Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bethan

#6202207 Napisano: 25.05.2016 22:25:46
joan napisał(a):

W tym przypadku "prawie" na serio robi różnicę.

Kurde, ale dobrze wiesz, co ja wiem i o co cho, prawda emotka ?
0 0

mgrzel

#6202208 Napisano: 25.05.2016 22:27:36
Nikogo nie miałam zamiaru kopiować ani po nikim malpować, ale wylewajcie na mnie pomyje jeśli macie ochotę. Przecież Wam nie mogę zabronić. A prześcieradła rzeczywiście nie wyprasowałam... 
0 0

joan

#6202209 Napisano: 25.05.2016 22:29:29
bethan napisał(a):

joan napisał(a):

W tym przypadku "prawie" na serio robi różnicę.

Kurde, ale dobrze wiesz, co ja wiem i o co cho, prawda emotka ?

Nie wiem, czy wiem emotka
Wiem natomiast, co mi się podoba -> tylko zdjęcie Alicji prawdziwej. Ale cóż, piękno przymiotem jest młodości, zestarzeje się Alicja, to będzie se strzelać fotki z kartonami na głowie emotka Na razie zachwyca emotka
0 0

bethan

#6202210 Napisano: 25.05.2016 22:29:37
mgrzel napisał(a):

Nikogo nie miałam zamiaru kopiować ani po nikim malpować,

No nie opowiadaj, linia kresek jak u Alice we śnie Ci się objawiła. Bez jaj, Wielkanoc już dawno się skończyła.
0 0

zezowaty_kot

#6202212 Napisano: 25.05.2016 22:32:00
Ja chyba zadzwonię do agencji... i maila wyślę... że jak tak długo, że tyle pracy, że dziecko płakało i pytało "gdzie mama?", że gębę myłam naftą, bo zejść nie chciało niczym innym, że batona musiałam ugryźć, choć nie jem słodyczy... A nie, wołałam męża... "Michaaaaaaaaaaał, chodź ugryziesz mi batona, żeby wyglądało, że jem" emotka

A tak na poważnie, moje prywatne odczucie - nagrodzili MOJE najsłabsze zgłoszenia, serio najsłabsze, bo pomysł, który był moim czarnym koniem nie trafił do galerii. I do tej pory nie rozumiem, czemu tamten jeden, najlepszy, najbardziej dopracowany nie dostał 200zł... a dostała najsłabsza wersja pin up czy komiksu.
0 0

edzia21

#6202213 Napisano: 25.05.2016 22:36:04
zezowaty_kot napisał(a):

Ja chyba zadzwonię do agencji... i maila wyślę... że jak tak długo, że tyle pracy, że dziecko płakało i pytało "gdzie mama?", że gębę myłam naftą, bo zejść nie chciało niczym innym, że batona musiałam ugryźć, choć nie jem słodyczy... A nie, wołałam męża... "Michaaaaaaaaaaał, chodź ugryziesz mi batona, żeby wyglądało, że jem" emotka

A tak na poważnie, moje prywatne odczucie - nagrodzili MOJE najsłabsze zgłoszenia, serio najsłabsze, bo pomysł, który był moim czarnym koniem nie trafił do galerii. I do tej pory nie rozumiem, czemu tamten jeden, najlepszy, najbardziej dopracowany nie dostał 200zł... a dostała najsłabsza wersja pin up czy komiksu.

W sumie - tylko się cieszyć emotka  Masz pewność, że owego czarnego konia nie ujrzysz w kolejnej konkursowej galerii pod cudzym nazwiskiem! emotka
0 0

joan

#6202214 Napisano: 25.05.2016 22:37:01
emotka
0 0

mgrzel

#6202216 Napisano: 25.05.2016 22:39:26
bethan napisał(a):

mgrzel napisał(a):

Nikogo nie miałam zamiaru kopiować ani po nikim malpować,

No nie opowiadaj, linia kresek jak u Alice we śnie Ci się objawiła. Bez jaj, Wielkanoc już dawno się skończyła.

Makijaż a'la komiks nie jest pomysłem Pani Alicji. Lubię bawić się z córeczkami w malowanie twarzy i korzystam wtedy z "wujka" Google. Ten makijaż komiksowy nie robiłam po raz pierwszy. Wyszło jakbym zrzynala po Pani Alicji ale jak już pisałam wcześniej nie to było moim zamiarem. Myslcie sobie co chcecie. Ja sumienie konkursowe mam czyste.
0 0

zezowaty_kot

#6202220 Napisano: 25.05.2016 22:46:54
mgrzel napisał(a):

Nikogo nie miałam zamiaru kopiować ani po nikim malpować, ale wylewajcie na mnie pomyje jeśli macie ochotę. Przecież Wam nie mogę zabronić. A prześcieradła rzeczywiście nie wyprasowałam... 

