Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

cleo25

#6327123 Napisano: 01.03.2017 10:56:38
rutka napisał(a):

a w Rafaello mozna zgłaszać się dopiero od 2.03 to nie wiem czy dzisiaj to dziala ,wpisywał ktoś kod?

Przecież jest zaznaczone, że kupować można od 01.03, ale zgłaszać od 02.03.
0 0

monisss

#6327124 Napisano: 01.03.2017 10:56:46
madzia1-s napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

startują dziś jeszcze jakieś loterie? (oprócz velvet i develey)

jeszcze rusza dzisiaj loteria https://www.cieszsiegotowaniem.pl/zasady

Ale sklepy na liscie bardzo dziwne emotka  dwa w poblizu mojego domu (cukiernia i maly sklepik z prasa) w ogole nie maja tych produktow w ofercie, a na liscie sklepow promocyjnych sa... emotka  ciekawe jak z innymi

lista to tragedia.. czy ktoś odkrył wg jakich kryteriów ułożona? ani po nazwie sklepu tak do końca ani po lokalizacji.. znaleźć tam coś to poracha...
0 0

Halszka

#6327126 Napisano: 01.03.2017 10:59:19
pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wlasnie miałem zapytać o to samo, u nas na wsi sprzedają te chusteczki na sztuki po 40 gr. Na paragonie jest velvet i nie wiem wlasnie czy kupić, 

Na wsi to Ci wszystko sprzedadzą, zaraz się znajdą paragony z pozycją "Jeden listek papieru toaletowego Velvet - 1 grosz". Zapytaj panią w sklepie, skąd ma pojedyncze opakowanie chusteczek, bo się okaże, że rozerwała wielopak, a solo takie chusteczki na rynku w ogóle nie funkcjonują.
To jest loteria, a nie konkurs - nie ma sie co spinać na ilość paragonów, to nikomu w niczym nie pomoże emotka  

Mówisz o velvet czy ogólnikowo że nie występują solo? Bo jeśli mają kod kreskowy to chyba występują. Nigdy na to nie patrzyłem czy mają czy nie ale jak tylko pójdę do tego sklepu to popatrzę. 
Wiem że to loteria. Ale mając jeden paragon mam mniejsze niż mając ich 10. 
Wiem wiem... jak mam wygrać to i z 1 się uda ale lubię pomagać szczęściu emotka  

mała paczka ma kod kreskowy, więc jest to jakas myśl emotka
0 0

joan

#6327129 Napisano: 01.03.2017 11:05:44
pioge7 napisał(a):

Mówisz o velvet czy ogólnikowo że nie występują solo? Bo jeśli mają kod kreskowy to chyba występują. Nigdy na to nie patrzyłem czy mają czy nie ale jak tylko pójdę do tego sklepu to popatrzę. 

Velvet akurat nie mam w domu, a z tych co mam: wszystkie są z kodami kreskowymi. To chyba jednak niczego nie przesądza.

Ja bym uważała z podejrzanymi paragonami, możecie mieć nawet paragon z napisem "Velvet - 2 grosze", a organizator się przyczepi, bo nie wprowadził na rynek produktów w tej cenie. I będzie, że paragon sfałszowany, wydrukowany w stodole albo treść przerobiona pod konkurs po znajomości. I co, będziesz z wiejską kasjerką do Łodzi jechał, gdzie złoży zeznania z ręką na Biblii, że paragon jest konkursowo prawidłowy?

Jak zwykle najlepiej byłoby dopytać organizatora i uzyskać pisemną odpowiedź.

I spróbuj w necie znaleźć sklep, w którym można zakupić pojedyncze paczki, zawsze to jakaś podkładka w razie czego.
1 andii 0

mountain

#6327130 Napisano: 01.03.2017 11:06:31
witam kupiłam dzisiaj chusteczki velvet , a na paragonie mam zapis chusteczki higieniczne bez napisu velvet czy taki paragon tez uznają czy muszę szukać innego sklepu ?
0 0

sydariameki

#6327131 Napisano: 01.03.2017 11:09:30
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Velvet akurat nie mam w domu, a z tych co mam: wszystkie są z kodami kreskowymi. To chyba jednak niczego nie przesądza.

Ja bym uważała z podejrzanymi paragonami, możecie mieć nawet paragon z napisem "Velvet - 2 grosze", a organizator się przyczepi, bo nie wprowadził na rynek produktów w tej cenie. I będzie, że paragon sfałszowany, wydrukowany w stodole albo treść przerobiona pod konkurs po znajomości. I co, będziesz z wiejską kasjerką do Łodzi jechał, gdzie złoży zeznania z ręką na Biblii, że paragon jest konkursowo prawidłowy?

