Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: mariolakal

#6195028 Napisano: 11.05.2016 14:12:28
tereniagno napisał(a):

mariolakal napisał(a):

tereniagno napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy ktoś ogarnia wartość piłek, które są do wygrania w aktualnych konkach dot. EURO ? W każdym regulaminie podana jest inna cena... Nie chodzi mi o ich sprzedaż, gdyż mam komu je podarować, ale o sam fakt... emotka

Hehe,wygrałaś piłki?napisz mi,w jaki sposób ją wygrać w Biedronce

Tak, wygrałam piłkę z 06.05/nie piłki/...  emotka  Wystarczy wysłać jedno zgłoszenie dziennie... emotka

Hmmm,od początku wysyłam codziennie po 2 i nicemotka

To wysyłaj po jednym, a się przekonasz /czego Ci życzę z całego serca !/ emotka
0 0

Gość: defed

#6195033 Napisano: 11.05.2016 14:24:49
Czy wszystkie drogerie Laboo są tak słabo zaopatrzone, jak moja? na konkurs znalazłam tylko 1 produkt: b. duży proszek Vizir (nie ma alternatywnych kapsułek ani płynu do prania, a Lenora próżno szukać w ogóle) emotka
0 0

nkba

#6195034 Napisano: 11.05.2016 14:24:57
mariolakal napisał(a):

logos89 napisał(a):

Co do obecnej loterii coca coli w Biedronce to mogę mieć kilka puszek na jednym paragonie ok, ale czy mogę zarejestrować dziś kilka puszek z tego paragonu i kilka jutro? i czy muszę wszystkie puszki rejestrowac na siebie czy mogę część na mnie a część na sąsiadkę ??:D 

Bardzo ciekawe pytanie... Niestety, nie znam odpowiedzi na nie... 

Od wczoraj testuje wariant wklepywania po kilka zgłoszeń z tego samego paragonu codziennie emotka Jak będa jakieś wyniki to dam znać emotka
0 0

joan

#6195036 Napisano: 11.05.2016 14:31:44
defed napisał(a):

Czy wszystkie drogerie Laboo są tak słabo zaopatrzone, jak moja? na konkurs znalazłam tylko 1 produkt: b. duży proszek Vizir (nie ma alternatywnych kapsułek ani płynu do prania, a Lenora próżno szukać w ogóle) emotka

U mnie jedyne Laboo to taka speluna, że bałam się przed tym przybytkiem auta zostawić emotka
0 0

visserarthur

#6195042 Napisano: 11.05.2016 14:37:27
logos89 napisał(a):

Co do obecnej loterii coca coli w Biedronce to mogę mieć kilka puszek na jednym paragonie ok, ale czy mogę zarejestrować dziś kilka puszek z tego paragonu i kilka jutro? i czy muszę wszystkie puszki rejestrowac na siebie czy mogę część na mnie a część na sąsiadkę ??:D 

Oczywista oczywistość, że nie możesz tak zrobić, bo (regulaminowy) Uczestnik jest jeden, nawet gdybyś pokusił się o dowodzenia, że stałeś przy kasie razem z sąsiadką...
0 0

lola.lola

#6195053 Napisano: 11.05.2016 14:54:22
Właśnie dostałam smsa, że jutro zostanie dostarczona paczka - DHL. Co to może być? Lipton? 
Dostał ktoś?
0 0

Gość: logos89

#6195057 Napisano: 11.05.2016 14:56:17
visserarthur napisał(a):

logos89 napisał(a):

Oczywista oczywistość, że nie możesz tak zrobić, bo (regulaminowy) Uczestnik jest jeden, nawet gdybyś pokusił się o dowodzenia, że stałeś przy kasie razem z sąsiadką...

ok ok nie było pytania o tą sąsiadkę . 
0 0

Gość: mariolakal

#6195062 Napisano: 11.05.2016 15:01:04
joan napisał(a):

defed napisał(a):

U mnie jedyne Laboo to taka speluna, że bałam się przed tym przybytkiem auta zostawić emotka

A do mojego trzeba wjechać ruchomymi schodami, na których kiedyś poległam /wkręcił mi się pasek od torebki/ i mam fobię... A poza tym tam wchodzi na zakupy jakiś jeden człek na godzinę... Kiedyś potrzebowałam 2 paragony /nie po kolei/ i krążyłam ponad pół godziny modląc się aby ktoś wszedł... emotka
0 0

