Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ongis

#6385621 Napisano: 02.08.2017 20:35:21
Opanujcie się jeden chce mieć nalepki drugiemu to wisi każdy ma prawo do własnych upodobań. Po to są reklamacje albo wygrasz albo przegrasz jak w loterii. A teraz weźcie konkursowego emotka i nie napinajcie się tak bo wam żyłka strzeli.
1 Claudia77 0

nikopl

#6385623 Napisano: 02.08.2017 20:40:30
@superloser
W tym przypadku papierek za 2 złote, to zgodnie z regulaminem 149 złotych. Jednak przy policzeniu ile ich miałem, wychodzi już mniej. Na śmieci niby wyrzuca się tylko śmieci, a później potrafi przyjść inny człowiek i wyciągnąć coś wartościowego. Nazwałem coś śmietnikiem, ale nie śmieciami oraz nikogo nie nazwałem śmieciarzem.
Jak jakaś pani nalepi w sklepie taśmę, to nie będzie fabryczna.
Głośnik nalepki mieć nie powinien, tylko pudełko. Powinien na logikę działaś z i bez nalepki tak samo - mogę się jednak mylić.
"Buty tez kupujesz hermeticznie zamknięte?" Odpowiem na Twoim poziomie: mózg znalazłaś w paczce po czipsach? Jak masz pisać, tylko po to żeby pisać, to gdzie jest w tym sens?
0 0

glena

#6385624 Napisano: 02.08.2017 20:41:31
joan napisał(a):

nikopl napisał(a):

Napisałem reklamację i powołałem się na fakt, że nie jest zapisany w niej stan otrzymanego urządzenia. Ich argumenty są do podważenia przez niemowlaka, a co dopiero przez myślącą osobę. Jestem przeciwny takim praktykom. Uważasz za normalne takie przetrzymywanie papierków we własnym domu i robienie z niego śmietnika. Bramkowych loterii jest coraz więcej, kilka takich regulaminów i nie będę mógł się doszukać tego jednego wygranego papierka. Skoro nikt nie stawia oporu i nie daje nawet informacji zwrotnej agencjom, to może są przekonani, że wszystko jest ok. Poza tym jednego można zawsze zignorować.

Jedynym dokumentem, który określa obowiązki organizatora konkursu, jest regulamin. I nikt nie będzie pytał o zdanie niemowlaka. Albo powołasz się na zapis w regulaminie, albo przepadnie Ci nagroda ze względu na roszczenie "mnie się sposób opakowania nagrody nie podoba".

Jeśli chodzi o przetrzymywanie świstków / paragonów / kapsli itp. z zakończonych konkursów, mnie wystarcza jeden segregator + jeden kartonik. I uważam za normalne przechowywanie tego wszystkiego aż do absolutnego zakończenia konkursu. Ale zachowuję dłużej, bo mi się nie chce co chwilę robić porządku, a miejsca to wszystko zajmuje malutko. Nie wydaje mi się też, żeby powstał z tego jakikolwiek śmietnik, bo jestem dobrze zorganizowana i nawet niedawno poukładałam zawartość kartonika metodą konmari emotka

konmari emotka  a trzymałaś najpierw każdy kapsel przez chwilę i sprawdzałaś czy daje Ci radość?  emotka
0 0

Gość: gosia16

#6385625 Napisano: 02.08.2017 20:43:35
nikopl napisał(a):

@superloser W tym przypadku papierek za 2 złote, to zgodnie z regulaminem 149 złotych. Jednak przy policzeniu ile ich miałem, wychodzi już mniej. Na śmieci niby wyrzuca się tylko śmieci, a później potrafi przyjść inny człowiek i wyciągnąć coś wartościowego. Nazwałem coś śmietnikiem, ale nie śmieciami oraz nikogo nie nazwałem śmieciarzem.
Głośnik nalepki mieć nie powinien, tylko pudełko. Powinien na logikę działaś z i bez nalepki tak samo - mogę się jednak mylić.
"Buty tez kupujesz hermeticznie zamknięte?" Odpowiem na Twoim poziomie: mózg znalazłaś w paczce po czipsach? Jak masz pisać, tylko po to żeby pisać, to gdzie jest w tym sens?

