Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pioge7

#6179680 Napisano: 04.04.2016 13:18:01
magnus napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w konkursie finish o zmywarki trzeba grać w danym etapie? Siostra kupiła tabletki jak trwał pierwszy etap nie wiedziała o konkursie, robi porządki i chciałaby zagrac i nie wiem co jej mówić emotka  ma ktoś wiedzę? 

5. Każdy Uczestnik może wziąć udział w Konkursie dowolną ilość razy, każdorazowo spełniając warunki określone w§2 pkt 1
a  §2 pkt 1:
Aby wziąć udział w Konkursie należy w terminie od godz. 00:00:00 dnia 14.03.2016 roku do dnia 15.05.2016 rokudo godz. 23:59:59:

REGULAMIN !!!!

Dziekuje za info emotka  
Niestety jestem na telefonie i nie włącza się regulamin na tel a siostra dzwoniła czy wyrzucić czy nie emotka
dzieki i dzownię nich zostawi emotka '

0 0

Gość: usmiech

#6179683 Napisano: 04.04.2016 13:20:40
donia7 napisał(a):

basku napisał(a):

giulietta napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

giulietta napisał(a):

bethan napisał(a):

giulietta napisał(a):

Masza86 napisał(a):

pan Radosław U bedzie zwiedziony emotka

widziałam ich super fotki, ale takiej nie powinno być i nie tylko ze względu na przepisy

Przecież to tylko zabawa, fotki dla fun'u, bez przesady z tą przemocą. Inna sprawa, czy się podobają (nie muszą).

przemoc, agresja, negatywne emocje to nie zabawa, a ktoś widząc taką fotkę może ją zgłosić gdzie trzeba i nie piszę tego złośliwie tylko takie jest prawo, warto zgłębiać wiedzę, może też ktoś skorzysta z tego komentarza robiąc fotkę na konkurs 

Zgłoś! Koniecznie zgłoś! To straszne co tam się wyprawia! Pomoc społeczną zaalarmuj, bo dzieci na bank są w w tym domu cały czas związane! Ba! W szafie ich trzymają!
giulietta, zejdź na ziemię. emotka Bo wg mnie to czyta złośliwość. 

a zgłębiłaś wiedzę przed tym komentarzem? nie... wiec nie wprowadzaj innych w błąd emotka  skąd wiesz kto czyta forum? kto wykorzysta taka fotkę i do czego? pomyśl

emotka emotka emotka emotka czytam i oczom nie wierze
Ludzie przecież to jakaś paranoja emotka
Zawiść ludzka jednak mnie ciągle zaskakuje emotka emotka

basku nie sądzę, ąby Gulietta była zawistna, tylko patrzy na to pod innym kontem emotka
Jak chcą to nawet niech rozebrani i związani sobie fotki dają-mnie to lotto.

co do fotki to owszem, fajna, ale już ją któryś raz widzę- w ogóle ten motyw....

Pewnie chodzi jej o konto w banku.
Bez względu na to pod jakim kątem patrzy, nudzą mnie te ciągłe, przydługie elaboraty o niczym w każdym wątku.

Czy istnieje jakiś magiczny przycisk, pozwalający to, by nie wyświetlały mi się wpisy  forumowych przynudzaczy?
0 0

donia7

#6179685 Napisano: 04.04.2016 13:23:36
emotka matko sorryy aaaaaaa kątem, kątem! 
0 0

Gość: giuliettaX

#6179686 Napisano: 04.04.2016 13:24:33
usmiech napisał(a):

donia7 napisał(a):

basku napisał(a):

giulietta napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

giulietta napisał(a):

bethan napisał(a):

giulietta napisał(a):

Masza86 napisał(a):

pan Radosław U bedzie zwiedziony emotka

widziałam ich super fotki, ale takiej nie powinno być i nie tylko ze względu na przepisy

Przecież to tylko zabawa, fotki dla fun'u, bez przesady z tą przemocą. Inna sprawa, czy się podobają (nie muszą).

przemoc, agresja, negatywne emocje to nie zabawa, a ktoś widząc taką fotkę może ją zgłosić gdzie trzeba i nie piszę tego złośliwie tylko takie jest prawo, warto zgłębiać wiedzę, może też ktoś skorzysta z tego komentarza robiąc fotkę na konkurs 

