Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kreatia

#6452711 Napisano: 15.01.2018 18:15:58
poprostuanette napisał(a):

mia napisał(a):

kreatia napisał(a):

(...)
Belvita dzisiaj będzie? Ktoś coś?

Zapytaj się ich na fejsie. Jak się sprężą i raczą, to w 5 minut wybiorą. emotka

maja chyba 3 dni na poinformowanie. ostatnio pewnie nie mieli dużego wyboru bo wiekszośc osób źle wysłało zgłsozenie emotka

co to znaczy źle? emotka razem z paragonem od razu?

mia napisał(a):

kreatia napisał(a):

(...)

eeee... poczekam, mają czas. nie chcę zniechęcać agencji do kreatywnych - już i tak za dużo loterii dzisiaj emotka  
myślalam, że może gdzieś pisali
0 0

joan

#6452712 Napisano: 15.01.2018 18:16:05

maja chyba 3 dni na poinformowanie. ostatnio pewnie nie mieli dużego wyboru bo wiekszośc osób źle wysłało zgłsozenie emotka

Wszystkie zgłoszenia mojej ekipy poszły prawidłowo, a jakoś nas "nie wybrali" w tym swoim ekspresowym tempie. Aktualnie - zamiast zagrać - pokazałam im Palec Śródziemia emotka

Gość: mariolakal

#6452715 Napisano: 15.01.2018 18:17:54

mia napisał(a):

kreatia napisał(a):

(...)

A jak "dobrze" wysłać zgłoszenie ? Dopiero dzisiaj zajarzyłam ten konk i kupiłam takie ciasteczko... Czy są jakieś problemy z wysłaniem ?  emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6452716 Napisano: 15.01.2018 18:23:59
kreatia napisał(a):

mia napisał(a):

kreatia napisał(a):

(...)

co to znaczy źle? emotka razem z paragonem od razu?

mia napisał(a):

kreatia napisał(a):

(...)

eeee... poczekam, mają czas. nie chcę zniechęcać agencji do kreatywnych - już i tak za dużo loterii dzisiaj emotka  
myślalam, że może gdzieś pisali

nie... trzeba z botem porozmawiac a nie wyslac zgłsozenie za 1 zamachem z numerem paragonu i numerem kasy fiskalnej
0 0

mia

#6452718 Napisano: 15.01.2018 18:27:22

(...)

maja chyba 3 dni na poinformowanie. ostatnio pewnie nie mieli dużego wyboru bo większość osób źle wysłało zgłsozenie emotka

A skąd takie info? Większość to posłała dobrze. emotka A zgłoszeń było pewnikiem w ciul, jak często w I etapie. Teraz zresztą nadal część osób śle źle, z tego, co piszą na fejsie, więc to żaden wyznacznik.
0 0

Gość: poprostuanette

#6452719 Napisano: 15.01.2018 18:30:34
mia napisał(a):

(...)

maja chyba 3 dni na poinformowanie. ostatnio pewnie nie mieli dużego wyboru bo większość osób źle wysłało zgłsozenie emotka

A skąd takie info? Większość to posłała dobrze. emotka A zgłoszeń było pewnikiem w ciul, jak często w I etapie. Teraz zresztą nadal część osób śle źle, z tego, co piszą na fejsie, więc to żaden wyznacznik.

teraz na pewno mniej osób śle źle. Chociażby osoby z forum które w 1 etapie były zainteresowane emotka
0 0

Monika11

#6452721 Napisano: 15.01.2018 18:48:01
http://winthegame.pl/
na ten konkurs który numer paragonu wpisujemy ?
0 0

notta

#6452724 Napisano: 15.01.2018 18:54:59
joan napisał(a):

Wszystkie zgłoszenia mojej ekipy poszły prawidłowo, a jakoś nas "nie wybrali" w tym swoim ekspresowym tempie. Aktualnie - zamiast zagrać - pokazałam im Palec Śródziemia emotka

ee.. ja też dobrze wysłałam i nici z mojej walizki więc też ich olałam w 2 etapie  emotka

wesola

#6452725 Napisano: 15.01.2018 19:02:30
Monika11 napisał(a):

http://winthegame.pl/
na ten konkurs który numer paragonu wpisujemy ?

