugrasugar

#6093132 Napisano: 13.10.2015 20:12:46
alaalicja napisał(a):

Trochę życzliwości emotka  Pogratulujcie, zamiast dociekać...Nie raz takie wpisy się widzi i wielu z konkursowiczów tak robi, a poza tym WAWEL to taka rodzinna gra:) 

ZAZDROŚĆ NIE POPŁACA:)  

Bardzo dziwne, że tak masowo macie tutaj gdzieś regulaminy konkursów. Wiadomo, że jak "dla męża" to trafi do tego samego domu i mąż i zona będą razem wcinać, to jak wygrać dwa razy. Poza tym michałek się pochwaliła, że ona wygrała drugi raz, zrozumiałam, że to ona napisała te dwa teksty bo stwierdziła, ze wygrała dwa razy. Nic nie było o mężu, zresztą to nic nie zmienia. Zazdrość o cukierki? Przesadzasz, Po prostu też czytałam regulamin tego konkursu i rzuciło mi się w oczy, ze tylko raz można wziąć udział a potem należy dać szansę innym. Ale widocznie niektóre rodziny potrzebują 10 kg cukierków jak wody i powietrza.

0 0

Gość: zwierzyniec

#6093133 Napisano: 13.10.2015 20:15:08
Wyluzujcie, bo niedługo w Mdw będą tylko info o wygranych biletach z Rmf itp bzdetach, a pytania o tym "czy informowali" pozostaną bez odpowiedzi
0 0

#6093135 Napisano: 13.10.2015 20:18:04
A jak napiszę tekst np. chłopakowi i on tym tekstem zgarnie te cukierki, które ja już w niedziele wygrałam to też będę się smażyćw piekle? emotka
0 0

-Triss-

#6093137 Napisano: 13.10.2015 20:20:02
konkurs14 napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

Tak odnośnie Wawela - czy ich cukierki na wagę tez mogą być?

"W celu wzięcia udziału w Konkursie Uczestnik powinien nabyć przynajmniej jednoopakowanie Produktów Wawel i zachować dowód ich zakupu. Produkty, których nabycie uprawnia do udziału w Konkursie, zwane dalej , to wszystkie rodzaje produktów Wawel dostępne w sklepach na terenie Polski. "

... bo nie do konca jest dla mnie jasne te 'jedno opakowanie'.

dziwna sprawa z tym konkursem. na stronie w "krokach" nie ma żadnej informacji o konieczności zakupu produktu - celowe działanie czy zaniechanie? bo w regulaminie jest informacja o "powinności" nabycia produktu. moim zdaniem nie ma znaczenia co się kupi - czekoladę, cukierki, bombonierkę itd., ważne, żeby był to produkt marki Wawel.

Mam "Praliny waw luz", ale dla swietego spokoju napisalam im maila..
0 0

magy2020

#6093140 Napisano: 13.10.2015 20:23:04
elotta napisał(a):

A jak napiszę tekst np. chłopakowi i on tym tekstem zgarnie te cukierki, które ja już w niedziele wygrałam to też będę się smażyćw piekle? emotka

Jak się z tego wyspowiadasz i księdza poczęstujesz Kasztankiem to najwyżej grozi Ci czyściecemotka
0 0

mia

#6093141 Napisano: 13.10.2015 20:23:15
elotta napisał(a):

Nie, ale tu Cię spalą na stosie jak widać. Więc nie kłap dziobem po próżnicy. emotka

sugrasugar, czy naprawdę aż trzeba się było zarejestrować po to, by dwa posty z pretensjami o cukierkach napisać? emotka
Swoją drogą, nie wiem co tak się wszyscy wściekli z pożądania na te cukierki - taką nienaganną linię macie? Bo ja jak widzę wpis "Hura, mam 5 kg cukierków Wawel", to mi skóra cierpnie, jak zrobię sobie wizualizację... Tym bardziej, że przed chwila zeżarłam pół czekolady Wedla z zapasów. emotka
0 0

#6093144 Napisano: 13.10.2015 20:25:31
To wasza sprawa, że uważacie, że potrzebujecie 10 kg cukierków a ktoś kto jest uczciwy spróbuje tylko raz i SAM sobie stworzy tekst ma przez to mniejsze szanse, Argumenty, że inni tak robią są zabawne i na poziomie przedszkola. Zastanówcie się czy naprawdę potrzebujecie 10 kg cukierków i czy fajna jest świadomość, że ktoś uczciwy ma przez to mniejsze szanse.
0 0

Gość: anika81

#6093145 Napisano: 13.10.2015 20:26:02
ojej ja czytałam regulamin i nie doczytałam,  że trzeba mieć paragon a zgłoszenie wysłałam. Myślicie że jak teraz kupie cukiereczki to przejdzie w razie wygranej .emotka
0 0

joan

#6093148 Napisano: 13.10.2015 20:27:10
elotta napisał(a):

Będą Cię bili w szczepionkę emotka
0 0

#6093149 Napisano: 13.10.2015 20:27:48
[quote=

mia]
elotta napisał(a):

Nie, ale tu Cię spalą na stosie jak widać. Więc nie kłap dziobem po próżnicy. emotka

sugrasugar, czy naprawdę aż trzeba się było zarejestrować po to, by dwa posty z pretensjami o cukierkach napisać? emotka

Zupełny przypadek, zarejestrowałam się zupełnie nie po to emotka Akurat pech chciał, że czytałam dziś forum i czytałam też regulamin konkursu i być może to, że jestem nowa sprawia, ze mnie jeszcze coś oburza, was już pewnie nic nie rusza emotka
0 0

#6093150 Napisano: 13.10.2015 20:29:51
magy2020 napisał(a):

elotta napisał(a):

Jak się z tego wyspowiadasz i księdza poczęstujesz Kasztankiem to najwyżej grozi Ci czyściecemotka

Uf, całe szczęście, że wybrałam też kasztanki z tego zestawu 

mia napisał(a):

joan napisał(a):

Będą Cię bili w szczepionkę emotka

emotka  emotka
0 0

mczarna

#6093151 Napisano: 13.10.2015 20:31:13
mia napisał(a):

elotta napisał(a):

Swoją drogą, nie wiem co tak się wszyscy wściekli z pożądania na te cukierki - taką nienaganną linię macie? Bo ja jak widzę wpis "Hura, mam 5 kg cukierków Wawel", to mi skóra cierpnie, jak zrobię sobie wizualizację... Tym bardziej, że przed chwila zeżarłam pół czekolady Wedla z zapasów. emotka

Ja właśnie się zastanawiam po co komu 10 kg cukierków? Jakiś szczytny cel czy raczej plan na zimę na zwiększenie oponki? Nie wystarczą Wam zapasy chrupek z Biedry?:P
0 0