Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

trebor1

#6093210 Napisano: 13.10.2015 21:49:16
przeczytałem tylko dwa powyższe wpisy i widzę, że mnie sporo ominęło emotka

widzę, że było na noże, zaraz sobie poczytam i policzę ewentualne trupy:)
0 0

asantesana

#6093220 Napisano: 13.10.2015 21:58:36
trebor1 napisał(a):

przeczytałem tylko dwa powyższe wpisy i widzę, że mnie sporo ominęło emotka

widzę, że było na noże, zaraz sobie poczytam i policzę ewentualne trupy:)

E, na noże to przeżytek, tutaj jest walka na cukierki emotka
0 0

darog

#6093223 Napisano: 13.10.2015 22:01:48
mczarna napisał(a):

asante napisał(a):

Ta cała Konkursowa Partia Uczciwości na czele ze znaną panią przewodniczącą od pewnego czasu przestaje być strawna. Wyborów nie wygracie, zapewniam. 

A Ty asante sana z Przemyśla? emotka

Blondynka pyta nowo poznanego chłopaka;
- ej a ty skąd jesteś?
 - Przemyśl !
- chwila ciszy i blondynka mówi: przemyślałam i nie wiem!
0 0

trebor1

#6093227 Napisano: 13.10.2015 22:05:48
bynajmniej nie mam moralnego prawa, krytykować michałka za wygranie ponad regulaminowej ilości nagród, bo sam raz czy nawet dwa naruszyłem regulamin w tym względzie. Przestrzegam tylko by na konkurs Michałek nie kupował "michałków", bo to kanibalizm...
0 0

migi

#6093229 Napisano: 13.10.2015 22:07:19
trebor1 napisał(a):

bynajmniej nie mam moralnego prawa, krytykować michałka za wygranie ponad regulaminowej ilości nagród, bo sam raz czy nawet dwa naruszyłem regulamin w tym względzie. Przestrzegam tylko by na konkurs Michałek nie kupował "michałków", bo to kanibalizm...

Michałek a raczej ta Michałka nie naruszyła regulaminu, bo drugi zestaw wygrał jej mąż. A przecież jasne, że wszystko co męża jest żony, a wszystko co żony jest żony emotka  
0 0

asantesana

#6093231 Napisano: 13.10.2015 22:11:33
darog napisał(a):

mczarna napisał(a):

asante napisał(a):

Ta cała Konkursowa Partia Uczciwości na czele ze znaną panią przewodniczącą od pewnego czasu przestaje być strawna. Wyborów nie wygracie, zapewniam. 

A Ty asante sana z Przemyśla? emotka

Blondynka pyta nowo poznanego chłopaka;
- ej a ty skąd jesteś?
 - Przemyśl !
- chwila ciszy i blondynka mówi: przemyślałam i nie wiem!

Moja mama (a szłyśmy do sklepu) pyta mnie kiedyś:
M: Jak ma na nazwisko ta twoja koleżanka z drugiej klatki?
Ja: Czekaj.
M: No ale wiesz która, ta co była wczoraj u Ciebie.
ja: No Czekaj! 
M: No przecież stoję już, ale jak ona się nazywa?!
To tak dla rozluźnienia cukierkowej atmosfery emotka
0 0

Gość: dolly

#6093236 Napisano: 13.10.2015 22:24:31
michałek13 napisał(a):

Witam, Mam na imię Ewa - michałek13 - od imienia syna dla ciekawskich... Od jakiegoś czasu poziom strony robi się żenujący, tylko zazdrość i zawiść i tyle. Tak wygrał raz mój mąż, raz ja i na dodatek mamy paragony. I co w tym złego? Nie bardzo rozumie czemu na mój temat dyskutujecie. Pisze na priv co najmniej z 10 osobami, które codziennie wysyłają WAWEL z kilku e-maili a założę się, że niektórzy nawet e-maile na te użytek tworzą. Dlatego odpuście sobie dyskusje na mój temat. I to był mój ostatni wpis w poście moje wygrane... bo każda wygrana rodzi chore dyskusje, zamiast czas marnować wysyłajcie konkursy i powodzenia życzę

To ja proponuję nie tracić tutaj czasu, skoro tak tu źle i jeszcze każdy tylko zazdrości.
Szacun normalnie..... pisac  z kimś na pw, a później wywalać to na forum- może jeszcze nicki podaj, dla wiarygodności.
0 0

