Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

isiulka

#6599621 Napisano: 14.05.2019 19:16:13
Claudia77 napisał(a):

toka napisał(a):

sania30 napisał(a):

mary18 napisał(a):

POMOCY. Mam pytanie o kaufland budżet , wpisałam zły nr paragonu przez przypadek z innego rachunku kauflandu a dzisaj dostałam esmesa , że wygrałam .
Czy jest szansa żeby to jakoś wyjaśnic z nimi  ? 

Raczej nie. Ja w zeszłym roku miałam taką sytuację,  nr paragonu niezgodny wg regulaminu i przepadła mi nagroda. Podałam ten , który standardowo się podaje a nie numer transakcji. Od tego czasu sprawdzam za każdym razem który numer podac

nagroda przepadnie.Wiem to z własnego doświadczenia emotka

no niestety potwierdzam z własnego doświadczenia.)

Mary18 spróbować wyjaśnić możesz, może  trafisz na dobry dzień, pewne jest tylko to że nie masz nic do stracenia emotka
0 0

stefania7

#6599627 Napisano: 14.05.2019 19:22:27
case napisał(a):

Nic mi o tym nie wiadomo, kod powinien się drukować automatycznie do paragonu, niezależnie od formy płatności.

No i tak jest, nie potrzeba również brać potwierdzenia płatności kartą - kod też się w takim przypadku wydrukuje (ktoś chyba wcześniej o to pytał)

Można też już płacić kodem (tym z drugiego, "prawidłowego" smsa emotka ) - sprawdzone
0 0

szukajacykonkursow

#6599644 Napisano: 14.05.2019 19:57:04
stefania7 napisał(a):

case napisał(a):

Nic mi o tym nie wiadomo, kod powinien się drukować automatycznie do paragonu, niezależnie od formy płatności.

No i tak jest, nie potrzeba również brać potwierdzenia płatności kartą - kod też się w takim przypadku wydrukuje (ktoś chyba wcześniej o to pytał)

Można też już płacić kodem (tym z drugiego, "prawidłowego" smsa emotka ) - sprawdzone

Dobra Dobra A po ilu sekunach się drukuje mniej więcej?(dla mnie się nic nie wydrukowało)Bo ktos pisał że najpierw się drukuje potwierdzenie płatności katą po czym kod z Danio.
0 0

stefania7

#6599646 Napisano: 14.05.2019 20:01:39
szukajacykonkursow napisał(a):

stefania7 napisał(a):

case napisał(a):

Dobra Dobra A po ilu sekunach się drukuje mniej więcej?(dla mnie się nic nie wydrukowało)Bo ktos pisał że najpierw się drukuje potwierdzenie płatności katą po czym kod z Danio.

po kilku - na pewno mniej niż 10 - testowałam obie opcje przy płatności kartą, z potwierdzeniem i bez (czasem kasjer sam klika, że nie chcę potwierdzenia...) - stoję przy kasie, czekam na ten wydruk (zdarzyło się, że wyjechał już  w momencie kasowania zakupów kolejnej osoby - pokazałam palcem, że jeszcze to co się drukuje też poproszę - mina kasjerki bezcenna emotka )

lubiekisiel

#6599650 Napisano: 14.05.2019 20:03:39

stefania7 napisał(a):

case napisał(a):

U mnie tak samo, płaciłam kartą, dostałam paragon - nie przeczytałam wcześniej, że potrzebny dodatkowy kod, więc odeszłam, ale w sumie kasjerka nie zapytała się nawet czy chcę potwierdzenie. Parę sekund jeszcze pakowałam zakupy i nic nie widziałam, żeby w tym czasie się jeszcze drukowało

majonez

#6599651 Napisano: 14.05.2019 20:05:35
pikawka napisał(a):

maniemani napisał(a):

Czy komuś udało się wygrać w Monster chrupki?

Też się chętnie dowiem

Kilka zgłoszeń i nic emotka
0 0

wilhelmzdobywca

#6599652 Napisano: 14.05.2019 20:06:33

mamamichasia napisał(a): Czapka Valentino Rossi z tego
konkursu: https://www.e-kon...-katalonia-2019.html
ale jestem przekonana, że w momencie, kiedy brałam w nim udział nie był
wymagany zakup Monstera, tym bardziej w Intermarche. We Wrocławiu nie
ma nawet Intermerche, więc jak mogłam podać dane paragonu zgłaszając się
przez formularz na stronie? Możliwe, że regulamin zmienił się już po
rozpoczęciu konkursu czy jakimś cudem udało mi się zgłosić? Na pewno nie
kupowałam Monstera, ani nie byłam w Intermarche. Ktoś pomoże mi
wyjaśnić ten fenomen? Szkoda, że przepadnie mi czapka, bo miała być
prezentem dla synka emotka

Odpiszę tutaj, żeby nie spamować MDW. Nie wiem, kiedy brałaś udział, ale na pewno parę dni przed zakończeniem konkursu był zapis w regulaminie o wymaganym zakupie w Intermarche. Mogłaś pomylić z drugim konkursem, było kilka podobnych z Monsterem (chociaż chyba wszystkie wymagały zakupu w jakimś sklepie).

szukajacykonkursow

#6599655 Napisano: 14.05.2019 20:10:01
stefania7 napisał(a):

stefania7 napisał(a):

case napisał(a):

po kilku - na pewno mniej niż 10 - testowałam obie opcje przy płatności kartą, z potwierdzeniem i bez (czasem kasjer sam klika, że nie chcę potwierdzenia...) - stoję przy kasie, czekam na ten wydruk (zdarzyło się, że wyjechał już  w momencie kasowania zakupów kolejnej osoby - pokazałam palcem, że jeszcze to co się drukuje też poproszę - mina kasjerki bezcenna emotka )