Zgłoś! Koniecznie zgłoś! To straszne co tam się wyprawia! Pomoc społeczną zaalarmuj, bo dzieci na bank są w w tym domu cały czas związane! Ba! W szafie ich trzymają!
giulietta, zejdź na ziemię. emotka Bo wg mnie to czyta złośliwość. 

a zgłębiłaś wiedzę przed tym komentarzem? nie... wiec nie wprowadzaj innych w błąd emotka  skąd wiesz kto czyta forum? kto wykorzysta taka fotkę i do czego? pomyśl

emotka emotka emotka emotka czytam i oczom nie wierze
Ludzie przecież to jakaś paranoja emotka
Zawiść ludzka jednak mnie ciągle zaskakuje emotka emotka

basku nie sądzę, ąby Gulietta była zawistna, tylko patrzy na to pod innym kontem emotka
Jak chcą to nawet niech rozebrani i związani sobie fotki dają-mnie to lotto.

co do fotki to owszem, fajna, ale już ją któryś raz widzę- w ogóle ten motyw....

Pewnie chodzi jej o konto w banku.
Bez względu na to pod jakim kątem patrzy, nudzą mnie te ciągłe, przydługie elaboraty o niczym w każdym wątku.

Czy istnieje jakiś magiczny przycisk, pozwalający to, by nie wyświetlały mi się wpisy  forumowych przynudzaczy?

nie przycisk, ale wyszukiwarka z darmową wiedzą po zdobyciu której będą komentarze nie wprowadzające w błąd emotka   np. "zdjęcia dzieci w internecie"  ponad 350 tysięcy wyników emotka
0 0

nelunia

#6179700 Napisano: 04.04.2016 13:40:58
magdalena_g napisał(a):

nelunia napisał(a):

Nie mogę rozkminić regulaminu na konkurs"Podaruj zmywarkę bliskim". Czytam i czytam i nie widzę  ograniczenia znaków w smsie. Jest to dziwne bo przyzwyczaiłam się do limitów i nie wiem co o tym myślećemotka . Ktoś podpowie, pewnie już poszły zgłoszenie na ten konkurs.

właśnie też miałam o to zapytać

odpisali mi z FB, że  SMS  ma mieć 160 znaków!!! czyli standardowo emotka
0 0

violka88

#6179712 Napisano: 04.04.2016 14:05:28
czy udało sie komuś wygrać z glade????
ja już wysłałam chyba 10 zgłoszeń i nicemotka w  poprzedniej loterii też miałam problem u nich wygrać....
0 0

yolka123

#6179717 Napisano: 04.04.2016 14:12:32
cheescake napisał(a):

Hej,
Czy któraś z osób, która wygrała w konkursie Avon, mogłaby mi podpowiedzieć jak zinterpretować informację "prześlij nam swoje zdjęcie z produktem Avon Dreams"? Czy chodzi o przesłanie zdjęcia perfum zrobionego przeze mnie, czy o zdjęcie, na którym mam być ja wraz z perfumami?

Na zdjęciu ma się znaleźć laureat(ka) i woda toaletowa Avon Dreams.
Nie wykorzystają tych zdjęć - pytałam o to, gdy pan z agencji dzwonił. Chodzi tylko o potwierdzenie, że fizycznie masz ten produkt.
edit : już widzę , że wcześniej też ktoś Ci tak odpowiedział , masz potwierdzenie emotka emotka
0 0

nanajka81

#6179749 Napisano: 04.04.2016 15:43:19
defed napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

kadett33 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Czy od kwietnia miala byc jakas loteria Visa, czy mi sie to przysnilo?

od 7.04 min 5zł.

O dzieki. Czyli to nir omamy.

Wiadomo, co będzie do wygrania? emotka

Co tydzień do wygrania będą dwa dwuosobowe wyjazdy na igrzyska do Rio de Janeiro w Brazylii oraz setki „mniejszych” nagród. Codziennie losowany będzie tzw. zestaw kibica, w skład którego wejdzie 50 calowy telewizor Panasonica, bon na 500 zł i kilka innych drobiazgów. Łącznie do wylosowania będzie 42 zestawy. Ponadto Visa rozda codziennie 10 voucherów na kwotę 200 zł. Info cytat z linku w zapowiedziach. emotka
---
jesli dobrze rozumiem:
-Nagrody tygodniowe: 2x Rio dla 2 os. /x6tyg.
-Nagrody codzienne: 1x zestaw kibica (TV+500pln+drobiazgi) /x42dni
-Nagrody codzienne: 10x voucher 200pln /x42dni

a czy cos bedzie trzeba stworzyc kreatywnego czy to bedzie losowanie z paragonow?
0 0

edzia21

#6179751 Napisano: 04.04.2016 15:50:20
nanajka81 napisał(a):

defed napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

kadett33 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

od 7.04 min 5zł.

