Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

LejziDejzi

#6550355 Napisano: 24.11.2018 00:06:13
Kto jeszcze nie zrobił zwrotu z Coccolino właśnie ruszyła nowa pula zwrotów emotka  Tak dla przypomnienia emotka

Niebieska_Laguna

#6550375 Napisano: 24.11.2018 09:48:38
Czy w Heinekenie jest jakieś ograniczenie na dom lub osobę? Jak wygram to mogę obdarować męża, a potem on mnie emotka ?
0 0

olib

#6550390 Napisano: 24.11.2018 11:26:26
FBdexmark napisał(a):

" Im więcej paragonów i pomysłów tym większa szansa na wygraną" 
Jest to konkurs a nie loteria. Zasadnicza różnica. Liczy się ciekawa odpowiedź i wg nich zostaną wybrani laureaci do nagród. W konkursie komisja wybiera zwycięzców na podstawie odpowiedzi, nie liczby paragonów. 

A ja właśnie dopiero przeczytałam, że trzeba zostawić etykiety z soków ( cenzura my life emotka  ) emotka
0 0

wrrrryyy

#6550397 Napisano: 24.11.2018 12:21:56
ivanotta napisał(a):

Z Lidla 4move przychodzą zwrotki natychmiast? Wysłałam smsa z virgina i ciągle tam są problemy z smsami premium emotka

Co to za konkurs?
0 0

agakaz2

#6550398 Napisano: 24.11.2018 12:22:24
wrrrryyy napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Z Lidla 4move przychodzą zwrotki natychmiast? Wysłałam smsa z virgina i ciągle tam są problemy z smsami premium emotka

Co to za konkurs?

trwał chyba do piątku
0 0

lukasz6

#6550399 Napisano: 24.11.2018 12:38:22
[quote=ponawiam pytanko emotka

lukasz6] czy ktoś wie co za konkurs w Leclerc ze zmywarkami? przy BOK jest pudełko na jakieś kupony, ale mignęło mi tylko dziś jak przechodziłem i nie miałem czasu wypytywać się o szczegóły, bo była kolejka w BOK.
0 0

@gnieszk@

#6550400 Napisano: 24.11.2018 12:39:15
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy w Heinekenie jest jakieś ograniczenie na dom lub osobę? Jak wygram to mogę obdarować męża, a potem on mnie emotka ?

Możesz emotka

bandit

#6550401 Napisano: 24.11.2018 12:45:07
Witam
Może ktos ma doświadczenie z agencją:
ZEG Sp. z o.o., z siedzibą w Warszawie, 01-494, przy ul.Księcia Bolesława 7B/108
- chodzi o konkurs 'Velvet jak miło' w Intermarche
email jakiś znazłem ale odbija emotka  a dali protokół przekazania nagrdoy ale bez żadnych pieczątek , to co każduy może napisać w wordzie 
może ma ktoś jakiś kontakt
to co można znależć -> piotr.zarychta@gmail.com

ja bym lepiej zrobił jakieś logo wrzucił, papier firmowy, pieczątke a tu lipa ttylko 'protokoł przekazania - nagrody' i nic więcej
0 0

monkakk

#6550405 Napisano: 24.11.2018 13:17:10
bandit napisał(a):

Witam
Może ktos ma doświadczenie z agencją:
ZEG Sp. z o.o., z siedzibą w Warszawie, 01-494, przy ul.Księcia Bolesława 7B/108
- chodzi o konkurs 'Velvet jak miło' w Intermarche
email jakiś znazłem ale odbija emotka  a dali protokół przekazania nagrdoy ale bez żadnych pieczątek , to co każduy może napisać w wordzie 
może ma ktoś jakiś kontakt
to co można znależć -> piotr.zarychta@gmail.com

ja bym lepiej zrobił jakieś logo wrzucił, papier firmowy, pieczątke a tu lipa ttylko 'protokoł przekazania - nagrody' i nic więcej

Standard... przy irombach miałam protokoły, bez danych od kogo i co najważniejsze bez numerów seryjnych sprzętów. Na infolinii powiedzieli, że dla nich i autoryzowanych serwisów, ten "DOKUMENT" nic nie znaczy. Musiałam pisać do nich co mają mi wystawić i z jakimi danymi. Po dłuższym czasie dostałam wszystkie dokumenty.  Sprawdziłam i pisałam wtedy na velvet@addicters.com
0 0

bzowapani

#6550410 Napisano: 24.11.2018 13:54:21
Jak to jest z tymi wynikami Heinekena, do kiedy muszą poinformować o środzie?
Rok temu jakoś sprawniej im to szło... 

sasaaabp

#6550411 Napisano: 24.11.2018 14:12:31
wrrrryyy napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Co to za konkurs?

ja miałem zwrotkę od razu.
1 notta 0

bzowapani

#6550414 Napisano: 24.11.2018 14:22:03
Wrzucili Heinekena z 21 listopada emotka  
0 0

synk

#6550433 Napisano: 24.11.2018 16:43:08
bzowapani napisał(a):

i znowu doooooopa. Moja "poezja" im nie leży
0 0

Gość: anula81

#6550438 Napisano: 24.11.2018 16:48:36
synk napisał(a):

bzowapani napisał(a):

trzeba próbować, sama w szeszłym roku miałam 10 kartonów, i choć grałam od pierwszego dnia, nie trafiały się od razu, dziennie jest na bank ok 500 zgłoszeń jak nie koło tysiąca, a dają 50 kartonów, więc słać, zapomnieć i czekać na @ emotka głowa do góry jeszcze masa dni przed nami, a swoją drogą choć wygrywają całe rodziny to nie trafiło mi się w zeszłym roku wygrac x2 na te same dane, więc na każdego przyjdzie i w tym roku czas emotka i nie wygrywałam rymowankami! szczere zwykłe życzenia miały branie.

