Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

margo1

#6651087 Napisano: 24.10.2019 06:49:05
I co z tymi Conversami, macie jakieś wiadomości w sprawie terminu ważności?
0 0

magdalena-chili

#6651089 Napisano: 24.10.2019 07:31:51
Superloser,

W 5 sekund fizycznie nikt tego nie zrobi. Program tak... 
Po co marnowac kase, jesli nie masz szans?

Agencja i360 ma kilka oddziałów, ot żaden sekret. Nie oni jedni...

a organizator pozwala na takie ewidentne nieprawidłowości... szkoda że producent mydła się na to godzi, nie zważając na ryzyko reputacyjne, ja mydełka już od nich raczej nie kupię emotka
0 0

assal

#6651090 Napisano: 24.10.2019 07:49:13
Margo1: Na razie cisza. W wielu sklepach nie wiedzą o co chodzi, więc część osób wzięła białe buty bez nadruku. Chciałam zostawić buty I podać gotowy wzór z nadruku w Tarasach, "nie da się". Co się da? Po iluś tam telefonach, dopytywaniu się itp., na tę chwilę mogę dać swoje zdjęcie. Niestety, nie pokażą mi, jaki efekt będzie końcowy, bo "nie da się". Nie wiem, czemu nie mogę mailem zdjęć wysłać, by mi wizualizację zrobili, ale też "nie da się". Ale i tak do przodu, bo przy pierwszej wizycie w sklepie nic się nie dało emotka  
Wolałabym wziąć buty w dowolnym kolorze bez tego zamieszania i nadruku, ale "nie da się" emotka
0 0

anaesth

#6651096 Napisano: 24.10.2019 08:39:24
Mysia napisał(a):

Ja ciągle rozmyślam, bo potrzebny nowy telefon choć z drugiej strony małe szanse że go wygram  emotka emotka

Nadzieja umiera ostatnia emotka
Pokusiłam się o 2 zgłoszenia (może jeszcze wyślę trzecie, bo u mnie pasta do zębów schodzi dość sprawnie), bo zawsze to jakaś szansa na telefon. Mała bo mała, ale za 4-5zł/szansę chyba jednak warto. Na pewno wolę kupić pastę na zapas, niż kolejne praliny/czekoladki, których sama nie zjem, a podarować nie mam komu. emotka
2 atyde25, mysia 0

margo1

#6651100 Napisano: 24.10.2019 08:47:32
assal napisał(a):

Margo1: Na razie cisza. W wielu sklepach nie wiedzą o co chodzi, więc część osób wzięła białe buty bez nadruku. Chciałam zostawić buty I podać gotowy wzór z nadruku w Tarasach, "nie da się". Co się da? Po iluś tam telefonach, dopytywaniu się itp., na tę chwilę mogę dać swoje zdjęcie. Niestety, nie pokażą mi, jaki efekt będzie końcowy, bo "nie da się". Nie wiem, czemu nie mogę mailem zdjęć wysłać, by mi wizualizację zrobili, ale też "nie da się". Ale i tak do przodu, bo przy pierwszej wizycie w sklepie nic się nie dało emotka  
Wolałabym wziąć buty w dowolnym kolorze bez tego zamieszania i nadruku, ale "nie da się" emotka

Dzięki,miałam nadzieję że przedłużą,ktoś pisał że trwa rozmowa z Converse,bo termin niezgodny z regulaminem,ja mam wzór na pendrive ale obawiam się,że od razu mi nie zrobią nawet w Tarasach,a muszę specjalnie jechać bo sklepu się nie nie mam
0 0

mysia

#6651101 Napisano: 24.10.2019 08:51:57
margo1 napisał(a):

assal napisał(a):

Dzięki,miałam nadzieję że przedłużą,ktoś pisał że trwa rozmowa z Converse,bo termin niezgodny z regulaminem,ja mam wzór na pendrive ale obawiam się,że od razu mi nie zrobią nawet w Tarasach,a muszę specjalnie jechać bo sklepu się nie nie mam

