Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Jasminum

#6421699 Napisano: 28.10.2017 12:05:19
aurorcia napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Wygrał ktoś w konkursie Wedla "Radość daje mi" nawiązując do produktów Wedla? W reg. pisze, że nie wolno zgłaszać prac z przekazem reklamowym, dopiero teraz to doczytałem...

U mnie wygrało jedno z Wedlem drugie bez, w regulaminach zwykle chodzi aby nie reklamować produktów innych niż te konkursowe emotka

Dzięki za odpowiedź, zobaczymy może coś trafię
0 0

anula81

#6421719 Napisano: 28.10.2017 13:51:34
holaaolaa napisał(a):

anula81 napisał(a):

kochani czy bilety do Cinema z poprzedniego konkursu bueno są jeszcze ważne ?

tak są ważne do grudnia! emotka

dzięki emotka
0 0

mdepfs

#6421725 Napisano: 28.10.2017 14:08:30
hej, czy jest jakiś konkurs gdzie mogę kupić pastę do zębów?
0 0

darog

#6421735 Napisano: 28.10.2017 14:30:40
Nescafe/ Żabka. 

Nikt ie dostał info - co za nagroda? Jak to potem wygląda? Losują główne z tych co przesłali dokumenty? Czy będą dzwonić - główne nagrody po 5 tys?
0 0

edzia21

#6421737 Napisano: 28.10.2017 14:35:40
darog napisał(a):

Nescafe/ Żabka. Nikt ie dostał info - co za nagroda? Jak to potem wygląda? Losują główne z tych co przesłali dokumenty? Czy będą dzwonić - główne nagrody po 5 tys?

Po weryfikacji paragonów odezwą się do 10 szczęśliwców z prośbą o numer konta.
Losować raczej nie będą, bo numery zwycięskich telefonów są już przyporządkowane do danych nagród.
Zapewne puszczą maile emotka
1 darog 0

darog

#6421754 Napisano: 28.10.2017 16:00:18
edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

Nescafe/ Żabka. Nikt ie dostał info - co za nagroda? Jak to potem wygląda? Losują główne z tych co przesłali dokumenty? Czy będą dzwonić - główne nagrody po 5 tys?

Po weryfikacji paragonów odezwą się do 10 szczęśliwców z prośbą o numer konta.Losować raczej nie będą, bo numery zwycięskich telefonów są już przyporządkowane do danych nagród.
Zapewne puszczą maile emotka

Dzięki za odp, ale przecież można od razu dla zwycięzcy głównych poprosić o nr konta, jeśli nie ma paragonu, ok, nagroda przepada.
Moim zdaniem skoro nagrody są różnego rodzaju-należy poinformować natychmiast.
Trudno mi też uwierzyć, że weryfikują paragony (dobrze, by tak było)
Wierze, że robi to np Karlsbad-bo prosi o nr transakcji, a nie wydruku..
Versus na wyrywki też weryfikuje..
0 0

luko922

#6421756 Napisano: 28.10.2017 16:03:16
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

Po weryfikacji paragonów odezwą się do 10 szczęśliwców z prośbą o numer konta.Losować raczej nie będą, bo numery zwycięskich telefonów są już przyporządkowane do danych nagród.Zapewne puszczą maile emotka

Dzięki za odp, ale przecież można od razu dla zwycięzcy głównych poprosić o nr konta, jeśli nie ma paragonu, ok, nagroda przepada.
Moim zdaniem skoro nagrody są różnego rodzaju-należy poinformować natychmiast.

ZEG tak robi. Zazwyczaj dowiadujesz się, co udało się wygrać dopiero w momencie, kiedy kurier puka do drzwi emotka . Ale właśnie ciekaw jestem, jak będzie w tej sytuacji emotka  Do zwycięzców głównych nagród przyślą kuriera z kasą w dłoni? emotka  
1 darog 0

darog

#6421770 Napisano: 28.10.2017 16:54:06
luko922 napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

Po weryfikacji paragonów odezwą się do 10 szczęśliwców z prośbą o numer konta.Losować raczej nie będą, bo numery zwycięskich telefonów są już przyporządkowane do danych nagród.Zapewne puszczą maile emotka

Dzięki za odp, ale przecież można od razu dla zwycięzcy głównych poprosić o nr konta, jeśli nie ma paragonu, ok, nagroda przepada.Moim zdaniem skoro nagrody są różnego rodzaju-należy poinformować natychmiast.