I spróbuj w necie znaleźć sklep, w którym można zakupić pojedyncze paczki, zawsze to jakaś podkładka w razie czego.

W Intermarche sprzedają na sztuki -małe paczki emotka

Halszka

#6327132 Napisano: 01.03.2017 11:10:54
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

zapytałam Google. W sklepach internetowych nie ma w sprzedaży  (nie udalo mi się znaleźć) pojedynczych paczuszek, sa tylko zbiorcze, więc chyba masz rację
0 0

notta

#6327134 Napisano: 01.03.2017 11:13:53
a raffaello dzisiaj startuje a od jutra zgłoszenia? formularz już dzisiaj jest aktywny emotka
0 0

Gość: siasiolka

#6327135 Napisano: 01.03.2017 11:14:27
Kto mi podpowie który nr mam podać w zgloszeniu na konkurs Durex w C4?
Ten, który wymagaja"numer transakcji, numerem systemowy" występuje w innej części paragonu niż podają w regulaminie wiec zgłupiałam.
0 0

lena5_1985

#6327137 Napisano: 01.03.2017 11:15:40
ivanotta napisał(a):

a raffaello dzisiaj startuje a od jutra zgłoszenia? formularz już dzisiaj jest aktywny  emotka

Spójrz na komentarze wyżej emotka  
1 notta 0

asantesana

#6327139 Napisano: 01.03.2017 11:16:29
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ja bym się nie kierowała sklepem, tylko producentem/organizatorem. Weszłam na stronę Velvet i tam jako ich produkty są tylko zbiorcze opakowania chusteczek. A skoro każą kupić jeden ich produkt, to oznacza to coś, co oni uznają za produkt, a nie sklep na wsi. Takie jest moje zdanie, ale zawsze można napisać do organizatora i mieć podkładkę.  
1 joan 0

monkakk

#6327140 Napisano: 01.03.2017 11:17:38
siasiolka napisał(a):

Ten, który wymagaja"numer transakcji, numerem systemowy" występuje w innej części paragonu niż podają w regulaminie wiec zgłupiałam.

A on nie był do wczoraj? Ja podałam numer transakcji, numerem systemowy ten z dołu
0 0

pioge7

#6327143 Napisano: 01.03.2017 11:32:20
Odpowiedź od velvet

Wszystkie, pojedyncze również Zapraszamy do udziału w loterii.

madzia1-s

#6327146 Napisano: 01.03.2017 11:36:59
pioge7 napisał(a):

Odpowiedź od velvet

Czyli teraz pytanie gdzie w dużym mieście oprócz wiejskich sklepików można kupic pojedyncze opakowania chusteczek? emotka
1 pioge7 0

@gnieszk@

#6327151 Napisano: 01.03.2017 11:44:05
madzia1-s napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Odpowiedź od velvet

Czyli teraz pytanie gdzie w dużym mieście oprócz wiejskich sklepików można kupic pojedyncze opakowania chusteczek? emotka

sydariameki pisała, że są w Intermarche.
0 0

pioge7

#6327152 Napisano: 01.03.2017 11:45:27
@@gnieszk@ napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Odpowiedź od velvet

sydariameki pisała, że są w intermarche. 

Tylko że oni zawsze mają źle opisane paragony emotka  wiec może być ciężko. Ale warto sprawdzić 
0 0

misiamisiam

#6327153 Napisano: 01.03.2017 11:49:36
pioge7 napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Odpowiedź od velvet

sydariameki pisała, że są w intermarche. 

Tylko że oni zawsze mają źle opisane paragony emotka  wiec może być ciężko. Ale warto sprawdzić 

w każdym kiosku typu "Ruch" powinny być pojedyncze emotka
0 0

Gość: siasiolka

#6327154 Napisano: 01.03.2017 11:52:06
monkakk napisał(a):

siasiolka napisał(a):

A on nie był do wczoraj? Ja podałam numer transakcji, numerem systemowy ten z dołu

Do wczoraj należałować dokonać zakupu. W regulaminie jest zapis, że zgłoszenia można przesyłać do bodaj 5.03
0 0

asantesana

#6327155 Napisano: 01.03.2017 11:53:36
pioge7 napisał(a):

Odpowiedź od velvet

No to loteria dla mnie przestaje mieć sens, za to dla hurtowników-sklepikarzy...  emotka
1 mia 0

monkakk

#6327156 Napisano: 01.03.2017 11:55:03
siasiolka napisał(a):

monkakk napisał(a):

siasiolka napisał(a):

Do wczoraj należałować dokonać zakupu. W regulaminie jest zapis, że zgłoszenia można przesyłać do bodaj 5.03

A no tak emotka
0 0