Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nswe69

#6651234 Napisano: 24.10.2019 13:35:41
potrojne wygrywanie - formularz, podrzuci ktoś na priv/maila ? bo nie mogę go pobrać...
0 0

Trysha

#6651248 Napisano: 24.10.2019 14:05:14
Okmagisterek napisał(a):

edith napisał(a):

Mysia napisał(a):

margo1 napisał(a):

assal napisał(a):

Margo1: Na razie cisza. W wielu sklepach nie wiedzą o co chodzi, więc część osób wzięła białe buty bez nadruku. Chciałam zostawić buty I podać gotowy wzór z nadruku w Tarasach, "nie da się". Co się da? Po iluś tam telefonach, dopytywaniu się itp., na tę chwilę mogę dać swoje zdjęcie. Niestety, nie pokażą mi, jaki efekt będzie końcowy, bo "nie da się". Nie wiem, czemu nie mogę mailem zdjęć wysłać, by mi wizualizację zrobili, ale też "nie da się". Ale i tak do przodu, bo przy pierwszej wizycie w sklepie nic się nie dało emotka  
Wolałabym wziąć buty w dowolnym kolorze bez tego zamieszania i nadruku, ale "nie da się" emotka

Dzięki,miałam nadzieję że przedłużą,ktoś pisał że trwa rozmowa z Converse,bo termin    niezgodny z  regulaminem,ja mam wzór na pendrive ale obawiam się,że od razu mi nie zrobią nawet w Tarasach,a muszę specjalnie jechać bo sklepu się nie nie mam

Nie straszcie, że efektu nie pokażą emotka    ja jak pisałam zgram plik na buty + plik z wizualizacją jak chcę żeby to zrobili zobaczymy co z tego będzie... emotka           Może głupie pytanie ale czy obrazek może być dowolny na buty , podaje się wzór w jakiej firmie  np.pendrive? Czy jest określony  rozmiar wzoru przykładowego ? emotka Czy ktos realizował w Galerii Krakowskiej ? 

Wczoraj w Galerii Krakowskiej siostra odebrała trampki dla siebie i dla mnie! Bez problemu! Tyle, że zwykłe klasyczne białe - nie chcieliśmy customizacji. Nie wiem jak wygląda kwestia z ozdabianiem i nadrukami. Tyle powiedzieli, że wybiera się nadruki z ich katalogu, oni to wysyłają do złotych tarasów i później takie trampki sie odbiera.

W Łodzi niestety też problemy. Tylko białe można odebrać. Nadruków nie biorą na siebie i odsyłają żeby jechać do Warszawy. Jak twierdzą oni się na nadrukach nie znają i nie wiedzą jak by to miało wyglądać. Porażka...
0 0

nanajka81

#6651266 Napisano: 24.10.2019 15:02:54
Trysha napisał(a):

Okmagisterek napisał(a):

edith napisał(a):

Mysia napisał(a):

margo1 napisał(a):

assal napisał(a):

Margo1: Na razie cisza. W wielu sklepach nie wiedzą o co chodzi, więc część osób wzięła białe buty bez nadruku. Chciałam zostawić buty I podać gotowy wzór z nadruku w Tarasach, "nie da się". Co się da? Po iluś tam telefonach, dopytywaniu się itp., na tę chwilę mogę dać swoje zdjęcie. Niestety, nie pokażą mi, jaki efekt będzie końcowy, bo "nie da się". Nie wiem, czemu nie mogę mailem zdjęć wysłać, by mi wizualizację zrobili, ale też "nie da się". Ale i tak do przodu, bo przy pierwszej wizycie w sklepie nic się nie dało emotka  
Wolałabym wziąć buty w dowolnym kolorze bez tego zamieszania i nadruku, ale "nie da się" emotka

Dzięki,miałam nadzieję że przedłużą,ktoś pisał że trwa rozmowa z Converse,bo termin    niezgodny z  regulaminem,ja mam wzór na pendrive ale obawiam się,że od razu mi nie zrobią nawet w Tarasach,a muszę specjalnie jechać bo sklepu się nie nie mam

Nie straszcie, że efektu nie pokażą emotka    ja jak pisałam zgram plik na buty + plik z wizualizacją jak chcę żeby to zrobili zobaczymy co z tego będzie... emotka           Może głupie pytanie ale czy obrazek może być dowolny na buty , podaje się wzór w jakiej firmie  np.pendrive? Czy jest określony  rozmiar wzoru przykładowego ? emotka Czy ktos realizował w Galerii Krakowskiej ? 

