Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: brudny

#6248951 Napisano: 01.09.2016 22:42:05
blumchen napisał(a):

Czy w konkursie olimpiada w Freshmarket jedna osoba może wygrać i otrzymać więcej niż jedną nagrodę (na różne numery telefonu)?

jeden numer = jeden laureat
0 0

blumchen

#6248959 Napisano: 01.09.2016 22:58:53
brudny napisał(a):

blumchen napisał(a):

Czy w konkursie olimpiada w Freshmarket jedna osoba może wygrać i otrzymać więcej niż jedną nagrodę (na różne numery telefonu)?

dwa różne numery mogą przysługiwać jednej osobie tak więc czy jedna osoba może wygrać więcej niż jeden bon?
0 0

kadett33

#6248961 Napisano: 01.09.2016 23:01:24
kalka napisał(a):

giulietta napisał(a):

kalka napisał(a):

joan napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

i kolejny przykład "Konkursowicza?!"http://www.lublin112.pl/ul-pan-balcera-przyniosl-sfalszowany-kupon-i-odebral-szklane-naczynie-kto-go-rozpoznaje-zdjecia/

Nawet nie wiem, jak to skomentować emotka

To nie był konkurs tylko promocja nie mająca nic wspólnego z konkursem! emotka  I nie ma żadnych dowodów, że ów oszust, to miłośnik konkursów emotka   więc nie mówmy, że "być złodziejem" oznacza "być konkursowiczem"!!!! emotka   Po takich komentarzach zaczynam się zastanawiać, czy bycie konkursowiczem nie będzie za chwilę obciachem  emotka
A oszusta zapewne złapią i pójdzie siedzieć i to nie za 40 zł, tylko za fałszerstwo, więc kara nie będzie mała emotka   

p.s. Chciwość i pazerność potrafią odebrać resztki zdrowego rozsądku! Jeśli komuś przemknie przez myśl drukowanie fałszywych paragonów, to odradzam- w świetle prawa, to jeszcze większe przestępstwo niż podrobienie tych promocyjnych naklejek, za to idzie się do ciupy!   emotka     

dlatego cieszę się, że (cud) IQ Marketing wymaga w batonach Milki numeru kasy fiskalnej emotka  emotka  szkoda tylko, że po tylu latach i w loterii bramkowej.... ale oby tak dalej emotka

emotka  
Giulietta, wzięli się do roboty emotka , po tym jak tyle nagród w konkach Milki przepadło  

w knorze fix już chyba też było trzeba podać numer kasy fiskalnej.
0 0

edzia21

#6248962 Napisano: 01.09.2016 23:02:35
blumchen napisał(a):

brudny napisał(a):

blumchen napisał(a):

dwa różne numery mogą przysługiwać jednej osobie tak więc czy jedna osoba może wygrać więcej niż jeden bon?

co tam się do 2 numerów ograniczać? Możesz mieć nawet 10000 numerów i uwierz, tylu nagród nie otrzymasz. Ograniczenie jest 1 nagroda na osobę...i obawiam się, że TQG zapomniało dodać info o ograniczeniu na gospodarstwo - 1 szt emotka
0 0

blumchen

#6248967 Napisano: 01.09.2016 23:15:13
edzia21 napisał(a):

blumchen napisał(a):

brudny napisał(a):

blumchen napisał(a):

co tam się do 2 numerów ograniczać? Możesz mieć nawet 10000 numerów i uwierz, tylu nagród nie otrzymasz. Ograniczenie jest 1 nagroda na osobę...i obawiam się, że TQG zapomniało dodać info o ograniczeniu na gospodarstwo - 1 szt emotka