I powiedz mi jeszcze, że całkiem przypadkiem przyszedł Ci ten pomysł do głowy, zupełnie nie miało znaczenia, że w innym konkursie nasze prace znalazły się w jednej galerii? Że akurat teraz, całkowitym zbiegiem okoliczności zapragnęłaś stać się dziewczyną z komiksu, właśnie teraz, a przez tyle lat konkursowania nie pomyślałaś o tym? Eh... Miałam nie komentować, bo rościć sobie praw do pomysłu również nie mogę, ale nie pier.....<pip>, że "nie zmałpowałaś" motywu komisku, bo zmałpowalaś. Bo wcześniej go nie używałaś, pojawił się u Ciebie po tym jak zobaczyłaś go na CUDZEJ pracy.
0 0

Gość: awi

#6202239 Napisano: 26.05.2016 00:04:39
magnus napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Dlaczego ?
Proste- do galerii trafiają zazwyczaj najsłabsze, żeby na koniec wyrózniało się to, które wyróżniać się powinno i zasłużenie otrzymać główną emotka
Zapewne nie jedna fajna praca (na forum jest sporo kreatywnych osób) nie ujrzała światła dziennego.

Wychodzi na to że jednak chyba najłatwiej wygrać w loteriach smolara...
0 0

norweska20

#6202240 Napisano: 26.05.2016 00:09:06
awi napisał(a):

magnus napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Dlaczego ?
Proste- do galerii trafiają zazwyczaj najsłabsze, żeby na koniec wyrózniało się to, które wyróżniać się powinno i zasłużenie otrzymać główną emotka
Zapewne nie jedna fajna praca (na forum jest sporo kreatywnych osób) nie ujrzała światła dziennego.

Wychodzi na to że jednak chyba najłatwiej wygrać w loteriach smolara...

awi dla niektórych- czytaj mnie Smolar to przekleństwo, które nagród w ogóle nie daje ..więc jak widze że organizatorem jest Smolar -wiem już czym to się skończy
0 0

Gość: alamak

#6202265 Napisano: 26.05.2016 09:38:06
Jak myślicie, czy mogę to samo zdjęcie wysłać do 2 różnych sklepów w Belvicieemotka
0 0

asantesana

#6202266 Napisano: 26.05.2016 09:41:13
alamak napisał(a):

Jak myślicie, czy mogę to samo zdjęcie wysłać do 2 różnych sklepów w Belvicieemotka

Ty tak serio? 
0 0

#6202269 Napisano: 26.05.2016 09:44:07
Noo, takie ładne zrobiłam, że szkoda żeby się zmarnowało w moim konkursowym mieście emotka
0 0

asantesana

#6202270 Napisano: 26.05.2016 09:46:32
alamak napisał(a):

Noo, takie ładne zrobiłam, że szkoda żeby się zmarnowało w moim konkursowym mieście emotka

To ślij na dwa, zmarnuje się w dwóch miastach emotka
0 0

#6202272 Napisano: 26.05.2016 09:55:09
asantesana napisał(a):

alamak napisał(a):

Oj, oj, czemu mi tak źle życzysz?  emotka
0 0

asantesana

#6202280 Napisano: 26.05.2016 10:21:18
alamak napisał(a):

asantesana napisał(a):

alamak napisał(a):

Raczej przemawiam do rozumu, jeśli nie grasz w moim sklepie, to życzę Ci dobrze  emotka
0 0

#6202283 Napisano: 26.05.2016 10:27:56
asantesana napisał(a):

alamak napisał(a):

asantesana napisał(a):

alamak napisał(a):

Raczej przemawiam do rozumu, jeśli nie grasz w moim sklepie, to życzę Ci dobrze  emotka

Aaa, czyli uważasz, że nie można, trzeba było od razu tak napisać  emotka
PS. zupełnie inne rejony...
0 0

Gość: Barimor

#6202284 Napisano: 26.05.2016 10:31:50
Słuchajcie, czy ktos może słyszał o wygraniu Opla w Żabce?bo jakoś cisza w eterze.
0 0

maximus

#6202299 Napisano: 26.05.2016 11:38:53
Pytanie do osób , które wygrały skuter i sprzedały przed pierwszą rejestracją ?

Ktoś coś podpowie ?   Chce sprzedać wygrany przed pierwszą rejestracją .  

Na co uważać, abym nie miał problemu ani ja  , ani kupujący ?

W umowie kupna sprzedaży trzeba wpisać numer rejestracyjny.   A numeru nie ma.  Może też są inne problemy ?

Proszę o poradę na priv
0 0