Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anialistopad

#6454124 Napisano: 18.01.2018 21:31:42
misiamarysia napisał(a):

Na jaki adres odsyłacie protokół przekazania nagrody z Luksja (karta visa 100 zł)?
Do Łodzi czy do warszawy? Chodzi o agencję i360.
Proszę o odpowiedź.

ja odesłałam na ulice  Sarmacka 
0 0

barszcz

#6454136 Napisano: 18.01.2018 21:43:46
misiamarysia napisał(a):

Na jaki adres odsyłacie protokół przekazania nagrody z Luksja (karta visa 100 zł)?
Proszę o odpowiedź.

Odesłałam do Warszawy i karta dotarła
0 0

misiamarysia

#6454144 Napisano: 18.01.2018 21:57:45
barszcz napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Proszę o odpowiedź.

Odesłałam do Warszawy i karta dotarła

Dziękuję za odpowiedź. Do mnie karta dotarła dzisiaj, ale w kopercie jest też protokół przekazania nagrody do podpisu i odesłania, więc wyślę go na adres warszawski, bo już nie pamiętałam, na który odsyłałam paragon. Dziękuję jeszcze raz.
0 0

misiamarysia

#6454146 Napisano: 18.01.2018 22:01:03
anialistopad napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Proszę o odpowiedź.

ja odesłałam na ulice  Sarmacka 

dziękuję za odpowiedź
0 0

violka88

#6454150 Napisano: 18.01.2018 22:07:03
jomajd86 napisał(a):

xpac napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A ja nie mam @ z kreta jako jedyna

nie jedyna emotka

u mnie też brak

u mnie brak emotka
0 0

violka88

#6454152 Napisano: 18.01.2018 22:08:35
slonecznik1309 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Czy wszyscy już otrzymali nagrody z ostatniego etapu Wielkiej loterii Hasbro?

u mnie brak kucyków

u mnie i do rodzinki  inne nagrody dojechały ale kucyków brak emotka
0 0

farfalla86

#6454159 Napisano: 18.01.2018 22:49:04
Czy ktoś z Was bierze udział w tych wszystkich dzisiaj kończących się konkach z opłacaniem rachunków?
Zastanawiam się co to za cudo.
0 0

shineoff

#6454160 Napisano: 18.01.2018 22:51:46
farfalla86 napisał(a):

Czy ktoś z Was bierze udział w tych wszystkich dzisiaj kończących się konkach z opłacaniem rachunków?

Ja nie, mam wrażenie, że konkursy na blogach są ustawione i nie marnuję na nie czasu emotka  
0 0

norweska20

#6454162 Napisano: 18.01.2018 23:08:23
jomajd86 napisał(a):

xpac napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A ja nie mam @ z kreta jako jedyna

nie jedyna emotka

u mnie też brak

i ja się nie doczekałam emotka ale ostatnio to nic dziwnego emotka
0 0

elotta

#6454165 Napisano: 18.01.2018 23:37:03
shineoff napisał(a):

farfalla86 napisał(a):

Ja nie, mam wrażenie, że konkursy na blogach są ustawione i nie marnuję na nie czasu emotka  

Dziwny ten konkurs.
Co do blogowych to gram głównie o książki emotka
0 0

ziolko

#6454167 Napisano: 18.01.2018 23:40:29
Czy dostaliście już zwrotki z Circle z Coca coli z ostatniego etapu?
0 0

shineoff

#6454173 Napisano: 18.01.2018 23:47:41
Mam jeszcze takie pytanie, bo nigdy mnie to nie dotyczyło, ale może kiedyś będzie. Jak się jest tzw laureatem rezerwowym, to rozumiem, że info o wygranej dostaje się dłuugo po zakończeniu konkursu (no bo muszą poinformować tych pierwszych zwycięzców, później oni odsyłają paragony czy coś i nie przechodzą poprawnie weryfikacji, potem mogą się odwoływać itp.) - no i pytanie brzmi - JAK DŁUGO? Bo zazwyczaj po rozwiązaniu konkursu, gdzie nic nie wygrałam wywalam paragony. A wtedy, gdyby ktoś to mnie zadzwonił, to bym się nieźle wściekła emotka   Trzymacie paragony nawet miesiąc po? W ogóle często się zdarza wygrać coś z rezerwy? Czy to raczej mało możliwe? 
0 0

farfalla86

#6454176 Napisano: 18.01.2018 23:53:02
elotta napisał(a):

shineoff napisał(a):

farfalla86 napisał(a):

Dziwny ten konkurs.

