Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

tormenta77

#6597318 Napisano: 09.05.2019 07:48:40
jorunn2010 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Philips Lumea - konkurs niby jest do 26 maja, a zawartość strony jest niedostępna. Ciekawi mnie, czy jednak była dostępna?
https://www.e-konkursy.info/konkurs/wygraj-philips-lumea-i-ciesz-sie-gladka-skora.html#.XNO1luUzb4Y

Teraz też u mnie niedostępna, ale 2-3 dni temu brałam udział  (ten sam komputer i przeglądarka), było ok

Ja też grałam. Strona działała ale nie otwierał mi się regulamin. 
Dzisiaj niedostępna.
1 kumulacja 0

pioge7

#6597320 Napisano: 09.05.2019 07:51:46
działa wam strona żywiec ?
0 0

mysia

#6597321 Napisano: 09.05.2019 07:54:24
tormenta77 napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Philips Lumea - konkurs niby jest do 26 maja, a zawartość strony jest niedostępna. Ciekawi mnie, czy jednak była dostępna?
https://www.e-konkursy.info/konkurs/wygraj-philips-lumea-i-ciesz-sie-gladka-skora.html#.XNO1luUzb4Y

Teraz też u mnie niedostępna, ale 2-3 dni temu brałam udział  (ten sam komputer i przeglądarka), było ok

Ja też grałam. Strona działała ale nie otwierał mi się regulamin. 
Dzisiaj niedostępna.

Ja otworzyłam stronę kilka dni temu i nie widziałam nigdzie formularza czy linka do udziału w konkursie (może ja ślepa emotka ) więc odłożyłam to na później, a tu proszę nie ma emotka
1 kumulacja 0

Gość: agakaka13

#6597322 Napisano: 09.05.2019 07:56:45
pioge7 napisał(a):

Nie
1 pioge7 0

Gość: goldensight

#6597342 Napisano: 09.05.2019 09:29:10
Szły już maile z drugiego etapu kinder bueno?
0 0

moskala22

#6597343 Napisano: 09.05.2019 09:31:44
goldensight napisał(a):

Szły już maile z drugiego etapu kinder bueno?

ja jeszcze nie dostałam
0 0

ewunia

#6597352 Napisano: 09.05.2019 10:01:09
noemi napisał(a):

justyna1411 napisał(a):

noemi napisał(a):

Nivea-Superpharm
Chciałam uzupełnić formularz laureata, ale z tego linku co przyszedł smsem otwiera mi się strona główna klubu Nivea.
Ktoś tak miał i wymyślił coś sensownego?
Próbowałam zarówno komórce, jak i na laptopie. emotka

spróbuj w innej przegladarce, u mnie pomoglo emotka

U mnie niestety nadal nie działa, sprawdzone na kilku na laptopie i na dwóch na telefonie emotka  

U mnie też ten link nie działa...
0 0

nanajka81

#6597358 Napisano: 09.05.2019 10:09:09
pioge7 napisał(a):

działa - tylko kurde tych wygranych tam nie ma emotka
1 pioge7 0

nanajka81

#6597359 Napisano: 09.05.2019 10:10:06
sarenka napisał(a):

sarenka napisał(a):

Mam problem z wysłaniem zgłoszenia na Lubisie.
Pokazuje się komunikat: błędny numer kasy fiskalnej
Wpisuję np. BGT12345678  i wg nich jest to numer za krótki(3 litery + 8 cyfr)
Co mam wpisać?

Wprowadzono niepoprawny numer kasy.

wpisz BGT0012345678 - podobno takie cos akceptuja emotka
0 0

reniii

#6597361 Napisano: 09.05.2019 10:14:09
sarenka napisał(a):

sarenka napisał(a):

Mam problem z wysłaniem zgłoszenia na Lubisie.
Pokazuje się komunikat: błędny numer kasy fiskalnej
Wpisuję np. BGT12345678  i wg nich jest to numer za krótki(3 litery + 8 cyfr)
Co mam wpisać?

Wprowadzono niepoprawny numer kasy.

Ktoś już wcześniej gdzieś pisał na forum, że trzeba dodać po literach a na początku cyfr zera tak aby zrobić z 8 cyfrowego numeru kasy fiskalnej ten 10 cyfrowy, bo coś mają źle zrobioną stronę w tej loterii. 
0 0

sarenka

#6597364 Napisano: 09.05.2019 10:16:09
ok, dziękuję za odpowiedzi
0 0

pioge7

#6597370 Napisano: 09.05.2019 10:24:08
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dobra, to teraz inna kwestia emotka
działają wam powiadomienia na stroeni ?
 mam tylko tyle:

Temat
Kosz

Dodano Dodano Dodano

bez żadnych informacji kto co dodał
0 0

minionek

#6597375 Napisano: 09.05.2019 10:37:10
ewa-maz-spoko-pl napisał(a):

Napisałam 5 mailowy w sprawie wyników z konkursu gellwe w biedronce bo wydawało mi się ze moja praca jest dobra i nie dostałam oni jednej odpowiedzi czy komukolwiek odpisali czy zwycięskie prace zostaną zgodnie z regulaminem opiblikowane?

