Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bezaczek7

#6161591 Napisano: 18.02.2016 03:27:19
Mam na jednym paragonie herbate saga jedna za 3,50 a druga za 5zl. Czy moge sie ubiegac o zwrot 5zl, czy tylko 3,50? Ktos sie orientuje? Z reg pamietam tylko, ze zwracaja za produkt do konkretnej kwoty, nie kojarze zapisu o dwoch produktach i co w takiej sytuacji. Ktos pomoze?
0 0

notta

#6161598 Napisano: 18.02.2016 07:46:54
slonecznik1309 napisał(a):

alita napisał(a):

ivanotta napisał(a):

ivanotta napisał(a):

a z Mastercard jak informują? Wysyłają od razu powiadomienie o wygranej czy jak?

ktoś podpowie?

ja dostałam maila kilka godzin po ukazaniu się listy zwycięzców

a to nie dzwonią najpierw? mowa o loterii zakupybezgotowki?

mowa o loterii Mastercard emotka
Dzięki alita za info emotka
0 0

moniazr

#6161617 Napisano: 18.02.2016 09:33:32
delvitto napisał(a):

mam któryś już paragon na zakręcenie kubkiem Nescafe, lecz tym razem ze sklepu, który przed nr paragonu stawia literkę W, no i nie mogę wpisać tej literki, bo system przyjmuje tylko cyferki:( jak myślicie, czy pisać do nich o to, czy zignorować tę literkę? 

Ja do nich napisałam w tej sprawie. Odpowiedzieli żeby pominąć literkę W i wpisać same cyfry.
0 0

Gość: calliope

#6161622 Napisano: 18.02.2016 09:43:12
bezaczek7 napisał(a):

Mam na jednym paragonie herbate saga jedna za 3,50 a druga za 5zl. Czy moge sie ubiegac o zwrot 5zl, czy tylko 3,50? Ktos sie orientuje? Z reg pamietam tylko, ze zwracaja za produkt do konkretnej kwoty, nie kojarze zapisu o dwoch produktach i co w takiej sytuacji. Ktos pomoze?

Z regulaminu wynika, że zwrócą Ci tylko 3,50 zł za najtańszą herbatę...
0 0

Gość: delvitto

#6161629 Napisano: 18.02.2016 10:04:50
moniazr napisał(a):

delvitto napisał(a):

mam któryś już paragon na zakręcenie kubkiem Nescafe, lecz tym razem ze sklepu, który przed nr paragonu stawia literkę W, no i nie mogę wpisać tej literki, bo system przyjmuje tylko cyferki:( jak myślicie, czy pisać do nich o to, czy zignorować tę literkę? 

Ja do nich napisałam w tej sprawie. Odpowiedzieli żeby pominąć literkę W i wpisać same cyfry.

dzięki emotka
0 0

ziomal102

#6161645 Napisano: 18.02.2016 10:47:47
Z ciachnijselfie znów wybrali jakiś badziew... emotka  ja już nie wiem, codziennie wysyłam im po 2 fotki, każda inna, jedne bardziej kreatywne, inne mniej, jedne obrobione w photoshopie, inne nie... emotka  działają mi na nerwy, chyba dziś do nich z tej frustracji naskrobię maila i zapytam co się im nie podoba
0 0

aleksiak

#6161649 Napisano: 18.02.2016 10:56:01
ziomal102 napisał(a):

Z ciachnijselfie znów wybrali jakiś badziew... emotka  ja już nie wiem, codziennie wysyłam im po 2 fotki, każda inna, jedne bardziej kreatywne, inne mniej, jedne obrobione w photoshopie, inne nie... emotka  działają mi na nerwy, chyba dziś do nich z tej frustracji naskrobię maila i zapytam co się im nie podoba

ten "badziew" jest naszej forumowiczki i na pewno nie będzie jej miło to czytać emotka  
0 0

kreatia

#6161650 Napisano: 18.02.2016 10:56:07
1q1q1q napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

pisanie @ nie ma sensu, opisują cytatami z regulaminu

Ja też mam (moim zdaniem) świetne zdjęcia, wysyłam codziennie i nic. Każdy wybór jest subiektywnym wyborem i moje subiektywne zdanie jest takie, że moje zgłoszenie było lepsze, a subiektywnym zdaniem jury lepsze było inne zgłoszenie. Ja ich wybór szanuję, choć może mi się nie podobać. Nie dajmy się zwariować! Trzeba próbować do skutku, albo zaoszczędzić nerwów i dać spokój, szkoda zdrowia.

