Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agadawid
Postów 193
Data rejestracji 02.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no niestety, tutaj wiele osób nie łapie, o czym w ogóle mowa. bo wiadomo, regulamin regulaminem, ale zostało przez Ciebie zauważone coś więcej, a mianowicie sposób konstruowania tychże regulaminów i w ogóle traktowanie ludzi wygrywających. trochę wyższy poziom dyskusji i już masa się gubi.
to samo jest w państwie - mówisz, że coś mogłoby być inaczej i może wcale nie trzeba trzymać świstków przez sto lat, ale nie, zawsze przyjdzie ktoś i rzeknie, że "przecież trzeba, bo trzeba". owszem, w danym systemie trzeba, ale co jest złego w krytyce tegoż systemu?
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy wspomniany przez Ciebie obowiązek trzymania nierzadko wyblakłych już paragonów przez pięć lat w firmie na wypadek kontroli państwa nie jest wspomnianą paranoją? i przesadą? ;>
ps do ps. na warunki "konkursowania" wpływ mają też konkursowicze. w końcu to nie niewolnicy, tylko podmioty całej tej gry.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Niebieska_Laguna
Postów 2054
Data rejestracji 24.02.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Panu Bogu nic się nie udało, z wyjątkiem kotów.
Wisława Szymborska
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
nikopl
Postów 11
Data rejestracji 05.11.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Czy te 11 lat na forum spowodowało u Ciebie monopol na rację? W otwartym forum karzesz się komuś zamknąć, bo Cię wkurza? Nogą też tupnęłaś? Posiadanie innego zdanie, nie daje Ci przyzwolenia na szczeniackie zachowanie i rozkazywanie innym. Jeszcze dziw, że ktoś temu przyklaskuje.
Niebieska_Laguna
Coś musiałaś źle zrozumieć, bo ja nie lamentuje nad losem tego konkursu, a już bardziej nad praktykami agencji. Skoro coś mi się nie podoba, to poświęcam swój czas i daję znać agencji, co mi nie odpowiada. Dla mnie nie jest to robienie na złość, a zwykła, pomocna wiadomość zwrotna. Skoro stwierdziłaś, że pralkę można ładnie zapakować, to i ze zmywarką by sobie inna firma poradziła. Nie robiłbym zamieszania w sklepie wtedy, a bił gdzieś wyżej. Tylko po co? Skoro innym pasuje nawet dostać nagrodę "w czystym worku na śmieci".
cb656
Ładna marka po dwóch latach, skoro straszą mnie Tobą i "pozamiataniem" tematu
Wypowiedź była edytowana 4 razy.
Niebieska_Laguna
Postów 2054
Data rejestracji 24.02.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do drugiej kwestii, miałam dzwonić do centrali E.Lecler, że zmywarka nie była na palecie? Tylko po co. Nowa, nieuszkodzona, żadnej ryski. Wyświetlacz, pokrętła zapieczętowane. Dotarła bezpiecznie do domu, potem do klienta. Szkoda nerwów i czasu, bo to przecież niczego nie zmienia. Ani produkt nie jest uszkodzony, ani używany, ani nie obniża to jego wartości. Z Albedo zestaw śniadaniowy przyszedł w oryginalnych pudełkach, które nie były nawet zaklejone taśmą. W środku wszystko w najlepszym porządku, w foliach, w styropianowych formach. I miałam zwracać nagrodę z powodu braku jakiegoś zapieczętowania, które w tym przypadku jest zbędne? Tyle już takich rzeczy sprzedałam i nikt nigdy nie miał z tym problemu. I zdecydowanie popadasz w skrajność. Bo co innego dostać ewentualnie otwarte opakowanie, z którego ktoś wyciągał nagrodę i nawet jej nie włożył na miejsce tak jak powinien. A co innego jak rozsyłają nagrody tak jak dostają od producentów/sklepów. Sama pracuję w miejscu, gdzie nie mam wpływu na to jak wyglądają usługi i produkty, które dostarczam klientom, a ludzie i tak tego nie rozumieją. Domagają się rzeczy, których nie ma w ofercie. I skargi też płyną, ale na szczęście nikt nie bierze ich na poważnie. Bo co mam zrobić? Pojechać do Chin do fabryki i stworzyć komuś model telefonu na jego specjalne życzenie? Przecież bez problemu mógłbyś korzystać z tego głośnika albo go sprzedać. Więc po co kłócić się o jakąś taśmę? Nikt jej po złości nie odkleił, widocznie tak zapakował producent, a w agencji pewnie nikt nie używał tego głośnika
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
violka88
Postów 2682
Data rejestracji 19.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo mnie od wczoraj stronka nie działa, nawet na różnych przeglądarkach
apoccalipsa
Postów 6460
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nikopl
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie kwestionowałem długości konkursu (bo sam się zakończył), a ponad miesiąc czasu do losowania rezerw. To jest różnica i jeśli ktoś uważa, że miesiąc po zakończeniu jest krótkim odstępem, to nie potrafię tego zrozumieć chyba. Skoro termin na wysłanie zdjęcia kodu (z opakowania) wynosi 72h, to spokojnie mogli 4 dnia po zakończeniu konkursu wylosować rezerwy.
W odróżnieniu od innych wrogo nastawionych do mnie kobiet, nie napiszę Ci co powinnaś zrobić. Jednak warto zrozumieć, że jeżeli są ludzie, którym i w worku po śmieciach nagroda by odpowiadała, tak po drugiej stronie jestem ja i uważam takie wypowiedzi za żart. Dalej to już wylewasz żale na swoją pracę i klientów, a to już mnie nie interesuje. Skoro chcesz komuś zrobić nowy model produktu, bo jest słabo zapakowany, to również tego nie rozumiem.
cb656
Nie znam Cię i nigdzie tego nie stwierdziłem. Jeżeli wśród VIP są te lajkujące się wzajemnie kobiety, to ja wolę być sporo niżej.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
nikopl
Postów 11
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cherry_coke
Postów 1908
Data rejestracji 16.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma takiego wymogu/obowiązku/przepisu aby kartonik głośnika czy innej rzeczy był zaklejony bez możliwości otwarcia produktu wcześniej. Niektóre firmy to stosują, jednak jest to ich wybór a nie obowiązek. Dlatego uważam reklamację za bezzasadną, a produkt za pełnowartościowy.
A tak w ogóle dlaczego zależy Ci żeby kartonik był zaklejony?
Everything will be okay in the end. If it\'s not okay, it\'s not the end.
Monika11
Postów 7737
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
@gnieszk@
Postów 3719
Data rejestracji 05.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zwycięzcy to przegrani, którzy spróbowali o jeden raz więcej
carissma
Postów 1840
Data rejestracji 08.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.\"
@gnieszk@
Postów 3719
Data rejestracji 05.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kamil17
Postów 778
Data rejestracji 17.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: poprostuanette
violka88
Postów 2682
Data rejestracji 19.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
migi
Postów 794
Data rejestracji 02.06.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasem najlepszym komentarzem jest milczenie.
migi
Postów 794
Data rejestracji 02.06.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale skąd takie info o zmianie? Wchodzę w regulamin i jest Branders Sp. z o. o. ul.Twarda 18