Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: ksantypa

#6160772 Napisano: 16.02.2016 13:32:34
ilonaxx5 napisał(a):

paula napisał(a):

wyniki Grześków - od czapy, nie rozumiem jak moga wygrywać zdjęcia Grześka i serduszka i świeczki? Przebrałam swoje dziecko, rzuciłam fajny tekst, a spośród wygranych znalazły sie takie badziewia...pewnych gustów nigdy nie zrozumiem

nie martw się czapki szału nie robią jakieś takie duże i rozwleczone

a moja jest fajna emotka
0 0

nkba

#6160774 Napisano: 16.02.2016 13:34:32
grzesiots napisał(a):

W sprawie Kinderów czy ktoś ma tak że jego zgłoszenie jest nie ważne z tytułu braku numeru tel?? Dzwoniłem dziś do nich i taka wiadomość usłyszałem ponoć pani ma mi wysłać skan. Ale nawet jeśli tego numeru nie ma w co szczerze wątpię to w regulaminie nie ma nic na temat pozbawienia zgłoszenia przez brak lub niepełny numer tel...

Coś mi się kojarzy, że było w regulaminie (lub na formularzu), że jeśli nie będzie wszystkich danych to zgłoszenie nie będzie ważne emotka
0 0

magalan83

#6160797 Napisano: 16.02.2016 14:04:00
magalan83 napisał(a):

karolinamat napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Zastanawiam się czy komuś udało się wygrać w konkursie Fitella z Aswear.com. Podane są tylko imiona bez odpowiedzi... cos mi tu nie pasuje emotka

O tym samym od wczoraj myślę. Te wyniki są na "odwal się". Nie sztuka rzucić imionami i niech sobie wszyscy myślą że wyniki są i że wygrał ktoś inny...jakaś inna Karolina emotka
Mogliby chociaż inicjał podać.
Piszemy do nich??? emotka

Jasne, że piszemy emotka  Niech podadzą inicjały, odpowiedzi... coś co nas przekona emotka  Dziwne, że nikt z forum nie wygrał emotka

Uzupełnili emotka  Piękne odpowiedzi, warte nagród emotka  ALE wydawało mi się, że tam jest jakiś limit znaków emotka  
0 0

yreks

#6160869 Napisano: 16.02.2016 16:38:53
masza napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

qst napisał(a):

Ewentualnie ktoś mógłby celowo "losować" podejrzane zgłoszenia emotka

To tylko przypuszczenia, a po drugiej stronie są fakty - ludzie wysyłają fałszywe zgłoszenia

Owszem, nie twierdzę, że tak właśnie jest. To tylko tak hipotetycznie. Sama nie grałam, bo raczej omijam loterie. Ale jak komuś zależałoby na tym, żeby nie dać nagrody, to wylosowałby nr paragonu, który już został nagrodzony i odesłany emotka

masza napisał:Czy na Belriso też trzeba mieć paragon z danego etapu?

Normalny- nie. Biedronka- tak.

dziękuje  emotka chodziło mi o normalny

a dlaczego paragony z biedronki musza być z danego etapu? Z tego co wiem wystarczy że będą z datą wcześniejszą niż data wygrania nagrody
0 0

notta

#6160921 Napisano: 16.02.2016 19:00:13
a z Mastercard jak informują? Wysyłają od razu powiadomienie o wygranej czy jak?
0 0

zaczytana-pola

#6160924 Napisano: 16.02.2016 19:03:01
yreks napisał(a):

a dlaczego paragony z biedronki musza być z danego etapu? Z tego co wiem wystarczy że będą z datą wcześniejszą niż data wygrania nagrody

Jest taki zapis w Regulaminie, że należy dokonać zakupu w trakcie danej rundy.
0 0

izak1000

#6160927 Napisano: 16.02.2016 19:15:45

yreks napisał(a):

ale to chodzi o konkurs "Szczęśliwa 10 -Zott" a nie  Berliso...
0 0

zaczytana-pola

#6160930 Napisano: 16.02.2016 19:17:29
izak1000 napisał(a):

yreks napisał(a):

Nie napisałam niczego innego, yreks też o nic innego nie pytał. W Biedronce jest Szczęśliwa 10., a Belriso jest ogólne. emotka
0 0

nkba

#6160951 Napisano: 16.02.2016 20:11:14
Pytanie do laureatów I edycji paczki-sprzątaczki: czy na paragonie musi być nazwa produktu? Znalazłam Duck w jednym sklepie w mojej mieścinie ale na paragonie jest napisane "środek do wc" i właściciel odmówił dopisania na odwrocie nazwy produktu emotka I nie wiem czy zgłosić czy paragon do kosza-lina?.
0 0

Gość: asiek07095

#6160964 Napisano: 16.02.2016 20:38:42
nie wiem jak to jest ale ja kupowałam w Inter płyn duck i na paragonie jest plyn wc citrus 750 A. ...

promocja po 4,99 ale nie wiem do kiedy
0 0

kachakacha

#6160982 Napisano: 16.02.2016 21:02:43
U mnie w inter tak samo. Wysłałam już ten paragon. Zobaczymy...
0 0

visserarthur

#6160984 Napisano: 16.02.2016 21:08:29

izak1000 napisał(a):

yreks napisał(a):

Nie napisałam niczego innego, yreks też o nic innego nie pytał. W Biedronce jest Szczęśliwa 10., a Belriso jest ogólne. emotka

Gdzie ten zapis, bo mam paragon z dawnymi zakupami, a w takim układzie, to go chyba nie zgłoszę...???
Edit: Jest chyba w nowym regulaminie, bo ściągnięty mam stary...
0 0

sylzab2294

#6160988 Napisano: 16.02.2016 21:12:30
visserarthur napisał(a):

izak1000 napisał(a):

yreks napisał(a):

Gdzie ten zapis, bo mam paragon z dawnymi zakupami, a w takim układzie, to go chyba nie zgłoszę...???