Nie straszcie, że efektu nie pokażą emotka ja jak pisałam zgram plik na buty + plik z wizualizacją jak chcę żeby to zrobili zobaczymy co z tego będzie... emotka
0 0

darog

#6651106 Napisano: 24.10.2019 09:22:04
PMI Combera dzwoni? czy wysyła smsy?

chyba Wedel organizowali?
0 0

nanajka81

#6651108 Napisano: 24.10.2019 09:28:03
superloser napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

darog napisał(a):

Loteria CAREX (oczywiście ja i znajomi w to nie gramy) mamy info że trzeba memory w 5 sekund ułożyć by 50zł do sklepu dostać..no i matematyczne prawdopodobieństwo wylosowania przy tej stałej grupie- żadne- widac po num paragonów/faktur.
totalna beznadzieja.
Mieciu i 99% reszty laureatów się powtarzają- bo widocznie bez ograniczeń można wygrywać-mają prawo.

Poza tym kto mi wyjaśni?

Podmiotem urządzającym Loterię jest i360 Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Łodzi, przy ul. Henryka Sienkiewicza 85/87 lok. 8, 90-057 Łódź
Organem administracji publicznej wydającym zezwolenie na prowadzenie Loterii jest Dyrektor Izby Administracji Skarbowej w Łodzi

ale...??

Regulamin udostępniany jest nieodpłatnie w biurze Organizatora, tj. pod adresem i360 Sp. z o.o., ul. Elizy Orzeszkowej 17, lokal U5, 15-084 Białystok

i oczywiście nikt nie reaguje na zadane pytania, jak dla mnie jakiś kolosalny cichuteńki wałek...  emotka  a naiwni się nabiorą - przyznaję się, ja też  emotka

W 5 sekund fizycznie nikt tego nie zrobi. Program tak... 
Po co marnowac kase, jesli nie masz szans?

Agencja i360 ma kilka oddziałów, ot żaden sekret. Nie oni jedni...

No to porażka emotka Ja tam się też nabrałam bo naiwna liczyłam że się uda, lepiej w ACTIVIE zainwestować i dostać bez wysiłku bon na 30 zł niż łudzić się że się go w Carexie się ustrzeli. Nienawidzę takich niesprawiedliwych konkursów.
0 0

edith

#6651116 Napisano: 24.10.2019 09:46:20
Mysia napisał(a):

margo1 napisał(a):

assal napisał(a):

Dzięki,miałam nadzieję że przedłużą,ktoś pisał że trwa rozmowa z Converse,bo termin    niezgodny z  regulaminem,ja mam wzór na pendrive ale obawiam się,że od razu mi nie zrobią nawet w Tarasach,a muszę specjalnie jechać bo sklepu się nie nie mam

Nie straszcie, że efektu nie pokażą emotka    ja jak pisałam zgram plik na buty + plik z wizualizacją jak chcę żeby to zrobili zobaczymy co z tego będzie... emotka           Może głupie pytanie ale czy obrazek może być dowolny na buty , podaje się wzór w jakiej firmie  np.pendrive? Czy jest określony  rozmiar wzoru przykładowego ? emotka Czy ktos realizował w Galerii Krakowskiej ? 

0 0

rutka

#6651149 Napisano: 24.10.2019 10:37:06
Czy były już wyniki z konkursu Auchan Wawel?
0 0

magisterek

#6651153 Napisano: 24.10.2019 10:48:26
edith napisał(a):

Mysia napisał(a):

margo1 napisał(a):

assal napisał(a):

Dzięki,miałam nadzieję że przedłużą,ktoś pisał że trwa rozmowa z Converse,bo termin    niezgodny z  regulaminem,ja mam wzór na pendrive ale obawiam się,że od razu mi nie zrobią nawet w Tarasach,a muszę specjalnie jechać bo sklepu się nie nie mam

Nie straszcie, że efektu nie pokażą emotka    ja jak pisałam zgram plik na buty + plik z wizualizacją jak chcę żeby to zrobili zobaczymy co z tego będzie... emotka           Może głupie pytanie ale czy obrazek może być dowolny na buty , podaje się wzór w jakiej firmie  np.pendrive? Czy jest określony  rozmiar wzoru przykładowego ? emotka Czy ktos realizował w Galerii Krakowskiej ? 