Gość: enfamka

#6093238 Napisano: 13.10.2015 22:27:24
Wiedziałam, że jad zalewa forum, ale to już przesada!
o cukierki dosłownie zarzynanie się! A niech mają te 10 kilogramów, niech mają i 20 kilogramów! Może lubią, może mają dużą rodzinę a może po prostu bardzo chcą, a nawet jakby je sprzedali to ICH SPRAWA! Dajcie spokój, przestańcie być zawistni, wredni, złośliwi, tego nie da się czytać!!! Karma wraca, jeśli nie wyzbędziecie się tego to nigdy w pełni nie będziecie zauważali własnego szczęścia, ominie was w życiu to co najlepsze bo skupicie się na 10 kilogramach cukierków a nie zauważycie szczęścia koło siebie!
Ja Wam życzę kolejnych 10 kilogramów, sama gram i mi się nie udało, ale  ABSOLUTNIE nie czuję że odebraliście mi szansę, po prostu byliście lepsi, mieliście pomysł który się spodobał! Dlatego GRAJCIE DALEJ i nie tłumaczcie się po co!
0 0

noisy0000

#6093241 Napisano: 13.10.2015 22:29:44
Precyzja w temacie "moje wygrane" załatwiłaby sprawę... wystarczyło napisać "5kg cukierków u męża" a nie "u mnie po raz drugi 5kg" bo to może budzić frustracje skoro jest wyraźny zapis w regulaminie, że można wziąć udział TYLKO RAZ...
jeśli to oczywiście prawda
0 0

Gość: cc_investigator

#6093244 Napisano: 13.10.2015 22:30:47
Ech, ale na serio wy ten tego... o cukierki? Że wzięła i wysłała hasło na męża i udało się wygrać 2 raz. Toż to szczyt pazerności, tak 5 kg cuksów komuś odjąć od ust emotka Michałku teraz trza każdemu z forum postawić kolejkę za byłe i przyszłe cuksy,co to wygrasz na siebie, męża, a może i syna emotka

Ktoś mi kiedyś nie sprzedał paragonu, bo za dużo w konkursach podobno wygrywam, po rostrzygnieciu konkursu - biję się w pierś za tę nadprogramową wygraną. Chyba lepiej zna i mnie i moje wygrane, niż ja sama.

Często jest tutaj fajnie, bardzo lubię to miejsce, ale to dzisiejsze piekiełko mnie zniesmacza i na żadne cukierki nie mam ochoty... Tym bardziej, że szafa pęka od Wedla, a nie dali mi auta, mimo, że pocukrzyli nadzieją emotka
0 0

#6093246 Napisano: 13.10.2015 22:31:44
Enfamka, czytalam pobieżnie, bo nie gram w konkursie, ale wydaje mi się, że tu chodzi o to, że można wziąć udział raz w tym konkursie, a nie o zazdrość z powodu wygrania cukierkówemotka
0 0

mczarna

#6093252 Napisano: 13.10.2015 22:40:08
Skończmy ten temat cukierków, bo już patrzeć się nie chce na te wpisy obrońców i tych co się dziwią...
0 0

Gość: elotta

#6093254 Napisano: 13.10.2015 22:46:15
Forumowicze siedzą teraz w wątku, zajadając chipsy z mocy nagród zamiast popcornu emotka
0 0

trebor1

#6093257 Napisano: 13.10.2015 22:56:11
cc_investigator napisał(a):

..., bo za dużo w konkursach ... wygrywam,

Aha, a więc to tak! na ten trzeci paragon już nie licz! emotka
0 0

cudaczek121

#6093261 Napisano: 13.10.2015 23:00:07
elotta napisał(a):

Forumowicze siedzą teraz w wątku, zajadając chipsy z mocy nagród zamiast popcornu emotka

Oj, mylisz się Kochana, bo ja właśnie wcinam Mleczną Toffi z Wedlowskich zapasów i sobie mówię:cudaczkowa,ale  ty będziesz gruba,dziołcho.Ludzie, co się z Wami porobiło, żeby wypominać komuś 10 kg cuksów emotka A niechby nawet 100 kg wygrała, to nic Wam do tego emotka
0 0

