Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

tadziowa

#6117914 Napisano: 23.11.2015 13:40:32
PatrycjaRT napisał(a):

W  kuchni z Wedlem - czy ktoś dodawał przepis w sobotę i do teraz nie znalazł się w galerii...? Dodawałam wtedy, nie wiem czemu nie wrzucili do galerii. Z soboty jest niby tylko jedno zgłoszenie wrzucone...

Chyba zrobili sobie przerwę. Wrzucali od tych najświeższych, więc mam nadzieję, że sobotnie uzupełnią. Mojego póki co też nie ma.
0 0

donia7

#6117916 Napisano: 23.11.2015 13:41:10
W dzisiejszych czasach jest taka obłuda i fałsz, że nie powinien nawet dziwić fakt, iż Organizatorzy nie przestrzegają regulaminu.Nie brałam udziału w konkursie Whiskasa, więc mi teoretycznie mi te wyniki lotto. Czasem nie warto się starać po prostu za bardzo . Ale ja bym do końca życia miała wyrzuty sumienia, gdyby przeze mnie zabrano komuś taką nagrodę emotka
0 0

toka

#6117920 Napisano: 23.11.2015 13:45:15
donia7 napisał(a):

W dzisiejszych czasach jest taka obłuda i fałsz, że nie powinien nawet dziwić fakt, iż Organizatorzy nie przestrzegają regulaminu.Nie brałam udziału w konkursie Whiskasa, więc mi teoretycznie mi te wyniki lotto. Czasem nie warto się starać po prostu za bardzo . Ale ja bym do końca życia miała wyrzuty sumienia, gdyby przeze mnie zabrano komuś taką nagrodę emotka

a może to taki przesiew zawodowców.Wiadomo że nikt z naszego forum jak wie że jest ograniczenie znaków to nie wyśle więcej,a skoro ktoś wysyła kilka znaków za dużo to widać że mało gra...Całkowicie rozumiem że złamał regulamin ale szkoda mi będzie tych osób-choć ich nie znam-jak stracą nagrodę przez to że napisali kilka literek za dużo emotka
0 0

donia7

#6117921 Napisano: 23.11.2015 13:48:20
toka napisał(a):

donia7 napisał(a):

a może to taki przesiew zawodowców.Wiadomo że nikt z naszego forum jak wie że jest ograniczenie znaków to nie wyśle więcej,a skoro ktoś wysyła kilka znaków za dużo to widać że mało gra...Całkowicie rozumiem że złamał regulamin ale szkoda mi będzie tych osób-choć ich nie znam-jak stracą nagrodę przez to że napisali kilka literek za dużo emotka

myślę, że jednak tak się nie stanie i podpisuję się po Twoimi słowami. Ja ostatnio wygrałam rower z rezerwy i mimo radości to jednak przeszły mnie małe drzeszcze, że komuś ta nagroda przepadła emotka  No ale to już inna sytuacja trochę.
0 0

mundek2004

#6117924 Napisano: 23.11.2015 13:49:20
magisterek napisał(a):

barcza napisał(a):

slonko365 napisał(a):

tadziowa napisał(a):

Jedno trzeba przyznać - marzenie numer 17 nie spełni się nawet za 20 tysięcy... lat.
"Moim marzeniem jest aby ludzie żyli szczęśliwie a nie darli ze sobą koty..." emotka

Piękne podsumowanie całej tej dyskusji! emotka
A ja od siebie dodam tyle: kiedyś moja koleżanka z działu zorganizowała konkurs. Oczom nie wierzyła, jak za chwilę zaczęły się donosy i pretensje. A ona się musiała gęsto tłumaczyć przed prezesem, dlaczego zamiast poprawienia wizerunku marki jest jakiś smród i niezadowoleni konsumenci (nie wnikał, że to nie konsumenci, tylko zawistni "konkursowicze"). Dziewczyna więcej żadnego konkursu nie zrobiła, bo miała po dziurki w nosie.