bagietkoweniebo

#6550443 Napisano: 24.11.2018 17:10:38
anula81 napisał(a):

synk napisał(a):

bzowapani napisał(a):

trzeba próbować, sama w szeszłym roku miałam 10 kartonów, i choć grałam od pierwszego dnia, nie trafiały się od razu, dziennie jest na bank ok 500 zgłoszeń jak nie koło tysiąca, a dają 50 kartonów, więc słać, zapomnieć i czekać na @ emotka głowa do góry jeszcze masa dni przed nami, a swoją drogą choć wygrywają całe rodziny to nie trafiło mi się w zeszłym roku wygrac x2 na te same dane, więc na każdego przyjdzie i w tym roku czas emotka i nie wygrywałam rymowankami! szczere zwykłe życzenia miały branie.

I taka jest moja strategia na ten rok! wrzucać i zapominać. jak sie uda to fajnie, jak nie to tragedii nie ma:)

Gość: anula81

#6550447 Napisano: 24.11.2018 17:26:14
bagietkoweniebo napisał(a):

anula81 napisał(a):

synk napisał(a):

bzowapani napisał(a):

I taka jest moja strategia na ten rok! wrzucać i zapominać. jak sie uda to fajnie, jak nie to tragedii nie ma:)

bo to jest najlepsza strategia konkursowa którą stosuję i nie mam załamki jak się nie uda, szukam innego, i idę dalej ;D a potem miłę zaskoczenie emotka
0 0

agakaz2

#6550450 Napisano: 24.11.2018 17:31:42
anula81 napisał(a):

anula81 napisał(a):

synk napisał(a):

bzowapani napisał(a):

bo to jest najlepsza strategia konkursowa którą stosuję i nie mam załamki jak się nie uda, szukam innego, i idę dalej ;D a potem miłę zaskoczenie emotka

pisze codziennie po kilka życzeń i nic nie trafiam w gust. wybiorę się chyba po EB przynajmniej po weekendzie kody zgłoszę emotka
0 0

lola.lola

#6550454 Napisano: 24.11.2018 17:37:12
agakaz2 napisał(a):

anula81 napisał(a):

anula81 napisał(a):

synk napisał(a):

bzowapani napisał(a):

pisze codziennie po kilka życzeń i nic nie trafiam w gust. wybiorę się chyba po EB przynajmniej po weekendzie kody zgłoszę  emotka

U mnie też nic emotka  a Heineken to akurat jedyne piwko, po które zawsze sięgam na imprezach (#wiernafanka) emotka  
1 agakaz2 0

caramela

#6550467 Napisano: 24.11.2018 18:35:13
Mam pytanko emotka  owocoduo z Marwitu też może brać udział w konkursie? 
0 0

79magda

#6550468 Napisano: 24.11.2018 18:35:29
darog napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

zof83 napisał(a):

katake napisał(a):

darog napisał(a):

Pytam i pytam...

Ktoś został laureatem konkursu AMICA..Warsaw Home? Albo może choć słyszał, że ktoś wygrał?
- 40 blenderów
- 40 bonów do sklepu?
maile powinne być 3 tyg temu.

Może być PW

Też chętnie się dowiem:-)

I ja emotka na Fb też kilka osób miało wątpliwości co do rzekomego powiadomienia zwycięzców....

ja tez raczej w to nie wierzę.

REGULAMIN? pkt 5"Organizator nabywa prawo do korzystania z Odpowiedzi na zasadzie niewyłącznej, nieodpłatnej licencji, z chwilą jej przesłania przez Uczestnika na wszelkich polach eksploatacji określonych w art. 50 Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych, bez ograniczenia: czasu, terytorium, nakładu, liczby emisji oraz zastrzega sobie prawo do wykorzystania Odpowiedzi dla własnych celów reklamowych i promocyjnych, jak również na potrzeby prowadzenia Konkursu, na wszelkiego rodzaju nośnikach"= MOŻNA WIĘC ODPOWIEDZI ZAMIEŚCIĆ...
"Uczestnik wyraża zgodę na wykorzystanie przez Organizatora i podmioty z nim współpracujące Odpowiedzi w ww. zakresie, w tym również do celów wewnętrznych, archiwalnych oraz szkoleniowych i zgadza się na publikację Odpowiedzi podpisanych imieniem i nazwiskiem Uczestnika"= MOŻNA WIĘC LISTĘ LAUREATÓW ZAMIEŚCIĆ.
oraz...."W skład Komisja Konkursowej wchodzą: Monika Kuźnik, Tomasz Rzeźnik.

myślę, że jak dostaną kilkanaście zgłoszeń o wątpliwie rozwiazanym/nierozwiazanym konkursie to inaczej zareagują

kontakt@amica-hm.pl

Odnośnie konkursu, o którym piszecie - z 22 listopada mam maila o wygranej.
1 maryam 0