Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: mattadore

#6179885 Napisano: 04.04.2016 21:22:33
Mysia napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Czy osoby, ktore wygraly w stylizacjach Margaret dostaja maile? Dzisiejsze jyz byly? Skad mam wiedzieć, czy to ja?

Ok. Juz doszlam w formularzu, ze adresu sie nie podawalo. Wiec ludzę się, ze dostanę maila

Też jestem ciekawa czy maile już poszły emotka

Jak dobrze pamiętam to w poprzedniej edycji dostałem maila we wtorek rano, a wyniki były dzień wcześniej w poniedziałek emotka emotka
0 0

malutka456

#6179886 Napisano: 04.04.2016 21:23:37
olabas napisał(a):

a kto jedzie jutro ze mną do Barcelony? emotka

mój brat ;D
0 0

mysia

#6179890 Napisano: 04.04.2016 21:38:35
mattadore napisał(a):

Mysia napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Czy osoby, ktore wygraly w stylizacjach Margaret dostaja maile? Dzisiejsze jyz byly? Skad mam wiedzieć, czy to ja?

Ok. Juz doszlam w formularzu, ze adresu sie nie podawalo. Wiec ludzę się, ze dostanę maila

Też jestem ciekawa czy maile już poszły emotka

Jak dobrze pamiętam to w poprzedniej edycji dostałem maila we wtorek rano, a wyniki były dzień wcześniej w poniedziałek emotka emotka

dzięki za info emotka
0 0

kursykon

#6179933 Napisano: 05.04.2016 03:23:21
giulietta napisał(a):

logos89 napisał(a):

asiunia260 napisał(a):

grzybekmalutki napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

http://poranakora...961d4a1261d70688.jpg
Dobra, a czy te zdjęcie nie było zgłaszane do poprzednich (letnich) konkursów Korala?

Było i wygrało telefon http://www.poranalodykoral.pl/

już ktoś o tym pisał na fb i Koral odpisał, że te zdjęcie nie będzie brane pod uwagę przy wyborze zwycięzców

Podobne zdjęcie tego samego autora było też w jakimś konkursie o graczach. Nie pamiętam już dokładnie jaki to był konkurs ale chodziło o to, żeby pokazać jakim jest się graczem. Konkurs był organizowany bodajże w aplikacji cyfrowego polsatu. Tyle że na zdjęciu występowała także żona. Autor wygrał telewizor 50'. Nic więc dziwnego, że wciąż wrzuca wszędzie podobne (lub takie same) zdjęcia.

tylko, że za takie zdjęcie nie należy się nagroda, a paragrafy, bo to ewidentna przemoc itp. wobec dzieci i kiciusia i nie ma nic wspólnego z pozytywnymi skojarzenia, co do marek produktów, a wprost przeciwnie... 

Jaka przemoc, jakie paragrafy? Czy Wam ludzie już coś się w głowach poustawiało nie po kolei ? Jedyne co jest straszne w tym wszystkim to to, że organizator jakoby stwierdził, że nie weźmie tego zdjęcia pod uwagę. Na jakiej podstawie chciałbym wiedzieć ? Może zbyt pobieżnie go przejrzałem, ale w regulaminie nie widzę żadnych wykluczeń, na podstawie których można byłoby nie wziąć tego zdjęcia pod uwagę przy wyborze zwycięzców. Jeżeli zaś pomimo tego tak stwierdzono, to oznacza że organizator ma regulamin głęboko.., co niestety jest konkursową patologią opisaną dogłębnie i szczegółowo na wielu przypadkach. To zawsze źle wróży dla tych, co podchodzą regulaminowo. Inna sprawa to temat, wg mnie te zdjęcie się nie wstrzeliło w niego i z tego powodu mogłoby nie wygrać, ale regulaminowo nie może być wykluczone.
0 0

helcia85

#6179936 Napisano: 05.04.2016 07:33:17
Działa wam ta strona Zelmera?
0 0

Gość: HOLLY

#6179937 Napisano: 05.04.2016 07:35:10
helcia85 napisał(a):

Działa wam ta strona Zelmera?

nie działa 
0 0

sylwek2015

#6179941 Napisano: 05.04.2016 08:27:24
czy konkurs https://przyszlos...onet.pl/konkurs.html nie miał czasem trwać do dzisiaj do godziny 23:59? konkurs już zakończyli ale w regulaminie jest napisane co innego!!! od 5 dni robie film i teraz przez ich źle sformułowany regulamin nie dodam pracy.
0 0

Gość: aleks1983

#6179959 Napisano: 05.04.2016 09:00:39
Kto dostarcza  paczkę sprzątaczkę?
0 0

Gość: defed

#6179960 Napisano: 05.04.2016 09:03:17
aleks1983 napisał(a):

Kurier PP
0 0

Gość: cherry_coke

#6179963 Napisano: 05.04.2016 09:14:17
defed napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

Kurier PP

lub to cudo do szyb z paczki sprzątaczki Fedex
0 0

moniazr

#6179969 Napisano: 05.04.2016 09:24:56
Czy reklamował ktoś paczkę sprzątaczkę? Do mnie przyszła w mokrym pudełku. Okazało się, że jeden z płynów był wylany. Mąż nie przyjął paczki, mnie nie było wtedy w domu. Napisałam do nich maila ale nie mam odpowiedzi. To było 2 tygodnie temu.
0 0

Gość: giuliettaX

#6179975 Napisano: 05.04.2016 09:32:04
kursykon napisał(a):

giulietta napisał(a):

logos89 napisał(a):

asiunia260 napisał(a):

grzybekmalutki napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

http://poranakora...961d4a1261d70688.jpg
Dobra, a czy te zdjęcie nie było zgłaszane do poprzednich (letnich) konkursów Korala?

