Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edzia21
Postów 9852
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, kiedy za duże akcje promocyjne biorą się właśnie TAKIE agencje!
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
nikopl
Postów 11
Data rejestracji 05.11.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Problem dla mnie jest w tym, że to podchodzi pod jakąś paranoję. Wyobrażam sobie tutaj ludzi, którzy nie biorą wyłącznie udziału w jednym konkursie i w przypadku kilku takich regulaminów są "zawaleni" papierkami. To jest normalne? Burza jest za kobietę z kartonem na głowie, ale za robienie śmietnika w domu już nie, wtf?
Dzięki za argumentację.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: gosia16
nikopl
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uważasz za normalne takie przetrzymywanie papierków we własnym domu i robienie z niego śmietnika. Bramkowych loterii jest coraz więcej, kilka takich regulaminów i nie będę mógł się doszukać tego jednego wygranego papierka.
Skoro nikt nie stawia oporu i nie daje nawet informacji zwrotnej agencjom, to może są przekonani, że wszystko jest ok. Poza tym jednego można zawsze zignorować.
edzia21
Postów 9852
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Nie wiem czy wiesz, ale gdy prowadzisz firmę całą dokumentacje musisz trzymać 5 lat, nierzadko dziesiątki segregatorów, jeśli adres firmy jest domowy, to w domu. Czym wobec tego jest trzymanie kilku paragonów przez kilka miesięcy, bo dla mnie błahostką - zajmuje mi to miejsce w jednej małej kopercie i każdy paragon trzymam pół roku. Pytałeś czy przesadzasz. Tak, przesadzasz i ja na miejscu agencji nie posłałabym Ci drugi raz głośnika, który był zgodny z regulaminem, ponieważ odmówiłeś przyjęcia nagrody. Nikt w regulaminie nie pisał, ze będzie zaklejony taśmą "stop, do rąk nikpola".
Jeszcze jedno - pytasz czy wydziwiasz, ktoś odpisuje że wydziwiasz - obrażasz się. A potem gdy mówi w jakim stanie dostał głośnik naskakujesz, że odpowiada za wszystkich laureatów. Zdecyduj się chłopie.
Ps. Zmień "zawód" skoro warunki konkursowania Ci nie pasują.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
darog
Postów 2993
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
czy oni celowo nie podają w sms jaka nagroda, by potem "pozamieniać"
-jeśli okazałoby się, że 2 główne nagrody padły w jednym mieście?,
- albo - że nazwisko często wygrywa- więc przypasują marną łyżeczke za 4 zł?
https://www.e-kon...ur.html#.WYH_bIiLRPY
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jedynym dokumentem, który określa obowiązki organizatora konkursu, jest regulamin. I nikt nie będzie pytał o zdanie niemowlaka. Albo powołasz się na zapis w regulaminie, albo przepadnie Ci nagroda ze względu na roszczenie "mnie się sposób opakowania nagrody nie podoba".
Jeśli chodzi o przetrzymywanie świstków / paragonów / kapsli itp. z zakończonych konkursów, mnie wystarcza jeden segregator + jeden kartonik. I uważam za normalne przechowywanie tego wszystkiego aż do absolutnego zakończenia konkursu. Ale zachowuję dłużej, bo mi się nie chce co chwilę robić porządku, a miejsca to wszystko zajmuje malutko. Nie wydaje mi się też, żeby powstał z tego jakikolwiek śmietnik, bo jestem dobrze zorganizowana i nawet niedawno poukładałam zawartość kartonika metodą konmari
lager
Postów 776
Data rejestracji 19.02.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak tu wpadnie cb656 to pozamiata temat
nikopl
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem osobą dorosłą i daleko mi do obrażania się i kogoś. Podziękowałem Gosi za odpowiedź i poświęcenie czasu. Trochę zdziwiło mnie, że potraktowała mnie jako zwykłą konkurencję: "nie musisz trzymać tych papierków ,chętnie ja swoje potrzymam i poczekam na rezerwę", jednak nie jesteśmy w piaskownicy, więc przestań bić mnie łopatką.
Ps. Prosiłem o obiektywne spojrzenie i je dostałem, ale rozkazywać mi nie będziesz.
@joan Moją argumentację tutaj odnośnie możliwości zobaczenia przez każdego produktu można nazwać, tak jak to napisałaś w zasadzie
Moim zdaniem śmietnik może powstać spokojnie, a metody układania ubrań nie mam zamiaru przenosić na paragony. Gdyby jeszcze przy wpisanych kodach podawali notkę o zachowaniu opakowania na losowanie dodatkowe, to uznałbym to za oznakę profesjonalizmu i przykładania się do swojej pracy.
Poruszyłem nurtującą mnie kwestię odnośnie traktowania konkursowiczów przez agencję, a spotkałem się z najazdem na moją osobę, co jest łatwe w Internecie. Nie rozumiem chyba tutejszej społeczności.
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
Gość: gosia16
ramaja
Postów 259
Data rejestracji 03.06.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Masz rację, nie będę Ci rozkazywać, ja nawet nie będę już z Tobą rozmawiać, bo to kopanie się z koniem
Powodzenia w pisaniu reklamacji do agencji, ze nie będziesz robił sobie śmietnika z paragonów w domu.
Dla mnie to nie tylko paragony - również kapsle, nakrętki i opakowania po batonikach.
Ps. Zapytałeś na wstępie czy wydziwiasz i poprzestawiało Ci się w głowie, wszyscy wypowiadający stwierdzili "tak, wydziwiasz i poprzestawiało Ci się w głowie". Przyjmij to na klatę, skoro się prosiłeś i nie zaznaczyłeś, że oczekujesz pogłaskania, ot co.
nikopl
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam inne zdanie oraz nie odpowiadam za to, jak rozumiesz moje wypowiedzi.
Czy takie docinki: "Powodzenia w pisaniu reklamacji do agencji, ze nie będziesz robił sobie śmietnika z paragonów w domu." są faktycznie potrzebne? Masz coś do udowodnienia w Internecie?
Ps. Liczy się dla mnie argumentacja, a nie samo stwierdzenie. Po wypowiedziach mam już wyrobioną opinię na Twój temat, jednak nie robię w Internecie tego, czego nie zrobiłbym w realu.
apoccalipsa
Postów 6460
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to normalne, że trzyma się to dłużej niż do dnia ogłoszenia wyników, bo często są rezerwy
nikopl
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sylwika76
Postów 3492
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie głosuję na facebooku
Claudia77