Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lowmacp

#6461851 Napisano: 09.02.2018 20:23:47
ksantypa napisał(a):

elhad napisał(a):

Czy Somat przewiduję rezerwę ? Czy można się jeszcze łudzić , czy ... znowu wielkie nic!

Jury wyłoni również spośród rozwiązań Zadań konkursowych, wyróżniających się pod względem ciekawości i oryginalności, 320 laureatów rezerwowych Konkursu (70 laureatów rezerwowych nagrody I stopnia, oraz 250 laureatów rezerwowych nagrody II stopnia), którzy uzyskają Nagrodę w przypadku gdyby autor zwycięskiego rozwiązania Zadania konkursowego nie spełnił wszystkich warunków formalnych otrzymania tej Nagrody.

Trzymajcie swoje paragony, bo każdy ma szansę na rezerwę. Ja w ostatnim konkursie Pur i Somat w Tesco właśnie dzięki rezerwie wygrałam emotka

luko922

#6461852 Napisano: 09.02.2018 20:24:00
stamp2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

a jesiennamobilizacja znów będzie dzwonić-12 lutego emotka ile razy jeszcze będą informować i ile czasu jeszcze potrzebują na rozwiązanie konkursu?Według ich regulaminu wyniki miały być w ciągu 50 dni od zakończenia konkursu.O co kaman? emotka emotka

Mam nadzieję, że teraz będą dzwonić z konkretami emotka .

No może emotka choć wedle słów Pani,która dzwoniła dalszych informacji mieli udzielać już tylko mailem

No weź nie strasz emotka  Ileż można powiadamiać.. emotka
0 0

tymbarkowax3

#6461855 Napisano: 09.02.2018 20:47:13
ratunku, czy w Monster Munch mogę zgłosić paragon datą przypadający na etap 1?
0 0

apoccalipsa

#6461858 Napisano: 09.02.2018 21:17:27
luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

a jesiennamobilizacja znów będzie dzwonić-12 lutego emotka ile razy jeszcze będą informować i ile czasu jeszcze potrzebują na rozwiązanie konkursu?Według ich regulaminu wyniki miały być w ciągu 50 dni od zakończenia konkursu.O co kaman? emotka emotka

No może emotka choć wedle słów Pani,która dzwoniła dalszych informacji mieli udzielać już tylko mailem

tak, o nagrodach mają być maile
więc prędzej to rezerwa rezerwy 
0 0

stamp2

#6461860 Napisano: 09.02.2018 21:43:39
apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Ale skąd wiesz ze 02.02.to była rezerwa? Jest cos takiego jak rezerwa rezerwy? emotka a moze najpierw informowali, jedna druzyna a potem druga?emotka
0 0

masza

#6461861 Napisano: 09.02.2018 21:45:32
Elzunia1946 napisał(a):

stoneface napisał(a):

katarynka-199 napisał(a):

stoneface napisał(a):

elhad napisał(a):

Czy Somat przewiduję rezerwę ? Czy można się jeszcze łudzić , czy ... znowu wielkie nic!

przeczytaj regulamin

I Ty powinieneś skoro chcesz kupić paragon  emotka

Wiesz co ci powiem, ja nikogo nie oceniam czy ktoś gra na kilka nr telefonu czy nie, i nie obchodzi mnie to ile kto wysłał i czy ma paragon czy nie i nikomu nie zazdroszczę kto i ile czego wygrał, w życiu są ważniejsze sprawy. Skoro Tobie to przeszkadza widocznie masz jakiś problem, ja sie takimi pierdołami nie przejmuję.  Jeśli organizator konkursu  pozwala na takie naginanie regulaminu to ja to mam w d.... Nie ja jeden na tym forum tak robię.
ps Śmiać mi sie chce z tych waszych łapek w dół (na pewny wszyscy jesteście idealni...)