Odpuściłam to sobie, bo może to moja paranoja, ale jakoś mi to śmierdziało.
Na blogach parę razy udało mi się wygrać, ale ta cała akcja promocyjna jakoś mi nie pasuje. A ja zwykle słucham intuicji emotka
0 0

shineoff

#6454177 Napisano: 18.01.2018 23:54:19
farfalla86 napisał(a):

elotta napisał(a):

shineoff napisał(a):

farfalla86 napisał(a):

Dziwny ten konkurs.

Na blogach parę razy udało mi się wygrać, ale ta cała akcja promocyjna jakoś mi nie pasuje. A ja zwykle słucham intuicji emotka

A co tam trzeba było podać jakieś wrażliwe dane? Czy tylko maila? Bo ja maila podaję wszędzie, już do znudzenia. Pokusiłam się kiedyś o eksperyment i założyłam 2 maile - jednego nie podawałam NIGDZIE, a drugiego wszędzie. Co ciekawe ilość spamu na obu jest podobna. Także ten emotka  
0 0

szesnaście

#6454178 Napisano: 18.01.2018 23:54:24
shineoff napisał(a):

Mam jeszcze takie pytanie, bo nigdy mnie to nie dotyczyło, ale może kiedyś będzie. Jak się jest tzw laureatem rezerwowym, to rozumiem, że info o wygranej dostaje się dłuugo po zakończeniu konkursu (no bo muszą poinformować tych pierwszych zwycięzców, później oni odsyłają paragony czy coś i nie przechodzą poprawnie weryfikacji, potem mogą się odwoływać itp.) - no i pytanie brzmi - JAK DŁUGO? Bo zazwyczaj po rozwiązaniu konkursu, gdzie nic nie wygrałam wywalam paragony. A wtedy, gdyby ktoś to mnie zadzwonił, to bym się nieźle wściekła emotka   Trzymacie paragony nawet miesiąc po? W ogóle często się zdarza wygrać coś z rezerwy? Czy to raczej mało możliwe? 

Warto trzymać paragony dłuuuuuuuuuuuuuuugo, nawet jak się nie wygrał. Dobrym przykładem była loteria Luksji. Wygrane rezerwowe były na początku roku paragonami nawet z lipca. Ja tak wygrałam, miałam paragon zgłoszony we wrześniu. 

kreatia

#6454192 Napisano: 19.01.2018 06:17:42
farfalla86 napisał(a):

elotta napisał(a):

shineoff napisał(a):

farfalla86 napisał(a):

Dziwny ten konkurs.

wzięłam udział. jakoś nie czułam swądku lipy. zobaczymy wkrótce...  emotka
0 0

pioge7

#6454193 Napisano: 19.01.2018 06:51:19
szesnaście napisał(a):

shineoff napisał(a):

Warto trzymać paragony dłuuuuuuuuuuuuuuugo, nawet jak się nie wygrał. Dobrym przykładem była loteria Luksji. Wygrane rezerwowe były na początku roku paragonami nawet z lipca. Ja tak wygrałam, miałam paragon zgłoszony we wrześniu. 

Ja mam paragony jeszcze z marca 2017 emotka  także ten emotka
0 0

notta

#6454196 Napisano: 19.01.2018 06:58:22
Ja po roku dopiero opróżniam karton z paragonami emotka
1 kreatia 0

misiamarysia

#6454197 Napisano: 19.01.2018 07:23:46
BELVITA - Adriana z warszawy j
leci na Kanary, właśnie była na antenie, wierszyk , było o ciastkach Belvita.

cherry_coke

#6454198 Napisano: 19.01.2018 07:23:51
ivanotta napisał(a):

Ja po roku dopiero opróżniam karton z paragonami  emotka

Ja trzymam nawet wieczka od pierwszej edycji Almette. W razie gdyby aktualni mieszkańcy chcieli się wyprowadzić z rezerwą proszę zgłaszać się do mnie emotka