Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kukunamuniu

#6421130 Napisano: 27.10.2017 07:49:18
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś w ogóle wygrywa w tych loteriach glade, kiwi, paczka sprzątaczka /czy jak to tam się zwie/ ? Akcja trwa już ponad miesiąc, a na forum pochwaliło się zaledwie parę osób /chyba na palcach jednej ręki można zliczyć/...  emotka emotka

Mnie bardziej Prince Polo ciekawi, że tak mało osób stąd udało się cokolwiek trafić... 
0 0

lager

#6421131 Napisano: 27.10.2017 07:54:49
kukunamuniu napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy ktoś w ogóle wygrywa w tych loteriach glade, kiwi, paczka sprzątaczka /czy jak to tam się zwie/ ? Akcja trwa już ponad miesiąc, a na forum pochwaliło się zaledwie parę osób /chyba na palcach jednej ręki można zliczyć/...  emotka emotka

Mnie bardziej Prince Polo ciekawi, że tak mało osób stąd udało się cokolwiek trafić... 

A i ferrero bardzo słabo ta edycja
0 0

cherry_coke

#6421132 Napisano: 27.10.2017 07:56:30
mariolakal napisał(a):

Ja wygrałam na samiutkim początku bon do iperfumy i paczkę sprzątaczkę. To były pierwsze dni. Niestety kolejne edycje pokazują, że będzie tylko gorzej, a oszuści zacierają ręce. 
1 kkbt 0

Jasminum

#6421135 Napisano: 27.10.2017 08:12:10
kukunamuniu napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Ja na 20 kodów w Prince Polo nic nie ugrałem. Nagród jest bardzo mało jak na tak znaną markę. Nie dziwiły mnie więc komunikaty o kolejnej nieudanej próbie. Nagroda główna kusi, lecz moim zdaniem firma mogłaby się pokusić o więcej tych nagród pieniężnych w drodze losowania na koniec
0 0

kukunamuniu

#6421139 Napisano: 27.10.2017 08:20:35
Jasminum napisał(a):

kukunamuniu napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Ja na 20 kodów w Prince Polo nic nie ugrałem. Nagród jest bardzo mało jak na tak znaną markę. Nie dziwiły mnie więc komunikaty o kolejnej nieudanej próbie. Nagroda główna kusi, lecz moim zdaniem firma mogłaby się pokusić o więcej tych nagród pieniężnych w drodze losowania na koniec

Ja jak w połowie września zobaczyłam opakowania promocyjne to od razu kilkanaście kupiłam, żeby pierwszego dnia loterii zgłosić. Z głupią nadzieją, że chociaż stówkę trafię. I nic. Od tej pory sporadycznie coś puszczę, ale ostatnio już nie widuje w swoim Carrefourze czy jeszcze innym sklepie Prince Polo w promocyjnym opakowaniu.  emotka
0 0

yreks

#6421149 Napisano: 27.10.2017 08:52:43
mariolakal napisał(a):

Wystarczy popatrzec na wyniki ze cos tu smierdzi. Te same nr. Lub nr paragonow przypadajace po sobie. W pierwszej paczce sprzataczce na forum bylo kilka nagrod dziennie. Wtedy organizato byl chyba inny.  Pamietam tez ze przy okazji poprzedniego glade ktos znalazl uzytkownika ktory sprzedawalo podobno te rowery na allegro
0 0

kasjopeja

#6421375 Napisano: 27.10.2017 15:09:56
Czy ktoś się może orientuje czy ta karta unlimited która można wygrać z LAY'S do Cinema City  jest imienna? I  tylko osoba która  wygrała może na nia wejść ?
0 0

lolka182

#6421390 Napisano: 27.10.2017 15:21:33
kasjopeja napisał(a):

Czy ktoś się może orientuje czy ta karta unlimited która można wygrać z LAY'S do Cinema City  jest imienna? I  tylko osoba która  wygrała może na nia wejść ?

tak, tam trzeba nawet zdjęcie osoby użytkującej zarejestrować więc inna osoba nie wejdzie - przy wejsciu sprawdzają lub powinni dowód osobisty
1 kasjopeja 0

anialistopad

#6421423 Napisano: 27.10.2017 16:07:53
Nescafe jeszcze ida smsy czy wszystko poszlo na raz?
1 Mila26 0

glena

#6421428 Napisano: 27.10.2017 16:11:50
kasjopeja napisał(a):

Tylko osoba na którą ZAREJESTROWANA zostanie karta może z niej korzystać. Od Avanti przyjdzie kod do zarejestrowania karty na stronie CC i tam podaje się dane, nie muszą być tej osoby która wygrała.

rufus

#6421438 Napisano: 27.10.2017 16:18:29
NESCAFE W ZABCE - W regulaminie jest napisane by dolaczyc zdjecie skan zwycieskiego paragonu. Tylko skad mam wiedziec ktory jest zwycieski jesli wyslalem kilka zgloszen?
0 0

luko922

#6421479 Napisano: 27.10.2017 16:45:00
Ah, ten ZEG - oni tak lubią trzymać w niepewności z tymi nagrodami... emotka

apoccalipsa

#6421480 Napisano: 27.10.2017 16:45:39
rufus napisał(a):

NESCAFE W ZABCE - W regulaminie jest napisane by dolaczyc zdjecie skan zwycieskiego paragonu. Tylko skad mam wiedziec ktory jest zwycieski jesli wyslalem kilka zgloszen?