Dobry jest emotka  Ledwo się odezwał ,już z połową forum drze koty.

joan

#6385633 Napisano: 02.08.2017 21:25:58
glena napisał(a):

konmari emotka  a trzymałaś najpierw każdy kapsel przez chwilę i sprawdzałaś czy daje Ci radość?  emotka

Nie musiałam trzymać w dłoniach & się zastanawiać, bo każdy znaleziony kapsel daje mi radość emotka Tak bardzo chciałabym kiedyś wygrać coś wielkiego za znaleziony kapsel, byłaby świetna historia do opowiadania i wieczna sława w stylu To ta ciocia, co wygrała mieszkanie znalezionym kapslem emotka

Gość: giuliettaX

#6385635 Napisano: 02.08.2017 21:29:55
emotka to  emotka u emotka p emotka a emotka łemotka   czy co?  
0 0

Gość: julia1264

#6385639 Napisano: 02.08.2017 21:41:01
Działa Wam strona pełno ziarna,pełna kasa? Dzisiaj to nawet daty nie mają ustawionej na 02.08.2017 Mogę wbić tylko 01.08.2017
0 0

cudaczek121

#6385642 Napisano: 02.08.2017 21:50:37
nikopl napisał(a):

@superloser W tym przypadku papierek za 2 złote, to zgodnie z regulaminem 149 złotych. Jednak przy policzeniu ile ich miałem, wychodzi już mniej. Na śmieci niby wyrzuca się tylko śmieci, a później potrafi przyjść inny człowiek i wyciągnąć coś wartościowego. Nazwałem coś śmietnikiem, ale nie śmieciami oraz nikogo nie nazwałem śmieciarzem.

Skończ proszę z łaski swojej tę jałową dyskusję, bo mnie niemiłosiernie wkurzaszemotka Jak dla mnie to może organizator mi nawet wysłać nagrodę w czystym worku na śmieci- obym tylko zaczęła cokolwiek wartościowego wygrywać, ech. Widzisz problemy tam, gdzie ich nie maemotka Nie podoba Ci się sposób, w jaki Organizator zapakował nagrodę? To przestań grać w konkursy!

cudaczek121

#6385643 Napisano: 02.08.2017 21:52:59
Co Wy tam w Biedronce kupujecie na ten konkurs "I ja zostanę" Bic Kidsemotka Byłam dziś w Biedronce we Wrocławiu i nie mogłam znaleźć żadnego produktu BICemotka
0 0

apoccalipsa

#6385646 Napisano: 02.08.2017 21:55:05
julia1264 napisał(a):

Działa Wam strona pełno ziarna,pełna kasa? Dzisiaj to nawet daty nie mają ustawionej na 02.08.2017 Mogę wbić tylko 01.08.2017

odśwież stronę dwa razy, powinno pomóc
0 0

@gnieszk@

#6385647 Napisano: 02.08.2017 21:55:45
cudaczek121 napisał(a):

Co Wy tam w Biedronce kupujecie na ten konkurs "I ja zostanę" Bic Kids emotka Byłam dziś w Biedronce we Wrocławiu i nie mogłam znaleźć żadnego produktu BIC emotka  

U mnie są  takie osobne standy z produktami BIC. A tam -  długopisy, ołówki, gumki do ścierania , kredki, flamastry itp.

Gość: giuliettaX

#6385649 Napisano: 02.08.2017 21:57:05
cudaczek121 napisał(a):

Co Wy tam w Biedronce kupujecie na ten konkurs "I ja zostanę" Bic Kids emotka Byłam dziś w Biedronce we Wrocławiu i nie mogłam znaleźć żadnego produktu BIC emotka

te standy BIC stoją jakieś 2 metry od kas, jest duży wybór emotka

cudaczek121

#6385650 Napisano: 02.08.2017 22:00:24
@@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

U mnie są  takie osobne standy z produktami BIC. A tam -  długopisy, ołówki, gumki do ścierania , kredki, flamastry itp.