Jeśli ktoś uważa, że został złamany regulamin, ok, niech pisze reklamację. Tylko weźcie pod uwagę, że po opublikowaniu wyników nikt nikomu nagrody nie zabierze (no chyba, że byłby to plagiat), bo nawet gdyby nagroda była przyznana niezgodnie z regulaminem, to organizator nie może powiedzieć "Oj, zapomniałem swojego własnego regulaminu, to jednak nie damy nagrody" - każdy nagrodzony by taką sprawę wygrał w sądzie.

taka jest prawda ale  naszych zawistnych konkursowiczów nic nie przekona bo są pewni ,że zabiorą nagrody i może im dadzą . Jeżeli tak wspaniałe mieli hasła może się pochwalą i je tutaj opublikują wtedy poznają ocenę konkursowiczów . Dlaczego nie startują do literackich nagród takie talenty na forum się marnują. Zaznaczam nie wygrałam w tym konkursie

Widzę, że od piątku nadal się tu ulewa... Leniem, Łaciatym, Leonem i Whiskasem... "Ulewaczom" którzy mieli 20 lepszy prac proponuje się nimi pochwalić. Gdzie te Wasze teksty? Opinia zawistnych forumowiczów na temat mojego tekstu mnie nie interesuje, bo od Was nie dostałbym nigdy ani 1 zł - chciwość, pazerność i zazdrość nie zna granic - a takich jak widać poznajemy po ich działalności: SPISKI, TEORIE, DOMNIEMANIA, JĘZYK ZAWIŚCI - jeszcze TYLKO BRZOZY brakuje - (ot taki mały zamach na laureatów). Jeśli komuś się nie spodobał mój "banalny, żałosny tekst" jak i cał reszta "debilnych tekstów"  to może spodoba się TEKST SAMEGO JULIANA TUWIMA! Który dedykuję tym, którym jeszcze widzę długo się będzie żółć ulewać... czy teraz czy przy okazji innych wyników. Krótko i na temat... -----> https://www.youtu.../watch?v=LQt4e_hSj5g

fajny wiersz, przyznam że nie znałem, pasuje do naszych czasówemotka
0 0

normafia

#6117926 Napisano: 23.11.2015 13:53:26
donia7 napisał(a):

Dobrze, że są jeszcze tacy, którzy maja sumienie. Jak się nie wygra, to gra się dalej, ale zabrać komuś nagrodę- może w dodatku jedyną w życiu. Chyba ludziom brakuje empatii. emotka
0 0

mundek2004

#6117958 Napisano: 23.11.2015 14:19:35
donia7 napisał(a):

toka napisał(a):

donia7 napisał(a):

myślę, że jednak tak się nie stanie i podpisuję się po Twoimi słowami. Ja ostatnio wygrałam rower z rezerwy i mimo radości to jednak przeszły mnie małe drzeszcze, że komuś ta nagroda przepadła emotka  No ale to już inna sytuacja trochę.

może wygrałaś mój  z C4? spoko mój błąd
0 0

banka-manka

#6117969 Napisano: 23.11.2015 14:29:26
Czy Wasze zgłoszenia z weekendu do konkursu Gotuj z Warrgorem są już w galerii? 
Nie potrafię znaleźć w regulaminie w jakim czasie od dodania zgłoszenia będą publikować prace  emotka  A nie wiem teraz, czy dobrze zgłosiłam, czy jednak coś nie tak poszło.
0 0

Gość: NosKruka

#6117972 Napisano: 23.11.2015 14:33:36
Witam, jestem tu od niedawna ale poczyniłem pewne obserwacje. Niedostatecznie panujecie nad swoimi ambicjami i agresją. Pozdrawiam i życze udanego popołudnia...emotka
0 0

joan

#6117973 Napisano: 23.11.2015 14:33:47
normafia napisał(a):

Dobrze, że są jeszcze tacy, którzy maja sumienie. Jak się nie wygra, to gra się dalej, ale zabrać komuś nagrodę- może w dodatku jedyną w życiu. Chyba ludziom brakuje empatii. emotka

Nooo, dokładnie jest tak, jak piszesz. Czyli kto gra nieregulaminowo, zabiera innemu uczestnikowi nagrodę. Co więcej: mogłaby to być jego jedyna taka nagroda w życiu! Brak empatii. Nieładnie.
0 0

marilla

#6117980 Napisano: 23.11.2015 14:43:16
ponawiam pytanie o zgłoszenie do łaciatego-czy zawsze przychodza od nich zwrotki i jesli tak to po jakim czasie?
0 0

Gość: cherry_coke

#6117981 Napisano: 23.11.2015 14:44:41
ewka napisał(a):

ponawiam pytanie o zgłoszenie do łaciatego-czy zawsze przychodza od nich zwrotki i jesli tak to po jakim czasie?