"Może Pani wpisać numer oznaczony jako numer wydruku lub numer znajdujący się na dole paragonu (rozpoczynający się 3 literami).
Proszę tylko pamiętać o podaniu daty paragony i o zachowaniu go." taką odpowiedź dostałam.
1 Monika11 0

violka88

#6452727 Napisano: 15.01.2018 19:35:20
mia napisał(a):

(...)

ja wysłałam zgłoszenie tylko w 2 etapie - na koniec po wysłaniu mojego zgłoszenia - napisali mi podziękowanie za udział w konkursie - no to chyba dobrze wszystko wysłałam i biorę udział emotka
0 0

violka88

#6452728 Napisano: 15.01.2018 19:36:34
violka88 napisał(a):

mia napisał(a):

(...)

ja wysłałam zgłoszenie tylko w 2 etapie - na koniec po wysłaniu mojego zgłoszenia - napisali mi podziękowanie za udział w konkursie - no to chyba dobrze wszystko wysłałam i biorę udział emotka

ciekawe kiedy będą informować laureatów - czy jutro czy w środę?
0 0

edzia21

#6452729 Napisano: 15.01.2018 19:36:35

mia napisał(a):

(...)

teraz na pewno mniej osób śle źle. Chociażby osoby z forum które w 1 etapie były zainteresowane emotka

Zapewne dzisiaj ogarniali jedynie wysylke eskow z Tyskie Zabka, wiec belVita bedzie jutro emotka

lowmacp

#6452742 Napisano: 15.01.2018 20:09:22
Co to za konkurs Wawel w Mila? Nie mogę znaleźć nic takiego, a oferowane są wymiany w wątku z paragonami? 
0 0

zaczytana-pola

#6452750 Napisano: 15.01.2018 20:30:57
lowmacp napisał(a):

Co to za konkurs Wawel w Mila? Nie mogę znaleźć nic takiego, a oferowane są wymiany w wątku z paragonami? 

Zapowiedzi
0 0

lowmacp

#6452751 Napisano: 15.01.2018 20:36:34
Ok, dzięki. To wiele wyjaśnia emotka
0 0

Mappet

#6452810 Napisano: 16.01.2018 08:16:42
Mam do Was takie pytanie.
Wygrałam w RMF główną nagrodę w konkursie Winiar. Kosz produktów i robot kuchenny.
Zamiast robota przyszedł multicooker philips. (Chociaż na paczce stało robot kenwood)
Pisałam do nich maila - bez odzewu.
W regulaminie niby stoi że przyjmują reklamacje pisemne... no i tu pojawia się mój problem. (edit: w sensie że listownie)
Jak napisać reklamację tak żeby kiedyś jeszcze coś u nich wygrać? emotka
Będę wdzięczna za wszelkie porady, może ktoś już miał taką sytuację że dostał inną nagrodę niż miał...
0 0

monisss

#6452813 Napisano: 16.01.2018 08:21:04
Mappet napisał(a):

Wygrałam w RMF główną nagrodę w konkursie Winiar. Kosz produktów i robot kuchenny.
Zamiast robota przyszedł multicooker philips. (Chociaż na paczce stało robot kenwood)
W regulaminie niby stoi że przyjmują reklamacje pisemne... no i tu pojawia się mój problem.
Będę wdzięczna za wszelkie porady, może ktoś już miał taką sytuację że dostał inną nagrodę niż miał...

ja wygrałam voucher z maxxa na lost helikopterem... 23.12 mialo wzystko dotrzec.. nadal nie mam vouchera.. dzwonie i Pan obiecuje zawsze do konca tygodnia.. juz 2 x tak obiecywal i nadal czekam..
0 0

Mappet

#6452815 Napisano: 16.01.2018 08:25:21
monisss napisał(a):

Mappet napisał(a):

W regulaminie niby stoi że przyjmują reklamacje pisemne... no i tu pojawia się mój problem.

ja wygrałam voucher z maxxa na lost helikopterem... 23.12 mialo wzystko dotrzec.. nadal nie mam vouchera.. dzwonie i Pan obiecuje zawsze do konca tygodnia.. juz 2 x tak obiecywal i nadal czekam..

Kurcze, ja już kiedyś u nich wygrywałam i naczekałam się, ale na maile odpisywali i nagroda finalnie dotarła... Zasadniczo nie chce mi się iść na pocztę i wysyłać listu, zwłaszcza że mam formalny styl pisania w takich sprawach... emotka
0 0

helcia85

#6452818 Napisano: 16.01.2018 08:27:46
Ło matko, z jakim znowu botem trzeba rozmawiać w Belvicie? Jeśli wysłałam normalną wiadomość przez messengera z wszystkimi danymi, to się liczy czy nie? 
0 0

monisss

#6452819 Napisano: 16.01.2018 08:28:30
helcia85 napisał(a):

Ło matko, z jakim znowu botem trzeba rozmawiać w Belvicie? Jeśli wysłałam normalną wiadomość przez messengera z wszystkimi danymi, to się liczy czy nie? 

nie emotka tak pisali wczesniej..
0 0