Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kaskaderka1

#6420888 Napisano: 26.10.2017 14:48:53
lager napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

bethan napisał(a):

staszek napisał(a):

Dobrze rozumiem, że zgodnie z aneksem do regulaminu konkursu Duracell, baterie można teraz kupić wszędzie?http://www.rycerz...racell_regulamin.pdf

Tak.

Czyli dowolne baterie duracell w dowolnym sklepie, niekoniecznie z tej listy?

A gdzie Wy widzicie aneks? emotka

Ale wyszczególnione są sklepy w regulaminie .Tylko tyle sklepów bierze udział ?
0 0

monisss

#6420891 Napisano: 26.10.2017 14:53:24
andziulka21 napisał(a):

lager napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

lolka182 napisał(a):

Czy korzystał ktoś z Refundera ze Streetcom ? Jak zrobię zakupy za 45 zł to faktycznie tyle zwrócą mi na konto ? 

Tak. Ja nawet korzystam z tej platformy nadal emotka  

Mnie tylko zastanawia czy szybko zwracają kaskę czy trzeba czekać tygodniami?

Zależy chyba od sklepu.. zamaeialam na zalando i na zwrot czekalam 65 dni emotka

ja zamawialam z eobuwie.. i nie mam nic na koncie?! mozecie mi podpowiedziec czy powinnam miec info ze czeka na potwierdzenie czy cos? milion razy przechodzilam ze strony refundera, nawet ten programik sobie zainstalowalam.. ale juz nie wiem czy mi zaliczylo ta transakcje czy nie emotka wydalam nie malo emotka  
0 0

asiunia260

#6420892 Napisano: 26.10.2017 14:58:16
monisss napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

lager napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

lolka182 napisał(a):

Czy korzystał ktoś z Refundera ze Streetcom ? Jak zrobię zakupy za 45 zł to faktycznie tyle zwrócą mi na konto ? 

Zależy chyba od sklepu.. zamaeialam na zalando i na zwrot czekalam 65 dni emotka

ja zamawialam z eobuwie.. i nie mam nic na koncie?! mozecie mi podpowiedziec czy powinnam miec info ze czeka na potwierdzenie czy cos? milion razy przechodzilam ze strony refundera, nawet ten programik sobie zainstalowalam.. ale juz nie wiem czy mi zaliczylo ta transakcje czy nie emotka wydalam nie malo emotka  

Ja też robiłam zakupy na eobuwie, pojawia się na twoim koncie w refunderze w zakładce "nadchodzące zwroty" kwota zwrotu za zakup + 45 zł ze Streetcom, to chyba może trwać kilka godzin, zależy jak szybko sklep potwierdzi twoją wpłatę. 

Zwrotu na konto jeszcze nie dostałam, a robiłam zakupy 1.10.
0 0

monisss

#6420895 Napisano: 26.10.2017 15:02:17
asiunia260 napisał(a):

monisss napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

lager napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

lolka182 napisał(a):

Ja też robiłam zakupy na eobuwie, pojawia się na twoim koncie w refunderze w zakładce "nadchodzące zwroty" kwota zwrotu za zakup + 45 zł ze Streetcom, to chyba może trwać kilka godzin, zależy jak szybko sklep potwierdzi twoją wpłatę. Zwrotu na konto jeszcze nie dostałam, a robiłam zakupy 1.10.

czyli lipa ;( ja robilam ze 3 tyg temu emotka
0 0

asiunia260

#6420904 Napisano: 26.10.2017 15:09:47
monisss napisał(a):

asiunia260 napisał(a):

monisss napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

lager napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

lolka182 napisał(a):

Ja też robiłam zakupy na eobuwie, pojawia się na twoim koncie w refunderze w zakładce "nadchodzące zwroty" kwota zwrotu za zakup + 45 zł ze Streetcom, to chyba może trwać kilka godzin, zależy jak szybko sklep potwierdzi twoją wpłatę. Zwrotu na konto jeszcze nie dostałam, a robiłam zakupy 1.10.