Jeśli zaznaczysz wszystkie zgody które są przy zgłoszeniu to powinna przyjść. Do mnie jednak nie wszystkie dotarły, a niektóre z naprawdę dużym opóźnieniem.
0 0

jasnoniebieska

#6117982 Napisano: 23.11.2015 14:45:27
banka-manka napisał(a):

Czy Wasze zgłoszenia z weekendu do konkursu Gotuj z Warrgorem są już w galerii? 
Nie potrafię znaleźć w regulaminie w jakim czasie od dodania zgłoszenia będą publikować prace  emotka  A nie wiem teraz, czy dobrze zgłosiłam, czy jednak coś nie tak poszło.

Nie, nie ma mojego zgłoszenia z niedzieli.
0 0

marilla

#6117983 Napisano: 23.11.2015 14:46:29
cherry_coke napisał(a):

ewka napisał(a):

Jeśli zaznaczysz wszystkie zgody które są przy zgłoszeniu to powinna przyjść. Do mnie jednak nie wszystkie dotarły, a niektóre z naprawdę dużym opóźnieniem.

dzieki za odp, zaznaczyłam wszytsko ale nic od wczoraj nie przyszło-mam tylko nadz ze zgłoszenie bierze udział w konkursie
0 0

Gość: elotta

#6117985 Napisano: 23.11.2015 14:46:57
ewka napisał(a):

Mnie zawsze przychodzą, błyskawicznie.
0 0

Gość: giuliettaX

#6117988 Napisano: 23.11.2015 14:49:36
joan napisał(a):

normafia napisał(a):

Nooo, dokładnie jest tak, jak piszesz. Czyli kto gra nieregulaminowo, zabiera innemu uczestnikowi nagrodę. Co więcej: mogłaby to być jego jedyna taka nagroda w życiu! Brak empatii. Nieładnie.

dokładnie emotka  patrzmy obiektywnie, również z poziomu osób, które się postarały, sprawdziły ilość znaków kilka razy, a błędy kilkadziesiąt razy...  co taka osoba ma myśleć, jak się czuje? po to jest w każdym regulaminie punkt o Reklamacji emotka  komisja nie liczy znaków, bo dostała tekst zgodny z regulaminem do 500 znaków, na który uczestnik się zgodził i taki wysłał  emotka  niektóre komisje biorą pod uwagę tylko wymaganą liczbę liter, ale tu takiego zapisu nie ma. nie dziwią mnie dyskusje po wynikach łamiących regulamin, bo są oczywiste.  zwyczajny związek przyczynowo-skutkowy emotka  pierwsza lepsza definicja z wikipedii  "Związek przyczynowy (zw. też związkiem przyczynowo-skutkowym), to jedna z przesłanek odpowiedzialności, obok bezprawności (działania lub zaniechania niezgodnego z prawem) i szkody (materialnej lub niematerialnej). Jest to związek pomiędzy dwoma stanami rzeczy w świecie zewnętrznym, w których jeden to przyczyna, a drugi to skutek. W uproszczeniu, można powiedzieć, że jest to związek pomiędzy zachowaniem się człowieka, bądź innym zdarzeniem będącym podstawą odpowiedzialności, a wynikłą z tego szkodą."
0 0

-Triss-

#6117993 Napisano: 23.11.2015 14:58:05
tadziowa napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

W  kuchni z Wedlem - czy ktoś dodawał przepis w sobotę i do teraz nie znalazł się w galerii...? Dodawałam wtedy, nie wiem czemu nie wrzucili do galerii. Z soboty jest niby tylko jedno zgłoszenie wrzucone...

Chyba zrobili sobie przerwę. Wrzucali od tych najświeższych, więc mam nadzieję, że sobotnie uzupełnią. Mojego póki co też nie ma.

Dziękuję!  Czekamy zatem emotka
0 0

Gość: trampek.

#6118005 Napisano: 23.11.2015 15:10:01
Czy powiadamiają sms z luksusu, ze jada kosmetyki??
0 0

zaczytana-pola

#6118007 Napisano: 23.11.2015 15:10:36
trampek. napisał(a):

Czy powiadamiają sms z luksusu, ze jada kosmetyki??

Nie.
0 0

banka-manka

#6118010 Napisano: 23.11.2015 15:15:01
PatrycjaRT napisał(a):

tadziowa napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

Dziękuję!  Czekamy zatem emotka

Ja czekam, aż wrzucą z niedzieli.
I patrząc na galerię widać, że skaczą - bo raz jest nowy przepis z dziś, a za chwilę z soboty czy niedzieli.
0 0