Dzięki, może jutro pójdę jeszcze do innej Biedronki emotka
0 0

alamak

#6385653 Napisano: 02.08.2017 22:05:40
Czy ktoś może mnie poratować? Mam paragon z Wedlem za 15 zł z Chaty Polskiej i nie mam pojęcia na jaki to konkurs kupiłam??
0 0

@gnieszk@

#6385655 Napisano: 02.08.2017 22:08:27
alamak napisał(a):

Czy ktoś może mnie poratować? Mam paragon z Wedlem za 15 zł z Chaty Polskiej i nie mam pojęcia na jaki to konkurs kupiłam??

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-wedel-wakacje-na-wypasie.html#.WYIxA2dlLIU
0 0

alamak

#6385657 Napisano: 02.08.2017 22:09:54
@@gnieszk@ napisał(a):

alamak napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-wedel-wakacje-na-wypasie.html#.WYIxA2dlLIU

dziękuję emotka
1 @gnieszk@ 0

ongis

#6385661 Napisano: 02.08.2017 22:29:49
cudaczek121 napisał(a):

nikopl napisał(a):

@superloser W tym przypadku papierek za 2 złote, to zgodnie z regulaminem 149 złotych. Jednak przy policzeniu ile ich miałem, wychodzi już mniej. Na śmieci niby wyrzuca się tylko śmieci, a później potrafi przyjść inny człowiek i wyciągnąć coś wartościowego. Nazwałem coś śmietnikiem, ale nie śmieciami oraz nikogo nie nazwałem śmieciarzem. Jak jakaś pani nalepi w sklepie taśmę, to nie będzie fabryczna.

Skończ proszę z łaski swojej tę jałową dyskusję, bo mnie niemiłosiernie wkurzasz emotka Jak dla mnie to może organizator mi nawet wysłać nagrodę w czystym worku na śmieci- obym tylko zaczęła cokolwiek wartościowego wygrywać, ech. Widzisz problemy tam, gdzie ich nie ma emotka Nie podoba Ci się sposób, w jaki Organizator zapakował nagrodę? To przestań grać w konkursy!

Jak ja lubię twoje posty prosto w m.... emotka

sylwika76

#6385663 Napisano: 02.08.2017 22:36:29
sylwika76 napisał(a):

czy z wczoraj Bricomarche informowało o zegarkach?

czy nikt nic nie wie?
0 0

delvitto

#6385665 Napisano: 02.08.2017 22:42:43
joan napisał(a):

glena napisał(a):

Nie musiałam trzymać w dłoniach & się zastanawiać, bo każdy znaleziony kapsel daje mi radość emotka Tak bardzo chciałabym kiedyś wygrać coś wielkiego za znaleziony kapsel, byłaby świetna historia do opowiadania i wieczna sława w stylu To ta ciocia, co wygrała mieszkanie znalezionym kapslem emotka

a ja ostatnio nic nie znajduję, więc chcąc grać, muszę kupować piwo, którego nie cierpię. Na szczęście córka ma urodziny w weekend, i kupiłam młodym na imprezę parę puszek, z zastrzeżeniem, że zawleczki mają wrócić emotka  spróbowałabym portera z żywca, bo kojarzy mi się ze smakiem ciemnego piwa, słodkiego, jedynego, które przed laty byłam w stanie wypić;) ale nigdzie nie ma portera w opakowaniach konkursowych, a nie chcę kupować aby się napić, tylko zeby zagrać, i ew. przy okazji wypićemotka  dziś musiałam załatwić pewną sprawę w miejscu, w którym rzadko bywam, a obok jest biedronka, zaszłam po colę, coby mieć paragonik, a obok luknęłam na sąsiedni trawnik przy parkingu, a tam... mnóstwo przeróżnych kapsli, najwięcej z Perły, trochę Żubra, ale i Żywca trochę było... zaczęłam zbierać, i co? wszystkie bez kodów, z butelek nieoznaczonych chyba...:( serce bolało, 8 sztuk znalazłam, i wyrzuciłam emotka  może ktoś z Was wie, czy w porterze są kody? i czy butelka musi być oznaczona, czy niekoniecznie?
1 joan 0

ladyinred

#6385669 Napisano: 02.08.2017 22:46:36
Dla mnie znaleziony kapsel to jak wygrana emotka