Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kreatia

#6623515 Napisano: 25.07.2019 06:52:33
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś z laureatów listy rezerwowej prince polo otrzymał dzisiaj wiadomość o negatywnej weryfikacji z powodu nieczytelnego paragonu ? Wysyłałam w imieniu koleżanki-mugolki, wygrała z rezerwy, pochwaliła się wnukowi sofą, a dzisiaj zonk... Próbowałam wytłumaczyć wiadomością zwrotną do IQ, że paragon z kaufa lekko wyblaknięty i proszę o przyjęcie paragonu listem poleconym, ale Ich skrzynka jest przepełniona i wiadomość się cofa...  emotka   Kurde... Dlaczego ja namawiam znajomych do brania udziału w loteriach skoro muszę potem pokutować ?  emotka

Wyślij mi paragon, podkręcę Ci go w programie graficznym. Napisz pw
1 ziolko 0

martunik3

#6623536 Napisano: 25.07.2019 09:09:21
DPD wiezie paczki, podejrzewam, że to słuchawki od SKYR 
0 0

masza

#6623538 Napisano: 25.07.2019 09:11:23
martunik3 napisał(a):

A Skyra nie wozi czasem InPost ?
0 0

aerdna

#6623539 Napisano: 25.07.2019 09:13:14
martunik3 napisał(a):

DPD wiezie też dzisiaj kubki od Smolara

agakaz2

#6623541 Napisano: 25.07.2019 09:16:00
martunik3 napisał(a):

skry to inpost
0 0

jokan

#6623542 Napisano: 25.07.2019 09:16:09
targicola napisał(a):

Oianialistopad napisał(a):

soulfly napisał(a):

agata6 napisał(a):

beatha77 napisał(a):

Czy jest ktoś kto wygrał w Kuchni Staropolskiej? Zarejestrowałam sporo paragonów i nic. Czy tylko ja mam takiego pecha?

Ja wygrałam 220 zł. ale na początku loterii a teraz same pudła emotka

Ktoś pisał że wszystkie pieniądze zostały już zdrapane. 

2 dni temu trafilam 70 zł,a teraz juz nic

Kiedy???Dwa dni temu???18.07 około 16-ej było już po bejmach.Pula wyczerpana.W trochę ponad 65 godzin wszystko się rozeszło.

to tam są jakieś pule dzienne? emotka
0 0

anialistopad

#6623543 Napisano: 25.07.2019 09:16:15
targicola napisał(a):

Oianialistopad napisał(a):

soulfly napisał(a):

agata6 napisał(a):

beatha77 napisał(a):

Czy jest ktoś kto wygrał w Kuchni Staropolskiej? Zarejestrowałam sporo paragonów i nic. Czy tylko ja mam takiego pecha?

Ja wygrałam 220 zł. ale na początku loterii a teraz same pudła emotka

Ktoś pisał że wszystkie pieniądze zostały już zdrapane. 

2 dni temu trafilam 70 zł,a teraz juz nic

Kiedy???Dwa dni temu???18.07 około 16-ej było już po bejmach.Pula wyczerpana.W trochę ponad 65 godzin wszystko się rozeszło.

Tak mam zapisane . No chyba ze datę sobie zła wpisalam
0 0

anialistopad

#6623545 Napisano: 25.07.2019 09:19:46
A skąd wiadomo,ze pula już wyczerpana w loterii staropolskiej?
0 0

Gość: ilona162

#6623553 Napisano: 25.07.2019 09:35:10
nanajka81 napisał(a):

ilona162 napisał(a):

W muzycznej loterii Coca cola gdy chcę dodać kod, wyświetla mi się błąd techniczny. Właściwie od 2 tygodni albo i dłużej... Ktoś też tak miał? Działa wam ta strona? Możecie dodawać kody?

ja mam tam problem nawet z logowaniem nie wspominając że jak już się uda to 2 punktów na nic nie mogę wymienić....

napisalam do agencji, ale od kilku dni brak odpowiedzi.. emotka
0 0

bezaczek7

#6623588 Napisano: 25.07.2019 10:22:21
Czy ksiazece tesco ma ograniczenie znakow? W regulaminie nie widze zapisu na temat dlugosci zgloszenia.
0 0

as32572

#6623589 Napisano: 25.07.2019 10:25:16
ilona162 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ilona162 napisał(a):

W muzycznej loterii Coca cola gdy chcę dodać kod, wyświetla mi się błąd techniczny. Właściwie od 2 tygodni albo i dłużej... Ktoś też tak miał? Działa wam ta strona? Możecie dodawać kody?