Takich jak Ty na tym forum jest bardzo dużo....w pisie "MDW" czy "Informują" można o tym dużo poczytać...
Są konkursy w których w konkursie jedna osoba,jedno gospodarstwo może wygrac tylko raz a chwalą się wieksza iloscia i to jest nie uczciwe......Niestety na to się nic nie poradzi i to że szukasz paragonu jest sprawa normalna,skoro oni mogą to dlaczego nie Ty ..
Tu teraz chodzi o te wygrane ,na które wydalo się dużo pieniążków a nic nie wpadło,lekka zazdrośc i niska konkursowa samoocena ...
Wiadomo wygrasz-to czujesz ze jednak warto i wartość własna wzrasta emotka

Bez paragonu nie ma nagrody , wiec co. to za wygrana ....

I tu nie wartość własna wzrasta tylko wartość paragonu nabiera teraz mocy ....

Gość: kermit

#6461864 Napisano: 09.02.2018 21:51:57
lowmacp napisał(a):

ksantypa napisał(a):

elhad napisał(a):

Jury wyłoni również spośród rozwiązań Zadań konkursowych, wyróżniających się pod względem ciekawości i oryginalności, 320 laureatów rezerwowych Konkursu (70 laureatów rezerwowych nagrody I stopnia, oraz 250 laureatów rezerwowych nagrody II stopnia), którzy uzyskają Nagrodę w przypadku gdyby autor zwycięskiego rozwiązania Zadania konkursowego nie spełnił wszystkich warunków formalnych otrzymania tej Nagrody.

Trzymajcie swoje paragony, bo każdy ma szansę na rezerwę. Ja w ostatnim konkursie Pur i Somat w Tesco właśnie dzięki rezerwie wygrałam emotka

Popieram. I każdemu z tych, którym myśl o sprzedaży paragonu zaświta, niechaj zadrży ręka przed wysłaniem pw. Bo być może to Ty z rezerwy zmywarkę dostaniesz. Co biorąc pod uwagę jak popularnym towarem stał się paragon Somat i ilu z tych, którzy w MDW pisali Zmywarka Jeeee, po chwili poszukiwało kwitka, wcale takie nierealne nie jest.

elhad

#6461873 Napisano: 09.02.2018 22:09:07
kermit napisał(a):

lowmacp napisał(a):

ksantypa napisał(a):

elhad napisał(a):

Popieram. I każdemu z tych, którym myśl o sprzedaży paragonu zaświta, niechaj zadrży ręka przed wysłaniem pw. Bo być może to Ty z rezerwy zmywarkę dostaniesz. Co biorąc pod uwagę jak popularnym towarem stał się paragon Somat i ilu z tych, którzy w MDW pisali Zmywarka Jeeee, po chwili poszukiwali kwitka, wcale takie nierealne nie jest.

Dziękuję Wam wszystkim za informację! Paragonik niech sobie leży i czeka.

apoccalipsa

#6461874 Napisano: 09.02.2018 22:13:53
stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Ale skąd wiesz ze 02.02.to była rezerwa? Jest cos takiego jak rezerwa rezerwy? emotka a moze najpierw informowali, jedna druzyna a potem druga? emotka

w niektórych konkursach są rezerwa rezerwy i jeszcze z dwa razy rezerwy, aż nie rozdadzą nagród emotka
nie wiem, spekuluję tylko, bo nie kumam ich strategii i przedłużania w nieskończoność rozwiązania tego konka , emotka  
0 0

stamp2

#6461881 Napisano: 09.02.2018 22:39:22
apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Ale skąd wiesz ze 02.02.to była rezerwa? Jest cos takiego jak rezerwa rezerwy? emotka a moze najpierw informowali, jedna druzyna a potem druga? emotka

w niektórych konkursach są rezerwa rezerwy i jeszcze z dwa razy rezerwy, aż nie rozdadzą nagród emotka
nie wiem, spekuluję tylko, bo nie kumam ich strategii i przedłużania w nieskończoność rozwiązania tego konka , emotka  

czyli nie tylko ja nic z tego nie kumamemotka oni chyba zbytnio regulaminu się nie trzymają,bo już po terminie,wiec może tego mailowania też nie będą się trzymać

estrelitta

#6461884 Napisano: 09.02.2018 22:45:33
stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

czyli nie tylko ja nic z tego nie kumam emotka oni chyba zbytnio regulaminu się nie trzymają,bo już po terminie,wiec może tego mailowania też nie będą się trzymać