Pytam ponieważ nie ma żadnego ograniczenia wpisanego w regulaminie więc skąd mam domniemywać, że tylko jedna osoba
może wygrać jedna nagrodę?
0 0

monkakk

#6248975 Napisano: 01.09.2016 23:50:18
Wygrany sms z żabki mam z dnia 28.07 i z tego dnia mam paragon na naturelle, bo jeszcze wtedy była w regulaminie emotka i co teraz? Wysyłać maila bez komentarza i liczyć na to że przejdzie czy pisać im litanię, że zmieniali produkty jak wściekli? Nie ma z nimi doświadczenia....
0 0

bridget

#6248994 Napisano: 02.09.2016 08:11:19
a macie moze  gdzies te zgode z załacznika do zabki?
0 0

jokan

#6248996 Napisano: 02.09.2016 08:15:08
czy te reczniki do wygrania z Carexa sa dobre jakościowo?
0 0

rwas

#6248997 Napisano: 02.09.2016 08:15:55
bridget napisał(a):

http://zabka.pl/f...ny/reg-olimpiada.pdf

jest na dole regul
0 0

defed

#6249002 Napisano: 02.09.2016 08:28:33
monkakk napisał(a):

Wygrany sms z żabki mam z dnia 28.07 i z tego dnia mam paragon na naturelle, bo jeszcze wtedy była w regulaminie emotka i co teraz? Wysyłać maila bez komentarza i liczyć na to że przejdzie czy pisać im litanię, że zmieniali produkty jak wściekli? Nie ma z nimi doświadczenia....

Mam Fairy i mma wygrana na ten paragon, ale mam tez na podkladke korespondencje mailowa, pisalam do nich w trakcie trwania konkursu i sie dogadalismy (ale musialam z gory podac im imie i nazwisko). Pisz, dzialaj, trzymam kciuki.

bridget

#6249010 Napisano: 02.09.2016 08:54:32
rwas napisał(a):

bridget napisał(a):

jest na dole regul

dziękuje
0 0

bridget

#6249028 Napisano: 02.09.2016 09:31:52
kumulacja napisał(a):

bridget napisał(a):

Zgłaszam swój udział w Konkursie „Olimpiada z Żabką”, dalej zwanym Konkursem. Oświadczam, iż zapoznałam się z Regulaminem Konkursu i akceptuję jego postanowienia. Oświadczam, że wyrażam zgodę na przetwarzanie moich ww. danych  osobowych przez Spółkę NAVO Orbico Sp. z o.o. z siedzibą w Tychach (43-100) przy ul. Oświęcimskiej 51, KRS 0000046562, w celu przeprowadzenia Konkursu zgodnie z postanowieniami Regulaminu Konkursu i przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182, z późn. zm). Przyjmuję do wiadomości, że administratorem podanych przeze mnie ww. danych jest Spółka NAVO
Orbico Sp. z o.o. z siedzibą w Tychach (43-100) przy ul. Oświęcimskiej 51, KRS
0000046562, który będzie je przetwarzać w ww. celu, będąca ADMINISTRATOREM w rozumieniu postanowień ww. Regulaminu. ADMINISTRATOR powierza ORGANIZATOROWI  w rozumieniu postanowień ww. Regulaminu tj. TQ Group Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu (60-123) przy ul. Albańskiej 18/6 NIP 7831614725, KRS 0000255462,  przetwarzanie danych osobowych w zakresie i celu niezbędnym do przeprowadzenia konkursu.
Zostałam ponadto poinformowana, że posiadam prawo dostępu do treści swoich danych.

dziękuje i za pw również
0 0

cudaczek121

#6249032 Napisano: 02.09.2016 09:56:46
malinka90 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

malinka90 napisał(a):

Wpisałam fikcyjny kod z Almette i też przeszło... Fajnie. Rozumiem, że takie zgłoszenia też biorą udział w losowaniu? Dajmy na to wylosują same takie fikcyjne kody (1 + 5 rezerw) do nagrody głównej i domek zostanie u organizatora? emotka

No to z całego serca życzę Ci,aby na ten fikcyjny kod wpadło akurat 1000 zł emotka emotka

Twoje życzenia na nic. Nie wpadnie na pewno emotka A na prawdziwy już mi nie pożyczysz dobrze? ;>

Zgłoszenie fikcyjne, a i tak dostało swój numer! Lipa! Ale jakby chcieli zablokować taką możliwość to by chyba to zrobili?

