Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nanajka81

#6577890 Napisano: 06.03.2019 17:19:23
dede napisał(a):

Ale lipa z tym hallsem. Już drugi dzień mija a zwrotki brak emotka

ja zgłosiłam się w poniedziałek o 17:00, zwrotka o pozytywnej weryfikacji przyszła mi dziś czyli w środę o 12:20....
0 0

agakaz2

#6577892 Napisano: 06.03.2019 17:21:59
dede napisał(a):

Ale lipa z tym hallsem. Już drugi dzień mija a zwrotki brak emotka

aż z ciekawości sprawdziłam ja zgłosiłam się w poniedziałek o 7 weryfikacja przyszła w tym samym dniu O 16:25
0 0

lowmacp

#6577900 Napisano: 06.03.2019 17:52:14
Czy w konkursie Jordan w DN jest limit znaków? Nie kojarzę agencji Orkla Care S.A, może podpowie ktoś, kto u nich wcześniej wygrywał?
0 0

arabela79

#6577904 Napisano: 06.03.2019 18:10:46
buziolek napisał(a):

W milce tesco trzeba najpierw odesłac na @ skan paragonu a później oryginał pocztą?

podpinam sie do pytania
0 0

fantagiro

#6577906 Napisano: 06.03.2019 18:16:54
ladyinred napisał(a):

Czy ten ko kurs z artystami coca cola to ogolnopolski czy tylko C4?.  W bazie oznaczony c4 w regulaminie ani slowa na ten temat

a jak z obecnym pytaniem w coli, wie ktoś coś nt. trzech literek i różu? emotka
0 0

isiulka

#6577913 Napisano: 06.03.2019 18:25:35
fantagiro napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Czy ten ko kurs z artystami coca cola to ogolnopolski czy tylko C4?.  W bazie oznaczony c4 w regulaminie ani slowa na ten temat

wydaje mi się, ze to Michał Szpak 
0 0

e-e

#6577923 Napisano: 06.03.2019 18:38:33
A z milki to wszystko poszlo? macie plecaki z ostatnich dni konkursu ?
0 0

mama-l-k-m

#6577928 Napisano: 06.03.2019 18:46:56
e-e napisał(a):

ja mam z 16.02.
Koleżanka puszczała 25.02 a moim zdaniem miała fantastyczne zdjęcie w porównaniu do mojego i nie dostała smsa więc przypuszczam że się dziś nie wyrobili i jutro będzie reszta szła tym bardziej że najpierw dostałam smsa że wygrałam w konkursie BONbowa Promocja w ITM 4 minuty później że wygrałam w Milce a 15 minut później dzwoniła Pani z tego samego nr tel wyjaśnić że ten pierwszy sms to błąd ich bo tamten konkurs już się dawno zakończył i że wygrałam tylko w konkursie Milka.
1 e-e 0

edzia21

#6577929 Napisano: 06.03.2019 18:47:18
lowmacp napisał(a):

Czy w konkursie Jordan w DN jest limit znaków? Nie kojarzę agencji Orkla Care S.A, może podpowie ktoś, kto u nich wcześniej wygrywał?

Nie ma limitu
1 lowmacp 0

e-e

#6577934 Napisano: 06.03.2019 19:00:57
mama-l-k-m napisał(a):

e-e napisał(a):

ja mam z 16.02.
Koleżanka puszczała 25.02 a moim zdaniem miała fantastyczne zdjęcie w porównaniu do mojego i nie dostała smsa więc przypuszczam że się dziś nie wyrobili i jutro będzie reszta szła tym bardziej że najpierw dostałam smsa że wygrałam w konkursie BONbowa Promocja w ITM 4 minuty później że wygrałam w Milce a 15 minut później dzwoniła Pani z tego samego nr tel wyjaśnić że ten pierwszy sms to błąd ich bo tamten konkurs już się dawno zakończył i że wygrałam tylko w konkursie Milka.

oby tak było emotka  kurcze jak się chce plecak to chyba samemu trzeba sobie kupić emotka  
0 0

FBilona

#6577937 Napisano: 06.03.2019 19:08:19
lowmacp napisał(a):

Zwroty Bodymax, tak  mi się kojarzy
0 0

nanajka81

#6577943 Napisano: 06.03.2019 19:29:24
isiulka napisał(a):

fantagiro napisał(a):

ladyinred napisał(a):

wydaje mi się, ze to Michał Szpak 

a co ma Szpak z 3 literami? Bo róż to by się znalazł pewnie...

zielonaszpilka

#6577945 Napisano: 06.03.2019 19:52:09
Konkurs Barilla. Ile nagród na osobę można tam wygrać, bo nie rozumiem zapisu z regulaminu "Jeden Uczestnik może wygrać w Konkursie nie więcej niż 2 nagrody, po jednej z kategorii."? Dwie nagrody czyli w czasie całego konkursu tylko jedną nagrodę I stopnia i jedną II stopnia? Czy dwie nagrody i nie ma to znaczenia czy I czy II stopnia, czyli np. 2xMAsterbox albo np. Miskę i Młynki? Czy jeszcze inaczej? 
0 0

kreatia

#6577946 Napisano: 06.03.2019 20:00:17
zielonaszpilka napisał(a):

