Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

stellasz

#6096499 Napisano: 19.10.2015 18:30:14
można już pisać, ale tu są nagrody dzienne więc na dzień 12.11 dużo zgłoszeń będzie - wtedy są pierwsi laureaci. chyba się bardziej opłaca wysłać w trakcie konkursu - w kolejnych dniach emotka
0 0

notta

#6096500 Napisano: 19.10.2015 18:31:37
u mnie dzisiaj info o utracie nagrody z loterii belvita.. nie wiem o co kaman bo wszystkie dane się zgadzają.. fakt paragon jest odrobinę przycięty, ale moim zdaniem jest czytelny.. emotka
0 0

dede

#6096501 Napisano: 19.10.2015 18:35:14
Jeśli to ktoś z forum, to bardzo dziękuję ,,życzliwej osobie,, za zgłoszenie nagrodzonej pracy w konkursie bambino Biedronka jako skopiowanej choć to bzdura. Pierwsza wygrana w konkursie szkolnym Biedronki po latach wysyłania prac na konkursy Kiory a tu taka ,,niespodzianka,, emotka
0 0

wioleczka83

#6096502 Napisano: 19.10.2015 18:38:43
stellasz napisał(a):

można już pisać, ale tu są nagrody dzienne więc na dzień 12.11 dużo zgłoszeń będzie - wtedy są pierwsi laureaci. chyba się bardziej opłaca wysłać w trakcie konkursu - w kolejnych dniach emotka

super dzięki za informację czyli 12 losuja z wszystkich prac przesłanych do 12, a 13 z prac nadesłanych tylko 12 czy też wliczaja sie prace nadesłane wcześniej??? bo nie pisze w regulaminie
0 0

bridget

#6096513 Napisano: 19.10.2015 19:03:21
dede napisał(a):

Jeśli to ktoś z forum, to bardzo dziękuję ,,życzliwej osobie,, za zgłoszenie nagrodzonej pracy w konkursie bambino Biedronka jako skopiowanej choć to bzdura. Pierwsza wygrana w konkursie szkolnym Biedronki po latach wysyłania prac na konkursy Kiory a tu taka ,,niespodzianka,, emotka

a to były wyniki  jakies oficjalne? czy chodzi o unicef ale to nie kiora, wydawało mi sie ze kiora  nie publikuje zadnych prac rysunkowych przynajmniej nie zetknełam się/ nie brało moje dziecko udziału, ale chyba bez jakis podstaw by nie usuneli?
0 0

magisterek

#6096515 Napisano: 19.10.2015 19:06:49
dede napisał(a):

Jeśli to jest prawda co piszesz, to powiem tak, że ręce mi opadają! Dla konkursowiczów rozkładających wyniki na części pierwsze i szukających plagiatów nawet w pojedynczych słowach, tudzież elementach danej pracy plastycznej kieruje te oto słowa: NADGORLIWOŚĆ GORSZA NIŻ FASZYZM dajcie spokój i czerpcie inspiracje z otaczającego nas świata bo on naprawdę jest piękny!
0 0

Ronja

#6096521 Napisano: 19.10.2015 19:20:43
magisterek napisał(a):

dede napisał(a):

Jeśli to jest prawda co piszesz, to powiem tak, że ręce mi opadają! Dla konkursowiczów rozkładających wyniki na części pierwsze i szukających plagiatów nawet w pojedynczych słowach, tudzież elementach danej pracy plastycznej kieruje te oto słowa: NADGORLIWOŚĆ GORSZA NIŻ FASZYZM dajcie spokój i czerpcie inspiracje z otaczającego nas świata bo on naprawdę jest piękny!

Chodzi o tę pracę? http://cdn.emptyk.../868711229975037.jpg ? Jeśli tak, to trudno współczuć. 
0 0

olunka

#6096522 Napisano: 19.10.2015 19:21:53
bridget napisał(a):

dede napisał(a):

a to były wyniki  jakies oficjalne? czy chodzi o unicef ale to nie kiora, wydawało mi sie ze kiora  nie publikuje zadnych prac rysunkowych przynajmniej nie zetknełam się/ nie brało moje dziecko udziału, ale chyba bez jakis podstaw by nie usuneli?

Kiora nie publikuje prac, nie mniej mój syn obecnie 9 latek, kilka razy u nich wygrał nawet te lepsze nagrody typu tablet rysunkami kredkami ,które rysował tak jak umiał:)
0 0

notta

#6096525 Napisano: 19.10.2015 19:22:52
Ronja napisał(a):

magisterek napisał(a):

dede napisał(a):

Chodzi o tę pracę? http://cdn.emptyk.../868711229975037.jpg ? Jeśli tak, to trudno współczuć. 

