Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anialistopad

#6673017 Napisano: 13.01.2020 10:34:28
visserarthur napisał(a):

Bombonierki RMF- weług regulaminu powinna być dostępna lista, gdzie i ile ich jest, a także voucher powinien się pojawić zaraz po wypełnieniu... Rzeczywistość jest inna...

Ja tego nie widze w regulaminie
0 0

jokan

#6673018 Napisano: 13.01.2020 10:35:04
visserarthur napisał(a):

Bombonierki RMF- weług regulaminu powinna być dostępna lista, gdzie i ile ich jest, a także voucher powinien się pojawić zaraz po wypełnieniu... Rzeczywistość jest inna...

no to ciekawe....a jak tam wogole powiadamiaja? mail czy sms, wie ktos?
0 0

visserarthur

#6673020 Napisano: 13.01.2020 10:38:25
anialistopad napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Znaczy, że nie przeczytałaś i czekasz na gotowca, a więc proszę:
na każdej stacji paliw wymienionych w Formatce będzie zmagazynowana wskazana wFormatce ilość Bombonierek,
po dokonaniu zgłoszenia Zwycięzca otrzyma możliwość wydrukowania Voucheruzawierającego unikalny
0 0

iszhara

#6673021 Napisano: 13.01.2020 10:40:09
estrelitta napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

rare85 napisał(a):

A co z Milką? Chyba miały być od stycznia konkursy czy loteria? Ktoś coś?

podbijam wiadomo coś ?

Pisałam do mondelez i odpowiedzieli, ze na razie nie planują żadnego konkursu :( Mam nadzieję, że ktoś niekompetentny mi odpisał  emotka

Miałaś rację. Mało wiedzą o promocjach swojej marki - od 15 stycznia rusza bowiem loteria Milka. Do wygrania co godzinę 100 zł a co tydzień 100 000. Organizuje IQ Marketing więc pewnie standardowo bramki.  

anialistopad

#6673022 Napisano: 13.01.2020 10:41:22
visserarthur napisał(a):

anialistopad napisał(a):

visserarthur napisał(a):

na każdej stacji paliw wymienionych w Formatce będzie zmagazynowana wskazana wFormatce ilość Bombonierek,
po dokonaniu zgłoszenia Zwycięzca otrzyma możliwość wydrukowania Voucheruzawierającego unikalny

Czytałam regulamin i nie widze tego zapsisu. Chyba ślepa jestem. U mnie jest ze oni wybierają wpisy i jak im się spodoba to wysylaja email
0 0

rena-cz

#6673024 Napisano: 13.01.2020 10:42:23
Wcześniej nie wierzyłam jak ktoś napisał, że konkurs z fantasia jest ustawiony. A dziś patrzę, że wybrane praktycznie takie same zdjęcie, na pewno ta sama osoba, bo nawet łyżeczka taka sama. Jedynie dołożony zeszyt i okulary. To lekka przesada.
1 nitka310 0

joan

#6673025 Napisano: 13.01.2020 10:43:09
Cytrusek77 napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

Odnośnie konkursu Colgate, Palmolive z Lidla i braku potwierdzenia zgłoszenia
Zespól Colgate odpisał mi na maila, że moje zgłoszenie jest w bazie. Smsy nie wyszły, ponieważ było bardzo duże zainteresowanie konkursem i serwery były przeciążone.

Mnie też tak odpisali, mimo że nie podałam im nr telefonu emotka Nie jestem pewna tego, że moje zgłoszenie dotarło.

Ledwo wczoraj konkurs, co miał trwać do 23:00... został zakończony przed czasem -> o 17 już nie było formularza, może zgłoszenia przestali przyjmować dwa dni wcześniej? A może tydzień? Uj ich tam wie! Dziś na dzień dobry brednie z konkursu pastowego, gdzie nie było zwrotek przez kilka dni, bo klienci Lidla całkiem oszaleli na punkcie tego konka, ale spoko loko, wszystko mamy pod kontrolą. Dzień bez kompromitacji jakiegoś organizatora konkursu to dzień stracony emotka
1 darog 0

anialistopad

#6673026 Napisano: 13.01.2020 10:44:24
 Zwycięzcy w Konkursie będą wybierani codziennie od poniedziałku do piątku, począwszy od 13 stycznia 2020r.     2. ZwycięzcówwybierałabędzieKomisjaKonkursowapowołanaprzezOrganizatora.3. Z wybranymi Zwycięzcami Organizator kontaktował się będzie za pośrednictwem poczty
0 0

ilonaxx5

#6673027 Napisano: 13.01.2020 10:44:29
anialistopad napisał(a):

visserarthur napisał(a):

anialistopad napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czytałam regulamin i nie widze tego zapsisu. Chyba ślepa jestem. U mnie jest ze oni wybierają wpisy i jak im się spodoba to wysylaja email

ja wysłałam i nic nie przyszło
0 0

gocha542

#6673029 Napisano: 13.01.2020 10:45:31
jokan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

no to ciekawe....a jak tam wogole powiadamiaja? mail czy sms, wie ktos?