Przebieg konkursu1. Organizator przeprowadza „Konkurs” za pomocą aplikacji konkursowej zamieszczonej na
www.KonkursZott.pl.
2. Aby wziąć udział w Konkursie (jednej rundzie), w okresie trwania rundy (spośród rund
wskazanych w § 2 pkt. 2), w której Uczestnik chce wziąć udział(...)
Dokonać jednorazowego zakupu co najmniej czterech produktów marki Zott w sklepiesieci Biedronka na kwotę minimum 10 zł brutto
0 0

visserarthur

#6160990 Napisano: 16.02.2016 21:14:12
Dzięki, trzeba kupić kolejne, akurat trwa do czwartku, a od czwartku jogurty 20% taniej...
0 0

rafal100

#6161030 Napisano: 16.02.2016 21:51:14
Jeśli pytanie już było to przepraszam, ale czy przychodzą wam meile z potwierdzeniem z konkursu Koral w biedronce? I jeszcze jeśli chodzi o konkurs Nescafe - wydaje mi się, że wszystkie pola wypełniłam właściwie, a pojawia się komunikat - że wysłanie zgłoszenie nie powiodło się i prośba o sprawdzenie wszystkich pól i tak w kółko.
0 0

Gość: defed

#6161032 Napisano: 16.02.2016 22:08:25
rafal100 napisał(a):

Jeśli pytanie już było to przepraszam, ale czy przychodzą wam meile z potwierdzeniem z konkursu Koral w biedronce? I jeszcze jeśli chodzi o konkurs Nescafe - wydaje mi się, że wszystkie pola wypełniłam właściwie, a pojawia się komunikat - że wysłanie zgłoszenie nie powiodło się i prośba o sprawdzenie wszystkich pól i tak w kółko.

Co do formularza Nescafe, to sprawdz czy po wpisywanych slowach/numerach nie ma przypadkiem spacji, bo u mnie to bywa czesto przyczyna nie przyjmowania zgloszenia. Nic innego nie przychodzi mi do glowy.
0 0

kate87

#6161037 Napisano: 16.02.2016 22:32:57
nkba napisał(a):

Pytanie do laureatów I edycji paczki-sprzątaczki: czy na paragonie musi być nazwa produktu? Znalazłam Duck w jednym sklepie w mojej mieścinie ale na paragonie jest napisane "środek do wc" i właściciel odmówił dopisania na odwrocie nazwy produktu emotka I nie wiem czy zgłosić czy paragon do kosza-lina?.

ja o to pisałam do nich w pierwszej edycji i musisz napisać na odworocie pelna nazwe produktu i właściciel sklepu przybija ci tam pieczen i parafkę.
Ja juz bylam prosic o takie coś w dwóch sklepach i w żadnym mi nie odmówili:)
0 0

nkba

#6161039 Napisano: 16.02.2016 22:37:44
kate87 napisał(a):

nkba napisał(a):

ja o to pisałam do nich w pierwszej edycji i musisz napisać na odworocie pelna nazwe produktu i właściciel sklepu przybija ci tam pieczen i parafkę.

dzięki za odp. emotka ja też wiele razy tak robiłam, a w tym jednym sklepie ten kiep mi podbić nie chce! Poprosiłabym kasjęrkę ale ona tak się go boi, że nawet nie zapyta emotka więc nie miałam serca jej tyrać emotka
0 0

Gość: defed

#6161040 Napisano: 16.02.2016 22:41:44
nkba napisał(a):

kate87 napisał(a):

nkba napisał(a):

dzięki za odp. emotka ja też wiele razy tak robiłam, a w tym jednym sklepie ten kiep mi podbić nie chce! Poprosiłabym kasjęrkę ale ona tak się go boi, że nawet nie zapyta emotka więc nie miałam serca jej tyrać emotka

W 1 edycji wygralam zestaw produktow na paragon z opisem w stylu ZIELONY PLYN DO SZYB bez nazwy MrMuscle, tez nie mialam pieczatki ale wyslalam im fotke paragonu wraz z produktem i mi to uznali - ja bym zaryzykowala, zrob fotke paragonu z produktem emotka
0 0

nkba

#6161041 Napisano: 16.02.2016 22:49:24
defed napisał(a):

nkba napisał(a):

kate87 napisał(a):

nkba napisał(a):

W 1 edycji wygralam zestaw produktow na paragon z opisem w stylu ZIELONY PLYN DO SZYB bez nazwy MrMuscle, tez nie mialam pieczatki ale wyslalam im fotke paragonu wraz z produktem i mi to uznali - ja bym zaryzykowala, zrob fotke paragonu z produktem emotka

Też tak pomyślałam i już opakowanie z kosza wyjęte emotka najwyżej stracę nagrodę - o ile w ogóle emotka   to taki despotyczny typ z tego sklepikarza, nigdy u niego zakupów nie robię, a teraz mnie pokusiło emotka   dziękuję za odpowiedź emotka
0 0