Wczoraj w Galerii Krakowskiej siostra odebrała trampki dla siebie i dla mnie! Bez problemu! Tyle, że zwykłe klasyczne białe - nie chcieliśmy customizacji. Nie wiem jak wygląda kwestia z ozdabianiem i nadrukami. Tyle powiedzieli, że wybiera się nadruki z ich katalogu, oni to wysyłają do złotych tarasów i później takie trampki sie odbiera.
0 0

fellow

#6651154 Napisano: 24.10.2019 10:52:21
Mam pytanie odnośnie paragonów, a mianowicie numeru dowodu zakupu. W Auchan jest tak, że te numery są łamane, czyli zamiast klasycznego 123456 jest 123456/0123 tę część po ukośniku też wpisujecie? Bo np. w konkursie prince polo ten ukośnik nie jest brany pod uwagę i wychodzą mi bardzo długie numery, które wyglądają jak jakieś fejki, dlatego zastanawiam się jak te numery wpisywać...
0 0

asantesana

#6651156 Napisano: 24.10.2019 10:53:05
Widzę w MDW wpisy z Wawelu, czy to Wawel Auchan i czy dzwonią, smsują, czy mailują?
0 0

Gość: buziolek

#6651157 Napisano: 24.10.2019 10:54:44
asantesana napisał(a):

Widzę w MDW wpisy z Wawelu, czy to Wawel Auchan i czy dzwonią, smsują, czy mailują?

Rożek słodyczy Wawel z kropka tv emotka  

red-dress

#6651169 Napisano: 24.10.2019 11:24:23
rutka napisał(a):

Czy były już wyniki z konkursu Auchan Wawel?

Cisza.
1 rutka 0

joan

#6651170 Napisano: 24.10.2019 11:29:28
zazdrosnica napisał(a):

Mam pytanie odnośnie paragonów, a mianowicie numeru dowodu zakupu. W Auchan jest tak, że te numery są łamane, czyli zamiast klasycznego 123456 jest 123456/0123 tę część po ukośniku też wpisujecie? Bo np. w konkursie prince polo ten ukośnik nie jest brany pod uwagę i wychodzą mi bardzo długie numery, które wyglądają jak jakieś fejki, dlatego zastanawiam się jak te numery wpisywać...

Co do zasady: wpisujesz numer w postaci dokładnie takiej, jak na paragonie. Jeśli numer nie przechodzi - kontaktujesz się z organizatorem i postępujesz wg jego zaleceń. Finito.

Gość: kermit

#6651171 Napisano: 24.10.2019 11:32:11
zazdrosnica napisał(a):

Z dwojga złego lepiej chyba mieć cały numer bez ukośnika niż pół numeru...
1 bethan 0

rufus

#6651224 Napisano: 24.10.2019 13:08:15
Ktoś orientuje się jaką mają zasadę wysyłania nagród z Tic tac?
2 wygrane aparaty (4 etap) - jeden właśnie przywiózł kurier, drugiego jeszcze nie ma. emotka
0 0

violka88

#6651226 Napisano: 24.10.2019 13:13:39
Czy z konkursu Łowicz lewiatan wszystkie nagrody rozdane? Czy jest jeszcze szansa?
0 0

rufus

#6651227 Napisano: 24.10.2019 13:15:47
zazdrosnica napisał(a):

U mnie bez problemu da sie wpisac ukosnik.
0 0