powiadamiają po chwili @
1 jokan 0

anialistopad

#6673035 Napisano: 13.01.2020 10:51:55
Ja nie mam nic od nich a wysyłałam już z godzine temu (RMF FM bombonierki)
0 0

gocha542

#6673037 Napisano: 13.01.2020 10:52:52
anialistopad napisał(a):

nagradzają wybrane życzenia

slomkab

#6673041 Napisano: 13.01.2020 10:56:50
anialistopad napisał(a):

Też nic nie mam
0 0

rena-cz

#6673042 Napisano: 13.01.2020 10:58:52
Ja wysłałam życzenia i bardzo szybko pojawił się kod do odbioru emotka  
Chyba zaraz idę na spacer, aby bombonierek mi starczyło
0 0

ewelcia753

#6673043 Napisano: 13.01.2020 10:59:06
gocha542 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dokładnie tak
0 0

baxter

#6673051 Napisano: 13.01.2020 11:13:00
ewelcia753 napisał(a):

gocha542 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dokładnie tak

Szukajcie też w spamie
0 0

estrelitta

#6673053 Napisano: 13.01.2020 11:15:00
baxter napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

gocha542 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dokładnie tak

Szukajcie też w spamie

i w neswletterze  emotka
0 0

reniii

#6673059 Napisano: 13.01.2020 11:22:47
estrelitta napisał(a):

baxter napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

gocha542 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dokładnie tak

Szukajcie też w spamie

i w neswletterze  emotka

Nie wysyłają info o wygranej od razu. Życzenia wysłałam po 9 a teraz sprawdziłam maila i jest voucher na bombonierkę, wiadomość sprzed 10 minut. Tak, że czekajcie cierpliwie. Nie błysnęłam życzeniami zbytnio to każdy wygrać może.

anaesth

#6673072 Napisano: 13.01.2020 11:40:11
Udział można brać wielokrotnie (ale tylko raz wygrać), więc jak nie przyszedł wam voucher mimo upływu paru godzin - weźcie udział jeszcze raz. Mi przyszedł dosłownie po 3 minutach. Może akurat na waszej stacji wyczerpały się bombonierki?
0 0

iwona0103

#6673100 Napisano: 13.01.2020 12:30:40
basku napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

basku napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Jakiś czas temu wygrałam kod do sklepu internetowego. Czas na realizacje był do końca grudnia. Okazało się, że kod jest niepoprawny, więc napisałam do organizatora. Odpisali, że mogłam to zgłaszać w ciągu 14 dni od wyników konkursu, bo taki był czas na REKLAMACJE dotyczące konkursu. Czy ktoś miał podobną sytuację? Myślałam, że reklamacje dotyczą przebiegu konkursu a nie poprawności kodów  emotka

dokładnie, jak miałaś zgłosić reklamację w ciągu 14 dni na nieprawidłowy kod, nie wiedząc czy jest prawidłowy i jednocześnie majac świadomość,że jest ważny do końca roku. 

nie lubię takich reakcji, skoro kod nie został wykorzystany, a widać, że nastąpił błąd to nie rozumiem dlaczego organizator sam z siebie nie zaproponuje nowego. 

a czy to chodzi może o zakupy i kody do SEMILAC?

ja miałam też bon 100 zł ze streetcom, zrobiłam zakupy za ok 150, , po czym po kilku dniach okazało się że kwota przeze mnie opłacona wróciła - jakiś błąd transakcji w banku i dziś mi odpisali, że zamówienie nie może być zrealizowane, bo kupon wykorzystany może być raz emotka masakra, zła jestem ;/  nie mam bonu 100 zł i nie mam zakupów ;/

Tak emotka

U mnie dokładnie tak samo, 31.12 sobie przypomniałam o kodach, próbuję zrobić zakupy, a kod nie działa, więc zrobiłam screena z wyraźną datą, napisałam do nich maila i odpowiedź taka sama: kody ważne do 31.12 ale na sprawdzenie czy są poprawne było 14 dni - beznadzieja

mi też początkowo kod nie działał, ale mi odpisali, że muszę mieć w koszyku TYLKO produkty do makijażu więc zamówienie sfinalizowałam... tak mi sie wydawało, kod zadziałał, ale przelew nie zadziałał emotka

napisałam dziś @ na reklamacje@nesperta.com

Napisałam do Nesperty, skoro streetcom mnie olał i dostałam nowy kod 
lubiekisiel basku
0 0