Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nkba

#6420824 Napisano: 26.10.2017 12:51:48
Po pytaniu odnośnie wysyłki nagród z loterii Bambino weszłam sobie na stronke i...
"Z uwagi na niespełnienie warunków Regulaminu Loterii
przez wylosowanych Uczestników, Nagroda I Stopnia nie mogła zostać przyznana".
emotka
0 0

jokan

#6420826 Napisano: 26.10.2017 12:57:38
nkba napisał(a):

Po pytaniu odnośnie wysyłki nagród z loterii Bambino weszłam sobie na stronke i... "Z uwagi na niespełnienie warunków Regulaminu Loterii
emotka

no ale zanęta na jeleni była...emotka

assal

#6420828 Napisano: 26.10.2017 13:01:16
Nkba: To oznacza, że laureat i osoba rezerwowa nie odesłały właściwego paragonu.
Jeśli nie było wcześniej ustalone, że będzie dłuższa lista rezerwowa, Organizator musi wystąpić do Izby Celnej o zgodę na kolejne losowania - to trochę papierkowej roboty, więc dlaczego mają sobie dokładać?
Albedo dawniej potrafiło się w takie coś bawić, ale to przeciąga zamknięcie konkursu nawet o pół roku. Wiele osób już paragonów nie ma, bo według regulaminu minął ostateczny termin wręczenia nagród. 
Nie wiem, jakie były zasady loterii, ale jeśli bramki, to wiele osób, zanim zdecyduje się na granie, puszcza sobie takie ślepe losy, by sprawdzić, czy jest sens w coś takiego się bawić. 
Dlatego wiele nagród nie zostaje dziś w takich loteriach wydanych. 
1 nkba 0

defed

#6420829 Napisano: 26.10.2017 13:02:19
nkba napisał(a):

Po pytaniu odnośnie wysyłki nagród z loterii Bambino weszłam sobie na stronke i... "Z uwagi na niespełnienie warunków Regulaminu Loterii
emotka

Gdy nagroda z kategorii HOT, to wtedy niektórym odwala, ślą po sto zgłoszeń z jednym paragonem na różne numery, drukują paragony itp. Poza tym taka nagroda kusi wykluczonych regulaminem, aby zagrać. A może po prostu laureat nie zdążył się odezwać... W każdym razie im lepsza nagroda, tym więcej pomysłów na przekręty emotka
2 nkba, jokan 0

staszek

#6420832 Napisano: 26.10.2017 13:06:08
Dobrze rozumiem, że zgodnie z aneksem do regulaminu konkursu Duracell, baterie można teraz kupić wszędzie?
http://www.rycerz...racell_regulamin.pdf
0 0

pokrzywa30

#6420833 Napisano: 26.10.2017 13:07:54
ewelinka-017017 napisał(a):

ewelinka-017017 napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

Cz ktoś oczekuje desperadosa? po informacji od Bulbaoo że jedzie, do mnie tak niby jedzie od 13 października, mało tego pani z inpost dzwoniła z zapytaniem czy otrzymałam paczkę na informację stwierdziła że w takim razie dojdzie jutro tj. 24 października i dalej nic najgorsze że nawet nie dostałam maila z Inpost i nie mam numeru przesyłki więc w sumie nic się nie dowiem

mam to samo z tym,że @ 11.10 i nie widać paczki.Nie ma nr przesyłki nie wiem z kim się kontaktować.Wczoraj pisałam do bubalo,ale nie odpisali.

można zadzwonić do inPist i się dopytać o przesyłke bez nr przesyłki??

Dzwoniłam do Inpost i pisałam mail bez numeru przesyłki Pani nie widzi takiej przesyłki i nie może jej wyszukać po innych danych
0 0

tadziuuu

#6420835 Napisano: 26.10.2017 13:08:58
pokrzywa30 napisał(a):

Cz ktoś oczekuje desperadosa? po informacji od Bulbaoo że jedzie, do mnie tak niby jedzie od 13 października, mało tego pani z inpost dzwoniła z zapytaniem czy otrzymałam paczkę na informację stwierdziła że w takim razie dojdzie jutro tj. 24 października i dalej nic najgorsze że nawet nie dostałam maila z Inpost i nie mam numeru przesyłki więc w sumie nic się nie dowiem

Było info z Bubalo że paczka pójdzie i dopiero po kilku dniach info z inposta że paczka jedzie. Jeśli dzwonili to zadzwoń do nich i niech podadzą numer wysyłki. 

Inna najbardziej prawdopodobna możliwość to taka że rozbili piwo i poszło na zwrot a to oczekiwanie wydłuży. Niestety lubi im się coś rozwalić. Miałem raz sytuację z innym piwem kiedy kurier zostawił awizo mimo że w domu byłem. W firmie paczki nie było na samochodzie również a po awanturze okazało się że rozbili paczkę i poleciał zwrot a chcieli wziąć mnie na przeczekanir z tym awizo emotka  
0 0

nkba

#6420836 Napisano: 26.10.2017 13:09:49
assal defed tak, ja wiem o tym emotka Chodziło mi o to, że to kolejny raz... Teraz spojrzałam na swoje paragony - ładne, widoczne... nie wylosowane... emotka
1 defed 0

jokan

#6420837 Napisano: 26.10.2017 13:10:42
assal napisał(a):