google grafika bez problemu wyszukuje podobne obrazy
0 0

darog

#6096527 Napisano: 19.10.2015 19:26:49
Łaciate,
wpisałem 167 znaków i mam komunikat że max 184 znaki i formularz nie idzie. Miał ktos tak?
0 0

dede

#6096528 Napisano: 19.10.2015 19:28:29
Nie chodzi o ten rysunek, ale znaleźć coś w grafice google to żadna sztuka, ja w galerii prac kaureatów widzę prace narysowane na podstawie ilustracji książkowych.
0 0

Gość: tusienka

#6096530 Napisano: 19.10.2015 19:30:06
Ronja napisał(a):

magisterek napisał(a):

dede napisał(a):

Jeżeli to praca Adriana N  sądzę że jedno zgłoszenie nie spowodowało na pewno wykluczenia pracy. A do jednego mogę się przyznać emotka  Nie czuję się z tego powodu winna. I mogę sobie dać rękę obciąć,że nie tylko ja to zgłosiłam.
askaniu- mówisz o inspiracji w otaczającym nas świecie. No właśnie. My szukamy inspiracji w otaczającym nas świecie. Czego nie można powiedzieć o osobach którzy kopiują coś kreska w kreskę, słowo w słowo z internetu. 
0 0

dede

#6096533 Napisano: 19.10.2015 19:34:16
Normalnie szkoda mi czasu na takie szukanie bata na kogoś, ale chyba trzeba to zmienić bo innej rady nie ma. Myślałam że konkursowicze potrafią przegrywać, jak widać nie potrafią. Rozumiem kopiuj wklej a to zupełnie co innego niż godziny pracy poświęconej na pracę konkursową.
0 0

dede

#6096535 Napisano: 19.10.2015 19:37:37
Praca jest kolorowa i wyklejana, nie będę jej wskazywać bo zaraz się znajdzie osoba która powie że jest niezgodna z regulaminem bo kuleczki z bibuły odstają i należy to traktować jako pracę przestrzenną, szkoda gadać.
0 0

Ronja

#6096538 Napisano: 19.10.2015 19:40:54
ALe o co chodzi? Jeśli to Twoja praca, to przecież nie boisz się procesów i twardo obstajesz przy swoim i piszesz reklamację. Jaki cel i sens ma w tej sytuacji wygrażanie ludziom na forum?
0 0

Gość: tusienka

#6096540 Napisano: 19.10.2015 19:42:11
dede napisał(a):

Normalnie szkoda mi czasu na takie szukanie bata na kogoś, ale chyba trzeba to zmienić bo innej rady nie ma. Myślałam że konkursowicze potrafią przegrywać, jak widać nie potrafią. Rozumiem kopiuj wklej a to zupełnie co innego niż godziny pracy poświęconej na pracę konkursową.

moje dzieci też spędziły godziny na namalowaniu swojej. Mają 5 i 7 lat. I jak tysiące innych dzieci. I NIE ZGAPIAŁY KRESKA W KRESKĘ Z NETA. Miały swój autorski pomysł od podstaw. Przeanalizowaliśmy atlasy jak w danych kulturach ludzie wyglądają co ich charakteryzuje. A nie  jak prawie dorosły mężczyzna.  Jeżeli wspomniana praca jest twoja lub twojego syna. Sorry, ale nie czuję się winna. Kurcze niech swój talent spożytkuje na swój autorski przez siebie wymyślony pomysł. A nie kreska w kreskę kopiować cudze. To jest właśnie plagiat. 
0 0

Gość: sugrasugar

#6096542 Napisano: 19.10.2015 19:45:25
darog napisał(a):

Łaciate,
wpisałem 167 znaków i mam komunikat że max 184 znaki i formularz nie idzie. Miał ktos tak?

Też tak mam. Rano było wszystko ok. Nigdy wcześniej nie miałam tego problemu, Może to dlatego, że etap się kończy? emotka
0 0

Gość: trampek.

#6096549 Napisano: 19.10.2015 19:56:02
Mam zamiar zagrać w paczce sprzątaczce orientujecie się co jest najtańsze na ten konkurs? po ile są zawieszki ??
0 0

monia24

#6096551 Napisano: 19.10.2015 19:57:05
trampek. napisał(a):

Mam zamiar zagrać w paczce sprzątaczce orientujecie się co jest najtańsze na ten konkurs? po ile są zawieszki ??

Zawieszki około 5 zł, ale nie wiem czy to najtańszy produkt czy nie.
0 0

mczarna

#6096553 Napisano: 19.10.2015 19:59:20
Uwaga na konkurs z kremami Restylane! Dziś chciałam odebrać krem ale przezornie zadzwoniłam do gabinetu czy już są.Kobitka w szoku, nic nie wie i mówi,że to stomatologia...Koleżanka w innym gabinecie miała podobnie. Zadzwoniłam do organizatora konkursu ale facet powiedział ,że osoba za ten konkurs jest na chorobowym...Spisał numer itd i powiedział,że oddzwonią. Dajcie znać czy ktoś już krem odebrał czy też miał podobne przygody?Dla mnie to dziwne,szczególnie,że te kliniki są na stronie w zakładkach KLINIKI,które te zabiegi przeprowadzają...
0 0