Pisanie na pewno nie spowoduje zmiany subiektywnego patrzenia jury. Po co pisać? Co to da? Myślisz ziomal102, że odpiszą Ci, że "w tym selfie mogłeś ciastko przesunąć lekko w lewo", albo "zabrakło nam koloru różowego w kompozycji"? Pośmieją się w swoim gronie z Twojej frustracji i tyle. Opanujcie się z tym pisaniem maili, bo skończą się konkursy kreatywne i zostaną same loterie!
0 0

zaczytana-pola

#6161652 Napisano: 18.02.2016 11:00:17
Z czasem człowiek przestaje się dziwić dlaczego agencje tak nie trawią konkursowiczów emotka .
Zapewne każdy uważa, że jego zdjęcie było najlepsze. Każdy chciałby wygrać, ale nagroda jest tylko jedna. Może niektóre pomysły są oklepane, może mają nadmiar podobnych zdjęć do tych wysyłanych przez Was. A co im się podoba? ziomal102 po co do nich pisać? Przecież widzisz co wybierają, bo galeria nagrodzonych jest widoczna. emotka
0 0

joan

#6161655 Napisano: 18.02.2016 11:03:34
ziomal102 napisał(a):

Sam jesteś badziew emotka

Ostatniej laureatki nie znam, ale może weź w obroty jakiś inny konkurs, skoro sobie w tym nie radzisz, zamiast codziennie wylewać tutaj swoje żale.

Organizator nie musi się z niczego tłumaczyć, bo nagradza fajne selfie. I nikt mi dotąd nie udowodnił, że jest inaczej emotka
0 0

sylwek2015

#6161656 Napisano: 18.02.2016 11:04:18
a może mają tyle zgłoszeń, że robią sobie losowanie? wszystko jest możliwe;D
0 0

lola.lola

#6161661 Napisano: 18.02.2016 11:06:47
Też nie rozumiem takiego podejścia... "napiszę do nich maila dlaczego nie raczą przyznać mi nagrody"... emotka  widać sam/sama tworzysz większy "badziew" skoro nie chcą Cię nagrodzić...
0 0

luko922

#6161662 Napisano: 18.02.2016 11:07:36
Oj, marzę żeby wygrać w tym konkursie i poczytać potem, jaki to badziew wygrał, serio emotka
0 0

joan

#6161663 Napisano: 18.02.2016 11:07:59
sylwek2015 napisał(a):

a może mają tyle zgłoszeń, że robią sobie losowanie? wszystko jest możliwe ;D

Mnie się raczej wydaje, że sporo zdjęć jest oklepanych, przekombinowanych, zupełnie nie w stylu selfie itp.
0 0

joan

#6161666 Napisano: 18.02.2016 11:09:23
donia7 napisał(a):

Nagrodzili normalne zdjęcie z sympatyczną panią.  Z tego co widzę to wybierają ludzi o miej aparycji. Może z tego jadu niektórzy się nieciekawie prezentują na tych selfie emotka

Czyli co dzień im szanse na wygraną spadają... emotka
0 0

alita

#6161667 Napisano: 18.02.2016 11:10:00
slonecznik1309 napisał(a):

alita napisał(a):

ivanotta napisał(a):

ivanotta napisał(a):

a z Mastercard jak informują? Wysyłają od razu powiadomienie o wygranej czy jak?

ktoś podpowie?

ja dostałam maila kilka godzin po ukazaniu się listy zwycięzców

a to nie dzwonią najpierw? mowa o loterii zakupybezgotowki?

z loterii Mastercarda "Kolacja z widokiem" otrzymałam info na maila po kilku godzinach od podania wyników, a ZakupyBezGotówki nie wiem jak informują
0 0

Gość: bamfarfe22

#6161669 Napisano: 18.02.2016 11:11:06
aleksiak napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

ten "badziew" jest naszej forumowiczki i na pewno nie będzie jej miło to czytać emotka  

spoko spoko, sama nie wierzyłam jak dostałam email o wygranej, domyślam się że dostają setki zdjęć każdego dnia, tym bardziej cieszę się że mój pomysł (mniej lub bardziej kreatywny od innych, badziewny czy też nie) spodobał się jury emotka marzył mi się nowy fon emotka a ciebie ziomal102 miło poznać, jestem Julita i chętnie zobaczę Twoje selfie w galerii Milki abym również mogła je obiektywnie ocenić emotka
0 0

kreatia

#6161670 Napisano: 18.02.2016 11:11:24
joan napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nagrodzili normalne zdjęcie z sympatyczną panią.  Z tego co widzę to wybierają ludzi o miej aparycji. Może z tego jadu niektórzy się nieciekawie prezentują na tych selfie emotka

Czyli co dzień im szanse na wygraną spadają... emotka

hahah chciałabym zobaczyć zdjęcia z 31.03 emotka  
0 0

asantesana

#6161671 Napisano: 18.02.2016 11:11:24
Ziomal102, żaden z Ciebie ziomal, zmień nick.
Te selfie w większości są fajne, a szczególnie chciałam pogratulować autorce tego zdjęcia ze starszym panem, jest takie... naturalne, niewymuszone, patrzę na niego i ciepło mi się robi na duszy. 
0 0

kreatia

#6161673 Napisano: 18.02.2016 11:12:25
bamfarfe22 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

spoko spoko, sama nie wierzyłam jak dostałam email o wygranej, domyślam się że dostają setki zdjęć każdego dnia, tym bardziej cieszę się że mój pomysł (mniej lub bardziej kreatywny od innych, badziewny czy też nie) spodobał się jury emotka marzył mi się nowy fon emotka a ciebie ziomal102 miło poznać, jestem Julita i chętnie zobaczę Twoje selfie w galerii Milki abym również mogła je obiektywnie ocenić emotka

gratulacje! emotka  no właśnie ziomal102 wrzuć swoje selfiaki, jeśli się nie wstydzisz! emotka  
0 0