Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

benasia

#6421558 Napisano: 27.10.2017 19:02:39
Nivea z Kaufa tylko 1 osoba sie pochwalila? Czy wyniki gdzies sa widoczne?
1 andii 0

Gość: julia1264

#6421567 Napisano: 27.10.2017 19:19:06
edzia21 napisał(a):

julia1264 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

lager napisał(a):

Kiedy powinny być wyniki 1 etapu konkursu douglas?

Na ich facebooku zaczyna się kroić afera. Douglas twierdzi, że niby 1 etap juz poinformowany. No i dziewczyny tam piszą, ze mają info jakoby auto trafiło do kobiety z agencji

Ale to chyba z konkursu  poprzedniego... pusza ze oglasza zgodnie z regulaminem Ok wiem ze nie mam szans na samochód. W reg nie zabraniaja grac osobom z agencji. Na forum tez jest osoba powiazana z agencja i tez wygrywa. Skoro maja lekkie pioro to beda wygrywali. Jezeli czepiacie sie douglasa to powinniscie czepiac sie innych tez. Niech wygra najlepszy

Jasne, że regulamin nie zabrania udziału osobom pracującym we wszelakich agencjach emotka Ale było by miło zobaczyć wyniki, przeczytać te wybitne teksty. Tylko wtedy mogło by się okazać, że „lekkie pióro” Pani z Marketingu inspirowanejest  bogatą bazą haseł nadesłanych przez innych, może również przez Ciebie emotka A tak, gdy przy poprzednim konkursie zrobiło sie zamieszanie, to nawet fotorelacja z wręczenia nagród błyskawicznie zniknęła.

Potem na wykop.pl i proszę jakoś udało się coś ugrać  http://perla.pl/a...rsu-z-perla-na-bali/

Z tym "wykopem.pl" to radziłabym uważać, bo za bezpodstawne oskarżenie sprawa może zakończyć sie w sądzie  emotka

Nie mój problem, nie ja się tam udałam
0 0

edzia21

#6421570 Napisano: 27.10.2017 19:23:22
superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

julia1264 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

lager napisał(a):

Na ich facebooku zaczyna się kroić afera. Douglas twierdzi, że niby 1 etap juz poinformowany. No i dziewczyny tam piszą, ze mają info jakoby auto trafiło do kobiety z agencji

Ale to chyba z konkursu  poprzedniego... pusza ze oglasza zgodnie z regulaminem Ok wiem ze nie mam szans na samochód. W reg nie zabraniaja grac osobom z agencji. Na forum tez jest osoba powiazana z agencja i tez wygrywa. Skoro maja lekkie pioro to beda wygrywali. Jezeli czepiacie sie douglasa to powinniscie czepiac sie innych tez. Niech wygra najlepszy

Jasne, że regulamin nie zabrania udziału osobom pracującym we wszelakich agencjach emotka Ale było by miło zobaczyć wyniki, przeczytać te wybitne teksty. Tylko wtedy mogło by się okazać, że „lekkie pióro” Pani z Marketingu inspirowanejest  bogatą bazą haseł nadesłanych przez innych, może również przez Ciebie emotka A tak, gdy przy poprzednim konkursie zrobiło sie zamieszanie, to nawet fotorelacja z wręczenia nagród błyskawicznie zniknęła.

Potem na wykop.pl i proszę jakoś udało się coś ugrać  http://perla.pl/a...rsu-z-perla-na-bali/

Z tym "wykopem.pl" to radziłabym uważać, bo za bezpodstawne oskarżenie sprawa może zakończyć sie w sądzie  emotka

To BEZPODSTAWNIE Fundator wyskakuje z kasy na 3 dodatkowe bilety, zatrudnia notariusza  emotka  Widac jak ufa Organizatorowi.

Problem Perły nie jest mi znany - nie grałam, nie śledzę. Piszę ogólnie - ku przestrodze emotka
0 0

patyk

#6421571 Napisano: 27.10.2017 19:24:16
Naliczyłam 10 osób chwalących się wygraną z Nescafe, życzę nam wszystkim by to było akurat to 10x5000zl

edzia21

#6421572 Napisano: 27.10.2017 19:26:30
patyk napisał(a):

Naliczyłam 10 osób chwalących się wygraną z Nescafe, życzę nam wszystkim by to było akurat to 10x5000zl

I tu się mylisz, bo nagród jest znacznie więcej na forum emotka  
Puścili i główne i pocieszajki (bez rozróżnienia w eskach)
2 andii, silvia8 0

patyk

#6421575 Napisano: 27.10.2017 19:32:01
edzia21 napisał(a):

patyk napisał(a):

I tu się mylisz, bo nagród jest znacznie więcej na forum emotka  Puścili i główne i pocieszajki (bez rozróżnienia w eskach)

Policzyłam tych którzy się pochwalili na MDM, i tym życzę 5000. Wiem że bez rozróżnienia puścili emotka
0 0

mczarna

#6421577 Napisano: 27.10.2017 19:32:17
edzia21 napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

julia1264 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

lager napisał(a):

To BEZPODSTAWNIE Fundator wyskakuje z kasy na 3 dodatkowe bilety, zatrudnia notariusza  emotka  Widac jak ufa Organizatorowi.