Nkba: To oznacza, że laureat i osoba rezerwowa nie odesłały właściwego paragonu.Jeśli nie było wcześniej ustalone, że będzie dłuższa lista rezerwowa, Organizator musi wystąpić do Izby Celnej o zgodę na kolejne losowania - to trochę papierkowej roboty, więc dlaczego mają sobie dokładać?
Albedo dawniej potrafiło się w takie coś bawić, ale to przeciąga zamknięcie konkursu nawet o pół roku. Wiele osób już paragonów nie ma, bo według regulaminu minął ostateczny termin wręczenia nagród. 
Nie wiem, jakie były zasady loterii, ale jeśli bramki, to wiele osób, zanim zdecyduje się na granie, puszcza sobie takie ślepe losy, by sprawdzić, czy jest sens w coś takiego się bawić. 

ja nie wiem jak bylo faktycznie, ale z tego co widzialam, to na forum 1 osoba sie chwalila zestawem Bambino ...to chyba cos nie za duzo, albo malo osob gralo?
1 nkba 0

jokan

#6420842 Napisano: 26.10.2017 13:28:54
koniczynka123 napisał(a):

assal napisał(a):

Nkba: To oznacza, że laureat i osoba rezerwowa nie odesłały właściwego paragonu.Jeśli nie było wcześniej ustalone, że będzie dłuższa lista rezerwowa, Organizator musi wystąpić do Izby Celnej o zgodę na kolejne losowania - to trochę papierkowej roboty, więc dlaczego mają sobie dokładać?Albedo dawniej potrafiło się w takie coś bawić, ale to przeciąga zamknięcie konkursu nawet o pół roku. Wiele osób już paragonów nie ma, bo według regulaminu minął ostateczny termin wręczenia nagród. 

Tutaj właśnie były bramki,ja na kilkanaście paragonów nic nie trafiłam. Dla mnie to porąbany pomysł z tymi bramkami emotka
 A zwycięzców mieli informować tylko e-mailowo i to 1 raz więc jak ktoś nie odczytał @ w regulaminowym terminie albo (tak jak mi) poczta odrzuca to co uważa za spam to nawet człowiek nie miał szans dowiedzieć się, że wygrał emotka

wiem, ze bramki, ale np. w lubisiach czy Ferrero tez sa bramki, a duzo wiecej osob sie chwalilo wygrana....
0 0

bethan

#6420843 Napisano: 26.10.2017 13:32:06
staszek napisał(a):

Dobrze rozumiem, że zgodnie z aneksem do regulaminu konkursu Duracell, baterie można teraz kupić wszędzie?http://www.rycerz...racell_regulamin.pdf

Tak.
1 staszek 0

assal

#6420851 Napisano: 26.10.2017 13:36:26
W bambino też ileś osób stąd pisało o nagrodzie - nie tak mało jak na loterię  emotka  
0 0

andziulka21

#6420858 Napisano: 26.10.2017 13:46:34
bethan napisał(a):

staszek napisał(a):

Dobrze rozumiem, że zgodnie z aneksem do regulaminu konkursu Duracell, baterie można teraz kupić wszędzie?http://www.rycerz...racell_regulamin.pdf

Tak.

Czyli dowolne baterie duracell w dowolnym sklepie, niekoniecznie z tej listy?
0 0

bethan

#6420861 Napisano: 26.10.2017 13:49:41
andziulka21 napisał(a):

Yes.

lager

#6420870 Napisano: 26.10.2017 14:11:09
andziulka21 napisał(a):

bethan napisał(a):

staszek napisał(a):

Tak.

A gdzie Wy widzicie aneks?emotka
0 0

lolka182

#6420873 Napisano: 26.10.2017 14:15:09
Czy korzystał ktoś z Refundera ze Streetcom ? 
Jak zrobię zakupy za 45 zł to faktycznie tyle zwrócą mi na konto ? 
0 0

monnikk

#6420874 Napisano: 26.10.2017 14:16:19
lager napisał(a):

A gdzie Wy widzicie aneks? emotka

W podanym wyżej linku pierwsza strona regulaminu zaczyna się od słowa aneks
1 lager 0

cherry_coke

#6420876 Napisano: 26.10.2017 14:18:27
lolka182 napisał(a):

Czy korzystał ktoś z Refundera ze Streetcom ? Jak zrobię zakupy za 45 zł to faktycznie tyle zwrócą mi na konto ? 

Tak. Ja nawet korzystam z tej platformy nadal emotka  
0 0

lager

#6420883 Napisano: 26.10.2017 14:36:44
cherry_coke napisał(a):

lolka182 napisał(a):

Czy korzystał ktoś z Refundera ze Streetcom ? Jak zrobię zakupy za 45 zł to faktycznie tyle zwrócą mi na konto ? 

Mnie tylko zastanawia czy szybko zwracają kaskę czy trzeba czekać tygodniami?
0 0

andziulka21

#6420884 Napisano: 26.10.2017 14:41:04
lager napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

lolka182 napisał(a):

Mnie tylko zastanawia czy szybko zwracają kaskę czy trzeba czekać tygodniami?

Zależy chyba od sklepu.. zamaeialam na zalando i na zwrot czekalam 65 dni emotka
0 0