ZEG tak robi. Zazwyczaj dowiadujesz się, co udało się wygrać dopiero w momencie, kiedy kurier puka do drzwi emotka . Ale właśnie ciekaw jestem, jak będzie w tej sytuacji emotka  Do zwycięzców głównych nagród przyślą kuriera z kasą w dłoni? emotka  

dzięki za odp. a wygrał ktos u nic pare razy na to same dane os nagrody główne? kiedyś TU na forum było napisane, że agencje reklamowe przydzielają główne nagrody "nieznanym nazwiskom" czyli jak ktoś wygrał bilety, czekolady, długopisy.. ?tzn mają takie dane często na swoich listach" to np kamery juz nie dadzą..
0 0

edzia21

#6421771 Napisano: 28.10.2017 16:55:42
darog napisał(a):

luko922 napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

Dzięki za odp, ale przecież można od razu dla zwycięzcy głównych poprosić o nr konta, jeśli nie ma paragonu, ok, nagroda przepada.Moim zdaniem skoro nagrody są różnego rodzaju-należy poinformować natychmiast.Trudno mi też uwierzyć, że weryfikują paragony (dobrze, by tak było)

dzięki za odp. a wygrał ktos u nic pare razy na to same dane os nagrody główne? kiedyś TU na forum było napisane, że agencje reklamowe przydzielają główne nagrody "nieznanym nazwiskom" czyli jak ktoś wygrał bilety, czekolady, długopisy.. ?tzn mają takie dane często na swoich listach" to np kamery juz nie dadzą..

tak, ja wygrałam u nich kilka głównych na swoje dane w przeciągu 3 lat, niezmiennie.emotka  Aczkolwiek nie wiem jak jest teraz, bo ostatnie wyniki ich konkursów dają mi do myślenia, że coś tam się bardzo mocno pozmieniało emotka
1 darog 0

jokan

#6421808 Napisano: 28.10.2017 19:24:42
gdzie mozna sprawdzic stan karty Carex? czy nalezy odeslac tylko ten protokol i to listem poleconym?

jokan

#6421818 Napisano: 28.10.2017 19:44:23
superloser napisał(a):

https://companyne...ull.prepaidLogin.jsp  

oni je aktywują po wysłaniu papierów?
0 0

notta

#6421820 Napisano: 28.10.2017 19:48:14
czy ze sliwki w żabce przychodzi zwrotka? Regulamin mówi, że tak a jest w praktyce emotka ?
0 0

asantesana

#6421823 Napisano: 28.10.2017 20:14:34
Czy ktoś może mi powiedzieć jaki jest termin ważności bonów do Netto z konkursu Dallmayr? Rodzice twierdzą, ze nie ma daty na bonie i nie wiem czy ich pospieszać czy wrzucić na luz.
0 0

edzia21

#6421824 Napisano: 28.10.2017 20:25:04
asantesana napisał(a):

Czy ktoś może mi powiedzieć jaki jest termin ważności bonów do Netto z konkursu Dallmayr? Rodzice twierdzą, ze nie ma daty na bonie i nie wiem czy ich pospieszać czy wrzucić na luz.

mam bony z innego konkursu - nie mają żadnych dat

karkocka

#6421825 Napisano: 28.10.2017 20:29:46
asantesana napisał(a):

bon do Netta nigdy nie maja daty ważności 

Gość: mariolakal

#6421882 Napisano: 28.10.2017 23:29:15
Dotyczy loterii VITAY na stacjach Orlen... Miałam na swoim koncie 1750 pkt. na dzień dobry... W dniu 15.10 zagrałam 3 razy i wygrałam te super pyszne napoje verva x 3...  Po kilku dniach udało mi się ustrzelić jednym losem 200 pkt vitay, których mi nie doliczono... Gdy wchodzę na swoje konto, mam 3 wygrane vervy, a o punktach ani słowa... Poza tym odjęło mi 1600 pkt za "odebranie nagrody" /200 + 200 + 200 + 1000/. O co kaman ??? emotka
0 0

joka

#6421966 Napisano: 29.10.2017 12:06:55
Jeśli mam trzy na jednym paragonie Petitki lubisie na kalosze to mogę wysłać tylko raz ? emotka
0 0

silvia8

#6421968 Napisano: 29.10.2017 12:09:03
mariolakal napisał(a):

Dotyczy loterii VITAY na stacjach Orlen... Miałam na swoim koncie 1750 pkt. na dzień dobry... W dniu 15.10 zagrałam 3 razy i wygrałam te super pyszne napoje verva x 3...  Po kilku dniach udało mi się ustrzelić jednym losem 200 pkt vitay, których mi nie doliczono... Gdy wchodzę na swoje konto, mam 3 wygrane vervy, a o punktach ani słowa... Poza tym odjęło mi 1600 pkt za "odebranie nagrody" /200 + 200 + 200 + 1000/. O co kaman ???  emotka

Też mi wygranych punktów nie doliczyło.
0 0

staszek

#6421970 Napisano: 29.10.2017 12:14:18
joka napisał(a):

Jeśli mam trzy na jednym paragonie Petitki lubisie na kalosze to mogę wysłać tylko raz ? emotka

Tak.
0 0

Gość: julia1264

#6421971 Napisano: 29.10.2017 12:16:59
Pobawiłam się w desperadosa. Sytuacja niesamowita, miałam po raz pierwszy na tablicy 14 ikonek. Żadnej nie udało mi się upolować emotka . Musiałam przerwać grę bo zaczęło mnie nadmiernie weryfikować. Miał ktoś aż tyle? Mi pierwszy raz się zdażyło
0 0