#6093263 Napisano: 13.10.2015 23:02:29
trebor1 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

..., bo za dużo w konkursach ... wygrywam,

Aha, a więc to tak! na ten trzeci paragon już nie licz! emotka

to od Ciebie ten trzeci???? o kurza.... to ja swojego już na pewno nie oddam emotka
0 0

Gość: elotta

#6093264 Napisano: 13.10.2015 23:05:07
cudaczek121 napisał(a):

elotta napisał(a):

Oj, mylisz się Kochana, bo ja właśnie wcinam Mleczną Toffi z Wedlowskich zapasów i sobie mówię:cudaczkowa,ale  ty będziesz gruba,dziołcho.Ludzie, co się z Wami porobiło, żeby wypominać komuś 10 kg cuksów emotka A niechby nawet 100 kg wygrała, to nic Wam do tego emotka

A no tak, przecież jeszcze Wedel ostatnio króluje na stołach konkursowniczów emotka  Smacznego!
0 0

konkurs14

#6093266 Napisano: 13.10.2015 23:05:53
enfamka napisał(a):

o cukierki dosłownie zarzynanie się! A niech mają te 10 kilogramów, niech mają i 20 kilogramów! Może lubią, może mają dużą rodzinę a może po prostu bardzo chcą, a nawet jakby je sprzedali to ICH SPRAWA! Dajcie spokój, przestańcie być zawistni, wredni, złośliwi, tego nie da się czytać!!! Karma wraca, jeśli nie wyzbędziecie się tego to nigdy w pełni nie będziecie zauważali własnego szczęścia, ominie was w życiu to co najlepsze bo skupicie się na 10 kilogramach cukierków a nie zauważycie szczęścia koło siebie!
Ja Wam życzę kolejnych 10 kilogramów, sama gram i mi się nie udało, ale  ABSOLUTNIE nie czuję że odebraliście mi szansę, po prostu byliście lepsi, mieliście pomysł który się spodobał! Dlatego GRAJCIE DALEJ i nie tłumaczcie się po co!

tu nie chodzi dosłownie o te "kilogramy cukierków", ale o zasady - jeden uczestnik, tylko jedna wygrana. ktoś tej zasady nie rozumie lub nie chce zrozumieć to lepiej niech się tym nie chwali. niektórzy to mają jakąś fobię na punkcie jadu - jad tu, jad tam, jad jeszcze gdzieś indziej ... nocami zaczną śnic mi się węże, a z komputera zacznie mi kapać. krytyka nie musi być wyrazem zazdrości, zawiesistości - czy krytyk literacki krytykuje bo nienawidzi, zazdrości?
enfamka - oby twa zazdrość nie była wprost proporcjonalna do wartości nagrody emotka
0 0

staszek

#6093271 Napisano: 13.10.2015 23:10:04
konkurs14 napisał(a):

enfamka napisał(a):

tu nie chodzi dosłownie o te "kilogramy cukierków", ale o zasady - jeden uczestnik, tylko jedna wygrana. ktoś tej zasady nie rozumie lub nie chce zrozumieć to lepiej niech się tym nie chwali. niektórzy to mają jakąś fobię na punkcie jadu - jad tu, jad tam, jad jeszcze gdzieś indziej ... nocami zaczną śnic mi się węże, a z komputera zacznie mi kapać. krytyka nie musi być wyrazem zazdrości, zawiesistości - czy krytyk literacki krytykuje bo nienawidzi, zazdrości?
enfamka - oby twa zazdrość nie była wprost proporcjonalna do wartości nagrody emotka

Zazwyczaj tak, bo sam jest niespełnionym pisarzem/poetą emotka
0 0

Gość: enfamka

#6093274 Napisano: 13.10.2015 23:12:00
konkurs14 - o mnie się nie martw! jestem zazdrosna w granicach rozsądku... w sensie..."też bym tak chciała" a nie "obyś się udławił jeśli chodzi o cukierki, abyś się rozbił - jeśli chodzi o rower/motor/samochód"

taki krytyk literacki to często niespełniony pisarz, więc pewnie czasem i krytykują z zazdrości, nienawiści kto ich tam wie...
krytykiem jest być najłatwiej, bo ZAWSZE można się do czegoś doczepić, no ZAWSZE!
0 0