Wczoraj w Galerii Krakowskiej siostra odebrała trampki dla siebie i dla mnie! Bez problemu! Tyle, że zwykłe klasyczne białe - nie chcieliśmy customizacji. Nie wiem jak wygląda kwestia z ozdabianiem i nadrukami. Tyle powiedzieli, że wybiera się nadruki z ich katalogu, oni to wysyłają do złotych tarasów i później takie trampki sie odbiera.

W Łodzi niestety też problemy. Tylko białe można odebrać. Nadruków nie biorą na siebie i odsyłają żeby jechać do Warszawy. Jak twierdzą oni się na nadrukach nie znają i nie wiedzą jak by to miało wyglądać. Porażka...

Czytam sobie o tych Waszych butach z nadrukiem którego nie da się zrobić i powiem szczerze że jestem zdziwiona że ktoś z organizatorów wpadł na pomysł żeby dać taką nagrodę do wygrania. Nadruki to nie taka prosta sprawa a na trampkach to już w ogóle, do tego potrzebny jest odpowiedni sprzęt a skąd te sklepy mają go mieć? Wizualizację też ktoś musi robić, efekt końcowy często różni się od tego co się chciało - a bo kolor wyjdzie nie taki, a bo tu miało być inaczej wykadrowane... Jeżeli ktoś z Was dostał buty z nadrukiem to niech się pochwali bo jestem bardzo bardzo ciekawa jak wygląda nadruk.  
0 0

87

#6651330 Napisano: 24.10.2019 19:21:59
Czy ktoś wygrał w konkursie Everydayme? W mailu informacja o 16x650 ml płynu do naczyn Fairy a w paczce tylko jedno opakowanie. Ktoś też tak miał może? 
0 0

zielonooka85

#6651392 Napisano: 25.10.2019 00:56:47
koniczynka123 napisał(a):

Konkursowicze. Plaga, czy błogosławieństwo?https://veneo.pl/...y-blogoslawienstwo  emotka

Z ostatnim zdaniem się nie zgodzę! Jeśli gdzieś notorycznie nie wygrywam, to olewam markę emotka
0 0

zielonooka85

#6651393 Napisano: 25.10.2019 01:01:14
nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

darog napisał(a):

Loteria CAREX (oczywiście ja i znajomi w to nie gramy) mamy info że trzeba memory w 5 sekund ułożyć by 50zł do sklepu dostać..no i matematyczne prawdopodobieństwo wylosowania przy tej stałej grupie- żadne- widac po num paragonów/faktur.
totalna beznadzieja.
Mieciu i 99% reszty laureatów się powtarzają- bo widocznie bez ograniczeń można wygrywać-mają prawo.

Poza tym kto mi wyjaśni?

Podmiotem urządzającym Loterię jest i360 Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Łodzi, przy ul. Henryka Sienkiewicza 85/87 lok. 8, 90-057 Łódź
Organem administracji publicznej wydającym zezwolenie na prowadzenie Loterii jest Dyrektor Izby Administracji Skarbowej w Łodzi

ale...??

Regulamin udostępniany jest nieodpłatnie w biurze Organizatora, tj. pod adresem i360 Sp. z o.o., ul. Elizy Orzeszkowej 17, lokal U5, 15-084 Białystok

i oczywiście nikt nie reaguje na zadane pytania, jak dla mnie jakiś kolosalny cichuteńki wałek...  emotka  a naiwni się nabiorą - przyznaję się, ja też  emotka

W 5 sekund fizycznie nikt tego nie zrobi. Program tak... 
Po co marnowac kase, jesli nie masz szans?

Agencja i360 ma kilka oddziałów, ot żaden sekret. Nie oni jedni...

No to porażka emotka Ja tam się też nabrałam bo naiwna liczyłam że się uda, lepiej w ACTIVIE zainwestować i dostać bez wysiłku bon na 30 zł niż łudzić się że się go w Carexie się ustrzeli. Nienawidzę takich niesprawiedliwych konkursów.

Moja ulubiona agencja, co za 10 zgłoszonych paragonów straszyła mnie adwokatem...
Ale da się u nich wygrać.. w bardziej lokalnych konkursach moi znajomi wygrywali (np. 1 paragonem emotka )
0 0

edzia21

#6651394 Napisano: 25.10.2019 01:10:58
zielonooka85 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

darog napisał(a):

Loteria CAREX (oczywiście ja i znajomi w to nie gramy) mamy info że trzeba memory w 5 sekund ułożyć by 50zł do sklepu dostać..no i matematyczne prawdopodobieństwo wylosowania przy tej stałej grupie- żadne- widac po num paragonów/faktur.
totalna beznadzieja.
Mieciu i 99% reszty laureatów się powtarzają- bo widocznie bez ograniczeń można wygrywać-mają prawo.