czyli lipa ;( ja robilam ze 3 tyg temu emotka

No nie, to mi w oczekiwanych zwrotach pojawiło się za godzinę od zakupów.
A tak zapytam, założyłaś konto przez link od streetcom i na maila na którego masz u nich konto? (chociaż nie wiem czy akurat ten sam mail jest wymogiem)
0 0

andziulka21

#6420907 Napisano: 26.10.2017 15:12:39
monisss napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

lager napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

lolka182 napisał(a):

Zaloguj się na konto refundera, tam będziesz miała wypisane zarejestrowane transakcje 
0 0

Gość: poprostuanette

#6420923 Napisano: 26.10.2017 15:27:02
Kiedy powinny być wyniki 1 etapu konkursu douglas?
0 0

luko922

#6421010 Napisano: 26.10.2017 19:17:00
Dobrze myślę, że jutro powinny być wyniki Nescafe w Żabce? emotka  

moskala22

#6421013 Napisano: 26.10.2017 19:24:46
luko922 napisał(a):

Dobrze myślę, że jutro powinny być wyniki Nescafe w Żabce? emotka  

mam nadzieję że będą jutro emotka
0 0

lager

#6421027 Napisano: 26.10.2017 19:54:03
poprostuanette napisał(a):

Na ich facebooku zaczyna się kroić afera. Douglas twierdzi, że niby 1 etap juz poinformowany. No i dziewczyny tam piszą, ze mają info jakoby auto trafiło do kobiety z agencji
0 0

monkakk

#6421030 Napisano: 26.10.2017 20:00:24
lager napisał(a):

Na ich facebooku zaczyna się kroić afera. Douglas twierdzi, że niby 1 etap juz poinformowany. No i dziewczyny tam piszą, ze mają info jakoby auto trafiło do kobiety z agencji

Czyli powtórka z rozrywki emotka W poprzedniej edycji jeden z samochodów zgarnęła dziewczyna zajmująca się m.in. organizacją konkursów promocyjnych zawodowo (m.in. pracowała w Albedo:)). Druga też coś miała za uszami ale już nie śledziłam tematu emotka
2 mia, ZetZ 0

edzia21

#6421032 Napisano: 26.10.2017 20:01:17
lager napisał(a):

Powtórka z rozrywki? We wcześniejszej edycji jednym z aut odjechała była pracownica Albedo...niby brak powiązań, ale zawsze to Świat Marketingu emotka

maryam

#6421038 Napisano: 26.10.2017 20:29:34
lager napisał(a):

hi, hi to chyba było w poprzedniej edycji..emotka
0 0

jokan

#6421039 Napisano: 26.10.2017 20:39:28
maryam napisał(a):

lager napisał(a):

hi, hi to chyba było w poprzedniej edycji.. emotka

czyli powtorka z rozrywki?
0 0

evita

#6421040 Napisano: 26.10.2017 20:40:50
superloser napisał(a):

Twoje zgloszenie odpadło juz po wylosowaniu. 
Mozesz na DOM wygrac - 10zl, lodówke oraz samochód - na 3 różne paragony.

Ale jak to praktycznie wygląda to???
W tyg 1 wygrywasz 10zl . Twój Mąż jak ma ten sam adres juz 10zl NIE dostanie jesli tez miał 10zl. A jego zgłoszenie idzie do kosza. 

W tyg. 2 jak zagrasz na 2 mustardy, znów Was wylosują to tracisz lost na samochód.  
Nie ma szansy by losy wróciły do losowania, bo przeciez zgloszenie przez Ciebie nie zostało zweryfikowane. 

Dzięki wielkie za wytłumaczenie! Się zniechęciłam chyba. Chciałam jako jedna osoba, raz, bez ryb i innych, zagrać o lodówkę i widać przepadło. Choć nęci mnie musztarda figowa i miodowa emotka Jadł ktoś? Najwyżej kupię jeszcze. Skoro jest nadzieja.
Bo rozumiem z tego, że kolejnym zgłoszeniem (przy obecnej wygranej 10 zł), nie biorę już udziału w losowaniach dziennych, tylko tygodniowych i ew. głównej?