ja mam tam problem nawet z logowaniem nie wspominając że jak już się uda to 2 punktów na nic nie mogę wymienić....

napisalam do agencji, ale od kilku dni brak odpowiedzi.. emotka

z kodami nie mam problemu,ale miałam kiedyś sytuację , że logując się wyrzucał mi błąd, nie umieli tego rozwiązać tzn dostałam typową odpowiedź IT - u nas działa
musiałam utworzyć nowe adresy mailowe żeby się logować emotka
0 0

cudaczek121

#6623605 Napisano: 25.07.2019 10:46:54
zielonaszpilka napisał(a):

reniii napisał(a):

Nie zauważyliście jeszcze o co się bijemy? O sygnowane leżaki, bluzy i koszulki, piłki, okulary, rowery, szklanki, termosy, stoliki......... i te wygrane są takie piękne i pożądane i równocześnie stają się darmową reklamą konkretnego producenta. Nie widzicie tego naprawdę? Dlaczego wygrane nie są zwyczajne, a prawie zawsze z logo? A ile kosztuje reklama w tv i prasie? A my szczęściarze reklamujemy za free i jeszcze suszymy zęby w uśmiechu z tego szczęścia.

Dlatego ja nie gram o takie rzeczy. Nie lubię kiedy logo jest widoczne bez względu na to czy to Oreo czy Armani emotka Niestety teraz jest dużo badziewia w nagrodach. Ale zastanawiam się, kto i jak wybiera nagrody, bo można zobaczyć takie "fale" w konkursach. Teraz w konkursach można wygrać instaxy, głośniki jbl, eventimy i bilety do energylandii, a jak wakacje to na Bali emotka I to bez względu na organizatora są takie same nagrody, Parę lat temu pamiętam falę "zakupy ze stylistką", coolpixy, ipody i ipady emotka Rozmawiałam z babeczką z jednej z agencji o tym, to powiedziała, że to różnie. Zazwyczaj oni jako agencja przedstawiają koncepcję klientowi sugerując, co mogłoby być nagrodą, a on to akceptuje. Ale czasami to wychodzi już od klienta i oni się muszą dostosować. I nie wiem czy np. energylandia rozdaje te swoje bilety na lewo i prawo w ramach promocji różnym firmom, a one organizują z tym konkursy czy to jest na zasadzie, że jakaś firma robi konkurs z tymi biletami i inni to podłapują, żeby nie być gorszym? emotka

W swojej konkursowej "karierze" wygrałam 2 rowery.Jeden w konkursie muffinek Zaskocz, drugi z Nivea.Obydwa są z logo sponsora.Jako że jestem taka "asportowa" raczej, więc dałam siostrze na przechowanie. Moja druga siostra także pożycza sobie jeden z tych rowerów, gdy przyjeżdża do tamtej, czasami też ich znajomi korzystają.Na pytanie, czy im nie przeszkadza logo organizatora konkursu na tych rowerach, jedna z moich sióstr powiedziała,że może jakby tam widniało logo Durex na tych rowerach, to by się zastanowiła, czy chce na nich jeździć emotka Jeśli rower jest z logo, to chyba da się nałożyć na to jakąś opaskę albo czymś zakleić/zamalować.
0 0

katrin1

#6623610 Napisano: 25.07.2019 10:56:35
cudaczek121 napisał(a):

reniii napisał(a):

Nie zauważyliście jeszcze o co się bijemy? O sygnowane leżaki, bluzy i koszulki, piłki, okulary, rowery, szklanki, termosy, stoliki......... i te wygrane są takie piękne i pożądane i równocześnie stają się darmową reklamą konkretnego producenta. Nie widzicie tego naprawdę? Dlaczego wygrane nie są zwyczajne, a prawie zawsze z logo? A ile kosztuje reklama w tv i prasie? A my szczęściarze reklamujemy za free i jeszcze suszymy zęby w uśmiechu z tego szczęścia.

Dlatego ja nie gram o takie rzeczy. Nie lubię kiedy logo jest widoczne bez względu na to czy to Oreo czy Armani emotka Niestety teraz jest dużo badziewia w nagrodach. Ale zastanawiam się, kto i jak wybiera nagrody, bo można zobaczyć takie "fale" w konkursach. Teraz w konkursach można wygrać instaxy, głośniki jbl, eventimy i bilety do energylandii, a jak wakacje to na Bali emotka I to bez względu na organizatora są takie same nagrody, Parę lat temu pamiętam falę "zakupy ze stylistką", coolpixy, ipody i ipady emotka Rozmawiałam z babeczką z jednej z agencji o tym, to powiedziała, że to różnie. Zazwyczaj oni jako agencja przedstawiają koncepcję klientowi sugerując, co mogłoby być nagrodą, a on to akceptuje. Ale czasami to wychodzi już od klienta i oni się muszą dostosować. I nie wiem czy np. energylandia rozdaje te swoje bilety na lewo i prawo w ramach promocji różnym firmom, a one organizują z tym konkursy czy to jest na zasadzie, że jakaś firma robi konkurs z tymi biletami i inni to podłapują, żeby nie być gorszym? emotka