A mi się wydaje, że kilka osób nie odebrało telefonów i teraz będą ponawiac lub dzwonić do kolejnych. A z resztą kto ich tam wie co sobie ubzdurali. Niech zadzwonią do mnie i będą mieli problem z bani emotka
0 0

stamp2

#6461914 Napisano: 10.02.2018 10:20:09
estrelitta napisał(a):

stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

czyli nie tylko ja nic z tego nie kumam emotka oni chyba zbytnio regulaminu się nie trzymają,bo już po terminie,wiec może tego mailowania też nie będą się trzymać

A mi się wydaje, że kilka osób nie odebrało telefonów i teraz będą ponawiac lub dzwonić do kolejnych. A z resztą kto ich tam wie co sobie ubzdurali. Niech zadzwonią do mnie i będą mieli problem z bani emotka

przed chwilą czytałem regulamin-nie ma w nim ani słowa o rezerwieemotka w przypadku braku połączenia nagroda przechodzi na rzecz organizatora
0 0

Mila26

#6461935 Napisano: 10.02.2018 11:35:35
czy jest aktualnie jakiś konkurs z rafaello?
0 0

@gnieszk@

#6461936 Napisano: 10.02.2018 11:37:39
Miła26 napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-walentynkowy-raffaello1.html#.Wn7MN4py5dg
0 0

paula9891

#6461939 Napisano: 10.02.2018 11:48:26
mietowa napisał(a):

Szybkie pytanie, Albedo.
Oferujecie sprzedaż zmywarek na zasadzie: "wysyłam dane kupującego na oświadczeniu i zmywarka ląduje od razu u niego". I teraz pytanie:
1) czy jeśli osoba, która kupuje taką zmywarkę, wcześniej wygrała już coś u Albedo z innego (swojego) numeru telefonu, to oni nie sprawdzają tego (adresu)? Czy możliwe jest pozbawienie takiej osoby prawa do nagrody z uwagi na to, że niejako korzysta z dwóch numerów telefonu?

Chciałabym sprzedać zmywarkę podając swój wygrany numer, ale potencjalny kupujący już coś kiedyś wygrał i teraz nie wiem, czy mogę podać jego dane ze swoim numerem. No i czy jeśli ja coś później wygram, to mogę kolejnym razem podać swoje już dane na ten sam numer? 
:)

A z jakiego powodu mieliby pozbawic nagrody? Nie widze niezgodnosci z regulaminem. Numerow mozesz miec tyle, ile Ci sprzedadza i z tylu korzystać. 
Moim zdaniem możesz tak zrobić, ale rób jak uważasz, żeby na mnie nie było emotka
Edit.Przepraszam, nie wiem, czy mozna wygrac dwie zmywarki na jeden numer.
0 0

mietowa

#6461940 Napisano: 10.02.2018 11:52:17
paula9891 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Szybkie pytanie, Albedo.
Oferujecie sprzedaż zmywarek na zasadzie: "wysyłam dane kupującego na oświadczeniu i zmywarka ląduje od razu u niego". I teraz pytanie:
1) czy jeśli osoba, która kupuje taką zmywarkę, wcześniej wygrała już coś u Albedo z innego (swojego) numeru telefonu, to oni nie sprawdzają tego (adresu)? Czy możliwe jest pozbawienie takiej osoby prawa do nagrody z uwagi na to, że niejako korzysta z dwóch numerów telefonu?