Poza tym kto mi wyjaśni?

Podmiotem urządzającym Loterię jest i360 Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Łodzi, przy ul. Henryka Sienkiewicza 85/87 lok. 8, 90-057 Łódź
Organem administracji publicznej wydającym zezwolenie na prowadzenie Loterii jest Dyrektor Izby Administracji Skarbowej w Łodzi

ale...??

Regulamin udostępniany jest nieodpłatnie w biurze Organizatora, tj. pod adresem i360 Sp. z o.o., ul. Elizy Orzeszkowej 17, lokal U5, 15-084 Białystok

i oczywiście nikt nie reaguje na zadane pytania, jak dla mnie jakiś kolosalny cichuteńki wałek...  emotka  a naiwni się nabiorą - przyznaję się, ja też  emotka

No to porażka emotka Ja tam się też nabrałam bo naiwna liczyłam że się uda, lepiej w ACTIVIE zainwestować i dostać bez wysiłku bon na 30 zł niż łudzić się że się go w Carexie się ustrzeli. Nienawidzę takich niesprawiedliwych konkursów.

Moja ulubiona agencja, co za 10 zgłoszonych paragonów straszyła mnie adwokatem...
Ale da się u nich wygrać.. w bardziej lokalnych konkursach moi znajomi wygrywali (np. 1 paragonem emotka )

A co niby takiego złego uczyniłaś zgłaszając 10 paragonów (wg nich), że aż adwokat poszedł w ruch?
0 0

zielonooka85

#6651397 Napisano: 25.10.2019 01:33:48
edzia21 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

darog napisał(a):

totalna beznadzieja.

Poza tym kto mi wyjaśni?

ale...??

A co niby takiego złego uczyniłaś zgłaszając 10 paragonów (wg nich), że aż adwokat poszedł w ruch?

W sumie to do dziś nie wiem emotka  To była długa historia (loteria Develey) i z tego co się zorientowałam, ciągali wszystkich którzy zgłosili 10 i więcej paragonów. Chcieli przesłania ich do weryfikacji przed końcem loterii (co było niezgodne z regulaminem), straszyli wykluczeniem z loterii itd. To trochę nawiązuje do linku wyżej o wykluczeniu konkursowiczów emotka  
Tylko nie wiem jak moje 10 paragonów ma się do 40 paragonów innych osób, całe nic.
Strasznie się wtedy wkurzyłam, bo pierwszy raz postanowiłam 'zainwestować', a potraktowano mnie jak oszusta.

zielonooka85

#6651399 Napisano: 25.10.2019 02:15:09

zielonooka85 napisał(a):

Konkursowicze. Plaga, czy błogosławieństwo? https://veneo.pl/...y-blogoslawienstwo  emotka

Z ostatnim zdaniem s

Warto poczytać w necie wypowiedzi Moniki Czaplickiej (właścicielki agencji Wobuzz)- z takim ... emotka   podejściem do konkursowiczów nigdy się wcześniej nie spotkałam emotka Tekst z pierwszego linku w większości skopiowany z tej strony: https://czaplicka...cze-plaga-cholera/  Nazywa konkursowiczów oszustami a w swoim konkursie nagrodziła np swoją partnerkę życiową...

No kurczę, dziś sama siebie nazwałam konkursowiczem, nie wiedziałam, że to brzydko. Jak dla mnie, to ona myli pojęcia.
0 0

bethan

#6651403 Napisano: 25.10.2019 06:09:21
zielonooka85 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Konkursowicze. Plaga, czy błogosławieństwo? https://veneo.pl/...y-blogoslawienstwo  emotka

Z ostatnim zdaniem s

Warto poczytać w necie wypowiedzi Moniki Czaplickiej (właścicielki agencji Wobuzz)- z takim ... emotka   podejściem do konkursowiczów nigdy się wcześniej nie spotkałam emotka Tekst z pierwszego linku w większości skopiowany z tej strony: https://czaplicka...cze-plaga-cholera/  Nazywa konkursowiczów oszustami a w swoim konkursie nagrodziła np swoją partnerkę życiową...

No kurczę, dziś sama siebie nazwałam konkursowiczem, nie wiedziałam, że to brzydko. Jak dla mnie, to ona myli pojęcia.