Gość: defed

#6195090 Napisano: 11.05.2016 15:38:04
mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

defed napisał(a):

A do mojego trzeba wjechać ruchomymi schodami, na których kiedyś poległam /wkręcił mi się pasek od torebki/ i mam fobię... A poza tym tam wchodzi na zakupy jakiś jeden człek na godzinę... Kiedyś potrzebowałam 2 paragony /nie po kolei/ i krążyłam ponad pół godziny modląc się aby ktoś wszedł... emotka

Moje Laboo ma siedzibę w samym centrum, na rynku, obok banku. To myślałam, że ich oferta będzie na bogato...
0 0

joan

#6195094 Napisano: 11.05.2016 15:40:44
mariolakal napisał(a):

(...) A poza tym tam wchodzi na zakupy jakiś jeden człek na godzinę... Kiedyś potrzebowałam 2 paragony /nie po kolei/ i krążyłam ponad pół godziny modląc się aby ktoś wszedł... emotka

Hehe, u mnie niby city, a kasjer/właściciel z Laboo stał przed sklepem i się opalał, jak na wsi za dawnych lat emotka
0 0

stefania7

#6195096 Napisano: 11.05.2016 15:42:02
defed napisał(a):

mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

defed napisał(a):

Moje Laboo ma siedzibę w samym centrum, na rynku, obok banku. To myślałam, że ich oferta będzie na bogato...

Może to takie inne ABC? emotka
0 0

olunka

#6195152 Napisano: 11.05.2016 16:33:45
czy z garniera wszyscy mają w smsie :wyslij  kopie paragonów? grałam w tesco i leclerc i nie wiem gdzie wygrałam, odesłac im oba?
0 0

mdepfs

#6195153 Napisano: 11.05.2016 16:36:09
lola.lola napisał(a):

Właśnie dostałam smsa, że jutro zostanie dostarczona paczka - DHL. Co to może być? Lipton? 
Dostał ktoś?

tak, ja. To bankowo lipton. Agencja która nadawała się zgadza emotka  W końcu będzie rower! yupi emotka
0 0

lola.lola

#6195154 Napisano: 11.05.2016 16:38:17
mdepfs napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Dostał ktoś?

tak, ja. To bankowo lipton. Agencja która nadawała się zgadza emotka  W końcu będzie rower! yupi emotka

No to superancko bo wykorzystali termin wysyłki nagród na maxa emotka  
0 0

bethan

#6195155 Napisano: 11.05.2016 16:38:45
olunka napisał(a):

czy z garniera wszyscy mają w smsie :wyslij  kopie paragonów?

U mnie "paragonu".
0 0

-Triss-

#6195157 Napisano: 11.05.2016 16:39:09
lola.lola napisał(a):

Dostał ktoś?

Ja dostałam i przypuszczam, ze to wlasnie Lipton emotka
0 0

Gość: bamfarfe22

#6195159 Napisano: 11.05.2016 16:41:33
PatrycjaRT napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Dostał ktoś?

Ja dostałam i przypuszczam, ze to wlasnie Lipton emotka

To na bank musi być Lipton i mój nowy rowerek emotka  tyle na niego czekam a to chyba ostatnia z zaległych nagród na jakie czekam  emotka
0 0

noisy0000

#6195160 Napisano: 11.05.2016 16:42:12
Dwa lata z rzędu Sephora robiła konkurs z okazji Dnia Matki... Macie jakieś info czy i w tym roku będzie? Już w sumie trochę późno ale mają na fp jakąś kampanię
0 0

banka-manka

#6195167 Napisano: 11.05.2016 16:45:53
Ktoś ostatnio pisał, że rowery z Belvity są wystawione w sklepach i że to konkretnie one są do wygrania i odbioru - skąd takie info?
Byłam dziś w Simple i fakt stoi rozłożony, piękna wystawka, plakat gigant itp. No ale to na pewno nie jest to ten rower, co do wygrania, bo to był mikrus na siedmiolatkę emotka  A na ten sklep wypada akurat 19. 
No i w regulaminie pisze, że wysyłka do 30 czerwca - więc w końcu jak to jest? Skąd jest ta informacja, że do odbioru w sklepie?
0 0

olunka

#6195169 Napisano: 11.05.2016 16:46:16
bethan napisał(a):

olunka napisał(a):

czy z garniera wszyscy mają w smsie :wyslij  kopie paragonów?

U mnie "paragonu".

no to chyba im odeślę, i z tesco i z leclerca, dzieki
0 0