Problem Perły nie jest mi znany - nie grałam, nie śledzę. Piszę ogólnie - ku przestrodze emotka

Jednej straszącej sądami już nie ma...Idziesz w jej ślady? emotka
1 leniuszka 0

violka88

#6421603 Napisano: 27.10.2017 20:47:53
patyk napisał(a):

edzia21 napisał(a):

patyk napisał(a):

I tu się mylisz, bo nagród jest znacznie więcej na forum emotka  Puścili i główne i pocieszajki (bez rozróżnienia w eskach)

Policzyłam tych którzy się pochwalili na MDM, i tym życzę 5000. Wiem że bez rozróżnienia puścili emotka

to mnie znów zdołowaliście emotka a to mnie znów ominęła kolejna  nagroda  ale depresyjny weekend mi się zapowiada....emotka
0 0

anialistopad

#6421604 Napisano: 27.10.2017 20:49:34
Nivea kaufland dostal ktos jeszcze teraz smsa z karta,?
0 0

joka

#6421611 Napisano: 27.10.2017 21:13:42
Czy z Carex "Czysta Kasa" jedna osoba może wygrać więcej niż jedną stówkę ? emotka  pisałam do nich i mi nieodp.
0 0

sabinka71

#6421613 Napisano: 27.10.2017 21:17:00
joka napisał(a):

Czy z Carex "Czysta Kasa" jedna osoba może wygrać więcej niż jedną stówkę ? emotka  pisałam do nich i mi nieodp.

Moim zdaniem może.
1 joka 0

Paulla95

#6421641 Napisano: 27.10.2017 23:10:24
Powiedz mi ktoś czy wpisujac kod z prince polo wyswietli mi sie ze byl juz uzyty? Ktoś mi pomieszał i nie wiem teraz które zużyłam emotka  

Edit: Bałam się, że podam kod pokaże mi że wygrałam a na maila mi później powiedzą ze wczesniej go używałam emotka  

Ale na szczęście pisze, że "ten kod został już wykorzystany" przed wysłaniem zgłoszenia emotka  
0 0

anula81

#6421669 Napisano: 28.10.2017 09:55:53
kochani czy bilety do Cinema z poprzedniego konkursu bueno są jeszcze ważne ?
0 0

kunlu

#6421672 Napisano: 28.10.2017 10:04:30
czy ma ktoś regulamin do konkursu ITM z karą, tego który trwa do dzisiaj?  strona im chyba padała, bo nie otwiera mi się ani regulamin ani info o konkursie
0 0

stamp2

#6421676 Napisano: 28.10.2017 10:24:03
kunlunija napisał(a):

czy ma ktoś regulamin do konkursu ITM z karą, tego który trwa do dzisiaj?  strona im chyba padała, bo nie otwiera mi się ani regulamin ani info o konkursie

emotka to bierzesz udział w tym konkursie za kare? emotka

Gość: kermit

#6421677 Napisano: 28.10.2017 10:25:40
stamp2 napisał(a):

kunlunija napisał(a):

emotka to bierzesz udział w tym konkursie za kare? emotka

Źle zrozumiałeś. Kara jest za udział w konkursie.
2 stamp2, andii 0

mietowa

#6421680 Napisano: 28.10.2017 10:40:16
kunlunija napisał(a):

A ja mam inne pytanie związane z tym konkursem(https://www.e-kon....html#.WfRBqWjyj4Y)- nie dostałam smsa zwrotnego po wysłaniu swojej pracy (wczoraj jakoś po 22). Dostaliście? Co zrobić w takiej sytuacji?
0 0

Jasminum

#6421692 Napisano: 28.10.2017 11:38:58
Wygrał ktoś w konkursie Wedla "Radość daje mi" nawiązując do produktów Wedla? W reg. pisze, że nie wolno zgłaszać prac z przekazem reklamowym, dopiero teraz to doczytałem...
0 0

margarittta

#6421695 Napisano: 28.10.2017 11:50:51
anula81 napisał(a):

kochani czy bilety do Cinema z poprzedniego konkursu bueno są jeszcze ważne ?

tak są ważne do grudnia! emotka
0 0

aurorcia

#6421698 Napisano: 28.10.2017 11:58:08
Jasminum napisał(a):

Wygrał ktoś w konkursie Wedla "Radość daje mi" nawiązując do produktów Wedla? W reg. pisze, że nie wolno zgłaszać prac z przekazem reklamowym, dopiero teraz to doczytałem...

U mnie wygrało jedno z Wedlem drugie bez, w regulaminach zwykle chodzi aby nie reklamować produktów innych niż te konkursowe emotka