A kto mówi, że to brzydko?
Sorry za drzewko, ale na komórce edycja to męka emotka
0 0

FBilona

#6651407 Napisano: 25.10.2019 07:20:01
Jak działa Velvet? Bo mi się pokazało w serduszku 100zl, tak dwa razy. Czekam na rozwój wypadków a potem ze się nie udało. A już witalam się z gaska
0 0

assal

#6651410 Napisano: 25.10.2019 07:42:17
Pamiętam, jak pytałam koleżankę (gra od ponad 20 lat!), jak jej się udaje ciągle wygrywać w konkursach, za ktorymi stoi veneo. A ta: oni lubią byle co, a najlepiej, jak się ze dwie literówki trafią, coś niegramatycznie, od serca... 
Chcą pokazać, że nagradzają przeciętnych konsumentów emotka
To było jakieś dwa lata temu emotka  
Gdzie niby jakiś ich konkurs, gdzie w wynikach nie ma rodzin największych konkursowiczow?
0 0

cleo25

#6651417 Napisano: 25.10.2019 08:29:57
FBilona napisał(a):

Jak działa Velvet? Bo mi się pokazało w serduszku 100zl, tak dwa razy. Czekam na rozwój wypadków a potem ze się nie udało. A już witalam się z gaska

Musi być 3 razy 100zl
0 0

jokan

#6651432 Napisano: 25.10.2019 09:42:04
czy z colgate biedonka przychodzi powiadomienie na maila?
0 0

cleo25

#6651433 Napisano: 25.10.2019 09:44:42
jokan napisał(a):

Nie
1 jokan 0

bzowapani

#6651434 Napisano: 25.10.2019 09:44:50
jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

nie
1 jokan 0

asantesana

#6651436 Napisano: 25.10.2019 09:55:45

zielonooka85 napisał(a):

Z ostatnim zdaniem s

O matko z córką, ta pani powinna się leczyć... Najlepsza jest jej wypowiedź w postach pod artykułem, ona woli zarabiać nie tracąc czasu na głupoty jakim jest konkursowanie. Tyle, ze ona te konkursy organizuje i na nich zarabia. Coś się tej pani mocno pomyrdało.

izkak

#6651437 Napisano: 25.10.2019 09:59:48

Konkursowicze. Plaga, czy błogosławieństwo?https://veneo.pl/...y-blogoslawienstwo  emotka

"Jak zatem traktować konkursowiczów? Nagradzać, ale tylko w ostateczności! emotka
No tak. Przecież nagradzamy osoby, a nie najlepsze odpowiedzi/hasła reklamowe/zdjęcia/grafiki/filmy itd. emotka
Ciekawe czy jak w Veneo dają podwyżki to też tylko nowym pracownikom, no bo wiadomo... "Przemo, ty już kiedyś dostałeś". emotka

asantesana

#6651440 Napisano: 25.10.2019 10:10:24
izkak napisał(a):

"Jak zatem traktować konkursowiczów? Nagradzać, ale tylko w ostateczności! emotka
No tak. Przecież nagradzamy osoby, a nie najlepsze odpowiedzi/hasła reklamowe/zdjęcia/grafiki/filmy itd.  emotka
Ciekawe czy jak w Veneo dają podwyżki to też tylko nowym pracownikom, no bo wiadomo... "Przemo, ty już kiedyś dostałeś".  emotka

Konta, nazwiska, adresy e-mail, a nawet awatary krążą po profilach marek, powtarzając się w bazach zgłoszeń kolejnych konkursów.
A tu Pan przyznaje, ze jego firma ma w nosie RODO emotka

zielonaszpilka

#6651452 Napisano: 25.10.2019 10:38:11
faworek napisał(a):

asantesana napisał(a):

izkak napisał(a):

No tak. Przecież nagradzamy osoby, a nie najlepsze odpowiedzi/hasła reklamowe/zdjęcia/grafiki/filmy itd.  emotka
Ciekawe czy jak w Veneo dają podwyżki to też tylko nowym pracownikom, no bo wiadomo... "Przemo, ty już kiedyś dostałeś".  emotka

Konta, nazwiska, adresy e-mail, a nawet awatary krążą po profilach marek, powtarzając się w bazach zgłoszeń kolejnych konkursów.
A tu Pan przyznaje, ze jego firma ma w nosie RODO emotka

Mam dla nich złotą receptę.
Niech kupią sobie koło i jeb ną się w czoło, ewentualnie blaszkę, a wtedy w czaszkę  emotka  
Stosować w takich skrajnych przypadkach 3x dziennie. Lek nierefundowany, więc muszą najpierw sami wygrać we własnym konkursie, żeby go opłacić. 
Dziękuję,

Ale widzicie, że to artykuł sprzed kilku lat. I pani pisze w nim o konkursach na lajki? Pomijam formę w jakiej to robi, ale ten artykuł jest nie bardzo aktualny i myślę, że nie bardzo nas dotyczy emotka I RODO też wtedy nie było emotka Poza tym, co ma RODO do tego, ze ktoś zauważa, że te same osoby biorą udział w konkursach na różnych profilach?
0 0