Dobra Dobra.Pierwszego dnia mogło to nie działać,bo ktoś czegoś nie uruchomił.I nie w wszystkich Biedronkach.
0 0

misiamarysia

#6599656 Napisano: 14.05.2019 20:10:11
[quote=
zielonaszpilka napisał(a):

nswe69 napisał(a):

nswe69 napisał(a):

zielonaszpilka]

nswe69 napisał(a):

nswe69 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):Adidas emotka mam nadzieje, ze to bon a nie RPA emotka emotka

chętnie za 500zł odkupię RPA  emotka emotka

Niestety jak to RPA to będzie ciężko sprzedać bo na instagramie mam podane imię i w wiadomosci pisali juz po imieniu, a dodatkowa ja podalam im maila z nazwiskiem emotka no mózg mi wyłączyło emotka

No to trzymamy kciuki w przeciwną stronę, żebyś nie wygrała głównej, tylko 500 zł. Ja jestem w takiej samej sytuacji (za nic nie mogłabym lecieć w tym terminie do RPA - planowa operacja na koniec lata), ale nie mam tego problemu, bo nie wygrałam. Byli lepsi, oglądałam galerię. A czy gdzieś są widoczne wybrane / zwycięskie zdjęcia?

0 0

Gość: anula81

#6599678 Napisano: 14.05.2019 20:32:46
ktosiek1 napisał(a):

yudi1507 napisał(a):

Myślicie, że z Adidas wszyscy już zostali powiadomieni? emotka

Mam nadzieję, że nie.... emotka

kurcze niby 800 zgłoszeń a tylko kilka na forum, mam nadzieję, że jutro napiszą emotka

zijaa

#6599690 Napisano: 14.05.2019 20:50:55
nswe69 napisał(a):

zijaa napisał(a):

hej minęło 5 tyg. od wygranej tictac - bon eventim i nadal go nie mam.. wysylali emailem czy kurierem ? w jakim czasie otrzymaliscie ? pozdrawiam!

przychodzi na maila, też dopiero ost.otrzymałem z bodajże 6.tygodnia, więc spokojnie jeśli jesteś na liście laureatów.

dziekì!! cierpliwosc to cnota emotka
1 nswe69 0

misiamarysia

#6599696 Napisano: 14.05.2019 20:59:13
zijaa napisał(a):

nswe69 napisał(a):

zijaa napisał(a):

hej minęło 5 tyg. od wygranej tictac - bon eventim i nadal go nie mam.. wysylali emailem czy kurierem ? w jakim czasie otrzymaliscie ? pozdrawiam!

przychodzi na maila, też dopiero ost.otrzymałem z bodajże 6.tygodnia, więc spokojnie jeśli jesteś na liście laureatów.

dziekì!! cierpliwosc to cnota emotka

Do wszystkich, którzy czekają na TIC TAC Eventim. Ja czekałam długo (wygrana z I etapu), w końcu do nich (organizatorzy) napisałam i od razu dostałam voucher, podali mi nawet datę i godzinę, o której wysłali mi nagrodę, widocznie trafiła do spamu, ale są bardzo mili i wysłali ten sam kod jeszcze raz, więc piszcie na ich maila.

emilly86

#6599697 Napisano: 14.05.2019 21:03:49
Czy wszyscy już dostali bon za poprzedni budżet? (Wspólnie dbamy o czystość w Twojej kuchni”)
0 0

mahuska

#6599704 Napisano: 14.05.2019 21:19:55
Czy  w tym etapie w budżecie przyjmuje dane na nr telefonu co nie wygrał? Sprawdzał ktoś może??
0 0

ktosiek1

#6599707 Napisano: 14.05.2019 21:26:28
anula81 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

yudi1507 napisał(a):

Myślicie, że z Adidas wszyscy już zostali powiadomieni? emotka

Mam nadzieję, że nie.... emotka

kurcze niby 800 zgłoszeń a tylko kilka na forum, mam nadzieję, że jutro napiszą emotka

Też mam nadzieję... zgłoszeń dodanych w terminie i przez uczestników było ok. 700, więc statystycznie co 3,5 wygrywało....
0 0

anka3

#6599713 Napisano: 14.05.2019 21:32:39
nswe69 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):Adidas emotka mam nadzieje, ze to bon a nie RPA emotka emotka

podbijam emotka  obóz treningowy z Dominiką Stelmach to jak wygrać milion emotka

nswe69

#6599716 Napisano: 14.05.2019 21:37:01
anka3 napisał(a):

nswe69 napisał(a):

podbijam emotka  obóz treningowy z Dominiką Stelmach to jak wygrać milion emotka

o kurde, aż musiałem "wyguglować", rekordzistka Polski na 100km... (pytanie za 500tys. w Milonerach jak znalazł) a ciut sportem się interesuję...

rufus

#6599717 Napisano: 14.05.2019 21:38:32
Cofneli się z rezerwami z tiktakow? Dziś z tego co widzę poszły za 5 etap - a tydzien temu były za 7.. emotka
0 0

edzia21

#6599719 Napisano: 14.05.2019 21:39:45
rufus napisał(a):

Cofneli się z rezerwami z tiktakow? Dziś z tego co widzę poszły za 5 etap - a tydzien temu były za 7..  emotka

tydzien temu był za 8, ostatni.
0 0

rufus

#6599721 Napisano: 14.05.2019 21:41:33
edzia21 napisał(a):

rufus napisał(a):

Cofneli się z rezerwami z tiktakow? Dziś z tego co widzę poszły za 5 etap - a tydzien temu były za 7..  emotka

tydzien temu był za 8, ostatni.

Mam z 7 etapu, 7 maja. emotka
0 0