I tu się mylisz, bo jeśli zgłosisz potem także prawdziwy, to i niech także tauzenik wpadnie- tak dla równowagi. Po prostu kompletnie nie rozumiem sensowności takiego działania w postaci wysyłania nieprawdziwego kodu, bo w przypadku wygranej będzie żal i tyle.

cherry_coke

#6249033 Napisano: 02.09.2016 09:58:32
cudaczek121 napisał(a):

malinka90 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

malinka90 napisał(a):

Wpisałam fikcyjny kod z Almette i też przeszło... Fajnie. Rozumiem, że takie zgłoszenia też biorą udział w losowaniu? Dajmy na to wylosują same takie fikcyjne kody (1 + 5 rezerw) do nagrody głównej i domek zostanie u organizatora? emotka

No to z całego serca życzę Ci,aby na ten fikcyjny kod wpadło akurat 1000 zł emotka emotka

Twoje życzenia na nic. Nie wpadnie na pewno emotka A na prawdziwy już mi nie pożyczysz dobrze? ;>

Zgłoszenie fikcyjne, a i tak dostało swój numer! Lipa! Ale jakby chcieli zablokować taką możliwość to by chyba to zrobili?

I tu się mylisz, bo jeśli zgłosisz potem także prawdziwy, to i niech także tauzenik wpadnie- tak dla równowagi. Po prostu kompletnie nie rozumiem sensowności takiego działania w postaci wysyłania nieprawdziwego kodu, bo w przypadku wygranej będzie żal i tyle.

Mieli rację Ci co mówili, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła  emotka  
3 agicho, zubi, kalka 0

joan

#6249034 Napisano: 02.09.2016 10:03:18
cudaczek121 napisał(a):

(...) kompletnie nie rozumiem sensowności takiego działania w postaci wysyłania nieprawdziwego kodu (...)

1 mdepfs 0

noisy0000

#6249037 Napisano: 02.09.2016 10:14:41
cudaczek121 napisał(a):

malinka90 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

malinka90 napisał(a):

A może potem trzeba odesłać WSZYSTKIE zgłoszone kody? emotka  
(nie biorę udziału, nie czytałam regulaminu)
0 0

kalka

#6249041 Napisano: 02.09.2016 10:17:25
noisy0000 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

malinka90 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

malinka90 napisał(a):

A może potem trzeba odesłać WSZYSTKIE zgłoszone kody? emotka  
(nie biorę udziału, nie czytałam regulaminu)

A może jak wpadnie nagroda na fikcyjny kod i nikt się po nią nie zgłosi, to przepada na rzecz organizatora?  emotka    
0 0

ilonaxx5

#6249044 Napisano: 02.09.2016 10:21:49
bridget napisał(a):

rwas napisał(a):

bridget napisał(a):

jest na dole regul

dziękuje

czy tam było ograniczenie na gospodarstwo ?
0 0

zaczytana-pola

#6249053 Napisano: 02.09.2016 10:40:27
kalka napisał(a):

A może jak wpadnie nagroda na fikcyjny kod i nikt się po nią nie zgłosi, to przepada na rzecz organizatora?  emotka    

3 listopada losują 1 los zwycięski+ 5 osób rezerwowych. Później nagroda pozostaje w dyspozycji Organizatora.
0 0

monkakk

#6249057 Napisano: 02.09.2016 10:45:52
defed napisał(a):

monkakk napisał(a):

Mam Fairy i mma wygrana na ten paragon, ale mam tez na podkladke korespondencje mailowa, pisalam do nich w trakcie trwania konkursu i sie dogadalismy (ale musialam z gory podac im imie i nazwisko). Pisz, dzialaj, trzymam kciuki.

Poszło zobaczymy emotka
0 0