Konkurs Barilla. Ile nagród na osobę można tam wygrać, bo nie rozumiem zapisu z regulaminu "Jeden Uczestnik może wygrać w Konkursie nie więcej niż 2 nagrody, po jednej z kategorii."? Dwie nagrody czyli w czasie całego konkursu tylko jedną nagrodę I stopnia i jedną II stopnia? Czy dwie nagrody i nie ma to znaczenia czy I czy II stopnia, czyli np. 2xMAsterbox albo np. Miskę i Młynki? Czy jeszcze inaczej? 

nie czytałam reg, ale z tego co cytujesz baaaaaaaaardzo jasno wynika, że jedna nagroda 1 st i jedna 2go st. Nie dwie drugiego, nie dwie pierwszego.
0 0

Gość: 1Mamcia

#6577947 Napisano: 06.03.2019 20:03:06
kreatia napisał(a):

nie czytałam reg, ale z tego co cytujesz baaaaaaaaardzo jasno wynika, że jedna nagroda 1 st i jedna 2go st. Nie dwie drugiego, nie dwie pierwszego.

2 nagrody na osobę i mogą być 2 drugiego stopnia

zielonaszpilka

#6577948 Napisano: 06.03.2019 20:08:52
1Mamcia napisał(a):

kreatia napisał(a):

2 nagrody na osobę i mogą być 2 drugiego stopnia

kreatia czyli jednak nie tak jasno emotka  Dzięki 1Mamcia emotka
1 kreatia 0

ktosiek1

#6577951 Napisano: 06.03.2019 20:19:51
wiesia30 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Wysyłał ktoś Frugo przez stronę? Bo wyskoczył mi komunikat dziękujemy za udział w konkursie Black? I smsem trzeba numer par wpisywać, a na stronie już nie emotka

wysłałam tez przez stronę,bez nr paragonu

Czy ktoś jeszcze wysyłał zgłoszenie przez stronę bez nr paragonu? Bo z regulaminu wynika, że przez stronę nie trzeba nr paragonu podawać... ciekawe jak do tego podejdą. Nawet nie ma specjalnego pola na nr paragonu. Zresztą cały ten regulamin dziwny jest. Wartość nagrody III stopnia 13680 zł emotka no i ten dziwny zapis o zgłoszeniu w miesiącu zakupu.....
0 0

bubba

#6577954 Napisano: 06.03.2019 20:25:36
lowmacp napisał(a):

Czy w konkursie Jordan w DN jest limit znaków? Nie kojarzę agencji Orkla Care S.A, może podpowie ktoś, kto u nich wcześniej wygrywał

edzia21 napisał(a):

lowmacp napisał(a):

Nie ma limitu

Nie rozpędzaj się jednak z długością tekstu, ponieważ ja ostatnio miałam tak (chyba w Pudliszkach), że też niby nie było limitu więc
pisałam, pisałam, pisałam zadowolona ze swoich "mondrych" częstochowskich rymów ...aż w którymś momencie okazało się, ze mój telefon automatycznie przetworzył tę wiadomość na MMS i nie dało się tego wysłać emotka  , musiałam skrócić a to już nie było to emotka
Nie wiem czy wszystkie telefony tak mają ale podejrzewam że tak.
0 0

margobb

#6577955 Napisano: 06.03.2019 20:31:03
ktosiek1 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Wysyłał ktoś Frugo przez stronę? Bo wyskoczył mi komunikat dziękujemy za udział w konkursie Black? I smsem trzeba numer par wpisywać, a na stronie już nie emotka

wysłałam tez przez stronę,bez nr paragonu

Czy ktoś jeszcze wysyłał zgłoszenie przez stronę bez nr paragonu? Bo z regulaminu wynika, że przez stronę nie trzeba nr paragonu podawać... ciekawe jak do tego podejdą. Nawet nie ma specjalnego pola na nr paragonu. Zresztą cały ten regulamin dziwny jest. Wartość nagrody III stopnia 13680 zł emotka no i ten dziwny zapis o zgłoszeniu w miesiącu zakupu.....

Ja tez przez stronę wysylalam emotka
0 0

iwona0103

#6577956 Napisano: 06.03.2019 20:31:32
bubba napisał(a):

lowmacp napisał(a):

Czy w konkursie Jordan w DN jest limit znaków? Nie kojarzę agencji Orkla Care S.A, może podpowie ktoś, kto u nich wcześniej wygrywał

edzia21 napisał(a):

lowmacp napisał(a):

Nie ma limitu

Nie rozpędzaj się jednak z długością tekstu, ponieważ ja ostatnio miałam tak (chyba w Pudliszkach), że też niby nie było limitu więc
pisałam, pisałam, pisałam zadowolona ze swoich "mondrych" częstochowskich rymów ...aż w którymś momencie okazało się, ze mój telefon automatycznie przetworzył tę wiadomość na MMS i nie dało się tego wysłać  emotka  , musiałam skrócić a to już nie było to  emotka
Nie wiem czy wszystkie telefony tak mają ale podejrzewam że tak.

Wydaje mi się, że gdy przekroczymy rozmiar 3 smsów to zmienia format
0 0