Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

edzia21

#6623790 Napisano: 25.07.2019 18:27:39
joasiunia napisał(a):

Buuu... strona Hortexu www.szczeryznatury.pl chyba nie lubi przeglądarki Safari, która jest w MacBookach. Chciałam zgłosić kod, pierwszy raz, wpisałam, przeszłam do zdrapywania, a tam nic. Nakrętka jeździła w te i we wte, ale nic się nie zdrapało. I kod przepadł, bo już z innego komputera nie wchodzi. Ech, a byłam pełna dobrych chęci  emotka

Zdrapka to tam "pic na wodę". W momencie wpisania kodu i zatwierdzenia system już wie, czy Twój kod jest wygrywający (czy akurat "wbiłaś się" w bramkę). Jeśli wygrasz - dostaniesz maila emotka

rufus

#6623791 Napisano: 25.07.2019 18:27:43
Ktoś sie orientuje czy w Lidlu lub Kauflandzie sa Hortexy 0.5l a jesli tak to jaka cena?
0 0

@gnieszk@

#6623792 Napisano: 25.07.2019 18:29:28
rufus napisał(a):

Ktoś sie orientuje czy w Lidlu lub Kauflandzie sa Hortexy 0.5l a jesli tak to jaka cena?

W Kauflandzie są na pewno ale ceny nie pamiętam.
1 rufus 0

agakaz2

#6623793 Napisano: 25.07.2019 18:35:17
rufus napisał(a):

w Lidlu też jest ale nie znam ceny
1 rufus 0

joasiunia

#6623795 Napisano: 25.07.2019 18:40:35
edzia21 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Buuu... strona Hortexu www.szczeryznatury.pl chyba nie lubi przeglądarki Safari, która jest w MacBookach. Chciałam zgłosić kod, pierwszy raz, wpisałam, przeszłam do zdrapywania, a tam nic. Nakrętka jeździła w te i we wte, ale nic się nie zdrapało. I kod przepadł, bo już z innego komputera nie wchodzi. Ech, a byłam pełna dobrych chęci  emotka

Zdrapka to tam "pic na wodę". W momencie wpisania kodu i zatwierdzenia system już wie, czy Twój kod jest wygrywający (czy akurat "wbiłaś się" w bramkę). Jeśli wygrasz - dostaniesz maila emotka

edzia21, lejesz miód na moje serce, że ten kod jednak nie wystrzelił w kosmos emotka  Maila nie mam, więc skuteczność - taka jak zawsze, ale przynajmniej samopoczucie lepsze, że się skutecznie spróbowało... emotka
1 edzia21 0

kate87

#6623810 Napisano: 25.07.2019 19:27:20
Hej. czy z tv od punkciakow kauflandowych jest jakaś gwarancja?
0 0

Gość: 1Mamcia

#6623816 Napisano: 25.07.2019 19:46:00
kropkakreatywnie napisał(a):

krystyna32 napisał(a):

Czy brał ktoś udział w konkursie "Prymat: I CHCESZ WIĘCEJ... CIASTO Z OWOCAMI"  i dostał e-maila o wygraniu noża ?

Ja nie wygrałam głównej i czekam z nadzieją na tego maila emotka . Pewnie będzie za kilka dni

Tez czekam 
0 0

violka88

#6623827 Napisano: 25.07.2019 20:24:13
Czy z konkursu kawy Tchibo byli już powiadomieni laureaci z wtorku?
0 0

soulfly

#6623837 Napisano: 25.07.2019 21:17:23
edzia21 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

No proste emotka  nawet jak się zawiesi a wygrasz, dostaniesz mail.
0 0

donia7

#6623838 Napisano: 25.07.2019 21:21:57
violka88 napisał(a):

Ja nie dostałam, ale to różnie bywa, bo malutko osób się chwali emotka  
0 0

violka88

#6623839 Napisano: 25.07.2019 21:28:34
donia7 napisał(a):

violka88 napisał(a):

Tak się właśnie zastanawiam czy mam się jeszcze łudzić że odczaruję złą passę i wreszcie jakąś nagrodę upoluję. 
No a niestety coraz mniej ludzi pisze o swoich wygranych.
0 0

anaesth

#6623841 Napisano: 25.07.2019 21:41:02

Mniej osób się chwali, czy mniej osób rzeczywiście wygrywa? Gdzieś mi mignęła wypowiedź, że w trakcie wakacji ogólnie wpada mniej nagród - to prawda? Zastanawiałam się, czy ta posucha u mnie to kwestia pecha, zbyt małej liczby zgłoszeń, czy po prostu taki mamy trudny czas.  :
0 0

margobb

#6623847 Napisano: 25.07.2019 21:54:32
violka88 napisał(a):

donia7 napisał(a):

violka88 napisał(a):

Tak się właśnie zastanawiam czy mam się jeszcze łudzić że odczaruję złą passę i wreszcie jakąś nagrodę upoluję. 