Co tydzień do wygrania będą dwa dwuosobowe wyjazdy na igrzyska do Rio de Janeiro w Brazylii oraz setki „mniejszych” nagród. Codziennie losowany będzie tzw. zestaw kibica, w skład którego wejdzie 50 calowy telewizor Panasonica, bon na 500 zł i kilka innych drobiazgów. Łącznie do wylosowania będzie 42 zestawy. Ponadto Visa rozda codziennie 10 voucherów na kwotę 200 zł. Info cytat z linku w zapowiedziach. emotka
---
jesli dobrze rozumiem:

a czy cos bedzie trzeba stworzyc kreatywnego czy to bedzie losowanie z paragonow?

Przecież masz napisane: Codziennie losowany będzie...,  Łącznie do wylosowania będą 42 zestawy. 
0 0

Gość: ajulitka

#6179761 Napisano: 04.04.2016 16:13:16
renatak0 napisał(a):

Dorotka napisał(a):

karolinamat napisał(a):

ajulitka napisał(a):

Dostał już ktoś bilety do kina z konka danio shake it żabka?

cisza w tym temacie

Też czekam, mieli wysyłać kody do 31.03

Proces wysyłki został uruchomiony 31.03. Po ostatecznej weryfikacji zgłoszeń (reklamacji). Dzisiaj lub jutro rano kody promocyjne powinny
do Pani dotrzeć. Proszę o wiadomość w momencie, kiedy kod do Pani dotrze. Pozdrawiam

No to czekamy☺ dzięki za info 
0 0

ladyinred

#6179767 Napisano: 04.04.2016 16:31:10
Czy osoby, ktore wygraly w stylizacjach Margaret dostaja maile? Dzisiejsze jyz byly? Skad mam wiedzieć, czy to ja?

Ok. Juz doszlam w formularzu, ze adresu sie nie podawalo. Wiec ludzę się, ze dostanę maila
0 0

nanajka81

#6179808 Napisano: 04.04.2016 18:04:05
edzia21 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

defed napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

kadett33 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

od 7.04 min 5zł.

---
jesli dobrze rozumiem:

Przecież masz napisane: Codziennie losowany będzie...,  Łącznie do wylosowania będą 42 zestawy. 

achh starosc nie radosc emotka dzieki, czyli nie mam po co brac udzialu na sile bo i tak mnie nie wylosuja.

0 0

monkakk

#6179817 Napisano: 04.04.2016 18:32:24
Nieszczęsny Heineken... czy jest tu ktoś kto ma doświadczenie na tym polu, bo chyba rok temu był podobny konkurs. Mam maila o wygranej WYJAZD NA MECZ Ligi Mistrzów UEFA - czyli nie wiem gdzie, nie wiem kiedy.  3 dni na odesłanie danych. Czy jest jakaś szansa na uzyskanie  od nich informacji przed odesłaniem danych gdzie byłby ten wyjazd?  Jak to było zorganizowane w zeszłym roku? 

Ja najprawdopodobniej z jednoosobowego biletu nie skorzystam...  a może ktoś byłby chętny?
0 0

notta

#6179824 Napisano: 04.04.2016 18:54:33
tomniewkurza napisał(a):

monkakk napisał(a):

Nieszczęsny Heineken... czy jest tu ktoś kto ma doświadczenie na tym polu, bo chyba rok temu był podobny konkurs. Mam maila o wygranej WYJAZD NA MECZ Ligi Mistrzów UEFA - czyli nie wiem gdzie, nie wiem kiedy.  3 dni na odesłanie danych. Czy jest jakaś szansa na uzyskanie  od nich informacji przed odesłaniem danych gdzie byłby ten wyjazd? 