ja miałam 2 i odesłałam 2
1 rufus 0

agakaz2

#6421515 Napisano: 27.10.2017 17:40:03
dziś zamówiłam cross i już mam info o nadaniu paczki. ekspresowo
0 0

edzia21

#6421544 Napisano: 27.10.2017 18:42:11
mietowa napisał(a):

Uspokójcie mnie, bo zaczynam panikować. Jeśli w regulaminie nie ma wyjaśnione, gdzie jest numer paragonu, to który należy podać: ten na prawo od daty czy nr transakcji na dole? Panikuję, że nie dostanę mojej pralki  emotka

u AKON ten po prawej u góry (obok daty)
0 0

joan

#6421546 Napisano: 27.10.2017 18:43:38
mietowa napisał(a):

Uspokójcie mnie, bo zaczynam panikować. Jeśli w regulaminie nie ma wyjaśnione, gdzie jest numer paragonu, to który należy podać: ten na prawo od daty czy nr transakcji na dole? Panikuję, że nie dostanę mojej pralki  emotka

"Przyjęło się", że w przypadku braku innych ustaleń - nr paragonu to ten naprzeciwko daty emotka
0 0

mietowa

#6421548 Napisano: 27.10.2017 18:45:26
joan napisał(a):

mietowa napisał(a):

"Przyjęło się", że w przypadku braku innych ustaleń - nr paragonu to ten naprzeciwko daty emotka

Dziękuję! emotka :) 
0 0

Gość: julia1264

#6421551 Napisano: 27.10.2017 18:53:12
wrrrryyy napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

lager napisał(a):

Kiedy powinny być wyniki 1 etapu konkursu douglas?

Na ich facebooku zaczyna się kroić afera. Douglas twierdzi, że niby 1 etap juz poinformowany. No i dziewczyny tam piszą, ze mają info jakoby auto trafiło do kobiety z agencji

Ale to chyba z konkursu  poprzedniego... pusza ze oglasza zgodnie z regulaminem Ok wiem ze nie mam szans na samochód. W reg nie zabraniaja grac osobom z agencji. Na forum tez jest osoba powiazana z agencja i tez wygrywa. Skoro maja lekkie pioro to beda wygrywali. Jezeli czepiacie sie douglasa to powinniscie czepiac sie innych tez. Niech wygra najlepszy

Jasne, że regulamin nie zabrania udziału osobom pracującym we wszelakich agencjach emotka Ale było by miło zobaczyć wyniki, przeczytać te wybitne teksty. Tylko wtedy mogło by się okazać, że „lekkie pióro” Pani z Marketingu inspirowanejest  bogatą bazą haseł nadesłanych przez innych, może również przez Ciebie emotka
A tak, gdy przy poprzednim konkursie zrobiło sie zamieszanie, to nawet fotorelacja z wręczenia nagród błyskawicznie zniknęła.

Potem na wykop.pl i proszę jakoś udało się coś ugrać  http://perla.pl/a...rsu-z-perla-na-bali/
0 0

edzia21

#6421553 Napisano: 27.10.2017 18:56:43
julia1264 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

lager napisał(a):

Kiedy powinny być wyniki 1 etapu konkursu douglas?

Na ich facebooku zaczyna się kroić afera. Douglas twierdzi, że niby 1 etap juz poinformowany. No i dziewczyny tam piszą, ze mają info jakoby auto trafiło do kobiety z agencji

Ale to chyba z konkursu  poprzedniego... pusza ze oglasza zgodnie z regulaminem Ok wiem ze nie mam szans na samochód. W reg nie zabraniaja grac osobom z agencji. Na forum tez jest osoba powiazana z agencja i tez wygrywa. Skoro maja lekkie pioro to beda wygrywali. Jezeli czepiacie sie douglasa to powinniscie czepiac sie innych tez. Niech wygra najlepszy

Jasne, że regulamin nie zabrania udziału osobom pracującym we wszelakich agencjach emotka Ale było by miło zobaczyć wyniki, przeczytać te wybitne teksty. Tylko wtedy mogło by się okazać, że „lekkie pióro” Pani z Marketingu inspirowanejest  bogatą bazą haseł nadesłanych przez innych, może również przez Ciebie emotka A tak, gdy przy poprzednim konkursie zrobiło sie zamieszanie, to nawet fotorelacja z wręczenia nagród błyskawicznie zniknęła.

Potem na wykop.pl i proszę jakoś udało się coś ugrać  http://perla.pl/a...rsu-z-perla-na-bali/

Z tym "wykopem.pl" to radziłabym uważać, bo za bezpodstawne oskarżenie sprawa może zakończyć sie w sądzie emotka
1 kamyk101 0

Paulla95

#6421555 Napisano: 27.10.2017 18:58:35
Pomocy? Konkurs w Lubisie co godzine do wygrania kalosze. Co równą godzinę? 15?16?17 itd... Czyli ajk wpisze np. o 16:30 to mogę sobie pomarzyć czy nie ma ustalonej godizny? 
EDIT: CO DO LUBISIÓW to już doczytałam w regulaminie, że organizator wybiera kiedy otwiera bramki i zamyka emotka  

W prince Polo dziennie mozna wygrać i tam też, ale o równej 00:00 prawda? Czy źle myślę? 
0 0