Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mysia

#6552710 Napisano: 01.12.2018 20:46:00
leniuszka napisał(a):

mczarna napisał(a):

No cóż,błąd organizatorów...

a ja głupia nie doczytałam regulaminu i wklepałam drugi /prawdziwy/ paragon na swoje dane i kodu brak...całe życie człowiek się uczy

Poważnie takie akcje? emotka I ludzie to tak wykorzystują, wstyd...
0 0

mczarna

#6552712 Napisano: 01.12.2018 20:47:51
UlCiAh napisał(a):

mczarna napisał(a):

madllen napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

luk1990 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

sailor napisał(a):

tonyclayton napisał(a):

sailor napisał(a):

Hej. Wiecie coś więcej na temat loterii Carrefour Winiary co do wygrania m.in. opel crossland x od 01.12.2018 r. Jakiś regulamin lub strona www?

To nie jest loteria carrefour

Już wiem, dzięki emotka  Widac po zwyciezcach, że ktoś wpisuje fikcyjne dane lub same literki.

no tak wpisujesz cokolwiek tylko mail prawdziwy i masz ful biletów

no ale jak auto wpadnie to bedzie placz i zgrzytanie zebami xd 

nie będzie bo paragonu nie ma

emotka   aż brak mi słów na właściwy komentarz...

No cóż,błąd organizatorów...

No to lekki przypał loteryjny z tego wyszedł. 
Jak będą losowali samochód,  to zanim obdzwonią te wszystkie rezerwowe rezerwy rezerw (osób które nie mają paragonu) to gwarancja na auto się skończy  emotka

Szkoda loterii...

Mogą się też nie dodzwonić,bo wystarczy wpisać co się chce...Masakra!
1 ulciah 0

monia24

#6552715 Napisano: 01.12.2018 20:51:39
A są jeszcze bilety? I czy jest info o bilecie po wpisaniu czy tylko na maila dochodzi?
Edit. Już wiem, są bilety.
1 cleo25 0

cleo25

#6552716 Napisano: 01.12.2018 20:55:03
monia24 napisał(a):

A są jeszcze bilety? I czy jest info o bilecie po wpisaniu czy tylko na maila dochodzi?

Nie wiem czy są jeszcze bilety, ale info o bilecie jest od razu na stronie. Po chwili przychodzą na maila, mój był w spamie.
1 monia24 0

Gość: agadawid

#6552718 Napisano: 01.12.2018 21:07:19
Strona z Winiar się wiesza...
0 0

maryam

#6552721 Napisano: 01.12.2018 21:12:52
Tak się dziwie że te kody jeszcze są... emotka
0 0

ewikewikk

#6552726 Napisano: 01.12.2018 21:20:35
https://czystaprz...nia.pl/laureaci.html

Rex i Kamill - normalnie żałuję, że nie mieszkam w tych miejscowościach, jakieś mega kumulacje wygranych w paru miejscach w Polsce...
0 0

soulfly

#6552729 Napisano: 01.12.2018 21:30:11
ewikewikk napisał(a):

Rex i Kamill - normalnie żałuję, że nie mieszkam w tych miejscowościach, jakieś mega kumulacje wygranych w paru miejscach w Polsce...

No nieprawdopodobne....
0 0

maa

#6552742 Napisano: 01.12.2018 22:31:07
maryam napisał(a):

Tak się dziwie że te kody jeszcze są... emotka

na pewno są już na olx. 
0 0

iwona0103

#6552745 Napisano: 01.12.2018 22:42:41
Z winiary zostało jeszcze około tysiąc biletów. Wystarczy wejść w zakładkę zwycięzcy, kliknąć datę 1.12 i wyszukać kropki na stronie za pomocą CTRL+F emotka

assal

#6552749 Napisano: 01.12.2018 23:22:09
Firmom chodzi o to, by się dobrze ich marki kojarzyły ludziom. Oni dobrze pewne rzeczy sobie obliczyli i to nie przypadek, że w taki sposób rozdali te kody. Właśnie bez paragonów.
Taki miły akcent od nich dla nas na koniec roku. Według mnie, trafiony. Sama jakoś tak cieplej będę myśleć o Winiary po tegorocznych porażkach w ich konkursach. Czy kupię inną markę majonezu do sałatki na święta? Może tu zadziałać znany mechanizm: a, ci dali mi bilety...  emotka
Ktoś ma do kina daleko? Może komuś kod da? Może za coś się wymieni? Zadowolenie rośnie emotka

Gość: koszalek

#6552763 Napisano: 02.12.2018 07:25:18
assal napisał(a):