Na stronie FB gellwe w jednym z komentarzy dziewczyna wrzuciła screena z odpowiedzi gellwe, napisali jej, że prace nie zostaną opublikowane. Czy ktoś się orientuje, czy takie łamanie regulaminu jest ok? Czy oni mogą tak zadecydować? Czy można to gdzieś zgłosić? Bo wydaje mi się, że i nagrody i laureaci w tym konkursie to jakieś widmo... 
0 0

edzia21

#6597389 Napisano: 09.05.2019 10:48:21
minionek napisał(a):

Napisałam 5 mailowy w sprawie wyników z konkursu gellwe w biedronce bo wydawało mi się ze moja praca jest dobra i nie dostałam oni jednej odpowiedzi czy komukolwiek odpisali czy zwycięskie prace zostaną zgodnie z regulaminem opiblikowane?

Na stronie FB gellwe w jednym z komentarzy dziewczyna wrzuciła screena z odpowiedzi gellwe, napisali jej, że prace nie zostaną opublikowane. Czy ktoś się orientuje, czy takie łamanie regulaminu jest ok? Czy oni mogą tak zadecydować? Czy można to gdzieś zgłosić? Bo wydaje mi się, że i nagrody i laureaci w tym konkursie to jakieś widmo... 

Jesli w regulaminie zawarty był zapis o publikacji prac - powinni to zrobić. Najlepiej zglosic sprawe do koncernu FoodCare. Wydaje mi sie, ze to ci sami "agenci", ktorzy robili frugo w lidlu.
0 0

minionek

#6597418 Napisano: 09.05.2019 11:36:23
edzia21 napisał(a):

minionek napisał(a):

Jesli w regulaminie zawarty był zapis o publikacji prac - powinni to zrobić. Najlepiej zglosic sprawe do koncernu FoodCare. Wydaje mi sie, ze to ci sami "agenci", ktorzy robili frugo w lidlu.

edzia21 a były jakieś problemy z frugo w lidlu? Już napisałam do foodcare emotka  choć jestem daleka od tego typu działań, to tym razem z czysto kobiecej ciekawości napisałam hahah chętnie zobaczę prace laureatówemotka
0 0

reniii

#6597427 Napisano: 09.05.2019 11:41:30
minionek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

minionek napisał(a):

edzia21 a były jakieś problemy z frugo w lidlu? Już napisałam do foodcare  emotka  choć jestem daleka od tego typu działań, to tym razem z czysto kobiecej ciekawości napisałam hahah chętnie zobaczę prace laureatów emotka

A może nagrody poszły nie tam gdzie powinny pójść i co opublikują teraz???
0 0

minionek

#6597432 Napisano: 09.05.2019 11:45:02
reniii napisał(a):

minionek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

minionek napisał(a):

edzia21 a były jakieś problemy z frugo w lidlu? Już napisałam do foodcare  emotka  choć jestem daleka od tego typu działań, to tym razem z czysto kobiecej ciekawości napisałam hahah chętnie zobaczę prace laureatów emotka

A może nagrody poszły nie tam gdzie powinny pójść i co opublikują teraz???

reniii  no to będą mieli nie lada wyzwanie emotka
0 0

deva

#6597435 Napisano: 09.05.2019 11:53:08
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

trochę dziwne 1500 nagród dziennie, plus parę głośników i coś nie widać, żeby ludzie często się chwalili. Wysłałam 3 kody i nawet 10 zł nie wygrałam. Odpuszczam...nie będę tego piwska piła...
0 0

pioge7

#6597441 Napisano: 09.05.2019 11:56:23
deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

trochę dziwne 1500 nagród dziennie, plus parę głośników i coś nie widać, żeby ludzie często się chwalili. Wysłałam 3 kody i nawet 10 zł nie wygrałam. Odpuszczam...nie będę tego piwska piła...

ponad 70 kodów i dopiero przed chwilą wpadło 30 zł (pierwsze) wcześniej 2x10zł
na szczęście kapsle znajduję i otrzymuję, bo osobiscie nie piję to bym nie grał emotka
2 deva, benasia 0

katrin1

#6597457 Napisano: 09.05.2019 12:10:46
minionek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

minionek napisał(a):

Oj, były problemy z Frugo, namieszali, wykręcali się ale ostatecznie reklamację uznali, mało profesjonalna agencja emotka
0 0