Chciałabym sprzedać zmywarkę podając swój wygrany numer, ale potencjalny kupujący już coś kiedyś wygrał i teraz nie wiem, czy mogę podać jego dane ze swoim numerem. No i czy jeśli ja coś później wygram, to mogę kolejnym razem podać swoje już dane na ten sam numer? 

A z jakiego powodu mieliby pozbawic nagrody? Nie widze niezgodnosci z regulaminem. Numerow mozesz miec tyle, ile Ci sprzedadza i z tylu korzystać. Nie możesz wygrać dwóch zmywarek na jedną osobę.
Moim zdaniem możesz tak zrobić, ale rób jak uważasz, żeby na mnie nie było emotka

Dokładnie w taki sam sposób myślę emotka , ale jednak chodzi o solidniejszą nagrodę, więc wolałabym mieć pewność emotka . Bardzo liczę na to, że ktoś, kto już tak robił, napisze mi: "Nie ma żadnych problemów z tego tytułu, działaj śmiało" - przy czym chodzi mi raczej o życiowe doświadczenie, wiadomo, że ostatecznie to moja decyzja i konsekwencje.
0 0

xpac

#6461941 Napisano: 10.02.2018 11:59:01
mietowa napisał(a):

Szybkie pytanie, Albedo.

Moim zdaniem pytanie nie na miejscu.... to tak jak zapytać " chcę sprzedać pierścionek mojej żony, ale ona nic o tym nie wie, poradźcie jak to sprzedać żeby się nie dowiedziała".... To teraz na forum będziemy radzić jak sprzedawać nadprogramowe nagrody ?!
0 0

edzia21

#6461943 Napisano: 10.02.2018 12:03:52
mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Szybkie pytanie, Albedo.

A z jakiego powodu mieliby pozbawic nagrody? Nie widze niezgodnosci z regulaminem. Numerow mozesz miec tyle, ile Ci sprzedadza i z tylu korzystać. Nie możesz wygrać dwóch zmywarek na jedną osobę.

Dokładnie w taki sam sposób myślę emotka , ale jednak chodzi o solidniejszą nagrodę, więc wolałabym mieć pewność emotka . Bardzo liczę na to, że ktoś, kto już tak robił, napisze mi: "Nie ma żadnych problemów z tego tytułu, działaj śmiało" - przy czym chodzi mi raczej o życiowe doświadczenie, wiadomo, że ostatecznie to moja decyzja i konsekwencje.

A czym się różni "solidniejsza nagroda" od hmm mniej solidnej? Jeśli będziesz grała niezgodzenie z regulaminem, to zabiorą Ci taką i taką...i odwrotnie. Jeśli chodzi o numery - niezgodności z regulaminem żadnej nie widzę. Albedo to nie Smolar, chomikujący numery i dane. 
1 paula9891 0

anula18

#6461947 Napisano: 10.02.2018 12:13:28
Miła26 napisał(a):

W górnej prawej części strony widać taką lupę i jest takie prostokątne miejsce gdzie możesz wpisać "rafaello" i wyszukać konkurs związany z tym produktem. Przynajmniej kilka osób tygodniowo pyta czy jest konkurs z karmą/podpaskami/kawą/z tamtym/siamtym bo przecież tak łatwiej, po co samemu szukać. "dobre duszyczki" napiszą
0 0

maverick

#6461949 Napisano: 10.02.2018 12:15:44
anula18 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

W górnej prawej części strony widać taką lupę i jest takie prostokątne miejsce gdzie możesz wpisać "rafaello" i wyszukać konkurs związany z tym produktem. Przynajmniej kilka osób tygodniowo pyta czy jest konkurs z karmą/podpaskami/kawą/z tamtym/siamtym bo przecież tak łatwiej, po co samemu szukać. "dobre duszyczki" napiszą

zrobiłem tak jak napisałaś, niestety nie wyszukuje konkursu z Rafaello tego z bonami do Apartu emotka sprawdź sama emotka
0 0