Jak pokręciłam, przepraszam, ogarniam się właśnie konkursowo.
Dzięki wielkie superloser.

EDIT:

1. Czyli Ci, co nie dostali 10 zł, niech się cieszą - ich los na loterię dot. lodówki i autka kosztował  póki co jedną musztardę (czy tam sos tatarski)
2. Ci co wygrali dychę, muszą: ograniczyć się na adres gosp. dom. już i zakupić kolejny produkt (np. kolejną musztardę emotka )

Gość: poprostuanette

#6421042 Napisano: 26.10.2017 20:42:36
lager napisał(a):

Ale to chyba z konkursu  poprzedniego... pusza ze oglasza zgodnie z regulaminem 

Ok wiem ze nie mam szans na samochód. W reg nie zabraniaja grac osobom z agencji. Na forum tez jest osoba powiazana z agencja i tez wygrywa. Skoro maja lekkie pioro to beda wygrywali. Jezeli czepiacie sie douglasa to powinniscie czepiac sie innych tez. Niech wygra najlepszy
1 mia 0

wrrrryyy

#6421046 Napisano: 26.10.2017 21:18:30

lager napisał(a):

Ale to chyba z konkursu  poprzedniego... pusza ze oglasza zgodnie z regulaminem Ok wiem ze nie mam szans na samochód. W reg nie zabraniaja grac osobom z agencji. Na forum tez jest osoba powiazana z agencja i tez wygrywa. Skoro maja lekkie pioro to beda wygrywali. Jezeli czepiacie sie douglasa to powinniscie czepiac sie innych tez. Niech wygra najlepszy

Jasne, że regulamin nie zabrania udziału osobom pracującym we wszelakich agencjach emotka Ale było by miło zobaczyć wyniki, przeczytać te wybitne teksty. Tylko wtedy mogło by się okazać, że „lekkie pióro” Pani z Marketingu inspirowane
jest  bogatą bazą haseł nadesłanych przez innych, może również przez Ciebie emotka
A tak, gdy przy poprzednim konkursie zrobiło sie zamieszanie, to nawet fotorelacja z wręczenia nagród błyskawicznie zniknęła.

kukunamuniu

#6421048 Napisano: 26.10.2017 21:22:41

lager napisał(a):

Ale to chyba z konkursu  poprzedniego... pusza ze oglasza zgodnie z regulaminem Ok wiem ze nie mam szans na samochód. W reg nie zabraniaja grac osobom z agencji. Na forum tez jest osoba powiazana z agencja i tez wygrywa. Skoro maja lekkie pioro to beda wygrywali. Jezeli czepiacie sie douglasa to powinniscie czepiac sie innych tez. Niech wygra najlepszy

Ja to czasami wolę nie wiedzieć jakie zgłoszenia wygrywają. Zdarzyło mi się przeczytać w konkursach wygrane odpowiedzi....albo bez szału (ok, wiem, o gustach się nie dyskutuje), albo z błędami stylistycznymi, albo ot, zwykłe zdanie czy branie na litość itp. I od tej pory żyję zasadą "Im mniej wiem, tym lepiej". emotka

Gość: mariolakal

#6421118 Napisano: 27.10.2017 02:03:37
Czy ktoś w ogóle wygrywa w tych loteriach glade, kiwi, paczka sprzątaczka /czy jak to tam się zwie/ ? Akcja trwa już ponad miesiąc, a na forum pochwaliło się zaledwie parę osób /chyba na palcach jednej ręki można zliczyć/... emotka emotka

notta

#6421122 Napisano: 27.10.2017 06:48:11
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś w ogóle wygrywa w tych loteriach glade, kiwi, paczka sprzątaczka /czy jak to tam się zwie/ ? Akcja trwa już ponad miesiąc, a na forum pochwaliło się zaledwie parę osób /chyba na palcach jednej ręki można zliczyć/...  emotka emotka

Zagralam w każdej loterii po jednym lub po 2 paragony i póki co wygralam tylko produkty kiwi. W poprzednich edycjach nic nie wygralam.. 
0 0