Było i wygrało telefon http://www.poranalodykoral.pl/

już ktoś o tym pisał na fb i Koral odpisał, że te zdjęcie nie będzie brane pod uwagę przy wyborze zwycięzców

Podobne zdjęcie tego samego autora było też w jakimś konkursie o graczach. Nie pamiętam już dokładnie jaki to był konkurs ale chodziło o to, żeby pokazać jakim jest się graczem. Konkurs był organizowany bodajże w aplikacji cyfrowego polsatu. Tyle że na zdjęciu występowała także żona. Autor wygrał telewizor 50'. Nic więc dziwnego, że wciąż wrzuca wszędzie podobne (lub takie same) zdjęcia.

tylko, że za takie zdjęcie nie należy się nagroda, a paragrafy, bo to ewidentna przemoc itp. wobec dzieci i kiciusia i nie ma nic wspólnego z pozytywnymi skojarzenia, co do marek produktów, a wprost przeciwnie... 

Jaka przemoc, jakie paragrafy? Czy Wam ludzie już coś się w głowach poustawiało nie po kolei ? Jedyne co jest straszne w tym wszystkim to to, że organizator jakoby stwierdził, że nie weźmie tego zdjęcia pod uwagę. Na jakiej podstawie chciałbym wiedzieć ? Może zbyt pobieżnie go przejrzałem, ale w regulaminie nie widzę żadnych wykluczeń, na podstawie których można byłoby nie wziąć tego zdjęcia pod uwagę przy wyborze zwycięzców. Jeżeli zaś pomimo tego tak stwierdzono, to oznacza że organizator ma regulamin głęboko.., co niestety jest konkursową patologią opisaną dogłębnie i szczegółowo na wielu przypadkach. To zawsze źle wróży dla tych, co podchodzą regulaminowo. Inna sprawa to temat, wg mnie te zdjęcie się nie wstrzeliło w niego i z tego powodu mogłoby nie wygrać, ale regulaminowo nie może być wykluczone.

1. zapoznaj się z obowiązującym prawem, co do sytuacji przedstawionej na zdjęciu, a potem komentuj bez wprowadzania innych w błąd emotka  
2. nie znam sprawy z koralem, ale fotka to wielokrotny plagiat, bo była już w nie jednym konkursie, więc może o to chodzi emotka
0 0

mgrzel

#6179978 Napisano: 05.04.2016 09:35:29
kursykon napisał(a):

Nie będzie brane pod uwagę ze względu na to, że dokładnie TO zdjęcie zostało już nagrodzone w poprzednim konkursie Korala.
0 0

Masza86

#6179980 Napisano: 05.04.2016 09:39:41
moniazr napisał(a):

Czy reklamował ktoś paczkę sprzątaczkę? Do mnie przyszła w mokrym pudełku. Okazało się, że jeden z płynów był wylany. Mąż nie przyjął paczki, mnie nie było wtedy w domu. Napisałam do nich maila ale nie mam odpowiedzi. To było 2 tygodnie temu.

ja jeszcze nic nie reklamowałam , czekam na paczke z 28 lutego, pisze do nich i nic , zero odpowiedzi, emotka
gdyby udało Ci sie dodzwonic, pisac a meile, prosze podaj mi z którego Ci odpisali emotka  
0 0

Gość: logos89

#6179986 Napisano: 05.04.2016 09:57:44
Do osób które wygrały w konkursie Stylizacje Margaret ? Jakie wysyłacie odpowiedzi? Rymowanki? Długie ? Krótkie? 
0 0

Gość: aleks1983

#6179989 Napisano: 05.04.2016 10:02:58
cherry_coke napisał(a):

defed napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

Kurier PP

lub to cudo do szyb z paczki sprzątaczki Fedex

Dzięki:)
0 0

lager

#6180021 Napisano: 05.04.2016 10:47:21
Nie wiecie może czy ta akcja zwrot za płyn Listerine jeszcze jest, czy się zakończyła?
0 0

Frama

#6180028 Napisano: 05.04.2016 10:55:24
lager napisał(a):

Nie wiecie może czy ta akcja zwrot za płyn Listerine jeszcze jest, czy się zakończyła?

Jeżeli masz paragon z marca to możesz wysłać. Może ktoś wie, czy mają jeszcze środki?
0 0

ziomal102

#6180035 Napisano: 05.04.2016 11:02:51
http://nowy.esky.pl/zwyciezcy/ - zaczyna się grubo, te same osoby i gadżety na zdjęciach, zgłoszenia na różne osoby, wygrane:

http://nowy.esky.pl/anna-janusz/
http://nowy.esky.pl/dorota-hajduk/

Te same nazwiska też się powtarzają...

Prace fajne, ale słabo że nagradzają jawnie te same osoby po kilka razy... 
0 0

yolka123

#6180039 Napisano: 05.04.2016 11:06:53
Frama napisał(a):

lager napisał(a):

Jeżeli masz paragon z marca to możesz wysłać. Może ktoś wie, czy mają jeszcze środki?

Tam chyba zwrot jest gwarantowany.Do 21 kwietnia można wysyłać, maksymalny zwrot 37,98.

https://www.liste...jamy-ustnej-2016.pdf
0 0