W swojej konkursowej "karierze" wygrałam 2 rowery.Jeden w konkursie muffinek Zaskocz, drugi z Nivea.Obydwa są z logo sponsora.Jako że jestem taka "asportowa" raczej, więc dałam siostrze na przechowanie. Moja druga siostra także pożycza sobie jeden z tych rowerów, gdy przyjeżdża do tamtej, czasami też ich znajomi korzystają.Na pytanie, czy im nie przeszkadza logo organizatora konkursu na tych rowerach, jedna z moich sióstr powiedziała,że może jakby tam widniało logo Durex na tych rowerach, to by się zastanowiła, czy chce na nich jeździć emotka Jeśli rower jest z logo, to chyba da się nałożyć na to jakąś opaskę albo czymś zakleić/zamalować.

Hehe, ja mam namiot z napisem "Durex real feel,postaw namiot", różowy:)) sam namiot świetny, ale obawiam się jechać z nim z rodziną na kemping, ludzie mogliby pomyśleć, że to mobilny namiot cielesnych uciechemotka

halliday

#6623618 Napisano: 25.07.2019 11:19:13
anialistopad napisał(a):

A skąd wiadomo,ze pula już wyczerpana w loterii staropolskiej?

bo tam co 10 zgłoszenie wygrywało, pewnie ktoś wysyłał 9 zgłoszeń fałszywych i 1 prawidłowe to 10 wygrywające i nie wygrał i pewnie więcej osób tak zrobiło i dacia duster zapewne zostanie u organizatora, gdyż min 80% zgłoszeń to na wymyślone dane i paragony.
0 0

moskala22

#6623619 Napisano: 25.07.2019 11:20:23
katrin1 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

reniii napisał(a):

Hehe, ja mam namiot z napisem "Durex real feel,postaw namiot", różowy:)) sam namiot świetny, ale obawiam się jechać z nim z rodziną na kemping, ludzie mogliby pomyśleć, że to mobilny namiot cielesnych uciech emotka

Katrin poprawiłaś mi humor emotka

Ja mam rower wygrany w konkursie Nivea i często na nim jeżdże - logo akurat nie rzuca się aż tak bardzo w oczy jak jestem w ruchu. Moje dzieciaki uwielbiają koszulki i bluzy z Oreo i są dumne bo dzieci w szkole im zazdroszczą. Tak więc myślę że w sumie są plusy i minusy nagród z logo.

krystyna32

#6623622 Napisano: 25.07.2019 11:28:35
Czy brał ktoś udział w konkursie "Prymat: I CHCESZ WIĘCEJ... CIASTO Z OWOCAMI"  i dostał e-maila o wygraniu noża ?

kawazczekolada

#6623650 Napisano: 25.07.2019 12:16:06
krystyna32 napisał(a):

Czy brał ktoś udział w konkursie "Prymat: I CHCESZ WIĘCEJ... CIASTO Z OWOCAMI"  i dostał e-maila o wygraniu noża ?

ja dostałam maila w tamtym tygodniu o wygraniu noza

EDIT: to był grillowy konkurs emotka

kropkakreatywnie

#6623669 Napisano: 25.07.2019 12:48:13
krystyna32 napisał(a):

Ja nie wygrałam głównej i czekam z nadzieją na tego maila emotka . Pewnie będzie za kilka dni
0 0

iwonus11119898

#6623715 Napisano: 25.07.2019 14:25:20
Czy tylko Ja nie dostałam jeszcze maila z konkursu Mój wymarzony dzień dziecka w Kauflandzie  emotka
0 0

joasiunia

#6623789 Napisano: 25.07.2019 18:26:28
Buuu... strona Hortexu www.szczeryznatury.pl chyba nie lubi przeglądarki Safari, która jest w MacBookach. Chciałam zgłosić kod, pierwszy raz, wpisałam, przeszłam do zdrapywania, a tam nic. Nakrętka jeździła w te i we wte, ale nic się nie zdrapało. I kod przepadł, bo już z innego komputera nie wchodzi. Ech, a byłam pełna dobrych chęci  emotka
0 0