Firmom chodzi o to, by się dobrze ich marki kojarzyły ludziom. Oni dobrze pewne rzeczy sobie obliczyli i to nie przypadek, że w taki sposób rozdali te kody. Właśnie bez paragonów.
Taki miły akcent od nich dla nas na koniec roku. Według mnie, trafiony. Sama jakoś tak cieplej będę myśleć o Winiary po tegorocznych porażkach w ich konkursach. Czy kupię inną markę majonezu do sałatki na święta? Może tu zadziałać znany mechanizm: a, ci dali mi bilety...  emotka
Ktoś ma do kina daleko? Może komuś kod da? Może za coś się wymieni? Zadowolenie rośnie emotka

A moim zdaniem to nie jest celowe, im po prostu nie przyszło do głowy, że ktoś będzie próbował wziąć udział w konkursie gdzie podstawowym warunkiem jest zakup produktu bez zakupu produktów (tak samo jak mnie). Ja też nigdy nie wygrałam w Winiary i takie zachowanie by mi wcale nie osłodziło marki, tylko wzbudziło poczucie winy.
1 kkbt 0

agakaz2

#6552765 Napisano: 02.12.2018 07:39:31
koszalek napisał(a):

assal napisał(a):

A moim zdaniem to nie jest celowe, im po prostu nie przyszło do głowy, że ktoś będzie próbował wziąć udział w konkursie gdzie podstawowym warunkiem jest zakup produktu bez zakupu produktów (tak samo jak mnie). Ja też nigdy nie wygrałam w Winiary i takie zachowanie by mi wcale nie osłodziło marki, tylko wzbudziło poczucie winy.

każdy mierzy swoją miarą, po co wkurzasz się na innych którzy kombinują. nie zmienisz tego A tylko zdrowie tracisz (jestem po kursie równowagi emocjonalnej) więc wcale mnie nie rusza że ludzie tak robiaemotka
normalnie totalny luzik

Gość: koszalek

#6552766 Napisano: 02.12.2018 07:50:47
agakaz2 napisał(a):

koszalek napisał(a):

assal napisał(a):

każdy mierzy swoją miarą, po co wkurzasz się na innych którzy kombinują. nie zmienisz tego A tylko zdrowie tracisz (jestem po kursie równowagi emocjonalnej) więc wcale mnie nie rusza że ludzie tak robia emotka
normalnie totalny luzik

Nie wkurzam się, po prostu moim zdaniem absurdalne jest twierdzenie, że to jest celowe działanie Winiary (dlatego dopiero tę odpowiedź skomentowałam;). Każdy odpowiada za siebie i za swoje decyzje.

lukasz6

#6552767 Napisano: 02.12.2018 07:59:44
soulfly napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

No nieprawdopodobne....

chyba ktoś z agencji ma rodzinę w tych miejscowościach emotka
0 0

bandit

#6552770 Napisano: 02.12.2018 08:18:05
Witam
rejestracja WINIARY prae minut przed -5:00
już nie było biletów emotka
1 mayteq 0

mysia

#6552785 Napisano: 02.12.2018 10:31:55
isiulka napisał(a):

Czytam i nie wierze, firma dała Wam praktycznie za darmo bilety a Wy marudzicie, że dali? Kiedyś takie akcje były w topie teraz, na zasadzie bierzcie bo zaraz nie będzie i wszyscy byli happy a teraz jeden zgrywa uczciwszego id drugiego a na mailach po 50 kodów  emotka

isiulka ja tam uczciwą będę zgrywała bo nie mam ani 1 kodu emotka nie wzięłam udziału emotka  

alan84

#6552786 Napisano: 02.12.2018 10:37:26
Praedopodobnie nageoda glowna w winiarach zostanie u organizatora wg regulaminu jak osoba rezerwowa nie spelni warunkow. Czyli beda losowane dwie osoby glówna i rezerwowa...
0 0

alan84

#6552789 Napisano: 02.12.2018 10:42:15
isiulka napisał(a):

alan84 napisał(a):

Praedopodobnie nageoda glowna w winiarach zostanie u organizatora wg regulaminu jak osoba rezerwowa nie spelni warunkow. Czyli beda losowane dwie osoby glówna i rezerwowa...

Alan poszło 5 tys zgłoszeń, przy takich loteriach to nie jest dużo wiec  samochód na pewno jeszcze wygrasz emotka

hahahahhaa. wystarczy mi 200 biletow;) (zart)

kamil17

#6552791 Napisano: 02.12.2018 10:52:12
mam pytanko do osób które wygrały cos kiedykolwiek w "bramkach " oczywiście nie chodzi mi  o zdradzanie całego sekretu ale tak mniej więcej czy lepiej celowac o równych godzinach i sekundach wg. atomowego czy np. w nocy większe szanse, czy zupełenie ślepy traf.... pytam bo odkąd weszły bramki wbiłem chyba z 200 paragonów i nic nie wygrałem....
0 0