Szanse widzę zerowe.
Podobnie było w konkursie Lays.
"NAJPIERW podaj dane, bo musimy załatwić rezerwację na konkretne dane uczestnika, a my cię łaskawie poinformujemy dzień przed wyjazdem, jaki mecz i gdzie."
Ogólnie widzę to tak - konkursy tego typu są dla totalnych luzaków albo dla tych o mocnych nerwach.

A to ta sama agencja co od Laysów?
0 0

yolka123

#6179833 Napisano: 04.04.2016 19:13:23
tomniewkurza napisał(a):

ivanotta napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

monkakk napisał(a):

WYJAZD NA MECZ Ligi Mistrzów UEFA - czyli nie wiem gdzie, nie wiem kiedy.

"NAJPIERW podaj dane, bo musimy załatwić rezerwację na konkretne dane uczestnika, a my cię łaskawie poinformujemy dzień przed wyjazdem, jaki mecz i gdzie."

Agencja może i nie ta sama, natomiast z całą pewnością zasady działania takie same. Organizator ma do rozdysponowania pewną pulę wejściówek, ale ponieważ są to konkursy wieloetapowe, do końca nie wiadomo, jak rozłożą się wyniki poszczególnych rozgrywek, harmonogram meczów tej kolejki tworzony jest na bieżąco.

Potwierdzam.W przypadku Lays Heureka Huge do ostatniej chwili trzymała nas w napięciu, teraz to samo mam w Avanti z Rozgrywką Pepsi.
Chociaż Avanti przynajmniej podała który mecz i gdzie od razu wraz  z mailem o wygranej, natomiast bilet dotrze 2 -3 dni przed wylotem.
0 0

monkakk

#6179834 Napisano: 04.04.2016 19:16:10
yolka123 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

ivanotta napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

monkakk napisał(a):

Agencja może i nie ta sama, natomiast z całą pewnością zasady działania takie same. Organizator ma do rozdysponowania pewną pulę wejściówek, ale ponieważ są to konkursy wieloetapowe, do końca nie wiadomo, jak rozłożą się wyniki poszczególnych rozgrywek, harmonogram meczów tej kolejki tworzony jest na bieżąco.

Potwierdzam.W przypadku Lays Heureka Huge do ostatniej chwili trzymała nas w napięciu, teraz to samo mam w Avanti z Rozgrywką Pepsi.
Chociaż Avanti przynajmniej podała który mecz i gdzie od razu wraz  z mailem o wygranej, natomiast bilet dotrze 2 -3 dni przed wylotem.

te wygrane bilety to istne szaleństwo emotka   ja liczyłam góra na ps4 emotka
0 0

claudia

#6179838 Napisano: 04.04.2016 19:26:14
monkakk napisał(a):

yolka123 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

ivanotta napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

monkakk napisał(a):

nie narzekaj emotka  ja bym skakała z radości na mecz, a jak na złe ani w lays, ani heineken ani w żadnych innych się nie trafia emotka  złośliwość rzeczy martwych hehe, się udaje tym co mniej dyspozycyjni lub nie zainteresowani bo grali dla innych nagród. Ale gratki tak czy siak emotka
0 0

mysia

#6179845 Napisano: 04.04.2016 19:52:12
ladyinred napisał(a):

Czy osoby, ktore wygraly w stylizacjach Margaret dostaja maile? Dzisiejsze jyz byly? Skad mam wiedzieć, czy to ja?

Ok. Juz doszlam w formularzu, ze adresu sie nie podawalo. Wiec ludzę się, ze dostanę maila

Też jestem ciekawa czy maile już poszły emotka
0 0

monkakk

#6179847 Napisano: 04.04.2016 19:59:27
claudia napisał(a):

monkakk napisał(a):

yolka123 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

ivanotta napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

monkakk napisał(a):

nie narzekaj emotka  ja bym skakała z radości na mecz, a jak na złe ani w lays, ani heineken ani w żadnych innych się nie trafia emotka  złośliwość rzeczy martwych hehe, się udaje tym co mniej dyspozycyjni lub nie zainteresowani bo grali dla innych nagród. Ale gratki tak czy siak emotka

dzięki emotka   masz dużo racji w tą złośliwością rzeczy martwych emotka
0 0

olabas

#6179851 Napisano: 04.04.2016 20:07:25
a kto jedzie jutro ze mną do Barcelony? emotka
0 0