Obstawiam, ze nie informowali emotka  
0 0

anialistopad

#6623848 Napisano: 25.07.2019 21:55:59
Te bony na wakacje.pl łącza się z innymi bonami? Czy to chodzi ze nie mogę połączyć tych z activi ze sobą bo już nie rozumiem tego regulaminu

notta

#6623850 Napisano: 25.07.2019 22:12:51
anaesth napisał(a):

Mniej osób się chwali, czy mniej osób rzeczywiście wygrywa? Gdzieś mi mignęła wypowiedź, że w trakcie wakacji ogólnie wpada mniej nagród - to prawda? Zastanawiałam się, czy ta posucha u mnie to kwestia pecha, zbyt małej liczby zgłoszeń, czy po prostu taki mamy trudny czas.  :

ja przestałam pisać o tym co udaje mi się wygrać, po dziwnych komentarzach i wiadomościach właśnie z forum.. Nie lubię jak mi ktoś z butami wchodzi w konkursowe życie emotka

bibeck

#6623853 Napisano: 25.07.2019 22:18:24
ivanotta napisał(a):

anaesth napisał(a):

ja przestałam pisać o tym co udaje mi się wygrać, po dziwnych komentarzach i wiadomościach właśnie z forum.. Nie lubię jak mi ktoś z butami wchodzi w konkursowe życie  emotka

Niestety, mam podobne odczucia...
2 nkba, notta 0

LejziDejzi

#6623869 Napisano: 25.07.2019 23:38:45
bibeck napisał(a):

ivanotta napisał(a):

anaesth napisał(a):

ja przestałam pisać o tym co udaje mi się wygrać, po dziwnych komentarzach i wiadomościach właśnie z forum.. Nie lubię jak mi ktoś z butami wchodzi w konkursowe życie  emotka

Ja także przestałam już się "chwalic" wygranymi od dłuższego czasu.... Pomagalam nie raz innym czy to w licytacjach czy w konkach bezinteresownie wieleeeeee razy...ale przestałam...Niektorzy za bardzo się przyzwyczaili do "podania na tacy"...non stop miałam zawalane wiadomości a przy tym od groma także od świeżo utworzonych nowych kont...(nagle jak się pochwalilam niektórzy zakładali specjalnie nowe konta i do mnie pisali)emotka  bo moze uda sie cos wiecej dowiedziec emotka  a jak przestałam pomagac nagle wielkie zdziwienie że już nie chce.Wszystko zazwyczaj dzialalo w 1 stronę tak więc też radość z wygranych zostawiam dla siebie A innym życzę powodzenia i dalszych sukcesów emotka  Poznalam dzieki tej stronie mase wiele fajnych osob z kilkoma utrzymuje staly kontakt emotka   podobno dobro wraca podwójnie to ja teraz spokojnie sobie usiądę i poczekam na nie....A radość z wygranych? Będę kumulowała dla siebie emotka  

martunik3

#6623889 Napisano: 26.07.2019 07:33:28
LejziDejzi napisał(a):

bibeck napisał(a):

ivanotta napisał(a):

anaesth napisał(a):

Ja także przestałam już się "chwalic" wygranymi od dłuższego czasu.... Pomagalam nie raz innym czy to w licytacjach czy w konkach bezinteresownie wieleeeeee razy...ale przestałam...Niektorzy za bardzo się przyzwyczaili do "podania na tacy"...non stop miałam zawalane wiadomości a przy tym od groma także od świeżo utworzonych nowych kont...(nagle jak się pochwalilam niektórzy zakładali specjalnie nowe konta i do mnie pisali) emotka  bo moze uda sie cos wiecej dowiedziec emotka  a jak przestałam pomagac nagle wielkie zdziwienie że już nie chce.Wszystko zazwyczaj dzialalo w 1 stronę tak więc też radość z wygranych zostawiam dla siebie A innym życzę powodzenia i dalszych sukcesów emotka  Poznalam dzieki tej stronie mase wiele fajnych osob z kilkoma utrzymuje staly kontakt emotka   podobno dobro wraca podwójnie to ja teraz spokojnie sobie usiądę i poczekam na nie....A radość z wygranych? Będę kumulowała dla siebie emotka  

Wszystko zgadza sie. Nie warto o wszystkim pisać. 
0 0

tadziuuu

#6623891 Napisano: 26.07.2019 08:02:40
martunik3 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

bibeck napisał(a):

ivanotta napisał(a):

anaesth napisał(a):

Ja także przestałam już się "chwalic" wygranymi od dłuższego czasu.... Pomagalam nie raz innym czy to w licytacjach czy w konkach bezinteresownie wieleeeeee razy...ale przestałam...Niektorzy za bardzo się przyzwyczaili do "podania na tacy"...non stop miałam zawalane wiadomości a przy tym od groma także od świeżo utworzonych nowych kont...(nagle jak się pochwalilam niektórzy zakładali specjalnie nowe konta i do mnie pisali) emotka  bo moze uda sie cos wiecej dowiedziec emotka  a jak przestałam pomagac nagle wielkie zdziwienie że już nie chce.Wszystko zazwyczaj dzialalo w 1 stronę tak więc też radość z wygranych zostawiam dla siebie A innym życzę powodzenia i dalszych sukcesów emotka  Poznalam dzieki tej stronie mase wiele fajnych osob z kilkoma utrzymuje staly kontakt emotka   podobno dobro wraca podwójnie to ja teraz spokojnie sobie usiądę i poczekam na nie....A radość z wygranych? Będę kumulowała dla siebie emotka  

Wszystko zgadza sie. Nie warto o wszystkim pisać. 

o to to emotka A nawet jak człowiek pomóc chciał to ludzie naciskali, że szybciej, więcej, lepiej albo pretensje jak się nie udało emotka Pozostaje kilka kontaktów na które zawsze odpowiem i pomogę emotka ale też kilka które będę omijać emotka

magie1982

#6623892 Napisano: 26.07.2019 08:09:14
Mówicie, że ludzie aż tak upierdliwi są? Ja tam chwałę się wygranymi i jakoś jakiegoś mega natłoku wiadomości nie mam. Ale też chętnie udzielam jakiś podpowiedzi. Na mnie to nie chwalenie się działa np demotywująco, bo wydaje mi się że nagrody nie zostają rozdane np. Hm